Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan tumbuh pada hati yang kotor, sepertimana biji benih tidak akan tumbuh di tanah yang gersang..
--
Jijah

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 6
Ahli: 0
Jumlah: 6




  Dari Galeri
rosacanina

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 32 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: Srikandi Baru


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Srikandi Baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Srikandi Baru

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 11:35


Assalamualaikum...

Pihak pengurusan telah menambah beberapa orang srikandi lagi untuk membantu melicinkan pengurusan komuniti..

Berikut ialah srikandi yang terpilih :
sweet darling
nilamsarah
kakyong
ainulhusaini


selamat menjalankan tugas... semoga kita dapat sama2 membantu dan bekerjasama dalam membangunkan komuniti...

Kepada srikandi baru yang belumm menghantar maklumat diri, .. sila hantarkan butir-butir diri yang diperlukan :

Nama penuh
Tarikh Lahir
Umur
Status
Pendidikan
Kerjaya
Hobi
Cita-cita
Email
YM
Alamat Rumah
No. telefon rumah dan bimbit
Motto
Pengalaman dalam persatuan dan sebagainya
Kemahiran dalam komputer , grafik dan sebagainya

Diingatkan bahawa tugas srikandi bukanlah 'posting' semata-mata tetapi adalah seperti berikut sebagaimana yang telah digariskan oleh pihak pengurusan

Peranan dan Tugas Srikandi
1.Mengubah, mengalih atau membuang mana-mana posting yang dirasakan perlu atau tidak sesuai.
2.Mempromosikan komuniti dengan apa jua cara.
3.Melaporkan kepada pihak pengurusan jika terdapat sebarang masalah dalam komuniti.
4.Memeriahkan ruangan yang dikendalikan.
5.Sedia memberikan bantuan jika diperlukan oleh pihak pengurusan
6.Sedia untuk bertindak sebagai ajk dalam mana-mana program yang akan dianjurkan.
7.Menjadi wakil kepada negeri masing-masing. Bagi negeri selain Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan, anda hendaklah berusaha untuk menganjurkan sekurang-kurangnya satu mini JK setiap tahun. Anda juga hendaklah berusaha mengenali setiap ahli dalam negeri


wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 13:52


Assalamu'alaikum wrt wbt

alhamdulillah..makin bertambah para srikandi di komuniti kesayangan kita

buat ukht sweet_darling,nilamSarah,ainulhusaini dan kakyong.. tahniah buat semua.
sama-sama kita berusaha dan bekerjasama utk membangun dan memajukan komuniti muslimah kesayangan semua ni..

teruskan perjuangan..

moga ALLAH swt merahmati usaha kita ni..amin.

jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 15:06


assalammualaikum...

alfu mabruk buat ukht sweet_darling, nilamSarah, ainulhusaini dan kakyong...

selamat menjalankan tugas... semoga komuniti bertambah seri...

MAJULAH KOMUNITI UNTUK MUSLIMAH

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 15:25


Assalamu'alaikum...
Tahniah buat semua srikandi.....!!!

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-09-03 17:07


Assalamu'alaikum..

sekalung tahniah buat srikandi yang baru dilantik.... sweet_darling,nilamSarah,ainulhusaini dan kakyong.. tahniah buat semua...

selamat berbakti dan berkhidmat utk komuniti kesayangan kita ni.... good luck!!!!


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 09:43


assalamualaikum.......

tahniah buat semua srikandi yang baru.... moga dpt jlnkan tugas dengan baik.........

-----------------
MuHaSaBaH DiRi.... Insyallah dapat Kenali Diri Dengan Lebih Dekat...

Salam Perjuangan!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 21:33




Alhamdulillah, ana baru melantik 3 orang lagi srikandi baru pada hari ini 27 November 2003 iaitu :

ismi_safiza
Hajar
istisafa


Tahniah atas perlantikan ini.. Selamat menjalankan tugas!!

wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 00:01




tahniah kpd srikandi baru yg di lantik... selamat menjalankan tugas... moga bertambah kemeriahan komuniti muslimah dgn pelbagai info dan ilmu yg bermanfaat.

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 13:12



Tambahan:

seorang lagi yang memang dari dulu nak dilantik..
aniisa tasnim

# akak belum letak ruangan lagi untuk aniisa sebab takut buzy.. tapi sebagai tanda pengiktirafan atas komitmen selama ini.. kalau dah bersedia, nanti beritahu ruangan yang dikehendaki ye..

Peraturan Baru untuk Srikandi :
Srikandi yang didapati tidak masuk atau posting langsung dalam tempoh lebih sebulan tanpa sebarang maklumat akan digugurkan.. Ini adalah untuk memberi peluang kepada muslimah lain dalam sama2 memajukan komuniti..
Jadi kalau ada sebarang masalah atau sibuk dengan tugasan sila laporkan kepada mana2 MT..

wassalam


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 13:51




uikss terkejut ni... ingatkan dah tutup tawaran pinangan dulu...

tapi apa pun... insyaallah ana cuba menjalankan amanah yg di berikan... berat juga yer...

terima kasih kpd mainboard krn memberikan kepercayaan kepada ana... (mcm ucapan pulak... )

ala kulli hal, bersamalah kita berganding bahu memeriahkan komuniti muslimah dgn pelbagai ilmu dan info yang berguna...
semoga komuniti muslimah menjadi wasilah penyampai dakwah buat muslimah...

# forum tu ikut akak la... tak tau nak pilih yang mana...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-11-03 21:51


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam tahniah buat para srikandi baru yg telah dilantik.insyaAllah..sama-sama kita majukan komuniti muslimah ni.

adik aniisa
wah...dah bergelar srikandi ye.dah abis spm kan..sementara menunggu keputusan..rajin2lah jenguk2 komuniti ni ok.

moga kita semua,yg telah dilantik menjadi srikandi ni dpt bekerjasama memajukan komuniti muslimah serta dpt menjalankan amanah dan kepercayaan yg diberikan dgn sebaik mungkin..insyaAllah.

ilalliqa'

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 23:47




Ribuan terima kasih ana ucapkan pada pihak berkuasa dalam komuniti ini, terutama sekali pada Presiden komuniti muslimah, ukhti Hanan..syukran jazilan atas kepercayaan yang diberikan. Semoga ana dapat menjalankan tugas dengan baik, insya-Allah. Seandainya ada kesilapan, tolong tunjukkan ye.. Terima kasih

Wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-12-03 01:20



Tahniah kepada sdr Nawwal yang baru dilantik menjadi setiausaha komuniti. Harap semua dapat beri kerjasama kepada beliau.

Kepada srikandi yang belum menyerahkan biodata boleh menghantar terus kepada nawwal.



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 12:38




Awwalan, syukran jazilan ana ucapkan kepada Kak Hanan atas perlantikan dan kepercayaan ini.Insya Allah, ana akan lakukan sebaik yang mungkin.

Kepada serikandi2...(ana rasa ana takdela expert sangat berbanding antunna semua) especially ukhti alfaqierah , tegurlah dan bantulah ana andai ada tersilap langkah di dalam mengendalikan urusan di komuniti Muslimah ini.Kerjasama dari antunna amatlah ana harapkan.

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 12:32


assalamualaikum...
syukran jazilan atas kepercayaan ini...
insyaAllah, ana akan berusaha untuk memajukan lagi komuniti website muslimah ini.
pada semua, tegur2lah ana yg masih byk kekurangannya ini..kerana teguran itu lebih baik daripada pujian yg kadangkala lebih mendorong keriakkan...
wallahua'lam...
assalamualaikum...
*selamat berjuangan...
*tiada istilah rehat dalam perjuangan

-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 12:48




begitu jua dengan sue nie
syukran jazilan atas kepercayaan ini...
insyaAllah, ana akan berusaha untuk memajukan lagi komuniti website muslimah ini.
pada semua, tegur2lah ana yg masih byk kekurangannya ini..kerana teguran itu lebih baik daripada pujian yg kadangkala lebih mendorong keriakkan...

maaf, tiru ayat ismi..



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 15:37


TAHNIAH BUAT SEMUA YANG TELAH DILANTIK...

SELAMAT MENJALANKAN TUGAS...

buat NAWWAL,
boleh la kita buat kerja SETIAUSAHA ni sama-sama ek..




-----------------
ruh kudus


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 16:14




baru hari ni,ana dpt tahu sorang lagi sahabat seperjuangan ana..ukhti nawwal telah dilantik menjadi srikandi yg baru.Alfun Mabruk ilaik..

sama-sama kita memajukan komuniti muslimah ni..saling tegur menegur antara satu sama lain..nasihat menasihati ok.

salam perjuangan minni buat semua warga komuniti muslimah..terutamnya buat barisan srikandi.teruskan perjuangan

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 10:43



Tambahan srikandi :

1. Musafir_sayyaf

#Tahniah kepada semua yang dilantik.. sama2 kita majukan komuniti muslimah..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 11:40





assalammualaikum...

alfu mabruk buat ukht Musafir_sayyaf....

selamat menjalankan tugas... semoga komuniti bertambah seri... bersamalah kita berganding bahu memastikan komuniti muslimah tetap di hati muslimah... insyaallah...

MAJULAH KOMUNITI UNTUK MUSLIMAH



-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Srikandi Baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065342 saat. Lajunya....