Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-10-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: rasian
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43063

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
rasian: 2 hari yang lalu
a_zar81: 7 hari yang lalu
khalifah: 11 hari yang lalu
talha: 17 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 26 hari yang lalu
al-biruni03: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Anak Bongsu


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Anak Bongsu

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Kelab Anak Bongsu

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 14:36


//sambungan topic "siapa anak bongsu?". utk memudahkan ahli dgn tajuk topic yg lebih praktikal //


sign/trademark tak rasmi..
kpd ahli² yg nak design bleh linkkan disini.. nnti kita buat poll ek..

:: design/cadangan terbuka..
1.logo club..
2.sign ahli
3.motto (sb kita under UC, buat masa skrg kita samakan motto UC. menyemai kasih, memupuk ukhwah..)
dll cadangan anda..

creative kan hidup anda hehe //nak lawan maxis hehe


Senarai Ahli

1. kaze - [email protected]
2. kartini - [email protected]
3. istisafa - [email protected]
4. nuraini – nurain[email protected]
5. uqu - [email protected]
6. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
7. amyra_myra - [email protected]
8. syafiq86 - [email protected]
9. ieda - [email protected]
10. azvina - [email protected]
11. nurul_cahaya - [email protected]
12. Awekzz - [email protected]
13. AZIDA - [email protected]
14. sufiyah - [email protected]
15. putera_manis -
16. nurwardah_atiqah –
17. SyAhEeDa –
18. wida_widi –
19. zinnirah_84 –
20. nohara_sinchan –
21. sheikhLUTHFI –
22. adeq_shiFa –
23. nmz –
24. mohd –
25. Syahmushroom –
26. AyuHumaira –
27. ayatie –
28. brozdon –
29. are-zie –
30. fadmy -
31. zhariex –

:: Minta Perhatian ::
Diminta kepada semua ahli kelab anak bongsu (yang ingin aktif pada kelab) memberitahu emel anda masing-masing untuk memudahkan kita memberi info dan berhubung.

Bagi mereka yang sukarela hendak menjadi AJK kelab amat di alu-alukan.

Jika tidak ada respon kita akan memilih AJK kelab berdasarkan keaktifan ahli berforum dan mengikuti aktiviti² Ukhwah.Com.

:: senyum selalu.. jgn manja² hehehehe...

- make it simple | http://kaze-vm.tk -
:: dri kasih timbul simpati, dgn syg ada persaudaraan, kerana kasih ingin berbakti, saling syg maaf bermaafkan..


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-17 14:43 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 14:54



Kelab bongsu….?

Ni kiranya puak~puak manja belaka lah ning…
He…….he……..

Nampaknya….kaze kita ni kena bagi hadiahlah…..
Alahai seronoknyer….




Bookmark and Share

  


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 15:01




T-Q la coz inform teman psl nak tubuhkan kelab nih...
kurang2,boleh la ber'manja2' dgn ahli komuniti ukhwah ni pulak,
saya pun dah join dah kelab ni..
so, saya nak invite kengkawan lain utk sama2 join kelab anak bongsu ni,yek.!

Congratulation ...saya tabik spring pd Saudara Kaze yg ber'kobar2' tubuhkan KAB ni...

SYABASSSSS!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 16:27


Erhemmm......

Aii......Kaze....siap ada signboard kelab ....lagi
Prof jeles laaaei...

Nampaknya Prof ada idea dengan apa yg Kaze telah buat...
ei..nampak menarik.....


p/s: Satu yg menarik akan tiba.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-04 02:08


yeyeye.. nuraini nak bagi adiah
//ni kene tuntut ni hehehe

em.. thanx kartini sb sama² promote KAB..
klu bleh cari ahli yg bsmgt.. skurangnya aktif di maya..

..kartini jgn tabik kuat sgt karang spring tercabut hehehe..

so bg kaze, xtiviti² yg bleh kita bleh buat kita buat dulu.. nnti dah ramai dan ada smgt club baru buat xtiviti yg 'nyata'

-------
jika ada cadangan or idea dari kartini & nuraini utk KAB.. info je ek.. mgkin ada somthing yg bleh di kongsi bersama utk meguatkan' lagi KAB..
-------

soon!!!.. sign ahli KAB..
//setuju ke tidak kita buat sign design yg sama bg setiap ahli..?

- make it simple | http://kaze-vm.tk -
:: dri kasih timbul simpati, dgn syg ada persaudaraan, kerana kasih ingin berbakti, saling syg maaf bermaafkan..


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-20 22:43 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 18:41


nak daftar gak lah..
saya pun anak bongsu gak...
kaze...masukkan saya dalam list tu nanti tau...

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 22:52


assalamualaikum

//siti.. emel tu betul ke?

----------------------------------------------

Senarai ahli di kemas kini.. hanya yg ada emel sahaja bleh masuk list ahli 'rasmi' , yg xda emel tu ahli gak.. tp tak rasmi .. bg la emel.. kaze cuba cari² teropong² xjumpa hehe..

Senarai Ahli

1. kaze - [email protected]
2. kartini - [email protected]
3. istisafa - [email protected]
4. nuraini – [email protected]
5. kasih_kekasih - [email protected]
6. uqu - [email protected]
7. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
8. amyra_myra - [email protected]
9. syafiq86 - [email protected]
10. ieda - [email protected]
11. azvina - [email protected]
12. nurul_cahaya - [email protected]
13. Awekzz - [email protected]
14. AZIDA - [email protected]

---------------------------------------

Apa motto kelab yg sesuai? cadangan anda..?

cadangan kaze:
1. sentiasa bersamamu..
2. anak manja, anak genius hehe
3.

//senyum selalu

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 23:44




Ganasnya Kelab Bongsu.. Bagus2.. Melambangkan anak bongsu tidak sekadar manja tapi mampu berdikari..

Good Luck Anak2 Bongsu!!

Kaze, Genius tu trade mark utk Kelab April..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 00:48



Quote:
Ganasnya Kelab Bongsu.. Bagus2.. Melambangkan anak bongsu tidak sekadar manja tapi mampu berdikari.. //ni ganaz² manja hehe, harap² xganaz awal je.. takut lama² xjalan langsung hehehe..

Good Luck Anak2 Bongsu!! //baiiik..!!! ceh

Kaze, Genius tu trade mark utk Kelab April.. //yeke ala dah amek ek, tak pe la.. tggu ahli lain bg cadangan..



..sentiaaasaaa bersaaamamu... //nnti ada masa buat format sound dia hehe.. ala² lagu tema kelab hehe ceeh

//senyum selalu..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 16:28




wow!!! hebatnya...
tahniah kpd presiden kelab anak bongsu (kaze)...
diam2 ubi rupanya...
cik nuraini kita pun anak bongsu...
bolehlah jd timb presiden utk kelab ni...
ramai juga ahli ukhwah yg terdiri drpd anak bongsu ya...
patutlah manja2... hehehe...
ni yg jeles thp maksima ni...
nak jd anak bongsu gaklah...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

  


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 21:55




wah hebat bro-kaze.... ni yang buat uqu bangga jadi anak bongsu ni.... anak bongsu anak berilmu

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

  


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 23:12




bagus jugakla idea KAB nih...
tapi rasanya motto'Sentiasa Bersamamu' ni...
kureng sesuaaaaai....!
mcm pernah dengar..tapi di mana,ya???

just wanna give suggestion:

why not..;

' Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber' !!!

( bunyi dia > power,kot..sesuaaaaai la dgn zaman IT & ICT sekarang nih...

Amacam, saudara Kaze???

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 23:17


Ups.. ada kelab anak bongsu rupanya.. dan ana salah seorg ahlinya~ huhu... tak sangka!!.. hehe.. ana nak aktif.... ermm.. apa aktiviti lam kelab ni??.. cam best jek!!.. p shopping ke (almaklumla anak bongsu =P)....

ni email ana... [email protected]

WaSSaLaM...

p/s : tahniah akh kaze !! hee



-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2004-06-21 23:20 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

linie
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 109
Posting: 7
Dari: kayangan m'sia

Perlis  


posticon Posting pada: 21-06-04 23:35


assalamualaikum......

saya pun anak bongsu gak...
leh saya join kelab nie???


Bookmark and Share

  


  Member Information For linieProfil   Hantar PM kepada linie   Pergi ke linie's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 00:27


waalaikumsalam..


Quote:
ermm.. apa aktiviti lam kelab ni??.. cam best jek!!.. p shopping ke


cadangan konkrit belum ada.. baru simen² je hehe.. sb kita baru lagi.. nak mmbentuk indentiti KAB.. logo, signature ahli, motto dll yg bleh dibuat secara 'maya', jika ahli ramai n yg benar² aktif pun ramai, baru buat JK.. tp tu lama lagi kot. //cuba baca posting awal..

Quote:
mcm pernah dengar..tapi di mana,ya???

ni ala² telekom malaysia punya dulu.. skrg dah tukar kot hehe..

ok kita akan buka 2 lagi cadangan motto dari ahli KAB.. pastu kita buat undi ek..

//cadangan motto..
1. Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber
2. anak bongsu, anak berilmu
3.
4.

//sentiasa bersamamu.. hehe-rejected..

---

:: Ahli Terkini ::
1. kaze - [email protected]
2. kartini - [email protected]
3. istisafa - [email protected]
4. nuraini – [email protected]
5. kasih_kekasih - [email protected]
6. uqu - [email protected]
7. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
8. linie – [email protected]
9. amyra_myra - [email protected]
10. syafiq86 - [email protected]
11. ieda - [email protected]
12. azvina - [email protected]
13. nurul_cahaya - [email protected]
14. Awekzz - [email protected]
15. AZIDA - [email protected]
16. SyAhEeDa - [email protected]

tq semua.. senyum selalu
- yg minat bola, jgn lupa tgk England kalah hehe



-----------------
kaze tech

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-22 00:40 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 10:55


Kebahagiaan adalah hak milik anak bongsu...

guar jer....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 11:09




kejelitaan adalah hak milik anak bongsu....
aiceh......

continue from kasih kekasih........

jangan marah aaa.....









Bookmark and Share

  


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 13:05


Quote:
kejelitaan adalah hak milik anak bongsu....


aduuiii hehe xkan semua ahli pompuan kot.. hehe

Quote:
Kebahagiaan adalah hak milik anak bongsu...
guar jer....

nasib baik gurau hehe..

em motto yg dcadangkan jgn la terlalu emosi.. sb biasa motto smtgh yg beri semangat, ilham, inspire kpd ahli kan..

em kasih_kekasih n nuraini bg la idea.. ek




-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 19:13



Kelab Anak Bongsu dah tertubuh rupanya.. tahniah akh kaze..!! inilah semangat anak bongsu utk menunjukkan yg kite nie tak semestinye anak manja. insyaAllah..sumaiyyah akan mengaktifkan diri dalam kelab nie.

p/s: kata2 ukht kasih_kekasih n ukht nuraini memang best. nasib baik bukan semua pompuan dkt kelab nie. (main2 jer)

ilalliqa'


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 22:21




utk pengetahuan semua ahli.. Tauke Kelab (prof_muslim) telah adakan pertandingan..

Quote:
Antaranya ciri - ciri pertandingan :

1. Mencipta Logo Kelab
2. Tema yg menarik
3. Motto Kelab
4. Gambar2 ahli yg disusun Kreatif

Kenyataan :

1. Bukan pertandingan yg menawarkan hadiah.
2. Tetapi ia mungkin akan dijadikan sbg pertandingan umum.
3. Hanya boleh diserasikan dlm mana2 Karnival shj.



untuk pertandingan ini kaze tidak mahu hanya kaze je yg jd kreatif, nak gak tgk ahli² KAB yg lain bagi idea, kan. Kalau tak kreatif bab design grafik, desin 'words' pun ada, motto...

klu sesiapa ada draw freehand logo, scan n hantar kat kaze (emel) nnti kaze tolong buatkan dlm komputer..

buat masa ni kaze guna signature ahli KAB..
siapa yg nak bentuk signature yg sama, bgtau kaze..
nanti kaze tolong buatkan n bg 'link' signature tersebut..

dan sesiapa yg nak buat design KAB bleh berbuat demikian dan 'link' kan, nnti dah 2-3 design kita undi..

---

:: kreatifkan hidup anda.. | senyum selalu

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 22:49


Assalamua'laikum

//ada 2 lagi kekosongan.. bg mereka yg rasa² ketiga-tiga tu tak best.. sila bg idea.. nanti kaze masukkan dalam senarai undi ek hehe

//pilihanmotto berjalan 2 minggu .. calon² diminta bersabar.. hehe










apakah motto kelab yg sesuai
kreatifkan hidup anda
Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber
anak bongsu, anak berilmu
Anak Manja Di Alam Maya....
::Cemerlang, dedikasi, bewawasan::
//kosong


  



[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-24 12:54 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 13:41




kaze jgn lupa jenguk2 KELAB OGOS ya...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

  


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 15:22


eh baru je jenguk.. hehe
lupa la plak kaze pun ahli kelab ogos..
kene blaku adil hehe..
nnti kaze bg gak cadangan motto, logo..

leoriansssss....!!! ngaaaummmmmm...

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 16:00


Anak Manja Di Alam Maya....
::Cemerlang:edikasi::Wawasan::




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 716
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 15:26


Ana lupa nak daftar laaa...

Ana pun anak bongsu. Maka, ana pun berminat untuk sertai kelab ini...

[email protected]

Salam ukhuwwah salam ceria untuk anak-anak manja...

P/s: Bukan anak manja, tapi anak soleh...amin...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 25-06-04 19:28




wah,nampaknya dah ada 3 motto yg di'shortlisted' kan.....

amacam saudara kaze...bila agaknya nak launched our KAB's motto..?????

cuma x ramai lagi yg bagi sokongan kat KAB nih.....!!!!
:lol

so.apalagi anak2 bongsu sedunia....VOTE LA utk KAB ....wokehhhh>>>!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: kartini pada 2004-06-25 19:29 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-04 20:10


assalamu'alaikum..

anak2 bongsu sekalian..
ahakss...

harrmm.. tahniah yer utk team nihh..
wuharr.. anak sulung x leh kongsi skali kurhh?
sedeyhnyerhh.. tp, taperlah..

nak pesan nihh.. kpd anak2 bongsu sekalian.. jgn nangis2 slalu yerhh.. nanti akak sulung blanjer cekelat lolipop.. nak periser aper? cakap jerkk.. muahaha.. lalala..

ikikik.. tabik sket kat akak sulung nih! kalo tak, pukul nanti... muahaha! padan muker! :p sori yurh menganggu.. anyway, semoger berjayer!

wassalam

salam ukhwah,
::kak qaulah yg bijak.. ahakss.. ::

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-06-04 00:15


"ANAK BONGU SENTIASA MAJU"

MACAM BEST JER kelab nih..eeeii..sronoknyerr

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 11:07


Ahli Rasmi Terkini:

1. kaze - [email protected]
2. salafian - [email protected]
3. kartini - [email protected]
4. istisafa - [email protected]
5. nuraini – [email protected]
6. kasih_kekasih - [email protected]
7. uqu - [email protected]
8. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
9. linie – [email protected]
10. amyra_myra - [email protected]
11. syafiq86 - [email protected]
12. ieda - [email protected]
13. azvina - [email protected]
14. nurul_cahaya - [email protected]
15. Awekzz - [email protected]
16. AZIDA - [email protected]
17. SyAhEeDa – [email protected]

p/s: yg belum menjadi ahli 'rasmi' sila bg e-mail address.. tq

Quote:
qaulah_atrah
: nak pesan nihh.. kpd anak2 bongsu sekalian.. jgn nangis2 slalu yerhh.. nanti akak sulung blanjer cekelat lolipop.. nak periser aper? cakap jerkk.. muahaha.. lalala..

ikikik.. tabik sket kat akak sulung nih! kalo tak, pukul nanti... muahaha! padan muker! :p


aduiii.. hehe kbykkan anak sulung mmg jahat la, kan hehe..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 11:21


deleted

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-29 16:49 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 11:41



yea... hidup anak bongsu!

ni email ana... [email protected]

ana suke motto yg "Anak Manja Di Alam Maya..... ::cemerlang, dedikasi & berwawasan."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 12:24


Quote:
. hehe kbykkan anak sulung mmg jahat la, kan hehe.



oOo.. ngutuk! rotan kang! akak qaulah tgh nagajar la.. mendidik tuhh.. suwuh jadik anak soleh/solehah.. ( kui..kui..kui.. ) mintak mahap balik cepattt! isk..isk.. 'budak2' zaman skrg.. tak hormat kakak sendiri..

(erkk.. gurau jerk tau! moga sumer hepi2 slalu!! cam akak yg garang lg bijak lg cemerlang n terbilang nih.. muehehe.. )

sori yurh ganggu team korang.. ok.. good luck! chaiyookkk... !!

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 16:52


Quote:
oOo.. ngutuk! rotan kang! akak qaulah tgh nagajar la.. mendidik tuhh.. suwuh jadik anak soleh/solehah.. ( kui..kui..kui.. ) mintak mahap balik cepattt! isk..isk.. 'budak2' zaman skrg.. tak hormat kakak sendiri..

(erkk.. gurau jerk tau! moga sumer hepi2 slalu!! cam akak yg garang lg bijak lg cemerlang n terbilang nih.. muehehe.. )



hehehe ceeeehhh.... .. xkenal la ni akak mana ni hehe ooo igt-igt.. yg duduk sebelah kasih_kekasih time Mega JK tu ari hehe.. dah buat homework tak? biasa budak sekolah hehehe... sekolah kat mane, SBPi, SBP ke SMS?

Quote:
sori yurh ganggu team korang.. ok

xpe, ganggu je.. lagi byk bsmgt hehe..

:: Buletin Percubaan | //cadangkan nama yg sesuai or pilih mana satu..
1. Bingkisan Anak Bongsu
2. Buletin KAB
3. KAB 2u Bulletin
4. KAB Voice | Suara KAB
5.
6.

:: Ahli terkini ::

1. kaze - [email protected]
2. salafian - [email protected]
3. kartini - [email protected]
4. istisafa - [email protected]
5. nuraini – [email protected]
6. kasih_kekasih - [email protected]
7. uqu - [email protected]
8. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
9. linie – [email protected]
10. amyra_myra - [email protected]
11. syafiq86 - [email protected]
12. ieda - [email protected]
13. azvina - [email protected]
14. nurul_cahaya - [email protected]
15. Awekzz - [email protected]
16. AZIDA - [email protected]
17. SyAhEeDa – [email protected]
18. AyuHumaira – [email protected]
19. sufiyah - [email protected]

p/s: tahukah anda KAB ada yahoo! group?
Kelab Anak Bongsu | yahoo! Group ver ::

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-26 17:18 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 17:59


Bingkisan Anak Bongsu (BAB) | Edisi Percubaan : 26 Jun 2004


:: Terkini di KAB ::
«  pertandingan mecipta.. logo, motto, tema & susunan gambar ahli..





.:: Pengenalan | Muqaddimah
»
بسمالله الرحمن الرحيم
semoga semua dalam keadaan selamat sejahtera

tujuan utama KAB  ini adalah untuk mengumpul ahli² ukhwah.com yang bergelar anak bongsu yg comel ceeeehh (time bayi dulu la)

semoga sedikit sebanyak wujudnya Kelab Anak Bongsu ini  memberi manfaat kepada ahli kelab dan juga untuk semua.

terima kasih
kaze | http://kaze-vm.tk
[email protected]


.:: Ahli Rasmi | Kelab Anak Bongsu »


1. kaze - [email protected]
2. salafian - [email protected]
3. kartini - [email protected]
4. istisafa - [email protected]
5. nuraini – [email protected]
6. kasih_kekasih - [email protected]
7. uqu - [email protected]
8. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
9. linie – [email protected]
10. amyra_myra - [email protected]
11. syafiq86 - [email protected]
12. ieda - [email protected]
13. azvina - [email protected]
14. nurul_cahaya - [email protected]
15. Awekzz - [email protected]
16. AZIDA - [email protected]
17. SyAhEeDa – [email protected]
18. AyuHumaira – [email protected]
19. sufiyah - [email protected]
20. wida_widi - [email protected]

.:: Carta Organisasi »

.:: Aktiviti Kelab »




:: senyum selalu ::
©KAB 2004 | Kelab Anak Bongsu : www.ukhwah.com



[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-26 18:32 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 26-06-04 18:12




kiter leh dpt info ttg kelab bogsu ni through email ker?oklah..dis is mine
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

insan_sekular
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2004
Ahli No: 9301
Posting: 105
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-06-04 18:41


saye pun anak bongsu.. [email protected] 0129110950

Bookmark and Share

  


  Member Information For insan_sekularProfil   Hantar PM kepada insan_sekular   Pergi ke insan_sekular's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 19:06




Quote:
oOo.. ngutuk! rotan kang! akak qaulah tgh nagajar la.. mendidik tuhh.. suwuh jadik anak soleh/solehah.. ( kui..kui..kui.. ) mintak mahap balik cepattt! isk..isk.. 'budak2' zaman skrg.. tak hormat kakak sendiri..

(erkk.. gurau jerk tau! moga sumer hepi2 slalu!! cam akak yg garang lg bijak lg cemerlang n terbilang nih.. muehehe.. )



mcm mane anak sulung tersesat sorang dkt sini nie... musykil jugak... anak sulung mmg jahat.
kakak nie garang ke..??!! kakak nielah yang selalu dikenekan..

ilalliqa'


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 23:36


Quote:
kakak nielah yang selalu dikenekan..



hehe.. ooo itu macam ka hehehe.. sumaiyyah_mujahidah ni adek bongsu qaulah or adek azzahrahwi..?

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

leana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 349
Posting: 54
Dari: :: $ub4ng [email protected]@ ::

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-06-04 00:23




saya nak jadi ahli gak.. tapi takut tak "ter aktif" xpe ke?
apa2 pun ni emel saya.. [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For leanaProfil   Hantar PM kepada leana   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 18:15


Quote:
hehehe ceeeehhh.... .. xkenal la ni akak mana ni hehe ooo igt-igt.. yg duduk sebelah kasih_kekasih time Mega JK tu ari hehe.. dah buat homework tak? biasa budak sekolah hehehe... sekolah kat mane, SBPi, SBP ke SMS?



assalamu'alaikum..

woOo.. sampai atie x knal!! wuharr.. sedeyh arrrr camnieh.. kes..kes..kes.. taderlaa.. memain jerkk.. akak sulung x leyh nangis.. adik bongsu yg slalu nangis n majuk2..!! muehehe.. lalalala.. yerhh.. yg slalu dok tepi kak ct tuh.. sayerla tuhh! keje skolahh? ahaksss.. blom beres la adik kaze.. sekolah? tadika kepala batas.. muehehe.. kiter satu tadika ngan miss najihah tuh.. a.k.a. sumaiyyah_mujahidah.. adik kaze, takkan x ingat kott.. ari tuh, yg g mega jk gaks tuh.. hehe.. ouh yer adik jiha, jgn nyakat akak yg garang nih.. kang kene rotan!! muehehe.. ouh yer.. semangat?? hehe.. kalo camtuh, kiter nak kaco lglah.. heheh..

bye sumer..
chaiyooookkkk!! mari2 kak sulung dan abg sulung.. kiter serang derang! hehe.. ( memain jerkk.. jgn marah yurhh! )

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 19:27


Quote:
hehe.. ooo itu macam ka hehehe.. sumaiyyah_mujahidah ni adek bongsu qaulah or adek azzahrahwi..?





qaulah tu same dgn sumaiyyah akh..kitorangkan satu sekolah.. adik kak azzahrawi pun bukan. tp boleh dianggap adik jugakla..

Quote:
kiter satu tadika ngan miss najihah tuh.. a.k.a. sumaiyyah_mujahidah.. adik kaze, takkan x ingat kott.. ari tuh, yg g mega jk gaks tuh.. hehe.. ouh yer adik jiha, jgn nyakat akak yg garang nih.. kang kene rotan!! muehehe..



ermm..ade pembetulan dkt sini sikit yer.. adik jiha nie dah sekolah menengah. kecuali kak qaulah tu jer yg masih di tadika lg.. kak qaulah nie garang ke.. boleh tahan garang jugak tp selalu kene nyakatkan?!!

ilalliqa'


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 21:34


Quote:
wida_widi: kiter leh dpt info ttg kelab bogsu ni through email ker?



yup, info² & aktiviti² cth kuiz maya.. akan dihantar melalui emel
bukan apa nnti ada anak garang ngaco hehe.. (grau je)

Quote:
leana: saya nak jadi ahli gak.. tapi takut tak "ter aktif" xpe ke?

eh tak pe.. nnti kita bantu 'aktifkan' he

Quote:
qaulah_atrah: ahaksss.. blom beres la adik kaze.. sekolah? tadika kepala batas..

tadika? agak dah hehe.. nnti siapkan keje rumah dulu ek.. senang je, kaler² je hehe

:: Ahli rasmi terkini ::

1. kaze - [email protected]
2. salafian - [email protected]
3. kartini - [email protected]
4. istisafa - [email protected]
5. nuraini – [email protected]
6. kasih_kekasih - [email protected]
7. uqu - [email protected]
8. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
9. linie – [email protected]
10. amyra_myra - [email protected]
11. syafiq86 - [email protected]
12. ieda - [email protected]
13. azvina - [email protected]
14. nurul_cahaya - [email protected], [email protected]
15. Awekzz - [email protected]
16. AZIDA - [email protected]
17. SyAhEeDa – [email protected]
18. AyuHumaira – [email protected]
19. sufiyah - [email protected]
20. wida_widi - [email protected]
21. insan_sekular – [email protected]
22. leana - [email protected]

//senyum selalu



-----------------
kaze tech

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-28 14:25 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-06-04 21:46


heheheh..apa perkembangan terkini..?? nak tau gak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 22:12


tolong....tolong.....ada org muka tak malu ceroboh kat sini...ish..ish..akak sulung ni dah salah masuk ni...akak oii...ni utk adik2 bongsu la...awat kak mai tang sini...

akak qaulah...bbila nak belanja cekedis ka..cekelat ka...ish..ish akak ni....akak belajar rerajin yer kak....nanti adik2 akak ni bole ikut jejak akak...

kuang...kuang...kuang....batuk sat no kak....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 10:45




Quote:
tadika? agak dah hehe.. nnti siapkan keje rumah dulu ek.. senang je, kaler² je hehe



akhi baru nak tau ke kak qaulah nie sekolah tadika?!! dari kecik lagi die tak tukar sekolah. kan kak qaulah kan..?!!

ilalliqa'


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

are-zie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9174
Posting: 32
Dari: Sabak Bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 12:17



Nak joint sekali leh??????
Azie anak bongsu gak dari 4 adik beradik
email:[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For are-zieProfil   Hantar PM kepada are-zie   Pergi ke are-zie's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 15:23


Quote:
are_zie: Nak joint sekali leh??????
Azie anak bongsu gak dari 4 adik beradik

eh knapa tidak? jom jom masuk².. bt macam rumah sndiri hehe..
kaze anak last dri 9 org adik-bradik

//yg lain pula dari brapa adek-bradek?

:: Senarai Ahli Terkini ::
:: Senarai Ahli Terkini ::

1. kaze - [email protected] :9 beradik
2. salafian - [email protected]
3. kartini - [email protected]
4. istisafa - [email protected]
5. nuraini – [email protected]
6. kasih_kekasih - [email protected]
7. uqu - [email protected]
8. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
9. linie – [email protected]
10. amyra_myra - [email protected]
11. syafiq86 - [email protected]
12. ieda - [email protected]
13. azvina - [email protected]
14. nurul_cahaya - [email protected], [email protected]
15. Awekzz - [email protected]
16. AZIDA - [email protected]
17. SyAhEeDa – [email protected]
18. AyuHumaira – [email protected]
19. sufiyah - [email protected]
20. wida_widi - [email protected]
21. insan_sekular – [email protected] 0129110950
22. leana - [email protected]
23. are-zie - [email protected]
:4 beradik


-----------------
kaze tech


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-28 15:44 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 15:53




Sorry, I'm late to respond to this beautiful topic...Without further due, I would like to register myself here..

sunan-faqih : [email protected] last from two child..

Ilalliqa' Ma'assalamah

-----------------
SEKRETARIAT K-FIQH
Layari www.k-fiqh.com
Like our page www.facebook.com/kfiqh

Bookmark and Share

  


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

Islamic_prince88
WARGA SETIA
Menyertai: 25.05.2004
Ahli No: 9164
Posting: 587

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 17:16


Islamic_prince88

ni email ana [email protected]

yay!! go gO gO!!!! go bOngSU!!,~_~

Bookmark and Share

  


  Member Information For Islamic_prince88Profil   Hantar PM kepada Islamic_prince88   Pergi ke Islamic_prince88's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 17:28


ana last from 4 siblings... huuu.. best number tu

kalau ada apa2 ... msg la ek (ceh skema je ayat)..

bila nak buat prog? muehehe.. erm.. moto... ana tak de perkataan best.. huhu.. nnt ada idea.. ana bitau.. eheks..

WaSSaLaM

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 03:26


assalamu'alaikum..

la..kaler2.. tuh! gamba doraemon ngan si gohan tuh susuah sgt nak kaler! erhh jiha.. yg g ckp rahsier kiter tak tuka2 skolah tuh apesal? huhuh.. rotan kang! (nampak dikk jiha lari terkedek-kedek.. ha! tau pon takutt) errhhh.. x tuka skolah tuh bukannyer aperhh.. si cikgu kat skolah tuh, x kasi kiter kuarr.. al-maklumlaa.. teramat windu kat anak murid dier yg rajin n terbilang n cemerlang nihh.. ikikik.. (kan cikgu kan? saaayaaanggg cikguuu.. muehehe.. )

dik ct.. (uhukkkss.. raser lain mcm jerk bunyinyer).. akak qaulah nih mmg muker x malu!~ hehe.. itulah taktik pelajar cemelang.. asik wat muker x malu n truss sukses.. wahai adikku sekalian, kakanda berpesan.. "slalulah x malu yurhh.. " dik ct, lolipop ader!~ nak priser aper? akak 'cup' ygg stroberi heh.. yg lelain, beli sendirik! muehehe.. :Lol:

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 13:29


Senari Ahli Terkini
Nama | Emel | Bilangan Beradik | Tarikh Lahir | tq
1. kaze - [email protected] :9 beradik | 7.Ogos.1980
2. salafian - [email protected]
3. syafiq86 - [email protected]
4. sunan-faqih :[email protected] :2 beradik |
5. Islamic_prince88 – [email protected]
6. kartini - [email protected]
7. istisafa - [email protected]
8. nuraini – [email protected]
9. kasih_kekasih - [email protected]
10. uqu - [email protected]
11. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
12. linie – [email protected]
13. amyra_myra - [email protected]
14. ieda - [email protected]
15. azvina - [email protected]
16. nurul_cahaya - [email protected]
17. Awekzz - [email protected]
18. AZIDA - [email protected]
19. SyAhEeDa – [email protected] :4 beradik |
20. AyuHumaira – [email protected]
21. sufiyah - [email protected]
22. wida_widi - [email protected]
23. insan_sekular – [email protected]
24. leana - [email protected]
25. are-zie - [email protected] :4 beradik |

-----------------
kaze tech


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-29 13:30 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 29-06-04 15:46



Ni ana nak ta'aruf diri ana. Pada tanggal 27 April 1986, telah lahir seorang putera yang comel hasil perkahwinan pasangan Mansur bin Bakar dan Maznah bt Shahar( abi dan ummi ana). 4 orang putera puteri berada di samping ibu bapa mereka menanti kehadiran putera yang comel ini. Dan kelahiran anak kelima pasangan ini menambahkan lagi seri dan sinar kedalam keluarga.
(macam penglipur lara la pulak. Tujuannya nak bagitau tarikh lahir ngan bil adik beradik jek)
Akh kaze, bagaimana dgn moto kelab? Kalau ana nak tambah satu boleh tak? ANAK BONGSU: Pemangkin Wawasan Ummah.

Kenapa? Sebab anak bongsu ni macam anak2 lain, tapi lebih skit. Kehadirannya menyerikan suasana. Melegakan susana tegang, menyerikan suasana muram. Betul tak?



-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 16:44


Quote:
Melegakan susana tegang, menyerikan suasana muram. Betul tak?

ehh betul..
p/s: selalunya anak sulung n anak bongsu ni tak ngam sikit ehehehehe

moto akan dimaksukan dlm senari undi:
tarikh tutup keputusan undianmotto ialah minggu depan..

Senarai Ahli Terkini Nama | Emel | Bilangan Beradik | Tarikh Lahir | tq
1. kaze - [email protected] :9 beradik | 7 Ogos 1980
2. salafian - [email protected]
3. syafiq86 - [email protected]
4. sunan-faqih :[email protected] :2 beradik |
5. Islamic_prince88 – [email protected]
6. syafiq86 - [email protected] :5 beradik | 27 April 1986
7. kartini - [email protected]
8. istisafa - [email protected]
9. nuraini – [email protected]
10. kasih_kekasih - [email protected]
11. uqu - [email protected]
12. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
13. linie – [email protected]
14. amyra_myra - [email protected]
15. ieda - [email protected]
16. azvina - [email protected]
17. nurul_cahaya - [email protected]
18. Awekzz - [email protected]
19. AZIDA - [email protected]
20. SyAhEeDa – [email protected] :4 beradik |
21. AyuHumaira – [email protected]
22. sufiyah - [email protected]
23. wida_widi - [email protected]
24. insan_sekular – [email protected]
25. leana - [email protected]
26. are-zie - [email protected] :4 beradik |

-----------------
kaze tech


Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 16:48




Quote:
erhh jiha.. yg g ckp rahsier kiter tak tuka2 skolah tuh apesal? huhuh.. rotan kang! (nampak dikk jiha lari terkedek-kedek.. ha! tau pon takutt)



takpela kak qaulah..alang2 org dah tau, baik bgtau terus. tak takut pun kene rotan..

sumaiyyah nak ta'aruf jugak sikit. sumaiyyah nie anak bongsu daripada 2 beradik jer..tak ramai.. dilahirkan pada 02 april 1989 iaitu pada pukul 4.15 petang.. ini jer ttg diri sumaiyyah..

nie email sumaiyyah ---> [email protected]

ilalliqa'


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 16:55


.:: Pengumuman | KAB »
Perhatian semua ahli KAB.. undian bg motto kelab dibuat semula.. untuk memberi peluang kpd calon² yg lambat mendaftar.. selepas ini sebarang surat-menyurat atau petisyen sekali pun tak akan dilayan ::



Undian Motto utk Kelab Anak Bongsu

kreatifkan hidup anda
Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber
anak bongsu, anak berilmu
Anak Manja Di Alam Maya.... ::Cemerlang, dedikasi, bewawasan::
Anak Bongsu Sentiasa Maju
ANAK BONGSU: Pemangkin Wawasan Ummah

:: tarikh tutup undian: 12tgh mlm 7.7.2004 ::



[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-29 22:25 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

wardahainie
Warga Rasmi
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9180
Posting: 3

Kedah  


posticon Posting pada: 01-07-04 15:18



saya ainie,anak bongsu jg,saya nak join kelab ni boleh ker?ni alamat email saya [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardahainieProfil   Hantar PM kepada wardahainie   Quote dan BalasQuote

wardahainie
Warga Rasmi
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9180
Posting: 3

Kedah  


posticon Posting pada: 01-07-04 15:19



saya ainie,anak bongsu jg,saya nak join kelab ni boleh ker?ni alamat email saya [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardahainieProfil   Hantar PM kepada wardahainie   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-07-04 11:16


nurul pun anak bongsu drpd 4 beradik....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-07-04 11:16


nurul pun anak bongsu drpd 4 beradik....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 14:46


anak bongsu dari limer beradik....semuanya pompuan....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 08:03




sorry la dah lama x active.??!

just nak bagi respon. teman ni anak bongsu drpd 4 beradik....
in fact, teman la the one & only 'princess' in the family..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 08:06




oh..lupa plak nak tanya Saudara Kaze...

teman ni musykil bin pening la psl poll undian tu..
actually, yg mana satu polls yg betul..?
yg ket m/s 2 ke...m/s 4 ????
tolongla jawab,key...???


Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 10:52



ana pun anak bongsu juga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 23:50


Quote:
yg mana satu polls yg betul..?
yg ket m/s 2 ke...m/s 4 ????
tolongla jawab,key...???

hehe soli buat confuse.. yg de current one, m/s4 tu, tq..
:: list keahlian kita update 2-3hari sb tak nak byk 'melambakkan' posting psal list ahli saje

selepas 7 hb ni kita akan buat beberapa 'aktivi'..
antaranya kuiz 1-2 minggu sekali(hadiah cd he), buletin KAB dll cadangan tambahan.. tunggu ye

//senyum selalu..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

firmanfirdhausi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2004
Ahli No: 9065
Posting: 7
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-07-04 11:25



saya juga anak bongsu...nak join skali KAB nih skali boleh?? cam besh jerk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For firmanfirdhausiProfil   Hantar PM kepada firmanfirdhausi   Pergi ke firmanfirdhausi's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-07-04 22:22


nak join eh boleh tp hajime_kindaichi dan firmanfirdhausi mesti ikut syarat jadi ahli rasmi bg emel sekali, bilangan beradek dan tarikh lahir.. senang je kan? tp klu susah nak bg tak leh la jd ahli rasmi, ahli biasa je hehehe..

:: Berita KAB ::Esok 7 July tarikh keputusan undian motto KAB.. nntikan keputusannya 12mlm ni he


-----------------
kaze tech


Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

raudhahasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 86
Posting: 157
Dari: .

Selangor  


posticon Posting pada: 07-07-04 08:58




kelab anak bongsu? saya pun nak jadi ahli. ahli ke berapa ni agaknya ye? email saya, [email protected]
adik beradik saya 2org
tarikh lahir saya 10 ogos 1984
tu je kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhahasanahProfil   Hantar PM kepada raudhahasanah   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 21:56




so,amacam, Saudara Kaze...dah buat decision ke??
atau pun.tgh 'confused' ??/

he..he...relax!


Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 22:53


'confused' ?? hehe tak.. cuma tak brpeluang online lama skrg ni busy sikit hehe..

Keputusan Undi motto KAB
Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber =61% : 14 undi

Anak Manja Di Alam Maya.... ::Cemerlang, dedikasi, bewawasan:: =17% : 4 undi

ANAK BONGSU: Pemangkin Wawasan Ummah =9% : 2 undi

anak bongsu, anak berilmu =4% : 1 undi

Anak Bongsu Sentiasa Maju =4% : 1 undi

kreatifkan hidup anda =4% : 1 undi

:: dgn rasminya motto yg berbunyi: Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber, menjadi motto rasmi Kelab Anak Bongsu, Portal Ukhwah ::


// Aktiviti KAB seterusnya ialah Kuiz KAB dwimingguan (2 minggu sekali). tunggu!!!.. ada hadiah menarik utk dimenangi.. (terbuka kpd semua ahli Portal Ukhwah) //

-----------------
kaze tech


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-07-08 23:00 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 22:57


hhmm....siap ada poll / vote ?
nak cari motto...

bagus..teruskan.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-07-04 13:19


:: Senarai Ahli Terkini ::
1. kaze - [email protected] :9 beradik | 7 Ogos 1980
2. salafian - [email protected]
3. syafiq86 - [email protected]
4. sunan-faqih - [email protected] :2 beradik |
5. Islamic_prince88 – [email protected]
6. syafiq86 - [email protected] :5 beradik | 27 April 1986
7. kartini - [email protected] :4 beradik |
8. istisafa - [email protected]
9. nuraini – [email protected]
10. kasih_kekasih - [email protected] :5 beradik |
11. uqu - [email protected]
12. sumaiyyah_mujahidah - [email protected] :2 beradik | 2 April 1989
13. linie – [email protected]
14. amyra_myra - [email protected]
15. ieda - [email protected]
16. azvina - [email protected]
17. nurul_cahaya - [email protected] :4 beradik |
18. Awekzz - [email protected]
19. AZIDA - [email protected]
20. SyAhEeDa – [email protected] :4 beradik |
21. AyuHumaira – [email protected]
22. sufiyah - [email protected]
23. wida_widi - [email protected]
24. insan_sekular – [email protected]
25. leana - [email protected]
26. are-zie - [email protected] :4 beradik |
27. wardahainie - [email protected]
28. raudhahasanah - [email protected] :2 beradik | 10 ogos 1984

©KAB : Anak Bongsu, anak Bestari di Alam Siber


-----------------
kaze tech

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-07-10 23:20 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-07-04 19:12




akhi kaze, ade pembetulan sikit dkt tarikh lahir sumaiyyah. sumaiyyah dilahirkan pada 02 april. bukan 03 april yer akhi.
marilah kite same2 membangunkan KAB nie.. motto dia pun cantik.
kalau ade ape2 aktiviti, akhi war2kan di sini yer..

ilalliqa'


p/s : semoga KAB nie akan sentiase ceria dgn anak2 bongsu yg ceria selalu..

-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-07-04 23:45



oo 2 ek,he soli silap taip

- em nak cari 2-3 ahli KAB yg bleh handle Kuiz KAB.. -
maklumat lanjut nnti kaze send emel kpd semua..

:: Pengumuman Aktiviti | KAB ::
[Kuiz Maya Kelab Anak Bongsu | Edisi Pertama

//Details kuiz kaze dah send (emel) kpd semua ahli rasmi//

::©KAB 2004 | Anak Bongsu, Anak Bestari di Alam Siber


-----------------
kaze tech


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-07-11 12:16 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 21:18




bro kaze...uqu anak bongsu dari 8 adik beradik....uqu lahir pada 3 Januari 1990...

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

  


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

farah_samten
Warga Rasmi
Menyertai: 09.05.2004
Ahli No: 8882
Posting: 11
Dari: samten,cheras

Selangor  


posticon Posting pada: 12-07-04 01:24




farah nak join boleh?

ni alamat email farah :-

[email protected]

anak ke 9 drpd 9 orang adik beradik

t.lahir 16 hb 6 1989

Dengan cinta kenal Pencipta
Dengan cinta kenal RasulNya
Kerana cinta kenal saudara
Bahagia keluarga

[ Posting ini telah di edit oleh: farah_samten pada 2004-07-12 02:00 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_samtenProfil   Hantar PM kepada farah_samten   Pergi ke farah_samten's Website   Quote dan BalasQuote

wardahainie
Warga Rasmi
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9180
Posting: 3

Kedah  


posticon Posting pada: 12-07-04 11:42


kaze..awk dah masukkan saya sbg ahli KAb ke belum?
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardahainieProfil   Hantar PM kepada wardahainie   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 15:36




eh, saudara kaze, JejaK KasiH AnaK BonGsu tu...
mcmne,yek?????

teman musykil la....in fact, anta sendiri pun'masih di awang-awangan' lagi...
he...heeee....


by the way, ThAnxxxxxx....!!!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 18:04


// kaze..awk dah masukkan saya sbg ahli KAb ke belum?//
- hehe jgn risau, dah masukkan dah cuma tak posting je..

//eh, saudara kaze, JejaK KasiH AnaK BonGsu tu...
mcmne,yek????? //
- ooo tu kene byk nak bincang lagi tu.. masih samar².. sb ahli yg benar² nak aktif tidak ramai.. rasa perlu tunggu dulu..
- emel yg kaze bg tempoh hari hanyalah cadangan AJK sahaja.. dan mungkin akan ubah semula, dimana AJK tersebut menjadi ajk tetap bg setiap aktiviti.. 3-4 org je, sb yg betul2 aktif tidak ramai so kaze fikir buat apa nak lantik ramai sdgkan mreka jarang online or aktif..

:: Ahli Rasmi KAB Terkini ::
1. kaze - [email protected] :9 beradik | 7 Ogos 1980
2. raudhahasanah - [email protected] :2 beradik | 10 ogos 1984
3. syafiq86 - [email protected] :5 beradik | 27 April 1986
4. sumaiyyah_mujahidah - [email protected] :2 beradik | 2 April 1989
5. farah_samten – [email protected] :9 beradik | 16 Jun 1989
6. uqu - [email protected] :8 beradik | 3 Januari 1990
7. kartini - [email protected] :4 beradik |
8. sunan-faqih - [email protected] :2 beradik |
9. nurul_cahaya - [email protected] :4 beradik |
10. SyAhEeDa – [email protected] :4 beradik |
11. are-zie - [email protected] :4 beradik |
12. kasih_kekasih - [email protected] :5 beradik |
13. salafian - [email protected]
14. syafiq86 - [email protected]
15. Islamic_prince88 – [email protected]
16. istisafa - [email protected]
17. nuraini – [email protected]
18. linie – [email protected]
19. amyra_myra - [email protected]
20. ieda - [email protected]
21. azvina - [email protected]
22. Awekzz - [email protected]
23. AZIDA - [email protected]
24. AyuHumaira – [email protected]
25. sufiyah - [email protected]
26. wida_widi - [email protected]
27. insan_sekular – [email protected]
28. leana - [email protected]
29. wardahainie - [email protected]

::©KAB 2004 | Anak Bongsu, Anak Bestari di Alam Siber


-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 13-07-04 10:20



Syafiq nak mencelah sebentar di sini. Setelah diamanahkan oleh akh kaze, saya ingin ambil kesempatan ini menjemput ahli2 KAB yang berminat untuk menyertai team buletin KAB. Kalau boleh saya harap dapat response sebelum hujung minggu ini. Dan ahli2 yang mahir dalam pembinaan website sangat dialu-alukan.
Sesiapa yang berminat boleh e-mail kepada saya di [email protected] atau just PM saya.
Buat yang telah dicadangkan oleh akh kaze sendiri untuk menyertai team buletin KAB(kak nuraini, uqu, sumaiyyah_mujahidah, SyAhEeDa ), saya sangat mengharapkan respond dari kalian.
Sekian sahaja, terima kasih.
Wassalam



-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

[ Posting ini telah di edit oleh: syafiq86 pada 2004-07-13 10:25 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 14-07-04 17:55



Syafiq nak tambah sedikit di sini. Ana harap sangat ahli2 KAB semua dapat memberikan maklumat-maklumat yang diminta ole akh kaze sebelum ini, terutamanya mengenai tarikh lahir kalian.
Terima kasih.
Wassalam.

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 14-07-04 18:03




ok, la...ni nak sambung c-kit.....

teman ni lahir di England pd tanggal 23 February 1987....
tp skrang bermastautin di S'ngor- KL....

study lagi, tau....

Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 14-07-04 18:10


Quote:


study lagi, tau....



SPM tahun ni, kan? Kalau betul, semoga berjaya. Tunjukkan kehebatan anak2 bongsu.
Wassalam

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 16:49




sumaiyyah mohon maaf kalau jarang menjengah ke sini. bz sikit akhir2 nie. tapi, insyaAllah sumaiyyah akan cube utk memberikan komitmen utk KAB nie. mcm akhi syafiq cakapkan marilah kite same2 bagi kerjasame kpd akhi kaze utk membangunkan KAB supaya dpt mencapai matlamat asal penubuhannye..

ilalliqa'

-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 16:58




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-07-04 09:31




thanx, syafiq!!!

anyway, teman mmg akan ambil SpM pun, tahun ni....
so, wish 4 my luck,key!!!

G0oD LucK utk awak juga!

Semoga AnaK2 Bongsu terus success..!!
TaKbiR!!!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-07-04 12:34



  


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 17-07-04 14:06



Takde yang nak join team buletin KAB, ke? Tolong!!!
Panggilan kepada semua ahli KAB, sesiapa yang berminat untuk menyertai team Buletin KAB, sila PM atau email kepada an di [email protected].

Wassalam

p.s. Tadi Kak Hanan dan Kang datang melawat kami di MCIIUM. Seronok sungguh dapat berjumpa akhirnya dengan ahli2 [email protected]. Sampai tak boleh berkata-kata.


Bookmark and Share

  


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

nissa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7706
Posting: 23
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-07-04 18:27


assalamualaikum semua.....

alamak...nampaknyer....nissa dah byk ketinggalan....macam2 kelab dah ada dah...
emm...cantik betul logo KAB.....
emm...akak ni pun anak bongsu gak....
10 drp 10.....emm.......


Bookmark and Share

  


  Member Information For nissaProfil   Hantar PM kepada nissa   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 15:01


nak jadi ahli gak leh tak... macam best je kawan ngan bdk2 manja ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

farah_samten
Warga Rasmi
Menyertai: 09.05.2004
Ahli No: 8882
Posting: 11
Dari: samten,cheras

Selangor  


posticon Posting pada: 30-07-04 02:44




maaf,jarang online,ade ape2 ke yang patut farah bantu untuk kelab anak bongsu ni?farah kalau bab2 pembikinan website ni,memang tak reti,tapi kalau ade bende lain yang patut farah bantu,Insyaallah..farah akan bantu

-----------------
Dengan cinta kenal Pencipta
Dengan cinta kenal RasulNya
Kerana cinta kenal saudara
Bahagia keluarga

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_samtenProfil   Hantar PM kepada farah_samten   Pergi ke farah_samten's Website   Quote dan BalasQuote

zinnirah_84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 5026
Posting: 28
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-07-04 12:07



Apa hbq ank2 bongsu smua?ni email ana, [email protected].

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinnirah_84Profil   Hantar PM kepada zinnirah_84   Quote dan BalasQuote

niza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 234
Posting: 51
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 06-08-04 09:02




ada kelab kak long ngan abang long..ada lah plak kelab anak bongsu....ehhehehe..
bongsu ngan sulong kalo jodoh..org tua2 kata murah rezeki.....
cari anak bongsu laa...

-----------------
rahsia di hati hanya Tuhan yang tahu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nizaProfil   Hantar PM kepada niza   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-08-04 23:58


uwaaa...nak jugak!! mane aci...
emel saya: [email protected]
ni kira terus register la yer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

insan_sekular
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2004
Ahli No: 9301
Posting: 105
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 08-08-04 11:23


assalamualaikum...birthday sayer pade 9 feb 1986..anak ke 8 dari 8 adik beradik k...so far kaze ade plan nak buat web sendiri tak untuk kab ni..boleh tak listkan balik ajk2 yang ade utk kelab ni....nak jugak menyumbang rasenyer..tapi sayer lagi suke dalam bentuk penulisan..ok?thanx..

Bookmark and Share

  


  Member Information For insan_sekularProfil   Hantar PM kepada insan_sekular   Pergi ke insan_sekular's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-04 00:00


..maaf byk² sbb lama tak online-respon dlm KAB.. byk busy.. he

insya'Allah sehari dua ni kAB akan aktif semula..

:: ©2004 KAB | anak bestari di alam siber ::

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_student85
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2004
Ahli No: 10320
Posting: 5
Dari: N.sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-09-04 18:54


, Salam ukhwah tuk semua. Bleh join kelab nie. coz sy anak bongsu gak. Nie emel sy [email protected]. Semoga kelab nie lebih success. Bleh sy tau apa aktiviti kelab nie?? Kalau ada apa2 yg boleh sy bantu.. sy rela demi kelab nie...cewah! o.klah "anak bongsu bolehhh!!"

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_student85Profil   Hantar PM kepada islamic_student85   Quote dan BalasQuote

rahayu
Warga Rasmi
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10819
Posting: 2
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 10-09-04 11:44


saya pon anak bongsu jugak ... rahayu ([email protected])

Quote:

On 2004-06-17 14:36, kaze wrote:
//sambungan topic "siapa anak bongsu?". utk memudahkan ahli dgn tajuk topic yg lebih praktikal //


sign/trademark tak rasmi..
kpd ahli² yg nak design bleh linkkan disini.. nnti kita buat poll ek..

:: design/cadangan terbuka..
1.logo club..
2.sign ahli
3.motto (sb kita under UC, buat masa skrg kita samakan motto UC. menyemai kasih, memupuk ukhwah..)
dll cadangan anda..

creative kan hidup anda hehe //nak lawan maxis hehe


Senarai Ahli

1. kaze - [email protected]
2. kartini - [email protected]
3. istisafa - [email protected]
4. nuraini – [email protected]
5. uqu - [email protected]
6. sumaiyyah_mujahidah - [email protected]
7. amyra_myra - [email protected]
8. syafiq86 - [email protected]
9. ieda - [email protected]
10. azvina - [email protected]
11. nurul_cahaya - [email protected]
12. Awekzz - [email protected]
13. AZIDA - [email protected]
14. sufiyah - [email protected]
15. putera_manis -
16. nurwardah_atiqah –
17. SyAhEeDa –
18. wida_widi –
19. zinnirah_84 –
20. nohara_sinchan –
21. sheikhLUTHFI –
22. adeq_shiFa –
23. nmz –
24. mohd –
25. Syahmushroom –
26. AyuHumaira –
27. ayatie –
28. brozdon –
29. are-zie –
30. fadmy -
31. zhariex –

:: Minta Perhatian ::
Diminta kepada semua ahli kelab anak bongsu (yang ingin aktif pada kelab) memberitahu emel anda masing-masing untuk memudahkan kita memberi info dan berhubung.

Bagi mereka yang sukarela hendak menjadi AJK kelab amat di alu-alukan.

Jika tidak ada respon kita akan memilih AJK kelab berdasarkan keaktifan ahli berforum dan mengikuti aktiviti² Ukhwah.Com.

:: senyum selalu.. jgn manja² hehehehe...

- make it simple | http://kaze-vm.tk -
:: dri kasih timbul simpati, dgn syg ada persaudaraan, kerana kasih ingin berbakti, saling syg maaf bermaafkan..


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-06-17 14:43 ]



Bookmark and Share

  


  Member Information For rahayuProfil   Hantar PM kepada rahayu   Quote dan BalasQuote

ainnurwardah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2628
Posting: 67
Dari: Utec

PulauPinang  


posticon Posting pada: 10-09-04 18:21



ana nak join gak
email ana: [email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainnurwardahProfil   Hantar PM kepada ainnurwardah   Quote dan BalasQuote

mawarkuning
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9924
Posting: 24
Dari: aloq setaq

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 18:10


sy pun anak bungsu

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkuningProfil   Hantar PM kepada mawarkuning   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Anak Bongsu

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.199296 saat. Lajunya....