Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
WANITA DICIPTAKAN BUKAN DARIPADA TULANG RUSUK ATAS UTK MEMERINTAH, BKN DARIPADA RUSUK BAWAH UTK DIPIJAK, TETAPI TERLETAKNYA RUSUK ITU DI BHGN DADA & BERDEKATAN DGN TGN BERMAKNA TGN YG MEMBELAI & HATI YG MEMPUNYAI PERASAAN & KASIH SYG.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 4
Ahli: 0
Jumlah: 4




  Dari Galeri
gambar yang diambil semasa jalan2 kat pantai tanjung aru....

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 32 hari yang lalu


Isu Semasa
Topik: Program Kepimpinan dan Motivasi Remaja Islam


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» Program Kepimpinan dan Motivasi Remaja Islam

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Program Kepimpinan dan Motivasi Remaja Islam

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 13:13


Satu lagi program bermanfaat akan dianjurkan. Ia adalah idea dan cadangan warga Ukhwah.com -- MuTTaQiN. Program yang dinanti-nantikan ini akan dijalankan dengan gabungan Komuniti Ukhwah dan Komuniti Muslimah, InsyaAllah


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 23:36


assalamu'alaikum w.b.h.

qaulah pastekan perkara2 yg tlh diperbincangkan di ukhwah.com utk makluman semua..

Muttaqin wrote :-

ana bercandang untuk membuat program untuk Ahli ukhwah yang masih bersekolah antara 13 hingga 17 (form 1 hingg form 5).

Program ini merupakan program dimana ia akan membantu ahli-ahli ukhwah,untuk melatih kepimpinan yang mereka ada dan untuk memantapkan akhlak dan pemahaman agama mereka.

Dalam program ini ana juga berharap dapat menyediakan program motivasi tentang pelajaran dan pemilihan kerjaya yang sesuai dgn diri.

Ana berharap dgn matlamat program ini kita dapat memantapkan kepimpinan Ahli-Ahli muda ukhwah dari segi fizikal mental,dan rohani,sekali gus membentuk pemuda-pemudi yang dapat memperjuangkan islam.sekali gus merapatkan silraturahim antara ahli-ahli ukhwah.

Siapa yang ingin turut sama menjayakan program ini boleh sesama kita bincangkan.
Cooperation is needed.

harap mereka yang berada adalam usia tersebut dapat membantu dan menyertai program yang ingin dianjurkan ini.

P/S:Seponser sentiasa ada.

Firman Allah S.W.T

"Sungguh Allah bersama mereka yang memelihara diri dan orang-orang yg mergerjakan kebaikan"

( An-Nahl:128 )

"Mereka yang berjihad dijalan Allah,tentu kami bimbing mereka kejaln-jalan kami.Sungguh Allah bersama orang yang berbuat baik.

(Al-Ankabut: 69 )


qaulah_atrah wrote :-

PROGRAM MOTIVASI & KEPIMPINAN PELAJAR

Tarikh : *Cuti pertengahan semester 2004 – 3 hari 2 mlm
Tempat : UIA
Masa : *belum tentu lg –pagi
Peserta yg terlibat : 13 –17 thn dan akak2/abg2 fc
Yuran yg ditetapkan : RM 5 utk setiap peserta

Ahli yg terlibat :-

Pengarah: MuTTaQiN
P.Pengarah:Mutafaqalaihi

Naib Pengarah:Syaheeda
P.Naib Pengarah:NailahAl-farafisyah

S/usaha: qaulah_atrah

Bendahari: Permata_Islam

Ajk negeri:

Kedah: Putra_Aiman
Terenganu:NailahAl-farafisyah
Kelantan:syaheeda
P.Pinang:qaulah_atrah
Kuala Lumpur:mutafaqalaihi
Selangor : farah01

Media programer:zero_cool

BIRO-BIRO YG TERLIBAT

*ketua2 nya, cari a.j.k. masing2 ya.. bentukkan kumpulan & then bincang mengenai bahagian masing2. Tugas2 akan disenaraikan kemudian. InsyaAllah. Buat yg terbaik k ?

1.Pelaksana Program & protokol - muttaqin & mutafaqalaihi

2.Pendaftaran peserta & sumbangan - abg dhanny, kak zahra & abg zam

3.Teknikal & media - zero_cool

4.Penginapan & catering - kawan2 muttaqin ** x pasti lg

5.Special task & kebajikan - as_saif

Selamat Menjalankan Tugas !!

p/s : kalau ader yg tak faham & masih ragu2, bgtau kiter yer... kalau kiter leh tolong, kiter akan tlg seadanya.. InsyaAllah..

Wassalam

PENTING !! --a.j.k. tersebut bkn tetap.. mungkin ada penetapan kemudian..

------
BAGI KERJASAMA YER.. HEHE :d




[ Posting ini telah di edit oleh: qaulah_atrah pada 2003-12-23 23:42 ]


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 272
Posting: 30
Dari: pahang,kelantan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 00:27


Harap ahli komuniti muslimah dpt join sama ...

Terdapat sedikit pembetulan...
Tempat ditukarkan kpd FRIM...
Tarikh akan diumumkan tak lama lagi..
So, bagi sesiapa yg berminat.. sila berikan nama kpd ana atau ukhti qaulah_atrah

WaLLahua'Lam


-----------------
UkHuwWaH FIllAh nEvEr eNds~


Bookmark and Share




  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-12-03 14:02




Alhamdulillah... nampaknye adik2 yg masih bersekolah ni pulak punye turn nak tunjuk taring ek??? bagussss..... bagi saingan kat akak2 and abg2 uia tu...
akak doakan semoga prgram ni berjaya dilaksanakan... good luck!!!

p/s: amboi iman, nak challenge kak fatimah berprogram ek??? hehehe, jgn mare iman... i miss u!!!

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

afiza_ahmad
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 584
Posting: 199
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 25-12-03 13:06


Moga-moga..program anda berjaya cemerlang

-----------------
.:.Life Will Never Be The Same.:.


Bookmark and Share




  Member Information For afiza_ahmadProfil   Hantar PM kepada afiza_ahmad   Send ICQ Meesage To afiza_ahmad   afiza_ahmad's MSNM Number Is afiza969@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 19:12


TAHNIAH!!!

Harap dapat laporkan segala [erkembangan terkini.. senang nak promo kepada adik2 ukhwah muslimah..

semoga berjaya dan dipermudahkan segala urusan..
wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 08:09


Insyaallah pada 29 haribln ini ader meeting
Tunggukan Berita Terbaru

[ Posting ini telah di edit oleh: ida01 pada 2003-12-26 08:11 ]


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 16:30


tahniah buat adik-adik.....

tunggu perkembangan seterusnya



Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

nahdia
WARGA RASMI
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 2577
Posting: 6
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 08:55


..

kaifal hal Akak2 semua?ana bminat la ngan program ni ana nak join ble?ana asal pahang,blaja kat kelate...ana nak tau hal selanjutnya...Kak syaheeda plz bantu ana...


Bookmark and Share




  Member Information For nahdiaProfil   Hantar PM kepada nahdia   Quote dan BalasQuote

puteri_ummi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 2424
Posting: 37
Dari: bumi waqafan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 16:21


..
kak qaulah boleh ana tau tarikhnye?
nak pk dulu..


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_ummiProfil   Hantar PM kepada puteri_ummi   Pergi ke puteri_ummi's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-12-03 09:54




Quote:
kak qaulah boleh ana tau tarikhnye?
nak pk dulu..



ouhh.. pasal tuh, kiter x pasti lg.. tgk kak/abg2 fc dan kiter sendiri free.. di jangka, dlm cuti semester ptghn thn dpn.. 2004.. smoger ramai yg dpt join.. insyaAllah..

sama2 lah bg komitmen yurhh.. !! hehe.. wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_ummi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 2424
Posting: 37
Dari: bumi waqafan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-12-03 12:06


..
kak qaulah kalo dah comfirm tarikhnye beritaula..
kalau bercanggah dgn program2 lain tak dpt ana
nak pegi.. sedihnye..
semoga program ni berjaya


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_ummiProfil   Hantar PM kepada puteri_ummi   Pergi ke puteri_ummi's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 10:42




kak anis...qaulah tu f2 ..kalo akak nak gi wakil seg. ade...tanye katida01

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 11:04


assalamu'alaikum wrt wbt

em.... adik2 je ke yang bleh join???? akak2 boleh ke????
ana memang berminat bab2 program kepimpinan & motivasi ni.



Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_ummi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 2424
Posting: 37
Dari: bumi waqafan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-01-04 03:36


..
yeke..takpela merasa jadi kakak kan qaulah
tgkla dulu kalo ade mase nak g boleh jd wakil sgmt
akak2 nak ikut ke??
mehla ganti saya


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_ummiProfil   Hantar PM kepada puteri_ummi   Pergi ke puteri_ummi's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-04 09:56


assalamu'alaikum..

hehe.. akak pon akak lah.. ikiki..
taper, x kesah nyer.. ahakss...
nih, maklumat selanjutnyer.. :-

Pengarah: MuTTaQiN
P.Pengarah:Mutafaqalaihi

Naib Pengarah:SyAhEeda
P.Naib Pengarah:farah

S/usaha: SyAhEeda

Bendahari: nadia


Ajk negeri:

Kedah: Putra_Aiman
Terenganu : (masih dalam pencarian penganti)
Kelantan:syaheeda
P.Pinang:qaulah_atrah
Kuala Lumpur:MuTTaQiN
Johor : sheikhLUTHFI ,ida01

Media programer:zero_cool

BIRO-BIRO YG TERLIBAT

1.Pelaksana Program & protokol - muttaqin & mutafaqalaihi

2.Pendaftaran peserta & sumbangan-SyAhEeda,Farah,nadia

3.Teknikal & media - zero_cool

4.Penginapan & catering – mutafaqalaihi MuTTaQiN &nadia

5.Special task & kebajikan - Permata_islam,farah


Ajk2 yang terlibat sila pastikan kehadiran peserta dari negeri masing2 dan sila informkan kepada ana MuTTaQiN (kat web ukhwah.com ) atau SyAhEeda.


-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 272
Posting: 30
Dari: pahang,kelantan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-01-04 21:38


Maaf... masih ada perubahan! hee hee... sori la ye Kabinet asyik² berubah.. harap antunna tak pening.. hik hik

-KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM-

Tarikh : 14-16 Mac 2004 *cadangan
Hari : Ahad – Selasa
Tempat : FRIM (Pusat Penyelidikan Perhutanan M’sia)

Objektif :

1. Menyahut seruan agama iaitu menuntut ilmu demi mempersiapkan diri menghadapi cabaran masa kini dan yg akan datang.
2. Melatih kepimpinan diri sebagai remaja Islam dan pewaris generasi kini.
3. Menjalinkan ukhuwah di bawah satu panji antara remaja-remaja Islam.


MAJLIS TERTINGGI :

Pengarah : MuTTaQiN a.k.a Firdaus
Pen. Pengarah I : mutafaqalaihi a.k.a Aiman
Pen. Pengarah II : dj_farahfarhana88 a.k.a Farah*
Setiausaha : SyAhEeDa a.k.a Syaheedatul Iman
Bendahari : Nadia

BIRO :

Pelaksana program , PC : Muttaqin, Mutafaqalaihi, Afiq Mahat, Syaheeda & Afira*
MC (Mr Chairman) : as_saif a.k.a Zul
Penginapan : Mutafaqalaihi & Nadia
Makanan : Muttaqin
Teknikal & media : zero_cool*
Penceramah : Syaheeda
Special Task : Farah & permata_islam a.k.a Atiqah*
FC : SaLaFiaN, permaisuri_hati & Jabatan Al-Quran Sunnah UIAM

AJK NEGERI :

Kedah : Putra_Aiman & nmz
Penang : Qaulah_atrah
Kuala Lumpur : Muttaqin (SBP Intergrasi Gombak)
Johor : ida01 & sheikhLUTFI
Terengganu : -KIV-
Kelantan : Syaheeda

•* – bakal diubah

Itu saja ana laporkan dr bilik gerakan kerja KRIS... WaLLahuaLam


-----------------
UkHuwWaH FIllAh nEvEr eNds~


Bookmark and Share




  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 272
Posting: 30
Dari: pahang,kelantan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 13:43


Quote:

On 2003-12-27 08:55, nahdia wrote:
ana asal pahang,blaja kat kelate...ana nak tau hal selanjutnya...Kak syaheeda plz bantu ana...



ukht nahdia belaja di mana n umur berapa? kalau dah tahu location ukht senanglah kita buat konvoi ek?Insya Allah..

Quote:
em.... adik2 je ke yang bleh join???? akak2 boleh ke????
ana memang berminat bab2 program kepimpinan & motivasi ni.



Tafaddhali~ silakan lah.. tapi kalau program tu agak kebudak²an sori la yek

Insya Allah tarikhnya confirm pada 14 march sehingga 16 march kerana sampai sekarang tiada pindaan dilakukan.... Kami juga bercdg utk m'buat JK komuniti ukhwah n komuniti muslimah.. jadi sila laaa dtg! SuRebEsT! Insya Allah..

-----------------
UkHuwWaH FIllAh nEvEr eNds~


Bookmark and Share




  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 16:30




KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

Tarikh : 14 - 16 Mac 2004
Hari : Ahad hingga Selasa
Tempat : FRIM ( Pusat Penyelidikan Perhutanan Malaysia)

Yuran - RM 35.00


kehadiran adalah terhad sebanyak 70 orang peserta antara umur 13 hingga 17 tahun,siapa yang berminat untuk menghadiri prog ini diharap pm kepada SyAhEeda .Cepat sebab kehadiran terhad so siapa cepat dia dapat.Kalau mempunyai apa2 masalah sila pm kan kepada setiausaha yakni SyAhEeda.

PERHATIAN

mereka yang ingin hadirkan diri sila hantarkan

nama penuh
alamat
no. telefon untuk dihubungi

kepada setiausaha program yakni SyAhEeda


Objektif :

1. Menyerlahkan kepimpinan yang telah lama terpendam dan diri peserta.
2. Menanamkan semangat "All for one,and one for all" ,dan toleransi dan kerja sama.
3. Membentuk pimpinan berdasarkan Al-Quran dan Sunnah



TENTATIF PROGRAM
Ahad (14 Mac)
9.00 pagi : Kehadiran peserta ( pendaftaran peserta )
10.00 pagi : Majlis perasmian
: Ucapan alu-aluan oleh Pengarah program
: Perasmian oleh Kang Razzi, Pengarah Ukhwah.com.
10.45 pagi : Taklimat program oleh pengarah program ( Firdaus )
11.00 pagi : Sesi taaruf [bulatan taaruf,dan keluarga angkat (kumpulan) ]
12.00 tghari : Bengkel Kempimpinan (pengenalan kepimpinan)
12.40 tghari : Khidmat diri (pengasingan peserta kepada chalet masing2 )
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 tghari : Makan tghari [ mengikut kumpulan (keluarga angkat ) ]
2.30 ptg : Ceramah Kepimpinan oleh Ustaz Arif
3.30 ptg : Bengkel Kepimpinan
4.20 ptg : Game Regu
5.00 ptg : Solat Asar
5.30 ptg : minum petang
5.50 ptg : riadhah petang
6.50 ptg : Persediaan untuk solat Maghrib /khidmat diri
7.40 mlm : Solat Maghrib
8.00 mlm : Tazkirah Maghrib oleh - akhi Adibb
8.40 mlm : Solat Isya’
9.00 mlm : Makan malam ( mengikut kumpulan )
9.30 mlm : Forum `Pengalaman anda inspirasi kami’ ( pengendali - Firdaus )
10.45 mlm : Multimedia Show - Kekejaman Israel keatas Palestin - pengendali - Firdaus
- Aiman
11.45 mlm :Supper dan rehat diri (tidor)

Isnin (15 Mac)
3.00 pagi : Aktiviti malam (Burung hantu dan recall)
5.30 pagi : Qiamulail dan solat Subuh
6.30 pagi : Kuliah Subuh oleh -akhi Dhany
7.00 pagi : Senaman pagi - pengendali : Muslimin - Aiman Hamid
Muslimat - Izzati
7.30 pagi : Khidmat diri
8.00 pagi : Sarapan
8.30 pagi : Team work; `Negara Idaman’
9.30 pagi : Penyerahan Tajuk untuk dibincangkan
10.00 pagi : Kudapan
10.30 pagi : Game Kotak beracun (pandora box)
11.30 tghari : Ceramah 'cabaran yang dihadapi oleh remaja masa kini'
12.30 tghari : Perbincangan Kumpulan untuk Persembahan dan perbentangan
1.00 tghari : Khidmat Diri
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 ptg : Makan tengah hari
2.30 ptg : Bengkel Kepimpinan
3.30 ptg : Treasure hunt
5.00 ptg : Solat Asar
5.30 ptg : Rehat / Minum Petang
6.00 ptg : Game " jalan-jalan cari nur"
7.00 mlm : Persediaan untuk solat Maghrib / khidmat diri
7.30 mlm : Solat Maghrib
8.00 mlm : Ceramah agama ‘Sahsiah seorang Muslim’ oleh Ust Yusof
8.40 mlm : Solat isya
9.00 mlm : Perbincangan kumpulan /berkumpul didewan
9.30 mlm : barbeque/ jejak kasih ukhwah.com / ucapan oleh pengarah ukhwah.com
10.30 mlm : Persembahan Nasyid - Durrani
11.00 mlm : Persembahan Urusetia
11.30 mlm : Persembahan Nasyid - DeHearty
12.00 mlm : Persembahan kumpulan (masa akan dibahagikan mengikut jumlah kumpulan)


Selasa (16 Mac)
1.00 pagi : Rehat diri / tidur
6.00 pagi : Solat Subuh
6.30 pagi : Kuliah Subuh oleh - akh Naim
7.00 pagi : Khidmat diri
7.30 pagi : Sarapan
8.00 pagi : Jungle Tracking / senaman awal akan dijalankan dahulu
10.00 pagi : Rehat / Khidmat diri
10.40 pagi : Perbicangan kumpulan (perbicangan untuk perbentangan)
11.10 tghari : perbentangan kumpulan (masa dibahagikan mengikut jumlah kumpulan)
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 tghari : Pengumuman kumpulan terbaik dan amir terbaik
2.30 ptg : Ucapan penutup oleh Pengarah Program dan Ketua Facilitator
2.45 ptg : Sesi penutup,bergambar bersama-sama.(muslimin dan muslimat berasingan)
3.10 ptg : Kepulangan peserta kedestinasi masing2

-THE END-









[ Posting ini telah di edit oleh: ida01 pada 2004-01-24 16:32 ]


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 222
Posting: 119
Dari: bumi waqafan,kluang,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 23:58


assalamualaikum...
alamak...terhad ke?ana harap, ana sempat nak join
wassalam

-----------------
mahabbah mawaddah lil ukhwah fillah...


Bookmark and Share




  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» Program Kepimpinan dan Motivasi Remaja Islam

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06725 saat. Lajunya....