Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: alifceppies
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43058

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 3 hari yang lalu
le_petit_khai: 10 hari yang lalu
HIKAL: 11 hari yang lalu
amyazma: 16 hari yang lalu
nurul_peace: 25 hari yang lalu
marul: 29 hari yang lalu
Martyr: 32 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: menyayangimu...........


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» menyayangimu...........

Please Mendaftar To Post


Oleh menyayangimu...........

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-07-04 18:42


saya tersalah terjatuh sayang kat kawan baik saya sendiri..........apa patut saya buat sekarang nie....tak dapat saya nafikan dia terlalu baik sampai saya tak sedar saya sayang pada dia apa patut saya buat....tolonglah saya..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 10-07-04 10:43


olh krn tak sedar. make buat2le tak sedar.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

princess_of_heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2004
Ahli No: 9744
Posting: 74
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 10-07-04 11:27


assalammualaikum wbt..kawan baik anti tu muslimin ke muslimat...if muslimat tunjukkan lah kita sayang kat dia moga shbt kita tu akan menghargai kasih sayang kita...if muslimin...opsss...camna leh terjatuh sayang lak? if dah terjatuh jgn malu2 utk bgn balik...takkan lah nak jatuh selamanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_of_heartProfil   Hantar PM kepada princess_of_heart   Pergi ke princess_of_heart's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-07-04 22:22


saya muslimin la............insyallah saya akan cuba untuk terus untuk lupakan dia......tapi terlalu sukar.......entahla..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

arini
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7472
Posting: 37

Johor  


posticon Posting pada: 10-07-04 23:52


askm.

kesian nya.....camner sampai leh terjatuh tersayang nie? tapi kan kalau dier tu solo kira k gak tapi kan kalau da berpunya tu nak kena bangun secepat mgk.



Bookmark and Share

  


  Member Information For ariniProfil   Hantar PM kepada arini   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 00:52




tak mustahil apa yg belaku padasyafiqahlaila pasti ada jugak berlaku pada org lain...maklumla..dah kawan baik..segala masalah kita dia tahu..tapi tak salah kan kalau dia pun menerima awak..cuma awak kena betul kan niat awak...jangan sampai awak takleh kontrol perasaan suka kat dia..nanti dia pulak tak leh terima awak..ape2 pun,kalau baiknya..awak berterus trglah kalau awak tak leh lupakan dia...




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

deHan2
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9886
Posting: 13
Dari: ardhul kinanah

Kedah  


posticon Posting pada: 11-07-04 15:39


....
mula2 mmg la camtu...tak sedar...baik berterus terang jer...nanti dok angan sorang2 susah jugak ...lagho jer jadinya...klu sama-sama dah suka..sama2 dah mampu...mintak restu mak ayah...tunggu apa lagi... cepat2 buat persedian ler....pastu leh la jemput kami makan nasi minyak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For deHan2Profil   Hantar PM kepada deHan2   Pergi ke deHan2's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 14:56


saya pun dah pening tentang perkara nie......but is ok i hope i can try to control my self.....saya tak tahu la macam mana perkara ni boleh terjadi dan ia berlaku tanpa saya sedar....dia selalau juga usik2 saya tapi saya rasa macam usik kawan jer la.....sekaraang nie saya berada di semester kedua.saya masih cool ngan study saya tapi kadang2 tue ada juga rasa malu tu hadir.kami memang dah semakin baik tapi hanya kawan dan saya tak tahu saya dah mula sayang kat dia semoga perasaan nie akan hilang juga...kerana saya takut kehilangan dia sekiranya dia tahu saya berperasaan begini...bantulah saya sahabat2........

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

princess_of_heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2004
Ahli No: 9744
Posting: 74
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 12-07-04 15:49


Assalammualaikum wbt...hati kita ni milik Allah..hati muslimat tu pun milik Allah..segala2nya berlaku dgn izin Allah...mohonlah petunjuk n kekuatan smoga anta perolehi jalan penyelesaian yg terbaik...sesungguhnya Allah Maha Mengetahui...lupakan dia? atas alasan apa nak lupakan dia? jika dia bukan diciptakan utk anta, anta cuba rahsiakan prasaan anta pun one day nanti dia akan pergi juga...so kenapa nak siksa diri sendiri? jgn cuba create masalah hati...nway anggaplah ni sebagai dugaan Allah...berdoalah bnyk2...wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_of_heartProfil   Hantar PM kepada princess_of_heart   Pergi ke princess_of_heart's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 17:49



alamak, ni kes terjatuh..kawan ana pun penah menghadapi masalah yg sama...
kita diajar untuk istikharah..so, do it.pilihan Allah itulah pilihan hati kita..semua kita mmg tak akan menyangka bahawa suatu hari kita akan terjatuh hati dengan sesiapa sahaja..dgn kawan baik sekalipun...
yg terbaik..kalau dia dah berpunya, erm elakkanlah berlaku perkara yg tak sepatutnya..kalau belum..mungkin rezeki awak.. jgn peningkan kepala..fikir dgn ringan..insyaAllah ia takkan membebankan hdp awak..
wslm

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

izz_iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5188
Posting: 74
Dari: UTEC

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 19:05




dalam hal jatuh terjatuh ni...kene la wat byk istikharah...mintak petunjuk dr Allah...klu ana, ana xkan bg tau kat muslimin tu dulu...manusia ni hatinya cepat berubah, klu harini kite sayang, esok lusa mungkin kite x suke plk. jd berpada2 n berhati2lah ye.jgn nnti menyesal di kemudian hari...dan kehilangn kedua2nya sekali, kekasih n sahabat. mesti anti x nak perkara ni berlaku kan?
jalan terbaik adalah minta petunjuk pada Allah dan minta die jauhkan kite dr cinta lagho...
wallahualam, maafkanla ana klu nasihat ana ni x berapa baikye..

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izz_imanProfil   Hantar PM kepada izz_iman   Pergi ke izz_iman's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-04 21:25


jtuh yg ni lain mcm siket. rasenye kalu diniarkan takde ape2 sebenarnye. jgn dilayan sgt. bukannye susah sgt buat keputusan sampai perlu solat istikharah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 02:43



ish..rupanya shafiqahlaila ni muslimin...knp guna gambar perempuan?sekadar nak tau takut mengelirukan shbt2 lain..pendapat ana tentang masalah anta ni...buatlah istikhorah...klu betul dia milik anta,tak kemana cuma tunggulah sampai tiba masanya...ana pun pernah mengalaminya..cuma sendiri tau ..dgn bantuan shbat2 ana yg lain ,ana dpt control that feeling..bykkan puasa sunat dan solat mlm ..mudah2an hati kita ni milik pencipta terlebih dahulu..WALHU'ALAM

-----------------
WhatEvEr U Do 'PUT YOUR TRUST IN ALLAH"..ThInk BeForE Do It BeCAUse "ALLAH ALWAYS WItH U"..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 23:18




ye ke..syafiqahlaila ni muslimin??tapi nama mcm pompuan..nape tak bubuh gamabr lelaki je?pelik je..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-07-04 10:14


sayang je la, kenapa tak boleh sayang?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 26-07-04 22:05


btul tuh. cinta pun bole.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

sufi_anis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7365
Posting: 36
Dari: KingDOm Of Far Far Away

Melaka  


posticon Posting pada: 30-07-04 16:10


tau x ape

-----------------
~bulan sabit munculkan diri mengingatkan bumi agar menegur insan yang meremehkan~

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufi_anisProfil   Hantar PM kepada sufi_anis   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 30-07-04 19:11



ooooooo..cinta sudah perputik ya?

Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 15:36


assalamualaiku.....buat kawan2 semua maafkan saya kerana telah mengelirukan kawan2.saya silap tulis la.saya nie perempuan, mybe hari tu kelam kabut sampai tak sedar dah salah tulis.maafkan saya......saya tak sengaja.saya minta maaf......maafkan saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 15:36


assalamualaiku.....buat kawan2 semua maafkan saya kerana telah mengelirukan kawan2.saya silap tulis la.saya nie perempuan, mybe hari tu kelam kabut sampai tak sedar dah salah tulis.maafkan saya......saya tak sengaja.saya minta maaf......maafkan saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 15:38


assalamualaiku.....buat kawan2 semua maafkan saya kerana telah mengelirukan kawan2.saya silap tulis la.saya nie perempuan, mybe hari tu kelam kabut sampai tak sedar dah salah tulis.maafkan saya......saya tak sengaja.saya minta maaf......maafkan saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 15:41


assalamualaiku.....buat kawan2 semua maafkan saya kerana telah mengelirukan kawan2.saya silap tulis la.saya nie perempuan, mybe hari tu kelam kabut sampai tak sedar dah salah tulis.maafkan saya......saya tak sengaja.saya minta maaf......maafkan saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 21:52


ask,firstly maafkan saya,kerana tanpa saya sedar saya dah hampir jadi muslimin.maafkan saya kerana tersalah tulis,mybe masa tue saya kelam kabut kot.yang sebenarnya sahabat2 saya nie muslimah.maafkan saya sekali lagi kerana tersalah tulis.terima kasih atas pedapat anda semua.saya masih lagi mencari jawapan yang masih belum saya temui,mungkin dengan bantuan kawan2 saya akan dapat jawapannya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

syafiqahlaila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9931
Posting: 11
Dari: gerik

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 21:53


ask,firstly maafkan saya,kerana tanpa saya sedar saya dah hampir jadi muslimin.maafkan saya kerana tersalah tulis,mybe masa tue saya kelam kabut kot.yang sebenarnya sahabat2 saya nie muslimah.maafkan saya sekali lagi kerana tersalah tulis.terima kasih atas pedapat anda semua.saya masih lagi mencari jawapan yang masih belum saya temui,mungkin dengan bantuan kawan2 saya akan dapat jawapannya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiqahlailaProfil   Hantar PM kepada syafiqahlaila   Pergi ke syafiqahlaila's Website   Quote dan BalasQuote

RoSpa
Warga Rasmi
Menyertai: 01.07.2004
Ahli No: 9771
Posting: 6

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-08-04 11:22


! tak apa kalau sesat kembali ke pangkal jalan, belum terlambat lagi, tapi kalau nak terus pun ok tak salah bukan muhrim, tepuk dada tanya selera, yang penting kita jangan melanggar batasan sebagai seorang islam. Semoga berjaya dlm apa juga yang dilakukan dlm hidup. Insyallah...i

Bookmark and Share

  


  Member Information For RoSpaProfil   Hantar PM kepada RoSpa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.133287 saat. Lajunya....