Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Engkau tidak akan memperolehi apa yang engkau sukai melainkan kesabaranmu ke atas apa yang engkau tidak suka..
--
Nabi Isa a.s

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
nuarii-

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 15 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 08:21


terima kasih wafa...... :bunga:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 08:35


Pada 23-10-09 08:21 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih wafa...... :bunga:


sama-sama kasih...kasihmu kuterima... :kelip:



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 08:49


Gambar di rumah kak limah.. Gambar makanan tak sempat ambil, dah masuk dalam perut..

KakLimah


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 08:55


Assalamualaikum hanan....adoi hanan....besarnya gambar tu hanan. MALU akak....hehehehe YA ALLAH. Malunya akak ...

lepasnya kan sbulan tak masuk dah muslimah ni. ok bye
[ Telah diedit oleh: limah pada 23-10-09 08:56 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:03


ini gambar rumah terbuka ke....atau calon2 GADIS MELAYU MUSIM KE 3....

:sopan:


saya kenal 2 org di tengah saja...yang 2 org paling kanan dan kiri siapa ye.... :berfikir:



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:15


Pada 23-10-09 08:55 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum hanan....adoi hanan....besarnya gambar tu hanan. MALU akak....hehehehe YA ALLAH. Malunya akak ...

lepasnya kan sbulan tak masuk dah muslimah ni. ok bye


Apa nak malu kak limah.. oklah tu sesekali tayang muka.. hehehe.. kalau tak nak masuk, kami dah tahu rumah, nanti kami serang ramai-ramai.. hehehe


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:15


Pada 23-10-09 09:03 , wafahafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ini gambar rumah terbuka ke....atau calon2 GADIS MELAYU MUSIM KE 3....

:sopan:


saya kenal 2 org di tengah saja...yang 2 org paling kanan dan kiri siapa ye.... :berfikir:



ini kira finalist gadis melayula.. heheh


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:16


wafa itulah kak limah wafa...muka tengah letih dok layan rakan taulan.hahahaha :lol: yang sebelah kanan tu perkenalkan sadiqah.

ya wafa inilah dia calon2 gadis melayu musim ketiga.

dah yang pasti pemenang nya ditangan u all, :lol:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:18


Pada 23-10-09 09:16 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

wafa itulah kak limah wafa...muka tengah letih dok layan rakan taulan.hahahaha :lol: yang sebelah kanan tu perkenalkan sadiqah.

ya wafa inilah dia calon2 gadis melayu musim ketiga.

dah yang pasti pemenang nya ditangan u all, :lol:


yang mana kanan..yang mana kiri kak limah..
nanti orang tertukar akak dengan sadiqah


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:27


Pada 23-10-09 09:15 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-10-09 09:03 , wafahafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ini gambar rumah terbuka ke....atau calon2 GADIS MELAYU MUSIM KE 3....

:sopan:


saya kenal 2 org di tengah saja...yang 2 org paling kanan dan kiri siapa ye.... :berfikir:



ini kira finalist gadis melayula.. heheh



fuiyooo...baru cakap calon2,,,,,tapi dah masuk finalist...percaya lah...


kak limah pakai baju dan tudung sedondon warna
kuning tu ke?

[ Telah diedit oleh: wafahafiz pada 23-10-09 09:30 ]


Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:31


Kan dah teka mesti salah orang nya..
kak limah yang berjubah biru tudung putih
yang satu warna ijo kuning tu cik sadiqah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 09:36


tapi yang berjubah seakan maroon tu macam familiar sangat pada saya... :berfikir:

pernah tengok...tapi dimana ye.... :roll:



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 10:15


maaf ya semua ....mari kak limah perkenal kan ...kak limah yang sebelah ujong pakai coromin mato tu ha. yang jubah biru dok tudung putih. muko lotih tu lah kak limah yo...maaf lah yo hanan. to silap tadi.maaf lah ya akak tak sempat nak touch chap.

tapi tak kisahlahkan gadis2 melayu zaman dulu kala mana ada make up ya tak. :lol:

adoi malu...malu...malu....ni belum ummi masuk tengok ni. kalau dia tengok ados..... :malu:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 13:01


adus..cik hanan dah posting gambar ye?.. :malu:
wah, selepas ini kalau terserempak dengan kak limah jangan lupa ambil resepi nak buat coklat. hehe.

kalau nak datang rumah kak limah, minta peta dengan cik hanan sebab dia dah hafal jalan ke sana...ahakss
:lol: :lol: :sopan:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 13:26


hehe... ada pula gambar kat sini..

Kak yati, peta pergi rumah kak limah kena pusing2 dan tawaf bando klang dulu baru jumpa.. hehehe..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 13:44


Hahha.. tapi kalau jalan kat situ dah siap mesti keliru balik sebab dah berubah jalannya..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 14:07


sebenarnya kan ada jalan lagi senang. sebenarnya ada jalan belakang yang tak payah tawaf bandar klang. tak apa lain kali cuba lagi ok. kalau tak penat cari rumah nanti u all tak makan banyak. tak bestlah akak dah letih masak .

tapi kan hanan lupa ambil gambar pondok dalam kebun buah2 an akak lah hanan.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 14:47


Pada 23-10-09 14:07 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

sebenarnya kan ada jalan lagi senang. sebenarnya ada jalan belakang yang tak payah tawaf bandar klang. tak apa lain kali cuba lagi ok. kalau tak penat cari rumah nanti u all tak makan banyak. tak bestlah akak dah letih masak .

tapi kan hanan lupa ambil gambar pondok dalam kebun buah2 an akak lah hanan.


Raya Haji lah ye kak limah.. ehhehe


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 14:51


ok jugakan kalau sudi apalah salahnya. setakat makan alamak senang itu bah....


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 21:32


at last, dapat juga tengok gambar rumah terbuka k limah.
bagus2.semua ada ciri-ciri gadis melayu.confirm finalist.hihi.
kiut dan ayu2 semuanya.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» JEMPUTAN RUMAH TERBUKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064644 saat. Lajunya....