Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-07-2024  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Zuhud yang terbaik ialah zuhud yang disembunyikan
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Dari Galeri
masa graduasi kat Sek Berasrama Penuh Integrasi Rawang

  Yang Masuk Ke Sini
cida1019: 79 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Siapa peminat kucing?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Siapa peminat kucing?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa peminat kucing?

daezy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1221
Posting: 21
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-05 15:30


saya pun minat juga...ada 3 ekor...semua bela dalam umah...
2 ekor jantan, 1 betina...yang jantan umur dia 11 tahun dah tua dah pun...kalau kasi sekolah sure masuk darjah 5 nya..hehehe :-D


Bookmark and Share




  Member Information For daezyProfil   Hantar PM kepada daezy   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-06-05 17:19


Pada 26-06-05 15:30 , daezy posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun minat juga...ada 3 ekor...semua bela dalam umah...
2 ekor jantan, 1 betina...yang jantan umur dia 11 tahun dah tua dah pun...kalau kasi sekolah sure masuk darjah 5 nya..hehehe :-D


hehehe darjah 5 :-D :-D


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

anailzdaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.06.2005
Ahli No: 5377
Posting: 38
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-06-05 03:23


assalamualaikum, saya suka sangat kucing.. even kalau jumpak kat kedai, yang comot tu pun saya sibuk nak bagi makan..kat mesia la... kat sini susah nak jumpak kucing.. anjing banyak laa..
rindunya kucing kat umah.. kalau tepon mak, mak selalu cerita perkembangan kucing kat umah tu.. tak pa, balik cuti summer ni nak peluk kucing2 tu puas2.. best...

meine_Katze

ni salah satu kucing yang menghias desktop saya.. cute kan? tapi dapat dari internet.. bukan kucing sendiri.. :)


Bookmark and Share




  Member Information For anailzdafProfil   Hantar PM kepada anailzdaf   Pergi ke anailzdaf's Website   Quote dan BalasQuote

alazack
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.06.2005
Ahli No: 5366
Posting: 23
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-06-05 10:34


saya pn suka kucing...suka sangat..sayang sangat....


Bookmark and Share




  Member Information For alazackProfil   Hantar PM kepada alazack   Quote dan BalasQuote

nuril_alia
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.11.2003
Ahli No: 2867
Posting: 31
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-05 13:06


comelnya kucing kat atas itu. .... ana pun suuuuuka sangat kucing. kucing ana ada kat rumahh. namanya kimi...., rindunya kat dia........ lama dah tak tengok..


Bookmark and Share




  Member Information For nuril_aliaProfil   Hantar PM kepada nuril_alia   Quote dan BalasQuote

syazwani86_adnan
WARGA RASMI
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 5051
Posting: 13
Dari: sE|@NgOr

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-05 23:14


salam....hye..sayer pun minat juga kucing..minat sgt2..tapi..isk..mak tak kasik bela...mak tak kasik sebab tkt kucing itu berak merater2..ish..kalau kita ajor dia..musti dia pandai..kan??isk..maser saya kecik2 dulu..ada bela kucing..itu pun..kucing kutip saja..tapi..kjap saja dok umah..lepas itu..dia menghilangkan diri..entahlah pergi maner..tatau..carik2..tak jumper..maybe pergi carik umah lamer dia agaknya..isk..nak bela kucing..!!! :-( :-( :-(


-----------------
" Sedikit KASIH membuat kita SAYANG. Sedikit JANJI membuat kita PERCAYA. Sedikit KECEWA membuat kita LUKA. Tapi sedikit PENGORBANAN membuat kita TERAS


Bookmark and Share




  Member Information For syazwani86_adnanProfil   Hantar PM kepada syazwani86_adnan   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:52


Assalamualaikum....

:-di Ana minat sangat dengan kucing. Tak kiralah, kucing Siam ke, kucing Bengal ke, kucing Parsi ke dan macam-macam lagi. Ana sendiri ada anak kucing jantan tapi dah besar sikit, bulunye ada yang kelabu,ada yang putih. Ana namakan dia 'Koda'...sebelum ni ana ada kucing jantan lain, nama dia Lilo, tapi dah hilang. Ana sayang sangat degan kucing-kucing ana...Anyway, ana suka sangat ambil nama daripada movie kartun macam 'Lilo and Stitch' dan 'Brother Bear' kalau nak bagi nama kat kucing-kucing ana. Hehe :lol: :lol: :lol:


-----------------
“Binalah Islam dalam dirimu... Maka akan terbinalah Islam di sekelilingmu...“ {Kande Raihana}


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

honeystar
WARGA RASMI
Menyertai: 28.05.2006
Ahli No: 6595
Posting: 1

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-05-06 11:15


ermm.... bestnya Kalau boleh belai dan peluk kucing. honey pun suka sangat2 jugak kat kucing. dulu ada lah bela 2 3 ekor.. tapi sekor demi sekor mak honey buang sebab mereka buat hal.. ( berak merate lah.. apa lagi..) kucing yang paling honey sayang dan masih rindukannya.. namanya itam.. dia ni cacat sikit.. kaki belakangnya tempang sejak kecik lagi.. itam ni lah yang paling last kena buang.. mula-mula dia baik saja.. tapi bila dah umur lebih kurang 3 tahun lebih.. dia pun start buat hal.. last sekali mak pun pergi letak dia kat pasar.. kasihan itam.. rindu kat itam..

ps : macam mana ek nak ajar kucing jangan berak merate-rate??!!??


Bookmark and Share




  Member Information For honeystarProfil   Hantar PM kepada honeystar   Quote dan BalasQuote

aLeEyA
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 5655
Posting: 6
Dari: DePaN KoMpUtEr

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 15:51


saya!suka sekali...tapi mak tak kasi bela kucing kat rumah...


Bookmark and Share




  Member Information For aLeEyAProfil   Hantar PM kepada aLeEyA   Quote dan BalasQuote

kasihsayang
WARGA RASMI
Menyertai: 12.04.2006
Ahli No: 6525
Posting: 19
Dari: Kangar, Perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 16:24


Assalamualaikum..em..ana pun suka sangat kucing..kat rumah ada 4 ekor..comey sangat...time cuti camnila baru boleh lepas rindu kat kucing2 ana.. sayangila haiwan peliharaan muslimah semua


Bookmark and Share




  Member Information For kasihsayangProfil   Hantar PM kepada kasihsayang   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 7461
Posting: 30

blank  


posticon Posting pada: 29-03-07 13:00


minat juga dengan kucing..suka peluk,suka dokong..satu hari tahi dia melekat kan tudung..start dari hari tu tak tak peluk lagi..dah tak sentuh dah kucing mana-mana pun,kat rumah ada juga kucing,dah tak main2 dah dengan dia,takut perkara yang sama berulang..fobia..hahha..sekarang kalau nampak kucing,just pandang saja,kalau nak sentuk pun,sentuh sikit2 saja..


anak buah saya ni memang suka 'gila' dengan kucing,kalau dia nangis saja...kata la 'meow..' berhentila nangis..tapi kena teman kan dia tengok kucing...kalau sebut 'meow' saja mesti pandang kat luar,kalau ada dalam keter,pandang luar tingkap


Bookmark and Share




  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

ctaja83
WARGA RASMI
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 7481
Posting: 11
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:51


Assalamualaikum... kita pun minat juga dengan kucing... lagi˛ anak kucing yang sedang menigkat remaja tu... eeee bestnya bila dapat main˛ dengan anak bulu tu.. eekekeekek... bawak tidur lagi lah best... :di Hik.. Hik...


Bookmark and Share




  Member Information For ctaja83Profil   Hantar PM kepada ctaja83   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
WARGA RASMI
Menyertai: 05.06.2007
Ahli No: 7651
Posting: 1
Dari: iium

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 11:08


banyak sangat kucing kat rumah...sampai mak dah naik bising...hehe


Bookmark and Share




  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 12:34


/

ni kucing latest yang ada dirumah sekarang..yang dulu-dulu dah lama mati :-(

i love cat... :-D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Siapa peminat kucing?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061385 saat. Lajunya....