Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: alifceppies
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43058

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 3 hari yang lalu
le_petit_khai: 10 hari yang lalu
HIKAL: 11 hari yang lalu
amyazma: 16 hari yang lalu
nurul_peace: 25 hari yang lalu
marul: 29 hari yang lalu
Martyr: 32 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: cinta tidak mendapat restu & meminati org lain


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» cinta tidak mendapat restu & meminati org lain

Please Mendaftar To Post


Oleh cinta tidak mendapat restu & meminati org lain

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 24-06-04 12:11


ini kes cinta tidak mendapat restu dan dlm satu masa meminati org lain.ana dlm dilema...tidak dapat memilih yg satu ini.
semenjak mendapat tahu tiada restu ana mula berubah hati kpd org lain dan buat tak tahu dgn si dia.tapi masalahnya sekarang org yg ana minat itu sudah pun meminati org lain sedangkan keluarga ana sudah pun berkenan kepadanya.keluarga ana menyuruh ana melayani dirinya sampai dia berkenan kepada ana.masalahnya sekarang dia meminati rakan ana dan rakan ana juga begitu.ana jadi serba salah hendak menghancurkan harapan mereka.bantu la ana dalam menyelesaikan masalah ini....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 25-06-04 16:08


ehem.. mule2 u senaraikan langkah2 (jln penyelesaian) yg u rase eventually will work. then buatlah langkah yg u rase the best, kendian satu2 langkah yg seterusnye.

antare langkah2 yg saye cadangkan.
1. b'bincang untuk kesekian kalinye ngan parents pasal 'org baru' yg tak beri perhatian pd u.
sama ade u nak teruskan hubungan ngan die @ not. kendian cakap kenape .

2. panggil org tu & member u yg saling minat meminati tu untuk bincang perkare ni. cakap yg org tue u asyik memakse pdhal u taknak.

there is option. u choose.


Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Pu3Dla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8977
Posting: 76
Dari: Johor ke N9

Johor  


posticon Posting pada: 25-06-04 18:14


...

sekadar memberi pandangan...

ana_lia dah buat solat istikharah belum?
rasenye...sebaik-baik petunjuk adalah dr yang Esa..Yang Maha Mengetahui dan menentukan segalanya...

cubalah ye...semoga adik Lia menemui jalan dan cara yang terbaik...InsyaAllah...

Setiap masalah ada cara penyelesaiannya...dan
setiap yang berlaku ada hikmah disebaliknya

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Pu3DlaProfil   Hantar PM kepada Pu3Dla   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097875 saat. Lajunya....