Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-03-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan buat esok, jika boleh dibuat hari ini

-- Abraham Lincoln

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 4
Ahli: 0
Jumlah: 4




  Dari Galeri
dari kiri diri sendiri dan sebelah tu best friend ana, ummu

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 89 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: ahli nasyid on stage..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» ahli nasyid on stage..

Please Mendaftar To Post


Oleh ahli nasyid on stage..

najwaarifah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 3142
Posting: 120
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 18:14



sape kat sini jadi ahli kerabat nasyid on stage..saje nak kenal..

-----------------
wanita solehah:::.
akhlak mulia~peribadi tinggi~jadi sanjungan~bunga di taman~penyejuk mata~bintang di langit~ indah di pandang....


Bookmark and Share




  Member Information For najwaarifahProfil   Hantar PM kepada najwaarifah   Pergi ke najwaarifah's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-04 18:42


assalamualaikum....salamz buat ahli NOS ,saya pun ahli Kelab Nasyid On Stage.....tapi guna nick lain.
muslimahsejati

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

najwaarifah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 3142
Posting: 120
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-03-04 19:05



oo.....gitu..nanti bleh laa..kita berkawan kat sana ye...nick saya kat situ najwa..

-----------------
wanita solehah:::.
akhlak mulia~peribadi tinggi~jadi sanjungan~bunga di taman~penyejuk mata~bintang di langit~ indah di pandang....


Bookmark and Share




  Member Information For najwaarifahProfil   Hantar PM kepada najwaarifah   Pergi ke najwaarifah's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 17:41


ok boleh aja nanti kalau saya on kat NOS ok
wassalam

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 21:19



em.. ana dah join member nasyid on stage..but.. ade mslh skit.. em.. bile masuk password salah.. he..he.. lupe kot..
em.. ni nisk name ana.. simple_shida..
ok.. slmt mendengar nasyid on stage..
wsslm..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 22:16


salamz buat simple_shida seahli dengan kita semua ...yeke takleh join sebab password try cuba lagi ek
wassalam

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

subuhku
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 1538
Posting: 4
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 23:29



Saya nih mmg minat nasyid.Pernah gi sampai pertandingan peringkat negeri d jhr.Tahun ni nk cuba nasib lagi so sesapa yg ada lirik lagu ttg motto maal hijrah Negara Maju Matlamat Kita boleh la bg kat saya beserta nama pencipta lirik dan lagu d e-mail saya yerr
[email protected]
terima kasih


Bookmark and Share




  Member Information For subuhkuProfil   Hantar PM kepada subuhku   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-03-04 18:29


assalamualaikum subuhku.....oh awak minat bernasyid ke baguslah.......ermmm johor kat mana yerk.....insyAllah kalau ada lirik yang power sy send kat awak ok
wassalam



-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

subuhku
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 1538
Posting: 4
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 20:07


wth.....
Cik eja_sutera

Saya tinggal di batu pahat.Kalau awak ada lirik yg awak cipta dapatlah bagi cepat yerr sbb pertandingan tersebut dijangka pada bulan enam nih.Dia ada 2 kategori iaitu kategori tradisional dan moden .Kalau dapat cepat lagi baik hantar lirik yg power ok.Saya dah jubah penggubah lagu dia minta kalau ada lirik yg ok dia akan buatkan lagu nya ok.Terima kasih atas kerjasam anda
wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For subuhkuProfil   Hantar PM kepada subuhku   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 16:37


ermm ada jugak dengar kat rmj mengenai pertandingan nasyid anjuran jabatan agama johor...awak masuk ke.....lagi satu pasal lirik tue takleh buat masa sekarang sebab saya sibuk dengan keje ok maaf yerk....
wassalam

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057192 saat. Lajunya....