Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 10 hari yang lalu
wyd1014: 19 hari yang lalu
haykal77: 27 hari yang lalu
Kakngah: 27 hari yang lalu
lidah-penghunus: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ~~KELAB ANAK-ANAK PULAU PINANG~~


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB ANAK-ANAK PULAU PINANG~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh ~~KELAB ANAK-ANAK PULAU PINANG~~

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 16:25


ASSALAMUALAIKUM

Jangan salah sangka...bukan nak menanam bibit-bibit asobiyah kedaerahan....cuma sekadar ingin mengumpul data-data ahli Ukhwah Penang untuk. kemudahan masa depan...senang lah nak contact....kannn....

ok...jejak penang....istiharkan diri antum segera....hehehe....jangan marah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 00:00


w'salam..assalamu'alaikum..

wah2.. semangat tul abg shafawi nie..
ehehe..
bagus2..

qaulah duk png.. area kepala batas, s.p.u.
urmm.. sekolah pulak smka al-irshad.. kat pokok sena..

oklah.. setakat tu jerkk.. kalau ader aper2 nak tahu, tanyer lah..insyaAllah, setakat mana yg mampu di jawab, akan qaulah jawab..

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-03 01:48


Assalamualaikum..

Saye skang tinggal di Tmn Bertam Indah,Kepala Batas,s.p.u..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-06-03 10:52


salam alaik..

erm....ana lahir kat pulau mutiara..kat quaters institut perikanan batu maung...tp..dua bulan jer..pastu balik ke kuala terengganu..erm..kiranya..bolehlah yer jadi warga penang..sbb ic pun tertera 07...kuikui..

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 11-06-03 17:42


saya pulak dok kat sekitar nun bayan lepas..........
dekat ngan kem tentera RAMD sungai ara.....
tapi sekarang ni ada kt mlk....sebab sambung belajaq........
wassalam............
shafawi 78 pulak tinggai kt mana????

Bookmark and Share

    


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 15:06


saya tinggal di Bukit Mertajam...bekerja di Prai...

mana lagi warga penang?..malu nak istiharkan diri ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 18:22


Assalamualaikum...

ana bukan org penang..tapi tengah blajaq kat sini..asal ganu..hehe..nak gak knal ngan org Penang ni...sesaper yg duk kat ngan uitm penang tu, datanglah lawat ana kat sini ek..( isk, cam duk dalam penjara plak..ikiki )

salam ukhwah buat warga Pulau Mutiara...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 18:53


ishh....mana lagi org penang nie....dah ke belakang topik nie.... kasi up skit....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

angahMtt
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 787
Posting: 3
Dari: Penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-06-03 22:45


Assalamualaikum...
Apa habaq orang Penang sekalian?
Semoga sama-sama dalam rahmat dan maghfirah-Nya..
Ana anak jati Penang, orang Bukit Mertajam jugak,tapi dah dua tahun bermukim dan study kat Klang nie...
InsyaAllah doakan ana untuk SPM yang bakal menjelang...
Salam ukhuwah dan mahabbah.



-----------------
Kukuhkan tarbiyah,semarakkan islah,
Menjana khaira ummah,
Jalinkanlah mahabbah, eratkanlah ukhwah,
Pastinya ISLAM kan megah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For angahMttProfil   Hantar PM kepada angahMtt   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 23:53


ana dak penang !
rumah kat penang, lahir kat penang, sekolah kat penang, kampung pon kat penang.
ana dok area penaga.
dulu sekolah sama ngan dik qaulah.
smka al-irshad, pokok sena, kepala batas.



PEARL ISLAND !

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

sufi_musafir
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 731
Posting: 108
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 00:35


Assalamualaikum wbt.....saya duduk kat penang gak, asal kat sini dan kampung pun kat sini.Sama ngan little muslimah saya pun duduk kat penaga, kira sekawasan la ni, ye tak?Tapi sekarang saya study kat UiTM Shah Alam.

-----------------
Alangkah sukarnya mendidik nafsuku,yg tidak dpt melihat kebenaranMu....Bantulah hambaMu dalam mendidik jiwaku ini........

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_musafirProfil   Hantar PM kepada sufi_musafir   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 15:03


littlemuslimah...

irshad dr. tahun bila sampai tahun bila?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 14-06-03 21:56


hafiz penah duk penang dulu..tp lahir kat kedah la..tapi masih selalu ke peneng..kalau jk ajak la yer..leh jumpa kat sane ...

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

faizal
Warga Rasmi
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 711
Posting: 1

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-03 12:55


Assalamaulaikum? Khaifa Haluka? Salam ukhwah buat semua para sahabat dari pulau mutiara, tak kirelah ye asal ke atau dilahirkan sahaja ke, janji membawa simbol kemutiaraankan? kan?kan? betui dak! Ana berasal juga dari Bukit Mertajam, orang penang kata orang seberanglah betui dak warga B.M ? Namun ketentuan Ilahi yang maha adil telah menentukan segala-galanya.......... Kini saya di Petaling Jaya Selangor............. kalau dulu biru kuning.......... kini merah kuning (Selangorlah katakan)Namun bila bercuti Bukit Mertajam tetap tak akan dilupakan ataupun destinasi wajib! Saya mencadangkan kepada semua sahabat khasnya warga Penang apa kata kita adakan JEJAK UKHWAH WARGA PENANG PULAK? Setuju tak? Bukan ape kita sedia maklum adik-adik kita warga penang perlukan bantuan dari pelbagai sudut terutamanya aspek ROHANI.......... dan disamping itu juga dengan pertemuan ini ia dapat menjalinkan ukhwah sesama ahli yang asalnya dari Pulau Pinang............. dan kita juga dapat bertukar-tukar pendapat.......... fuh cukup dulu setakat tu no! nanti orang kata lebih pulak ............. Jangan lebih dan jangan kurang apa yang pasti WASATI'AH perlu diutamakan.Akhir kata semarakkanlah perhubungan kita dengan ukhwah Islamiah yang sebenar-benarnya............. saya tangguh dulu pertemuan kita untuk kali ini............................. WASSALAM...............

-----------------
perjuangan perlukan ikhtiar dan keyakinan

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizalProfil   Hantar PM kepada faizal   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-03 14:43


assalamualikum
saya memang asal penang
sekolah rendah pun kat penang(ara rendang)
sekolah menengah pun kat penang(almashoorl)
matrik pun kat penang(kmpp)
u je kat johor(utm)
walau camnerpun saya memang budak penang.
pongsu seribu.bye

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 14:51


Quote:

On 2003-06-14 15:03, shafawi78 wrote:
littlemuslimah...

irshad dr. tahun bila sampai tahun bila?



ana dari 2001-2002. tp sempat gak dok sebulan dalam f6 kat irshad. cuba check posting ana dalam topik 'ex smka'.

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

RaihanFan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 387
Posting: 121
Dari: Bandung

indonesia  


posticon Posting pada: 15-06-03 14:59


aku ingin kenalan sama semua tapi sayang .. tenet lagi lambat ... pokoknya kita akan kenalan ... yesss

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaihanFanProfil   Hantar PM kepada RaihanFan   Pergi ke RaihanFan's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 15:26


Quote:
assalamualikum
saya memang asal penang
sekolah rendah pun kat penang(ara rendang)
sekolah menengah pun kat penang(almashoorl)
matrik pun kat penang(kmpp)
u je kat johor(utm)
walau camnerpun saya memang budak penang.
pongsu seribu.bye



w'salam..
qaulah terkejut !!
asal png ?
uhuh.. sekolah rendah pun samer ngan qaulah nih.. waduh2... ehehe.. sek. ara rendang ? urmm... qaulah anak cikgu kat saner.. mesti akhi/ukhtie knal..

budak png ? pongsu seribu ?
erhh. samer ngan qaulah jugak..
uhuk..uhuk..
ehehe.. leh jumper lah nie..
ekeke...

saper nie yer ????
namer aper ?
brape umo ?
akhi ker ukhtie nie ?

wassalaM..

salam ukhwah..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 19:10


qaulah

empayar tu akhi la...kan dia dah sebut dia ex-almashoor lelaki.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 15-06-03 20:48


Assalamu'alaikum...

Takkan banyak ni aje Penangites? Dalam "banyak-banyak" tu, ramai pulak dari Irshad? Adakah ini suratan atau kebetulan? As far as I concern, orang Penang ni taklah sesikit mana. Kepada yang dok di sungai-sungai (SPS) dan permatang-permatang (SPU), o brothers and sisters, where art thou?

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

syahila
Warga Rasmi
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1479
Posting: 3
Dari: p.pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-06-03 15:14


assalamualaikum wbt...

ana pon warga pulau mutiara gak.dok kt kpala batas..dulu sek kt SMKA nibong tebal.skrang study kt UM nilampuri,kelantann.so..kalu ade ape2 cita terbaru atau nk wat gathering ke ape ke..
contact ler ana yerk!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahilaProfil   Hantar PM kepada syahila   Pergi ke syahila's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:21


Quote:
qaulah

empayar tu akhi la...kan dia dah sebut dia ex-almashoor lelaki.....



yer gak ehh.. luper pulak..
syukran sbb tlg betulkan..

abg shafawi,karang nie, qaulah tgh bz ngan assignment, ngan folio ngan presentation..dan byk2 lagie.. h/work pun penuh.. nak pk pasal JK pun, x sempatlah. qaulah mintak maaf bebanyak yer..

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

imlapann
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 357
Posting: 16
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-06-03 01:50


assalamualaikum...
mmm..
imlapann orang penang...
dok kat area penaga...org kampung jaaa...
umuq 24 thn...
study ngan keja....
handle business family sikit...
mmm....selamat bersaudara la yaa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imlapannProfil   Hantar PM kepada imlapann   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 21-06-03 02:50


Assalamu'alaikum...

Penaga tu luas. Area mana? Nak tanya sikit, kenai dak budak2 ni:

-Najib Abdullah (Bakau Tua)
-Rizal (Pasir Gebu)
-Irwan (Permatang Pak Maras)
-Zuraidi (Permatang Tok Otek)

Saja la, mana tau kot2 member ka? Adieu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-06-03 08:49


a'kum semua...amboi ghamainya oghang tanjung kat sini..saya dok kat permatang pauh....umah kat situ...blajaq pun kat situ jugak...salam perkenalan untuk semua oghang tanjung....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-06-03 12:31


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhuwwah buat semua
harap sihat la hendaknya..insyaALLAH..

wah,wah,wah ramai jugak angkatan penang ni ye..
ha,ana pun min penang aidon.
alhamdulillah sekarang ni belajar di mciium,kos irk.
dulu skolah sama jugak ngan dik qaulah ngan little muslimah.

hmmm...terkejut jugak sama ngan dik qaulah!
empayar72,dulu ana pun skolah ara redang jugak sebelum melangkah ke bumi al-irshad. kebetulan pulak sama.

okla,salam perkenalan minni ilaikum jami'an..
ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 18:59


ana ada hajat utk jumpa warga pulau mutiara nie...maybe boleh rapatkan ukhwah antara kita..... agak2 bila ye.... anybody can suggest a better date for that.....? boleh la buat mini JK kann dik qaulah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 02:40


Quote:
agak2 bila ye.... anybody can suggest a better date for that.....? boleh la buat mini JK kann dik qaulah.....



yerrhh.. sudah tentu !! ikikik...
kalu nak wat, wat musim cuti skolah erkk..
kiter tunggulah JK kat Kedah abis dulu..
kat UIA abis dulu..
kat Ganu abis dulu..

ihihih...
okeyyhh ??

-->> byk tul JK.. puaslah ihih..jenuh lah menjejak kasih... <<--

kalu lah jadik wat kat Png.. nak wat kat maner erhh ? kat sini, payah sket nak cari tempat yg bebetul strategik.... urmm.. qaulah bukannyer kuar gi jejalan sgt pon.. so, x tahulah tpt maner yg interesting.. so,kalu ader sesaper nak kasi suggestion.. jgn memalu yer.. angkatlah tangan !! abg shafawi nak pk tuh.. ihihi...

SaLaM^UkhwaH^FiLLaH^AbadaN^AbaDa

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

imlapann
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 357
Posting: 16
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-06-03 02:10


assalamualaikum....
kalau nak buat........apa kata kita buat kat pantai robina park...
situ ok gak......lagipun gathering skolah saya pun buat kat situ jugak dulu...
dok tepi pantai senang nak buat program sikit....angin pun best...
mmm....kalau time cuti skolah ok gak....time bebudak u cuti ka....
insyaALLAH....kalau ada benda saya boleh tolong....y not kan....utk adik2 jugak
ok...




Bookmark and Share

    


  Member Information For imlapannProfil   Hantar PM kepada imlapann   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 10:30


Assalamualaikum warahmatullah...

ramainya org penang..ana jiran penang..kedah..ana dok dkt dgn penang ..dkt kulim je...kira adik beradik la tu..

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-06-03 14:41


Quote:

On 2003-06-21 12:31, alfaqierah wrote:
Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhuwwah buat semua
harap sihat la hendaknya..insyaALLAH..

wah,wah,wah ramai jugak angkatan penang ni ye..
ha,ana pun min penang aidon.
alhamdulillah sekarang ni belajar di mciium,kos irk.
dulu skolah sama jugak ngan dik qaulah ngan little muslimah.

hmmm...terkejut jugak sama ngan dik qaulah!
empayar72,dulu ana pun skolah ara redang jugak sebelum melangkah ke bumi al-irshad. kebetulan pulak sama.

okla,salam perkenalan minni ilaikum jami'an..
ilalliqa'



ASSALAMUALAIKUM
ANTI EX ARA RENDANG BATCH MANA?
1991-1996?
INFORM LA SKET KEKALAU SAMA BATCH DENGAN SAYA.
TINGGAL KAT MANA?
TENGAH BELAJAR @ DAH MASUK U.
K LAH .
BYE


Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 16:59


assalamu'alaikum ...

abg shafawibz lagi ker ?
urmm.. lepas qaulah pekse bln 7 nih, kiter wat meeting nak ?

Kalaulah jadi wat JK kat Png nih, sumer ahli2 kat Png buleh mai ka ? Macam mana pulak ngan ahli2 lain ? Ikikiki.. jomlah kita mai meghiah kat sini pulak...

Wassalam..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

yeopmi_in-team
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 164
Posting: 104
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 27-06-03 17:18


yang penting saya bukan orang penang

-----------------
[img]http://ukhwah.com/gallery/gallery/Art/yeopmi_in-team.gif[/img]

SALAM UKHWAH & SALAM PERSAUDARAAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopmi_in-teamProfil   Hantar PM kepada yeopmi_in-team   Pergi ke yeopmi_in-team's Website   Quote dan BalasQuote

sepi_indah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 943
Posting: 45
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 20:46


assalamualaikum...
amboi..ramainya orang penang...tapi semua dok belah seberang...belah pulau ni tak dak ka??
bukannya apa.. ana nie dok kat belah pulau...dekat sangat dengan pesta...kalau pi pesta tue, mailah rumah ana ok??

-----------------
Sepi itu indah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sepi_indahProfil   Hantar PM kepada sepi_indah   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 28-06-03 02:00


assalamualaikum

Adapun ana orang penang jugak, dan ana kat seberang jua..



Bookmark and Share

    


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 09:20


waahh.. dah semakin ramai org png nihh.. bagoih lah.. ihih..

larr.. kak sepi_indah tersepit kat pulau plak dah.. eheh.. tp, takpa.. boleh berJK jugak kan ?? mailah..sama-sama kita menyemai kasih.. memupuk ukhwah..

salam ukhwah buat ahli pulau mutiara yg baru menjejakkan jari ke sini..

wassaLaM..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

sch
Warga Rasmi
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1851
Posting: 3
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-07-03 00:37


Assalamualaikum, saya lahir kat swk.tapi lama dah menetap kat penang..blajaq kat penang ngan perak..tapi la ni keje balik kat penang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For schProfil   Hantar PM kepada sch   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 11:53


a'kum.....

ana rasa nak laksanakan satu aktiviti sbg permulaan utk ukhwah penang laa....setuju tak kalau ana arrange satu perjumpaan:
tempat : Megalanes, Prai.
tarikh : 5/7/03
hari : Sabtu
masa : 12 t/hari
aktiviti : meeting & lawan bowling...

ok....sape setuju & kalau ada cadangan lain...dipersilakan ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 17:49


sape yg jadi pegi megalanes,prai... sabtu nie...call la ana 012-4694246, ana mmg ada sana sabtu nie... dgr katanya ada pameran digital camera 4/7-6/7 nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 20:56


a'kum...

mana lagi warga penang nie?....yg ini je ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-07-03 10:40


assalamualaikum

mana org tanjung ni..semua sebrang je...anak mami tak de ke

empayar72al-mashoorian? batch mana...ana pun mashoor jugak.. spm 99



Bookmark and Share

    


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-07-03 17:50


nasib baik wujud gak budak mashoor kat sini
akhi kompang melayu batch 99 spm
saya plak batch 2001 spm
siapa gerangan?
kasik la klu sket .
akim kat johor skang nie.
nie batch sekali ngan dhon le nih
batch yg paling femes lah katakan
2001,kira batch zuzle ariffin
sure kenal kan
k lah
jumpak laie.

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 16:41


mana pi org penang nie....senyap jeeerr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 20:12


apsal dah ke belakang nie....mana penangites nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 09:16


ENTAHLAH SHAFAWI78
AGAKNYA DEPA DAH BORING KOT
SO BUKAKLAH LAMAN BARU!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 01:34


.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-08-03 01:54


melayu pulau pinang memang dah lari keluar dari penang...sedih, sedih
jeles pulak tengok forum anak kedah...tersangatlah meriah

semangat sikit org penang!!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-08-03 09:07


isy
jelesnya tengok forum anak kedah kan
camner ngan kita nie
mana lagi muslimin muslimah pulau mutiara ni
takkan semuanya dah merantau ke luar
apa2 pun
province of wellesly ni lagi best!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 17:32


assalamu'alaikum..

dah lama jugak qaulah x online.. dah terkebelakang forum orang penang nie yer..sedihnyer..

ouh yer.. nak bagitau semua ahli penang.... sila ke forum cadangan aktiviti topik jk utara ( penang ).. di harap, anda semua dpt memberi komitmen ....


wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-03 16:09




assalamualaikum semua....

minta perhatian jap..

di sini saya ingin menarik perhatian anda semua untuk bersama-sama memberi cadangan dalam merealisasikan impian komunti ukhwah yg berada di utara bagi mengadakan jk utara...

sehubungan dengan itu, bagi mengatur satu perancangan dan plan tindakan yg teratur, saya ingin mengadakan satu pertemuan ringkas dengan semua ahli komuniti yang berada di utara khususnya yg berada di pulau pinang agar dapat menghadiri perjumpaan tersebut...
segala butir-butir adalah seperti yg tertera di bawah ini:

tempat : KFC di Megamall, Pacific
Prai..
ground floor, berdekat dengan
Pizza Hut dan Mcdonald.
tarikh : 9 Ogos 2003.
hari : Ahad
Waktu : Pukul 3.00 petang..

kedatangan anda semua amatlah diharapkan....
moga-moga Jk utara dapat direalisasikan serta mempunyai anjakan paradigmanya yang tersendiri..

p/s:- makan ramai-ramai, bayar sorang-sorang... sorry ye tak leh nak support.. tak ada modal la nak support... lain kali insyaallah...

harap maklum....

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 19:09


hmm...
ringkasan:
tempat,food court Megamal Pinang
kehadiran:6 orang

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 18:04


assalamu'alaikum..

nak tanyer sumer nie.. ader idea nak wat aktiviti aper ?? atau nak wat kat maner ?? dlm png..



-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 14:35


a'ah kan.. topik ni dah nak kebelakang jer..
jom la anak-anak Penang kita meriahkan topik anak-anak penang ni.

biar jadi macam forum bebudak kedah tu. hehehehe bukan nak besaing tapi just nak meramaikan macam depa tu...

MAI LA MASUK SINI




Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 18:57


assalamualaikum...

mana org penang nie......dah berabuk rumah nie.....

tak baik rumah tinggal lama2, nnt jadi sarang iblis syaitan.....jom kita meriahkan semula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nurwardah_atiqah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.08.2003
Ahli No: 3056
Posting: 45
Dari: Province Wellesley

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-08-03 22:17


Pulau mutiara ja?
tak dak ker pualu lain??
Pulau berlian tak dak..
he..he..

-----------------
Thing are same..
They come..
and they go..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwardah_atiqahProfil   Hantar PM kepada nurwardah_atiqah   Pergi ke nurwardah_atiqah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-03 22:47


Assalaamualaikum

nak mencelah sikit
PENGUMUMAN
Pihak Penang, akan mengadakan satu meeting mengumpulkan semua ahli Utara, untuk sama2 berbincang dalam usaha merealisasikan JK UTARA.Dijemput semua ahli UTARA dan ahli2 alin hadir pada:

SABTU , 30 OGOS 2003

TEMPAT: MASJID SEBERANG JAYA

MASA: 11 PAGI

Tempat meeting telah ditempah bersama makan tengahari ,jadi diminta yg akan hadir menyediakan wang RM 5 (RM3 untuk makan/minum ,selebihnya masuk dalam tabung)

Semua yg nak hadir ,diminta confirm dengan ana segera sebab nak buat tempahan makanan:
[email protected]
hp: 012-4624542
YAHOO MESSENGER: syihab82

Harap dapat confirm secepat mungkin.
Sesiapa yang ada cadangan,dipersilakan.

Wassalam

p/s : bg komitmen yer... hehe... ^-^


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-03 23:42


assalammualaikum...

ana duduk kat bayan lepas gak... blakang kem tentera gak... gtf kat mana tuh ? erm... meeting kat masjid seberang jaya tuh tak brani nak janji... sebab ana ader teknik menjawab soalan... dan 2 minggu nih sibuk ngan trial spm... mintak maaf banyak2 ek... tapi nak join jugak... nih sedih nih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 18:31


Assalaamualaikum

Ahli2 UTARA Perlis,Kedah ,Pulau Pinang ,Perak )akan menganjurkan JK UTARA di mana kami bergabung dengan ahli2 Utara Komuniti Muslimah

Dalam usaha penganjuran ini, kami memerlukan penglibatan warga Utara yang agak ramai. telah dua kali mesyuarat diadakan dan bilangan yang hadir amat sedikit.
Mersyuarat ketiga insya-Allah akan diadakan pada :

Tarikh:27/9/2003 (Sabtu)
Tempat :Masjid Seberang Jaya
Waktu:10 pagi

Diharap semua dapat menghadirkan diri dalam mesyuarat kali ini. usaha dan idea kalian amat diharapkan.

Apa2 cadangan aktiviti,dan lain2,sila kemukakan

Segala kerjasama dari anda didahului dengan ucapan terima kasih

Menyemai Kasih,memupuk Ukhwah

Wassalam

------
dari alfaqierah di topik JK Utara

PENGUMUMAN

PERHATIAN

ana minta pd anak2 pulau pinang,kedah,perlis dan kedah yg masih ingin terlibat sama dan memberikan komitmen dlm MEGA JK ni..sila pm ana utk berikan maklumat spt nama penuh,t.tinggal,ipta/ipts/sekolah,no.yg dpt dihubungi serta yg berkaitan sbg pemudah cara perlaksaan dan penyimpanan rekod. kerjasama dr para sahabat amat dihargai.kami memerlukan bantuan sahabat sahabiah semua dlm perencanaannya...

----
kepada semua anak-anak penang,kedah,perlis dan perak...yang ingin mendapatkan produk-produk jualan ukhwah.com dan hanan.com.my seperti yang tertera dihadapan portal komuniti..membeli dan meyumbang..antaranya sweater,keychain dan bookmark..harap dapatlah pm ana utk tempahan.jadinya..insyaALLAH..nanti nak balik dan pergi ke meeting ke-3, antum semua bolehlah dapatkan pesanan tu..ana tolong bawa balik.harap dapat buat demikian secepat mungkin.

kerjasama dari antum semua amatlah diharapkan.
jangan lepaskan peluang antum semua utk miliki salah satu dari produk jualan ukhwah.com dan hanan.com.my!!


JK Utara

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 10:18


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah minni..

syukran jazilan kpd akh irda yang banyak membantu.

seperti yg akh irda tuliskan dlm posting sebelum ni..setakat ni kami mempunyai senarai berdaftar utk kehadiran ke meeting ke-3 seramai 15 orang.

ana harap..insyaALLAH senarai ni akan meningkat pd hari meeting ke-3 nanti.kepada sesiapa terutamanya anak-anak Perlis dan Perak sila-silalah datang andai tiada apa perancangan lagi pd hari dan tarikh tersebut.

emechzedes_72,syahila,simba dan anak-anak pualu mutiara tanak join kami kat sini ke?

moga perjalanan perlaksanaan MEGA JK 2004 ni dipermudahkanNYA..amin.


-menjelang 2 hari lg meeting ke-3 MEGA Jk
-menjelang lebih kurang 180 hari lg MEGA JK 2004-


Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 11:27


just nak upkan semula topik je....

apa planning aktiviti terkini anak penang?....kot2 nak berjemaah main bowling ke.....

-----------------
D-Max 4x4 serba baru !

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-03 03:22


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam pertemuan buat anak-anak pulau Mutiara..
hmm...puas kuselak-selak pages..lepas satu,satu..nampaknya tak juga kujumpai topik ni,maka..dgn menggunakan engine search..akhirnya,kini kukembali..alhamdulillah

nampaknya..tak byk berubah..cuma posting ana berselang satu posting dr akh shafawi..

jadinya..ana nak respon skit.
utk aktiviti terkini tu...dlm masa terdekat ni nampaknya..kita tak boleh nak jalankan apa2..lagipun masing-masing nampaknya makin sibuk dgn urusan..bulan Ramadhan dah nak menjelma..rancangan nak beriftar bersama2 anak2 penang tu mmg ada,tp..mengikutkan..masa tu..ana dan para sahabat di mciium ni tak bercuti,dan hanya balik ke kampung utk cuti raya ...2 hari sebelum raya..dan 3-4 hari selepas raya.

apa kata andai kita boleh rancang..satu perjumpaan Aidulfitri nanti..?
sape2 nak kongsi cadangan dan pandangan serta pendapat..sila-silakan..andai ada pendapat selain dr tu?..

sekadar cadangan..
jumpa lg!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 00:08


Assalamu'alaikum wrt wbt

cadangan ukht alfaqierah tu mmg menarik..... boleh dibincangkan lagi...... ana maklum dgn kesibukan kalian di bumi menara gading.... apa pun aktiviti, ukhwah ttp berterusan walau di mana kita berada.....


p/s: terpandang lebah yg berterbangan di bawah nick faqierah tu....membuatkan ana teringat kembali family day company ana yg baru lepas.....ada kumpulan namanya 'bee united'.....hehehe

-----------------
D-Max 4x4 serba baru !

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 19:34


Assaamualaikum
sekadar menumpng topik ni,untuk mengucapkan takziah buat alfaqierah dan keluarga atas pemergian ibu ke rahmatullah

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_tasik
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4594
Posting: 10
Dari: bumi ciptaan ALLAH SWT

Perak  


posticon Posting pada: 22-10-03 22:37


assalamualaikum. saya dilahirkan di perak. tapi,menetap di penang.sekolah tadika kat penang,sek rendah kat penang,sek menengah pun kat penang.tapi, la ni saya study kat pj.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_tasikProfil   Hantar PM kepada puteri_tasik   Quote dan BalasQuote

puteri_tasik
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4594
Posting: 10
Dari: bumi ciptaan ALLAH SWT

Perak  


posticon Posting pada: 22-10-03 22:40


assalamualaikum.saya nak tanya skit kat alfaqierah.awak kat penang ka?

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_tasikProfil   Hantar PM kepada puteri_tasik   Quote dan BalasQuote

cahaya_bintanghati
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4145
Posting: 3
Dari: kawasan artik Siberian

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-10-03 00:37


assalamualaikum...
hai, saya warga penang.. menetap kat gelugoq, island penang..bukan kat seberang tau...dlu skolah kat al-mashoor(p)..n sesapa yang lapang hatinya sudi lah kiranya mengantar berita kepada saya...
salam ukhwah dihulurkan buat bani penang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_bintanghatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_bintanghati   Pergi ke cahaya_bintanghati's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 01:00


hai....


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-11-03 02:06


assalamualaikum..

lama tul tak menjengah topik sendiri nie.....

rasanya ramai lagi anak penang tak istiharkan diri ni..... mana la depa pi...tak jumpa rumah penang kot.....

Pak Lah pun dah diistihar sbg. PM ke lima negara kita....anda bila lagi nak istihar diri as warga penang...... ?...cepat.... kita merancang utk melaksanakan beberapa aktiviti peringkat negeri p. pinang dlm masa terdekat ni.... so, nnt kan lah masanya wahai warga penang...... hehehehe....

jumpa lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

dzatul_nithaqain
Warga Rasmi
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4648
Posting: 12
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 02-11-03 05:31


assalamualaikum....
sy org penang gak..
dok kat area pulau...
skali skala jer balik..
sbb skang blaja kat perak..
dulu skolah kat kl..
takleh lerr nak balik slalu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzatul_nithaqainProfil   Hantar PM kepada dzatul_nithaqain   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-11-03 13:30


assalamualaikum,

ada cadangan utk anjurkan gathering Aidilfitri among warga penang?......kalau nak...kita cuba bincang utk. plan majlis tersebut.......sapa setuju?...kita cuba undi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 10:29



aiks......tak de yang menyahut ke...?......

come on penangites.....mana antum pi?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 06-11-03 10:50


Assalamualaikum,
Alhamdulillah, solatan 'ala Muhammad,
Emm, Abdullah juga berasal dari Pulau Mutiara..
di sebelah pulau, tinggal berhampiran jalan ke Lapangan Terbang Antarabangs P.Pg.
Dulu study di PFS, lepas tu ke USM, kini bertugas dekat-dekat sini jugak sambil study part time...
Semoga Allah berkati usaha saudara Shafawi kita untuk merapatkan ukhwah anak-anak Pulau Mutiara, insya Allah,
Walhamdulillah, salaman 'ala Rasulillah,
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati_unicgirlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 653
Posting: 83
Dari: balik pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-11-03 10:54


Assalamualaikum wbt..

muslimahsejati_unicgirlz mendaftarkan diri..
saya juga org penang..asal 'lik-lau'(balik pulau)..tau tak??kampung pun kat sini..sek kat smksbp..selamat berkenalan warga penang..salam ukhwah...maassalamah iilalliqa'..

-----------------
engkau wanita terbaik sebaik manusia
namamu tetap menjadi sejarah
engkaulah sumayyah
hanya Tuhan yg tahu

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejati_unicgirlzProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati_unicgirlz   Pergi ke muslimahsejati_unicgirlz's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 11:11


nak buat jk aidilfitri untuk penang erk?
ramai ka yang boleh mai???

kena cari tempat yang semua org tau dan boleh mai.. ana rasa kat masjid seberang jaya. boleh tak?




-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 12:20


assalamualaikum,


kalau cuti menghalang antum untuk kita conduct satu gath Aidilfitri, takpe... kita cuba lainkali lak..... maybe aidil adha pulak ke..... ok..... semoga kita terus komited dgn ukhwah yg telah terjalin......

Ramadhan telah mencecah fasa ke-3, moga kita teruskan melipat ganda amal soleh kita bersama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-11-03 15:52


Assalamualaikum w.b.t.
Saya pun org penang jugak.. asal dari Balik Pulau.. sama dgn muslimahsejati_unicgirlz Dia tu sebenarnya member baik saya.. satu kelas tau!!! Salam ukhwah untuk org penang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-12-03 23:05




orang penang...tp kat s.p.s
bole dikatakan warga penang dulu,kini & selamanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 02:18




sesekali menjengok terasa juga diri ini tidak keseorangan........

Insya Allah... ada cadangan aktiviti terdekat utk warga ukhwah penang tak ?..... maybe boleh arrange sesuatu..... ada cadangan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 02:24


ana cuba nak wujudkan satu database warga ukhwah penang.....

ana perlukan nickname, tarikh lahir, daerah menetap dan contact method ([email protected] no.) . Harap mendapat kerjasama.... semua itu utk memudahkan komunikasi.

1. shafawi78 - 5 Feb 1978 - SPT - [email protected]/019-5697675



Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 15-01-04 14:26



ana tinggal kat penang,pongsu seribu, kepala batas,
quaters kmpp
in ana sertakan maklumat peribadi ana :
nickname:hafiez
t lahir: 28-03-1985
daerah:kepala batas, spu.
e-mail:[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

Faiz85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.09.2003
Ahli No: 3830
Posting: 83
Dari: Simferopol, Ukraine

ussr   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 14:30



saya dok gelugor..
dulu smka al-irshad...pastu pi KMPP..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faiz85Profil   Hantar PM kepada Faiz85   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 19:16




mana lagi yg lain...... cepat updatekan data anda...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

sye
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1728
Posting: 27
Dari: pj

Kedah  


posticon Posting pada: 15-01-04 20:38


emm....ana pun penah dok penang dulu,lima tahun la...ayah ana ustaz kat sek.men.sains.tun syed syeh shahabuddin..so ana dok kat quaters blakang sekolah tu la...kat bukit mertajam..tapi ana orang kedah,kira okeyla tumpang sekaki..he.he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syeProfil   Hantar PM kepada sye   Quote dan BalasQuote

ProfDatukSarifudin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6514
Posting: 23
Dari: University of Cambridge,London

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-01-04 14:43


maafkan saya kerana topik ini telah diutarakan......Ana dari Penang daerah bukit mertajam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ProfDatukSarifudinProfil   Hantar PM kepada ProfDatukSarifudin   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 17:04


assalamualaikum,ana orang penang lah. hari ni ana nak berceloteh sikit. ana anak jati penang jugak tapi menetap di gelugor selepas beberapa tahun di sg petani dan kuala lumpur. ana pernah belajar di sek.keb minden height dan smka al mashoor lelaki.ok ana sekarang belajar di uitm kedah. wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-02-04 22:47





pssst....nak bagitau sket. Redth tu abg saya tau. nak berkenalan ngn kami ke? hehehe...walau di mana kami pergi, kami tetap warga penang sejati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 02:48




erm... rasanya tak sesuai nak paparkan nombor telefon kat sini... any ideas?


Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 21:17




oklah..... jika keberatan utk paparkan no. tel... tak apa.. janji ada cara boleh dihubungi..

Quote:

ana cuba nak wujudkan satu database warga ukhwah penang.....

ana perlukan nickname, tarikh lahir, daerah menetap dan contact method ([email protected] no.) . Harap mendapat kerjasama.... semua itu utk memudahkan komunikasi.

1. shafawi78 - 5 Feb 1978 - SPT - [email protected]/019-5697675



Insya Allah, kita cuba merangka satu aktiviti pada waktu yang terdekat ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 21:47





Nickname : BrotherMon
Asal : Pendang,Kedah DA.
Alamat Sekarang : Quarters Pendidikan,Kepala Batas.
email : [email protected]
Pekerjaan : Bouncer â„¢
Hobi : Menyanyi dan mandi

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 16:06




Quote:
Pekerjaan : Bouncer ™



ahakzz... erm bouncer? kat mana tue? leh gak nak pie tgk... hehe...

erm... keberatan tu bukan apa... sebab semua senang nak masuk sini... jadi banyak perkara yg dah terjadi... jadi lebih baik mencegah... drp mengubati... maksud ana bukan budak ukhwah.com... tapi di sebabkan portal nie portal umum... rasanya pelbagai langkah keselamatan perlu di ambil... hehe... sekadar pandangan insan yg daif... tapi kalau ada sahabat yg nak paparkan... tak salahkan?

Nick name: aniisa_tasnim
Asal : Penang
Tinggal: Sg. Ara
Email: [email protected][addsig]

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 28-02-04 14:31




nickname: kasihmu-amanahku
d.o.b: 25 november 1980
district: seb perai selatan
email: [email protected]


aniisa...bile nk sambung cerpen awak tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 13:56




Minta maaf semua warga Pulau mutiara....ana bukan asai org penang....
Saje nak join....asal org pahang....
Kini sedang meneroka khazanah ilmu di bumi Minden.....PENANG...


-------------
-----"Daripada Masyarakat Kepada Masyarakat---HIDUP BIAR BERJASA"----


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sepi_indah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 943
Posting: 45
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 20:49


ana asal pulau mutiara.... ana orang sungai nibong dekat ngan tapak pesta...

-----------------
Sepi itu indah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sepi_indahProfil   Hantar PM kepada sepi_indah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-04 02:01




lama tak jengok ukhwah.com dan topik ni.... senyap dan sunyi je.... tak reda lagi ke gelombang mega kita tu....

apa pun : TAHNIAH TAK TERHINGGA kepada al-faqierah dan azzahrawi serta team mega JK '04 semua.... antum mmg HEBAT .... ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-05-04 11:41




dengar citer nya mega jk 2004 yg berlangsung di pulau mutiara meriah yer. sayang sekali saya x dapat turut serta pada saat2 akhir atas sebab2 yg tidak dapat dielakkan. kebetulan pada hari terakhir mega jk 2004, saya kurang sihat. sudah tersurat dalam qada' dan qadar....semuanya ketentuan Ilahi.apapun tahniah buat semua warga kerja mega jk 2004 yang bertungkus lumus sepanjang masa bermula dari awal tahun hingga hari terakhir program. juga tak lupa buat peserta2 yg sama2 memeriahkan mega jk 2004.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 21:02




mana ahli-ahli penang sekalin?...

tak mau gerakkan semula ke kelab mutiara kita?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-07-04 21:36




di kala pertandingan antara kelab sedang hangat berlangsung, kelab pulau mutiara ni dh dingin membeku. awatnya xkan selama2nya nk jadi lagu ni kot.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-07-04 21:36




di kala pertandingan antara kelab sedang hangat berlangsung, kelab pulau mutiara ni dh dingin membeku. awatnya xkan selama2nya nk jadi lagu ni kot.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 21:35




Ana ada cadangan.

Mungkin lebih memudahkan kita merancang sebarang aktiviti.

[ Posting ini telah di edit oleh: shafawi78 pada 2004-07-13 21:38 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 21:36




Utk permulaan ini, ana nak survey di daerah mana antum berada :

1. Barat Daya

2. Timur Laut

3. Seberang Perai Utara

4. Seberang Perai Tengah
~ shafawi78

5. Seberang Perai Selatan

..................................................

Boleh ke?

-----------------
D-Max 4x4 serba baru !

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB ANAK-ANAK PULAU PINANG~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.196464 saat. Lajunya....