Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 9
Ahli: 0
Jumlah: 9




  Dari Galeri
ini gambar saya

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: kartun kegemaran muslimah?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» kartun kegemaran muslimah?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh kartun kegemaran muslimah?

cahaya_mataku
WARGA RASMI
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2082
Posting: 20
Dari: baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 15:35


ana lak doraemon......

-----------------
semakin jauhku dariMu...semakin dekat pula Kau menghampiri daku...oh tuhan..yg maha pengasih..siapalah diriku di pandanganMu......


Bookmark and Share




  Member Information For cahaya_matakuProfil   Hantar PM kepada cahaya_mataku   Pergi ke cahaya_mataku's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-03 08:03


hehhhe.tak sangka lak ramai muslimah kat sini minat kartun.hehehe

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

white_cotton
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 31.05.2003
Ahli No: 1550
Posting: 85
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-10-03 21:51


Assalamualaikum..

Biaselah tu ukhtie ida.. Tengok kartun ni dapat mengurangkan tension

Bak kate orang, ketawa penawar duka

p/s-sbb tu ana tak suka kartun2 yang complicated sangat, sbb tujuan ana tgk kartun nak merehatkan minda!!

Try To Give You Warning
But Everyone Ignores Me
[Told You Everything Loud & Clear]
But Nobody's Listening

[ Posting ini telah di edit oleh: white_cotton pada 2003-10-20 21:53 ]


Bookmark and Share




  Member Information For white_cottonProfil   Hantar PM kepada white_cotton   Quote dan BalasQuote

an_nurr
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 1897
Posting: 33
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 11:46


ehehhee...malu lak nak ngaku...ana minat sin chan gakk..beshh aarr katun tuu..tak kira la dah tua2 pun tgk gak katun...kalo anak murid tau nihh..maluuu...hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For an_nurrProfil   Hantar PM kepada an_nurr   Pergi ke an_nurr's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 15:53


Sue pun suka Sin Chan.. mula - mula suami tegur, khusyuknya nengok, pastu gelak sorang2.. sekarang ni dia pun sama jugak.. sabo ajelah..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

azfahani
WARGA RASMI
Menyertai: 03.08.2003
Ahli No: 2134
Posting: 1
Dari: Subang Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 13:18


tak sangka awk sumer pun minat kartun yek saye suke gak sin chan, lagi satu saye suke saiyuki best gilerr


Bookmark and Share




  Member Information For azfahaniProfil   Hantar PM kepada azfahani   azfahani's MSNM Number Is az5092@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

nurul_hana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.05.2003
Ahli No: 930
Posting: 30
Dari: Gombak

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 23:57


assalamualaikum....tak sangka ade jugak yang minat kat kartun...azfahani,nampaknya kita samer minat kat kartun saiyuki...ana minat shin chan,cardcaptor sakura dan doraemon...cerita saiyuki best sesangat....

-----------------
Berjuanglah demi mempertahankan maruah sebagai seorang muslimah sejati....


Bookmark and Share




  Member Information For nurul_hanaProfil   Hantar PM kepada nurul_hana   Quote dan BalasQuote

sirr_fina
WARGA RASMI
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 2704
Posting: 6
Dari: -

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-10-03 17:10


aslmlkm...
blh tumpang sekaki?
saya baru lagi kat sini.
alhamdulillah...kawan yg bgtau pasal komuniti ni.
rasa tak rugi join.

well...katun??
memang sirr_fina ni hantu katun gak.
kalau nak senarai tak tersenarai.
so..rasa yg tak ade dlm senarai lagi tapi bg sirr_fina best ialah

# samurai jack
#chobits

dan penah tak tgk anemie...."the graveyard"
mm best . two tumbs up!!
byk pengajrn dlm tu...
cite dia pasal masa perang di jepun..dan camane 2 bradik survive.. sedih n menyayat hati

mm nak amik ksmpatan..........slamat berkenalan.


Bookmark and Share




  Member Information For sirr_finaProfil   Hantar PM kepada sirr_fina   Quote dan BalasQuote

orked
WARGA RASMI
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 7391
Posting: 4
Dari: bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 00:35


suka tengok anime!!
antaranye...
1. sin chan
2. naruto
3. bleach
4. ouran high school host club
5. bleach

isk...
banyak lagi sbenanye...
saya ni memang gila anime comey2 and lawan2
heheh.. ;-) :-P


Bookmark and Share




  Member Information For orkedProfil   Hantar PM kepada orked   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 12:44


Pada 21-10-03 15:53 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Sue pun suka Sin Chan.. mula - mula suami tegur, khusyuknya nengok, lepas itu gelak sorang2.. sekarang ni dia pun sama jugak.. sabar sajalah..


hehehe..mak sin chan rupanya... :lol:
kalau saya minat totally spies...& musuh turun temurun.tom & jerry :lol: :lol:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

cyxaula
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 6488
Posting: 28
Dari: Moscow, Russia

malaysia  


posticon Posting pada: 10-03-07 14:37


ramai juga peminat shin chan kat sini. tak sangka la pula. saya tak berkesempatan lagi nak tengok shin chan ini ...pernah tengok 1-2 happy saja. nampaknya kena tengok juga la lepas ini. hihihi..


Bookmark and Share




  Member Information For cyxaulaProfil   Hantar PM kepada cyxaula   Quote dan BalasQuote

acik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.05.2003
Ahli No: 1532
Posting: 91
Dari: BUMI TUHAN YANG AGUNG

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 19:30


erm ramai nya peminat shin chan..
acik pun salah seorang peminat dia..hehehe
selain itu acik suka tengok detective conan..ok la cartoon itu
detective la katakan..:)


Bookmark and Share




  Member Information For acikProfil   Hantar PM kepada acik   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 7461
Posting: 30

blank  


posticon Posting pada: 28-03-07 00:56


saya minat mirmo zibang dan Jimy neutron


Bookmark and Share




  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

syahidatul
WARGA RASMI
Menyertai: 03.11.2004
Ahli No: 4547
Posting: 19
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 07:19


saya peminat Naruto... :-D


Bookmark and Share




  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Iman92
WARGA RASMI
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 9492
Posting: 15
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 23:46


Assalamualaikum,semua.

Saya suka tengok cerita kartun "Prince of Tennis" suka sangat watak kartun Echizen Ryoma handsome tapi kartun sajalah.Bukan tu saja suka waktu dia main tennis dengan penuh gaya dan teknik.


Bookmark and Share




  Member Information For Iman92Profil   Hantar PM kepada Iman92   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 12:11


Salam..
ramai jugak peminat kartun ye..hehe bestnya..
saya ada minat kartun ini..kekadang kartun ini agak kebodohan tapi ada jugak pengajarannya.. iaitu Sponge Bob square pants..
hehe
:-D bila duduk hostel xsempat nak tengok kartun ini..bila musim cuti2 ini selalu jugak tengok kartun ini..eheh gelak seorang-seorang pun ada..
:lol: so funny...


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 12:13


Pada 10-03-07 12:44 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-10-03 15:53 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Sue pun suka Sin Chan.. mula - mula suami tegur, khusyuknya nengok, lepas itu gelak seorang-seorang.. sekarang ni dia pun sama jugak.. sabar sajalah..


hehehe..mak sin chan rupanya... :lol:
kalau saya minat totally spies...& musuh turun temurun.tom & jerry :lol: :lol:



Sadiqah suka tom dan jerry..
akak yang mana satu jerry ke tom??
so cute kan?? :-D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nurafaz
WARGA RASMI
Menyertai: 23.10.2008
Ahli No: 9232
Posting: 4
Dari: [email protected]

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 08:05


saya suka dan minat sesangat pada kartun...

SAILORMOON... :-P


Bookmark and Share




  Member Information For nurafazProfil   Hantar PM kepada nurafaz   Pergi ke nurafaz's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-01-09 20:08


Pada 12-12-08 08:05 , nurafaz posting:

!!! QUOTE !!!

saya suka dan minat sesangat pada kartun...

SAILORMOON... :-P


bagaimana ye cerita kartun sailormoon??
dah lupa lah..hehe
seronok tengok kartun..
ana tengok kartun magadascar...aduh.. terpengaruh dengan lagu dia..
'move it' 'move it'

:sopan:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

anshu
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 9759
Posting: 21
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 31-01-09 20:11


Pada 07-10-03 15:35 , cahaya_mataku posting:

!!! QUOTE !!!

ana pula doraemon......



-----------------
Demi Allah, seandainya kamu patah hati hingga kamu tidak mengkehendaki apapun lagi dari mereka, nescaya Tuhanmu memberi segala yang kamu inginkan untu


Bookmark and Share




  Member Information For anshuProfil   Hantar PM kepada anshu   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» kartun kegemaran muslimah?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064215 saat. Lajunya....