Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10
  Dari Galeri
Assalamualaikum... Ini foto kecil saya... Salam ukhuwah buat semua...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 139 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Language3days ulasan, membeli, harga


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Language3days ulasan, membeli, harga

Please Mendaftar To Post


Oleh Language3days ulasan, membeli, harga

Gordon29
WARGA RASMI
Menyertai: 25.05.2019
Ahli No: 13772
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-05-19 20:08


Kaedah Yang Akan Mengubah Hidup Anda
Ketahui mengapa belajar Bahasa Inggeris dalam masa 30 hari adalah tidak mustahil.
Language3days ulasan, membeli: http://malaysia-testimoni.com/language3days/

Anda sudah tahu mengapa sistem Language3days boleh mengubah sesuatu yang anda fikir mustahil. Dan sekarang kami mahu anda berkenalan dengan Helena Rahim dan membaca kisahnya yang hebat. Mungkin anda pernah berada dalam situasi di mana sesuatu masalah itu seperti sukar untuk diatasi. Begitulah yang dirasai oleh Helena bertahun-tahun lamanya apabila berkenaan dengan Bahasa Inggeris. Apa yang berubah sekarang adalah wanita dengan keyakinan baru ini telah menjadi seorang penutur Bahasa Inggeris yang fasih dalam masa hanya 4 minggu, mengubah arah hidupnya yang sama sekali berbeza?

Kisah yang anda akan baca membuktikan bahawa untuk mempelajari Bahasa Inggeris dengan sempurna, anda tidak perlu:

menghabiskan wang yang banyak untuk kursus Bahasa Inggeris dalam talian
menghabiskan masa yang banyak untuk mengingati perkataan-perkataan baru

Bagaimana Helena Rahim
berjaya belajar Bahasa Inggeris dengan sempurna dalam masa 30 hari.


DAPATKAN KAEDAH LANGUAGE3DAYS

Bos beritahu saya akan dipecat!
Lebih tepat lagi, beliau beritahu jika saya membuat kesilapan yang sama sekali lagi, dia akan membuang saya. Dari saat tersebut, rasa takut dipecat mengawal setiap tindakan yang saya lakukan. Dan beliau tidak sengaja mengatakan saya bodoh. Beliau maksudkan yang saya mempunyai untuk belajar, bertutur dan menulis dalam Bahasa Inggeris dalam masa sebulan disebabkan saya bertanggungjawab dalam mengendalikan perniagaan dengan sebuah syarikat dari Kanada. Sebuah syarikat yang dipenuhi orang Kanada yang bercakap dengan fasih dan cepat! Jadi pada hujung minggu seterusnya, disebabkan oleh rasa takut diberhentikan saya mula mencari secara dalam talian kursus Bahasa Inggeris terbaik dan paling cepat yang boleh diambil. Malangnya, semua pilihan memerlukan lebih banyak masa berbanding menjimatkan masa saya. Begitulah cara bagaimana saya mengetahui tentang sistem Prof. Gavronsky dan Language3days.


Apa yang mengejutkan saya adalah tempoh untuk mempelajari bahasa itu adalah lebih pendek berbanding kursus. Selain itu, harganya 10 kali lebih murah berbanding semua kursus. Tambahan lagi, hanya kaedah ini yang menjamin bahawa seseorang boleh belajar Bahasa Inggeris dalam masa 4 minggu. Ia juga seperti tidak boleh dipercayai. Disebabkan saya tiada pilihan lain, saya memutuskan untuk memesan kad Language3days secara dalam talian dan lihat apa yang akan berlaku.

Apa yang penting bagi saya adalah untuk mula belajar bahasa tersebut secepat yang mungkin. Saya mahu tunjukkan kepada bos saya yang saya boleh lakukannya. Saya sangat bertuah kerana saya boleh memesan sistem Language3days dalam talian dan menerimanya dalam masa beberapa hari ? dan penghantarannya juga adalah percuma! Kami akan mula bekerja dengan syarikat dari Kanada kurang dari 40 hari. Kesilapan kecil dari pihak saya bermakna saya akan kehilangan kerja.

Terima kasih kepada Language3days, ia tidak berlaku. Dua bulan kemudian, saya ditawarkan jawatan sebagai pengurus. Anda tahu mengapa? Kerana pengurus yang sekarang tidak bercakap dalam Bahasa Inggeris. Selepas 10 hari mula belajar Bahasa Inggeris dengan sistem Language3days, saya tahu ia adalah kaedah yang hebat jadi saya beli pakej yang sama untuk belajar Bahasa Sepanyol. Tiga bulan sudah berlalu dan saya sudah mula bertutur dan menulis dalam dua bahasa baru. Saya menerima gaji dan jawatan baru. Apa yang berlaku kepada pengurus sebelum ini? Saya memberinya hadiah istimewa yang praktikal - Language3days :)

DAPATKAN KAEDAH LANGUAGE3DAYS
Anda juga boleh mengubah hidup anda! Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan adalah memilih kaedah pembelajaran bahasa yang tepat. Tidak perlu ragu-ragu! Tahu mengapa? Ini kerana:
anda akan boleh membaca dan memahami Bahasa Inggeris dalam masa 10 hari
anda akan mencapai tahap pertengahan ? maju dalam masa 2 minggu
kelayakan profesional anda akan meningkat dengan hebatnya ? usul kerja baru dan gaji yang lebih tinggi hanyalah sebahagian daripada manfaatnya
apabila anda berkomunikasi dengan orang asing, anda akan boleh bercakap dengan mereka dan menarik perhatian mereka dan orang sekeliling

Mengapa sehingga kini mempelajari Bahasa Inggeris adalah begitu sukar?
Kaedah yang kita bincangkan di sini adalah berdasarkan strategi penyelarasan keseluruhan otak (English: Whole Brain Synchronization).
Jika dilakukan dengan betul, kaedah ini akan membawa kepada:

PROSES OTAK SEHINGGA 5 KALI LEBIH PRODUKTIF
Dengan setiap hari, tumpuan dan keupayaan ingatan anda akan meningkat ? sama seperti otot. Terpulang kepada anda pada tahap mana anda berpuas hati. Jangan takut ? anda hanya perlu menikmatinya.
PEMBELAJARAN CEPAT SEBANYAK 10 KALI ? TANPA DISENGAJAKAN!
Oleh sebab penyelarasan dua hemisfera otak, anda tidak perlu fikir tentang belajar pada setiap masa, dan juga tidak perlu mengulangi perkataan-perkataan yang sama berulang kali. Mujurlah ada teknik pembelajaran hebat yang dicipta berdasarkan perhubungan yang sememangnya berkesan dalam keadaan bawah sedar, anda tidak akan pernah perlu mencari perkataan dalam minda anda ? setiap perkataan yang anda perlu gunakan akan datang kepada anda dengan pantas dan mudah.

Unsur terakhir yang amat penting bagi keberkesanan sistem ini adalah mudahnya. Maksud kami anda akan gembira dan seronok menggunakan set kad yang direka khas untuk pembelajaran Bahasa Inggeris dan seluruh proses pembelajaran berjalan dengan sendirinya. Anda boleh gunakan kad tersebut pada bila-bila masa dan di mana sahaja! Setiap kad dengan satu perkataan atau frasa direka supaya mewujudkan kaitan segera dalam konteks tertentu dalam otak. Dengan kaedah revolusioner ini anda tidak perlukan usaha, kekuatan semangat, dan bertahun-tahun belajar untuk menghafal perkataan supaya fasih berbahasa Inggeris. Pembelajaran berlaku secara ringan dan semula jadi - ia telah dibuktikan paling berkesan dan cara paling mudah untuk belajar mana-mana bahasa dengan mudah dan tanpa gopoh-gopoh.

Disebabkan perkara tersebut, otak anda mendapat maklumat baru dengan sendirinya ? tanpa ulangan yang membosankan atau menulis perkataan yang sama lebih dari 20 kali. Kaedah ini bergantung kepada 2 sumber lain untuk memastikan perkataan tersebut kekal dalam kosa kata aktif anda. Hasilnya otak anda akan membina pelbagai perhubungan, membolehkan anda mengingati perkataan baru 5 kali lebih cepat.

Tambahan pula, proses lupa dilambatkan sebanyak 5 kali. Semua ini mungkin kerana otak anda telah membina satu sistem hubungan yang sangat kukuh dan tahan lama yang bersambung dengan perkataan dan ekspresi tertentu. Pendek kata, otak anda seperti tidak boleh memadam ilmu tersebut daripada perisiannya!

Kebanyakan orang yang telah menggunakan sistem ini berkata mereka berjaya menghafal perkataan dan frasa yang amat sukar dengan mudah dan tidak melupakannya! Ia sudah mencukupi untuk menggunakan teknik ini dalam masa 3 minggu untuk fasih dalam Bahasa Inggeris!

Semua ini dikumpulkan dalam satu sistem yang dipanggil Language3days. Jangan lupa bahawa ini adalah satu-satunya sistem di dunia yang dicipta berasaskan pengetahuan Poliglot Luar Biasa.

Dengan menggunakan Language3daysJAMINAN PENINGKATAN YANG HAMPIR SERTA-MERTA!
Tiada lagi buku teks yang membosankan dan teknik pengulangan! Anda tidak perlu kekal fokus dengan menggunakan mana-mana kaedah peningkatan ? tumpuan yang lain. Apa yang anda perlu lakukan adalah melihat kad-kad frasa sebanyak dua kali sehari. Dan dengan setiap hari yang berlalu, anda akan melihat sendiri bagaimana mudahnya anda memahami dan memberi maklum balas dan juga berfikir dalam Bahasa Inggeris.


MUDAH DAN SELESA ? DICIPTA UNTUK MEMBANTU SEMUA
untuk golongan muda dan berumur , tanpa mengira usia mereka
untuk mereka yang tidak pernah belajar mana-mana bahasa asing
untuk mereka yang mahu meningkatkan tahap Bahasa Inggeris mereka
untuk mereka yang mahu belajar lebih dari satu bahasa

UNTUK MEREKA YANG MAHU MELATIH OTAK MEREKA AGAR LEBIH MUDAH INGAT
Jika anda mempunyai masalah untuk fokus dalam tugas, kaedah ini akan membantu anda meningkatkan tumpuan dengan mudah. Walaupun hanya selepas hari pertama belajar anda akan melihat bahawa KINI mudah bagi anda mengingat perkataan dan menggunakannya secara bebas tanpa melupakannya! Tambahan pula, menggunakan kad tersebut akan meningkatkan memori dan pemikiran anda dengan ketara - anda akan sedar yang anda pantas berfikir, mencari penyelesaian kreatif, dan mengingati lebih banyak daripada biasa secara amnya.


DAPATKAN KAEDAH LANGUAGE3DAYS
Formula ini tidak lama lagi boleh dipanggil: kaedah paling efektif yang pernah dicipta untuk mempelajari bahasa-bahasa asing. Keberkesanannya bukan sahaja pernah dicuba oleh Helena, tetapi juga oleh beribu-ribu orang dari seluruh dunia. Berikut adalah apa yang mereka fikir tentang sistem ini:


Mudahnya belajar apa-apa bahasa adalah satu kegembiraan!

Saya sentiasa berimpian untuk tinggal di London, tempat di mana saya berbulan madu beberapa hari yang lepas. Saya tidak fikir yang saya boleh belajar Bahasa Inggeris pada umur 50 tahun! Terima kasih kepada kad Language3days, dalam masa 30 hari saya berjaya bercakap Bahasa Inggeris dengan fasih sehingga saya memutuskan untuk melawat London selama sebulan, tinggal bersama kawan saya yang menetap di sana. Saya tidak mempunyai masalah untuk berbual dengan kawan-kawannya, orang di restoran dan di pasar. Ia sungguh hebat!

Siti, Lahad Datu


Sijil hanyalah sekeping kertas

Siapa yang perlu menghadiri kursus bahasa apabila mereka boleh belajar apa sahaja bahasa di rumah dengan sistem Language3days? Dengan teknik ini, anda bukan sahaja boleh memilih tahap kesukaran dengan pelbagai jenis perkataan baru, tetapi juga boleh belajar Bahasa Inggeris sehingga lancar tanpa perlu meninggalkan rumah anda ? maksudnya tanpa sebarang ketidakselesaan atau tekanan! Tiada sijil yang menjamin anda akan dapat bercakap apa-apa bahasa asing dengan fasih. Ia hanya menunjukkan bahawa anda telah mengambil kursus tersebut. Apa yang telah dipelajari dan apa kelebihan anda ? ia sentiasa bergantung kepada anda.

Malik, Pulau Pinang


Hasil segera

Saya telah cuba belajar Bahasa Inggeris selama 5 tahun agar berpeluang untuk dinaikkan pangkat.. Saya telah cuba segala-galanya ? daripada kursus di sekolah bahasa terkenal sehinggalah kepada tutorial, pelajaran peribadi ? tidak berjaya! Hanya kad Language3days yang terbukti menjadi kaedah pembelajaran yang betul untuk saya! Saya dapat melihat peningkatan serta-merta dalam kemahiran lisan dan bertulis walaupun baru pada minggu pertama. Saya boleh menyertai perbualan dan menulis e-mel. Seolah-olah otak saya menyerap perkataan seperti span!

Maria, Ampang


Sangat mudah untuk digunakan

Saya tahu kekurangan saya dalam Bahasa Inggeris merupakan penghalang utama untuk mencapai peningkatan profesional dan kejayaan. Apabila saya belajar Bahasa Inggeris dengan bantuan kad interaktif ini, saya telah ditawarkan jawatan baru di syarikat. Sekarang saya merupakan orang yang bertanggungjawab dalam komunikasi dengan semua ahli gabungan dan klien luar negara. Gaji saya naik hampir dua kali ganda dan saya akhirnya mula menjalani kehidupan yang saya mahukan dan dapat menjaga ibu bapa dengan lebih baik.

Thariq, Maran

Oleh sebab kami mahu memberi perkhidmatan berkualiti kepada pelanggan kami, kami berhak untuk membuat perubahan dalam terma dasar privasi laman web ini. Tindakan ini bertujuan untuk melindungi kerahsiaan klien kami dan kami menjamin data peribadi mereka tidak akan disenaraikan dalam mana-mana laman web ini.

Anda mungkin tidak akan pernah menemui jaminan lain seperti ini!
SIJIL
Kami mahu pelanggan kami berpuas hati dengan pembelian mereka, sebab itulah apabila anda memesan kad Language3days anda akan menerima jaminan pengembalian wang selama 30 hari. Setiap pelanggan yang menggunakan kad Language3days mengikut arahan akan tetapi tidak dapat memahami dan belajar Bahasa Inggeris pada tahap untuk berbual, akan dibayar balik sepenuhnya untuk pembelian yang dibuat. Apa yang perlu anda lakukan adalah menghantar tuntutan melalui e-mel.Mengapa kami percaya yang jaminan ini begitu penting?

Pengalaman dan analisis kami menunjukkan fakta bahawa untuk memperoleh perniagaan yang berjaya, anda tidak perlu melabur berjuta-juta untuk mengiklankan produk. Kunci kejayaan adalah dan akan sentiasa menjadi produk itu sendiri. Kerana itulah kami banyak melabur dalam kualiti kad interaktif Language3days. Begitulah kami mendapat idea dengan kaedah yang berdasarkan kepada kedua-dua metrik saintifik dan pemahaman proses-proses psikologi.

Anda tidak perlukan kaedah ini? Mungkin kerana anda telah fasih bercakap dalam Bahasa Inggeris. Tetapi jika tidak, bukankah sudah tiba masanya untuk anda mendapat kenaikan pangkat, mula menjana dengan lebih banyak, mengembara ke seluruh dunia seperti Helena? Ia terpulang kepada anda.

Semoga berjaya!


Pengurus Pemasaran dan Jualan


Kaedah Language3days adalah berdasarkan kecenderungan semula jadi otak untuk mengumpul dan menyimpan maklumat baru.

Untuk menghantar set kad Language3days melalui tapak web ini anda perlu tekan butang Pesan sekarang dan melengkapkan borang pesanan yang akan dibuka. Anda kemudiannya akan menerima emel mengesahkan kami telah menerima pesanan anda dan ia sedang diproses. Anda tidak perlu membayar APA SAHAJA dahulu. Dalam masa 2-4 hari set kad tersebut akan dihantar ke alamat yang telah anda isikan dalam borang pesanan dan anda akan membuat bayaran. Harga termasuk VAT dan semua cukai! Dan penghantaran percuma!


Bookmark and Share
  Member Information For Gordon29Profil   Hantar PM kepada Gordon29   Pergi ke Gordon29's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar

  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:

Loading: 0.047047 saat. Lajunya....