Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Janganlah hendaknya kecintaan anda terhadap sesuatu itu membuatkan anda menjadi lupa dan kebencian anda terhadap sesuatu itu membuatkan anda menjadi hancur"
--
Saidina Umar Ibnul Khattab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 3
Ahli: 0
Jumlah: 3




  Dari Galeri
assalamu'alaikum wrt wbt...salam ukhwah minni.:)
nak tahu ana yg mana? ana yg sdg duduk ditgh2 dan diapit oleh sahabat2 tersayang..

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 30 hari yang lalu


Ringan
Topik: Kerana 70 sen...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» Kerana 70 sen...

Please Mendaftar To Post


Oleh Kerana 70 sen...

nur_malam
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 71
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 11:59




Pada suatu hari.. seorang lelaki pergi kesebuah restoran untuk minum petang... Disebabkan wang yang dibawanya cuma 70 sen saja... dia cuba bertanya harga segelas teh panas dan teh sejuk... lalu pelayan restoran menjawab..

"Teh Panas 70 Sen & Teh Sejuk RM 1.20"

Lelaki itu terus meminta teh panas dan apabila pelayan
menghantar segelas teh panas mendidih itu lelaki itu tanpa teragak-agak terus meneguk teh panas itu sampai habis dengan lajunya....

Pelayan itu melihat dengan penuh kehairanan.. kerana teh
panas mendidih itu boleh habis dalam sekelip mata sahaja...

Lalu lelaki itu memberi wang 70 sen dan berkata "Kalau lambat diminum... air ini jadi sejuk... kalau sejuk tak pasal2 saya kena bayar RM 1.20.. lebih baik cepat-cepat diminum
kerana wang yang aku ada cume 70 sen je!!


----------------------------------------------------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_malamProfil   Hantar PM kepada nur_malam   Quote dan BalasQuote

Aina94
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 26.03.2004
Ahli No: 3478
Posting: 62
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 22:01



eh..lawak gak cite yg akak nur_malam bagi ni...
kalau lawak mesti la gelak cikit kan..keh..keh..keh..alomak gelak saye tak jadi ke


Bookmark and Share




  Member Information For Aina94Profil   Hantar PM kepada Aina94   Quote dan BalasQuote

Safwa_Subuhku
WARGA RASMI
Menyertai: 29.06.2004
Ahli No: 3941
Posting: 5

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 22:06


keh keh keh keh keh kesian org tu yerrrrrr


Bookmark and Share




  Member Information For Safwa_SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Safwa_Subuhku   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 3258
Posting: 80
Dari: Malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-07-04 11:18


wargh kah kah kah... lawaknyer tahap lapan...
kesiannyer die...


Bookmark and Share




  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 3138
Posting: 24
Dari: uTm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-07-04 22:10




Bookmark and Share




  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Quote dan BalasQuote

slave
WARGA RASMI
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 4211
Posting: 2
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 21:22


he he x ketawa pun :


Bookmark and Share




  Member Information For slaveProfil   Hantar PM kepada slave   Quote dan BalasQuote

aleia
WARGA RASMI
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 4260
Posting: 8
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-11-04 00:05


sodehnye den dongar cita nie .kecian kat dia
dah la ada 70 sen pastu buat gitu plak
takpa nanti raya alia kasi kat dia duit raya
sape nama dia?dok kat mana?.minta nomber akuan.sodeh sodeh sodeh


Bookmark and Share




  Member Information For aleiaProfil   Hantar PM kepada aleia   Pergi ke aleia's Website   Quote dan BalasQuote

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 22-08-06 11:31


apalah nak jadi dengan orang itu...


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.071153 saat. Lajunya....