Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-07-2024  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Walaubagaimana alim seseorang itu, dia tidak akan dapat manfaat daripada ilmunya selagi ilmunya tidak berpedoman kepada akal.

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Dari Galeri
Gambar masa final sem kat upm (masa nak isi borang posting)

  Yang Masuk Ke Sini
cida1019: 79 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: bape lama anda on-line


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» bape lama anda on-line

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh bape lama anda on-line

syazwani86_adnan
WARGA RASMI
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 5051
Posting: 13
Dari: sE|@NgOr

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-05 23:42


tengok keadaan la..


Bookmark and Share




  Member Information For syazwani86_adnanProfil   Hantar PM kepada syazwani86_adnan   Quote dan BalasQuote

a-hana
WARGA RASMI
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 175
Posting: 2
Dari: tanah merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-05 01:37


kalau nak ditnya bape lama online...biasenye 1 atau 2 jam saja la...jimat kos sebonarnye...he he.. (",)


Bookmark and Share




  Member Information For a-hanaProfil   Hantar PM kepada a-hana   Quote dan BalasQuote

nur_annur
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.06.2005
Ahli No: 5417
Posting: 26
Dari: seoul

jamaica  


posticon Posting pada: 03-07-05 18:38


24hours..sebab internet memang bayar sebulan sekali gus..selalu buat appear offline saja. saya bukan nya duk dpn pc24jam. bukak komp saja 24 jam sebab komp saja yang ada. tv tak de.radio pun tak de. tapi kalau pergi class ada masa tutup juga komp ini.
*saya pakai cable, kalau on komp saja terus sambung ke internet. :)


Bookmark and Share




  Member Information For nur_annurProfil   Hantar PM kepada nur_annur   Quote dan BalasQuote

xara_fatima
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 4478
Posting: 54
Dari: bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 09:11


xara online everyday..kalau duduk di pejabat ni sampai mlm pun online juga..tujuannya, senang kalau buat kerja, tiba-tiba stuck, boleh tanya terus di kawan2 yang online..kalau sampai mlm, online sebab nak tengok siapa yang turut online, senang kalau ada apa-apa terjadi, boleh minta tolong on the spot.. ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For xara_fatimaProfil   Hantar PM kepada xara_fatima   Quote dan BalasQuote

azie_redline
WARGA RASMI
Menyertai: 17.11.2004
Ahli No: 4595
Posting: 17
Dari: Malaysia

brazil   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 12:01


kat sini wireless internet...free pulak tu?.blh sangat kalau 24/7.selalu dalam 1 or 2 jam..klik banyak-banyak lepas itu bt work offline.sini tak ada tv...selalu bukak pc kecuali bila pergi klas :-D
[ Telah diedit oleh: azie_redline pada 10-07-05 12:02 ]


Bookmark and Share




  Member Information For azie_redlineProfil   Hantar PM kepada azie_redline   Quote dan BalasQuote

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 15-04-06 20:51


hehe kalau ana, lama juga!paling sekejap 1jam setengah...paling lama tu...fikir-fikir sendiri lah ye...


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

kegembiraanygmulia
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 6497
Posting: 85
Dari: di atas bumi Allah s.w.t

japan   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 22:19


kalau ana mungkin 3-4 jam...ana rasa lebih dari 2 tak pernah la..


Bookmark and Share




  Member Information For kegembiraanygmuliaProfil   Hantar PM kepada kegembiraanygmulia   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 16-04-06 15:33


kalau bab online wah..best betul duk depan pc..
tambahan pula zura kerja depan pc..
sehari suntuk pun zura pernah :di..
kekadang tak tidur di buatnye..
tapi jangan lalaikan kewajipan dah lah kan kan kan :)
ihikSss


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

cyxaula
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 6488
Posting: 28
Dari: Moscow, Russia

malaysia  


posticon Posting pada: 03-04-07 02:44


24/7 online.
offline time off pc sebab panas sangat.
-peace-


Bookmark and Share




  Member Information For cyxaulaProfil   Hantar PM kepada cyxaula   Quote dan BalasQuote

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 20:10


ermm..tempoh online ek..
hu hu..
on saja laptop ni..online la..
kat rumah sewe ni la..sebb guna streamyx
tapi kalau balik rumah,dail up saja..hu hu..
jarang online..
sebab rasa macam lembab sangat..

banyak manfaatnya online ni..dapat menambah pengetahuan..
tapi jangan menyalahgunakan kemudahan sudah la..
negatif dan positifnya ada..cuma depend on diri kita nak pilih yang mana..

semoga sahabat dan teman dapat memanfaatkan teknologi yang ada ni...


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 08:00


sampai ofis..buka pc..perkara yang mula2 ana buat buka portal ukhuwah @ muslimah. online sepanjang hari, nak balik baru logout..kadang-kadang online saja, tak posting apa-apa pun..ada masa terluang tengok2 kejap..kalau ada idea, baru posting..seharitk buka macam tak sah hari2 ana.


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 31-07-07 18:11


Qhazi pun macam tu jugak...


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» bape lama anda on-line

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064338 saat. Lajunya....