Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Pengetahuan adalah harta yang patut dimuliakan, perilaku baik adalah busana baru, dan fikiran adalah cermin yang jernih
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
salam ukhwah...ni gambar ana di rumah...bersama sahabat ana ummu..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 8 hari yang lalu
azan84: 37 hari yang lalu

Mengenali Lelaki Melalui Zodiak
 Posted on Isnin, 25 Ogos 2003 @ 10:28:03oleh Pengurusan
Umum haruman_syurgawi menulis Ana pun dapat rahsia ni dari satu sumber yang telah diforwardkan kat ana...kadang-kadang bukannya nak terpengaruh..tapi ada betulnya jugak daripada analisa ni...paling tak pun dalam diri ahli keluarga ana sendiri. So, check it out..

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yang disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorang yang ambitious, self-centered tapi tak ego...(jejaka leo memang begitu).
Tips untuk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yang selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: jangan..saya ulangi..jangan bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain..mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
Tips untuk memikat: Lelaki Virgo suka yang pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jangan banyak cakap..(cerewet pulak si virgo ini) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo ceng'eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jangan pakai yang ter "over welming"..virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi saja flying kick sama dia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dalam segala hal
Tips untuk memikat: Senang saja..Libra suka perempuan yang ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yang sederhana..tapi jangan lupa cover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal mereka ingat mereka ini semua handsome

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips untuk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifon berjam-jam pun tak mengapa! janji dengan dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive.
Tak suka berkongsi perempuan nya dengan org lain.
WARNING: Buat pilihan yang betul bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jangan kata guek tak kasi warning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu..yoh..siapa dapat memang untung...Sagitarius org nya happy saja..suka (bergembira tepok tangan sama-sama..lah lah lah..) bawa partner jalan-jalan..sort of adventurous
Tips untuk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jangan membosan kan...
WARNING: jangan "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Capricon ( 22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorang yang sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips untuk memikat: COOL saja sis..nak tekel mereka bukan mudah..jangan give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak sis..jangan mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips untuk memikat: Kacang saja..sentiasa berpakaian cantik, glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit saja dengan u
WARNING: Lelaki Aquarius ini cepat bosan dengan org..so sbelum dia tinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)
Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips untuk memikat: Kasi saja belacan...
WARNING: mereka tak suka macam belacan!

Aries (21 Mac - 20 April)
Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips untuk memikat: Bagus untuk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true..Jejaka Aries suka wanita yang sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yang bagus punya
WARNING: Jika anda betul anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jangan lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April - 21 Mei)
Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dengan pendirian sendiri...
Tips untuk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yang mencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang mereka suka buat kelakar seorang seorang... kasihan tak ada orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)
Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jangan harap anda nak menang..dalam apa-apa persoalan jua mereka ada saja alasan nya
Tipa untuk memikat: Sabar saja lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini ini suka pada perempuan yang lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: jangan bersikap terlalu kasar dengan nya..kalau dah tak tahan dengan mereka..blah saja jangan banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal mereka nak menang saja.

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)
Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
Tips untuk memikat: jangan pulak anda pun nak step kaya...nanti habis duit dikebas.
WARNING: TOLONG jangan terpedaya dengan kata manis nya.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

 

  Umum


Komen


"Mengenali Lelaki Melalui Zodiak" | Login/Mendaftar | 2 Komens
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Erm...
oleh Anonymous pada Selasa, 26 Ogos 2003 @ 10:51:40


Kalau dibaca oleh kaum Adam kecik hati depa ni...

Ini bukanlah ukuran yang terbaik...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]


hmm..
oleh haruman_syurgawi pada Selasa, 09 September 2003 @ 10:03:40
(Info AHLI) http://tazkirahonline.cjb.net
cam yg ana ckp, ni skdr apa yg manusia tu nilai...tak amik pun takpe..tapi dari situ kita tau betapa manusia ni sangat suka membuat perbandingan..kalo tak, takkan ade org nk buat kajian mende2 gini kot..wallahuallam..
]



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.107339 saat. Lajunya....