Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 16 jam, 46 minit yang lalu
Tayu: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 8 hari yang lalu
muslimiman: 11 hari yang lalu
SaLaFiaN: 13 hari yang lalu
Bubnowie: 15 hari yang lalu
tereturubuzu: 18 hari yang lalu
khalifah: 23 hari yang lalu
RedPetunia: 24 hari yang lalu
kaze: 27 hari yang lalu
Daeng_Jati: 30 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa student UKM?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa student UKM?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa student UKM?

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-11-06 15:35


Pada 21-11-06 16:57 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

aik...ana punya info tak detail pun...nway tak perlu lah tau ana fak mana..ha..ha...memang amat sikit...tapi rasanya ada lagi...taufiq111...NAZLY....rajanazri...buzz dan ada lah lagi 4,5 org...mereka ni memang tak pernah nak nyebut dari mana..tapi mereka ni kawan ana...tapi yang tersenarai dalam blog saudara diatas tu macam tak kenal saja...nway..selamat berukhwah..


ye ke tak ramai?huhu..saya pun stud ukm..final year insyaAllah..hihi..saya kenal syemarly,taufiq111 dan bro NAZLY..hihi.. :-D :-D :-D


-----------------
pregnancy


Bookmark and Share

  


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

acok_86
WARGA SETIA
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25020
Posting: 565
Dari: tawau,SABAH BAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 15:48


Pada 22-11-06 15:28 , abadaa posting:

!!! QUOTE !!!



politik kampus...
ntahapehape...

tapi nak buat bagaimana...

orang kata,
kalau dunia tak boleh cope dengan kita,
kita kena cari jalan cope dengan dunia..

Allah Maha Melihat..

Wallahualam...


aik,macam kecewa dengan politik kampus saja???
aku dulu duduk kris mas,dibuang kerana politik kampus..en nizam yang buang aku...

Bookmark and Share

  


  Member Information For acok_86Profil   Hantar PM kepada acok_86   Quote dan BalasQuote

khai_dinz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.11.2006
Ahli No: 27446
Posting: 24
Dari: Atas Bumi Tuhan

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 15:52


jangan lah fanatik sangat dengan politik2 ini..belajar dulu sampai habis. lepas tu hentam lah sepuas puasnya. yang penting jaga diri kita dulu, tunai tanggungjawap kita dulu.
kalau kita sangkut tak ada siapa yang akan tolong. pandai2 lah bawak diri.


-----------------
" satu idea membawa seribu penyelesaian "


Bookmark and Share

  


  Member Information For khai_dinzProfil   Hantar PM kepada khai_dinz   Quote dan BalasQuote

Yam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2006
Ahli No: 24996
Posting: 80
Dari: Seremban-UKM

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 17:16


keris mas juga.......
hehehe


-----------------
Dont Simply Trust your Frenz....



Bookmark and Share

  


  Member Information For YamProfil   Hantar PM kepada Yam   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-11-06 16:35


alah..aku dah bosan dah dengan politik kampus...bukan bosan dengan banyaknye flyers yang terbang sana sini..tapi asuik lah kena maki hamun dengan felo....tak adil..!!!...papun aku tetap sayangkan ki6a aku tu..he..he...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

fadmy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 368
Posting: 78

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 19:11


Tup2...dah nak habis kat ukm ini...
final sem dah...sambil2 study 4 final sem, cari2 juga lubang2 kerja...manetau ada rezeki lepas exam nanti...

My friend Nazly, where are u...???

Bookmark and Share

  


  Member Information For fadmyProfil   Hantar PM kepada fadmy   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-02-07 19:37


ukm juga, kl & bangi. hukm tempat lepak.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 21-02-07 21:15


Assalammualaikum........
Hmmmmmmmm.....saya tak tau nak cakap, student atau tak ,tapiiii....sampai lah ni belum keluar2 ukm lagi....


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 09:54


ana student Limkokwing University, tapi rumah ana berdktn dengan UKM Bangi heh! :p

Bookmark and Share

  


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-08-08 15:10


:bye: Assalamualaikum

Ana mantan student UKM.tahun 2000-2004.Fakulti Sains & Teknologi.Dah lama ana tak dengar cerita pasal UKM ni.Apa pun ana nak promote adik2 spy mendaftar Ikatan Studi Islam UKM (ISIUKM) dan supportlah perjuangan Islam di bumi UKM.Salam Ikhlas Penuh ukhwah :bye:


-----------------
Hidup merana tanpa IMAN,Hidup bahagia dengan ISLAM


Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

fantasi87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2008
Ahli No: 35300
Posting: 77
Dari: bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-08 17:02


saya pun Pelajar ukm.........
tahun ini........tahun 2.........
fkulti pngjian islam........
kos pngjian bahasa arab dan tmdn islam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fantasi87Profil   Hantar PM kepada fantasi87   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 14-10-08 12:42


ai, saya pun student juga..baru 1st year tahun ni. ambil food science under fst...seronok lah dok ukm..mari lah ramai-ramai masuk ukm..hehe... :kelip:


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 12:50


Pada 08-10-08 17:02 , fantasi87 posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun Pelajar ukm.........
tahun ini........tahun 2.........
fkulti pngjian islam........
kos pngjian bahasa arab dan tmdn islam...


saya bekas saja,,,,,di fakulti kamu,,ambil alquran dan sunnah.tpn pjj lah..sekian



Bookmark and Share

  


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

jannatulmakwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.10.2006
Ahli No: 26786
Posting: 29
Dari: dari bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 13:00


emmmm saya bekas student ukm 2004-2007...
fak. pengajian islam... jab. pengajian arab & tamadun islam...
sekarang kerja kat melaka...
alhamdulillah dapat j-QAF....
kira kerja sambil belajar lah.....:-) :kelip: ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannatulmakwaProfil   Hantar PM kepada jannatulmakwa   Quote dan BalasQuote

ilahkisas
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.01.2005
Ahli No: 13966
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 14-10-08 13:36


salam....im also student UKM....islamic studies....this is my last year...salam ukhwah...ilal liqo' maas salamah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilahkisasProfil   Hantar PM kepada ilahkisas   Quote dan BalasQuote

qistina_mardhiah
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19201
Posting: 10
Dari: bangi

Perak  


posticon Posting pada: 14-10-08 16:06


salam...saya pun stdt ukm jugak...
still study kat sini...
salam ukhwah... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qistina_mardhiahProfil   Hantar PM kepada qistina_mardhiah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 16:32


salam mahasiswi/wa UKM..

haa.. ana dalam proses mengumpulkn sahabat dari bumi UKM ni.
jemput drop by antum wa antunna punya details
dalam pm ana au email ana [email protected]

ada program yang bakal dianjurkan..
kerjasama antum amatlaa dihargai..
erm.. kini ana jadi pemburu mahasiswa UKm..
ehehee.. :sopan:

nampak sunyi topik ni..
dari pembuka topik.. kini dah masuk 2008..
jumlah penghuni study UKM sikit saja ke??

:berfikir: :berfikir:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

pemburu_harimau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2008
Ahli No: 33850
Posting: 559
Dari: Di kawasan yang ada Harimau

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 18:44


Pada 15-10-08 16:32 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam mahasiswi/wa UKM..

haa.. ana dalam proses mengumpulkn sahabat dari bumi UKM ni.
jemput drop by antum wa antunna punya details
dalam pm ana au email ana [email protected]

ada program yang bakal dianjurkan..
kerjasama antum amatlaa dihargai..
erm.. kini ana jadi pemburu mahasiswa UKm..
ehehee.. :sopan:

nampak sunyi topik ni..
dari pembuka topik.. kini dah masuk 2008..
jumlah penghuni study UKM sikit saja ke??

:berfikir: :berfikir:



saya cik shida... sayaaaaaa.... :-P


-----------------
Harimau adalah makhluk Tuhan,
Kenapa mahu memburu harimau yang comel ini?



  


  Member Information For pemburu_harimauProfil   Hantar PM kepada pemburu_harimau   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 08:55


kak syida.. plan aktvt apa tu? .. actly ramai budak-budak uk of malaysia kat sini.. tapi mereka ni tggelam timbul lah.. tak berapa nak istiqamah.. nak sebutkan satu-satu persatu memang ramai lah.. tapi ramai yang da tak jengok sini lagi... saya ni ni pula..bekas saja...huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

cucu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10226
Posting: 226
Dari: Bumi Milik Allah

russia  


posticon Posting pada: 16-10-08 09:59


Aktiviti apa tu ? Boleh juga nak join

Bookmark and Share

  


  Member Information For cucuProfil   Hantar PM kepada cucu   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 13:34


hm, saya bukan student ukm.........saja nak menyibuk di sini.hehe.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

mujahadah_solehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.10.2008
Ahli No: 35601
Posting: 49
Dari: UKM, Bangi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-12-08 15:40


Salam ukhwah

saya pun student UKM
Fakulti Ekonomi Perniagaan
tahun 3, tahun ini
ambil Akaun...4 tahun semuanya.
Ada lah lagi setahun 1 semester InsyaAllah


p/s- selamat mengundi januari ini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahadah_solehahProfil   Hantar PM kepada mujahadah_solehah   Pergi ke mujahadah_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-08 16:21


Pada 03-11-08 13:34 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

hm, saya bukan student ukm.........saja nak menyibuk di sini.hehe.


ekekekeke..saya pun bukan student UKM or ex UKM saja saja nak menyibuk... :-D


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 09-12-08 21:22


... ana tinggal berdekatan dengan UKM.. hehe.. tapi ana bukan student.. just tinggal berdekatan saja.. hehehe.. tapi dalam rumah sewa ana 2,3 org student UKM fakulti pengajian Islam yang baru saja grad tahun lepas.. :)


-----------------

[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

dinul_iman
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18883
Posting: 10

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-12-08 13:44


Assalamualaikum....w.b.t
saya tak-student ukm...ambil kos economics...
majoring islamic economics..

Bookmark and Share

  


  Member Information For dinul_imanProfil   Hantar PM kepada dinul_iman   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-12-08 14:35


saya..sayaaa...... :kelip:
student FSKB... sains forensik....
InsyaAllah grad 2010....AMINN...


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

  


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

mujahadah_solehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.10.2008
Ahli No: 35601
Posting: 49
Dari: UKM, Bangi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-12-08 15:28


Pada 10-12-08 13:44 , dinul_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....w.b.t
saya tak-student ukm...ambil kos economics...
majoring islamic economics..




eh, same fakulti...siapa lah pulak ini erk.
insyaAllah kenal agaknya..berselisih jalan ke kan
siapa tau..huhuhu
tapi, tak tahu rupa dan name


-----------------
"ku akui..kelemahan diri, ku insafi kekurangan ini, ku kesali kejahilan ini, terimalah..terimalah...terimalah...taubatku ini.."


Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahadah_solehahProfil   Hantar PM kepada mujahadah_solehah   Pergi ke mujahadah_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 12:21


baru 1st time tengok pilihan raya kampus ni...betapa lah fanatik nya dowang ni..
da macam pilihan raya kat luar pulak...


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 15:27


wah..ingatkan posting baru..rupanya yang lama ditimbulkan semula....berjaya bertahan juger dari 2006 itu..hebat2...:-D

adik pun dari ukm juger...FPI/Degree Islamic law...sekarang baru sem 2....taun 1...
apa-apa pun adik doakan semoga berjaya buat sahabat-sahabat di UKM..atau mana-mana lah..lah Tahzan..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 15:54


are_dik, dari Fakulti Undang-Undang UKM ke? erm, kirim salam kat Dekan ye, Prof. Dr. Kamal Halili. Beliau adalah guru saya, saya kagum dengan beliau. Karakter peribadi yang tenang dan lembut.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 17:00


Assalamualaikum
FST, SMSM :-D :-D :-D
masih tahun 1...


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 17:34


-salam..
haa.. baru berkelip-kelip sikit topik ni..
hehe.. nanti lah ada saja program nak dibuat..
pada muslimat..boleh pm pada ana.. nama.. details..
yang muslimin pun.. tak ada masalah..
andai ada program...au nak anjurkan program di sana..
nanti ana memang perlukan pelaksana..


email me
[email protected]

[email protected]

ok... selamat mengaktifkan diri di kampus..
bandar baru bangi..hihi.. ;)

ana biasa juga ke sana.. nanti boleh buat liqa'..

dah jumpa dengan sakinah.nur_kesucian..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 17:48


Pada 16-01-09 17:00 , Salamat posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
FST, SMSM :-D :-D :-D
masih tahun 1...



SMSM tu koz apa ek?


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 18:00


sarjana muda sains matematik :-D :-D :-D


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 18:01


kak simple_shida dok kolej mana?..
ambil koz apa?


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 18:05


cik salamat dok kolej mana ya?


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 18:17


Assalamualaikum

saya pun student ukm gakk... :welcome:
fakulti ek0n0mi dan perniagaan maj0ring in accountancy sec0nd year...
same c0urse dengan mujahadah_s0lehah... memang kenal sgtt2... :-D
emm ramai juga student ukm ek...
j0m2 muslimat kita buat reuni0n...hehe... 8-)
nanti da kenal b0le inf0rm kak shida... :-)

wahh2 kak shida tengah memburu mahasiswa UKM... :-)
planning macam nak buat pr0gram gempak saja...
agak-agaknya pr0gram apa ek...
:berfikir:
we wait dan see....


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

are_niz
Warga Rasmi
Menyertai: 03.09.2007
Ahli No: 30898
Posting: 20
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 18:26


salam..
students ukm,nak tanya..
gmukm 2 apa ea???...
ok ke 2???...

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_nizProfil   Hantar PM kepada are_niz   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 16-01-09 18:27


Hmmmm...saya bukan student UKM tapi...tapi masih tak keluar dari UKM...saja jengok2 di sini.....nak tengok ramai atau tak student UKM kat sini...


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 18:27


sekarang ni dapat wireless boleh lah online selalu...huhuhu.. :-D


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 18:29


Pada 16-01-09 18:26 , are_niz posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
students ukm,nak tanya..
gmukm 2 apa ea???...
ok ke 2???...

awak pun student ukm juga k?..


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 10:17


salam....
saya bukan student ukm ..
boleh join takk.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 03:02


Pada 17-01-09 10:17 , ikrimah posting:

!!! QUOTE !!!

salam....
saya bukan student ukm ..
boleh join takk.


haah, lah.. saya pun bukan student UKM...
saya pun ikrimah... macam mana??
boleh join ke..??

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 03:48


Pada 16-01-09 18:05 , narato posting:

!!! QUOTE !!!

cik salamat dok kolej mana ya?


KUO... :-D :-D :-D


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 08:59


Daeng_jati...
islamic law...bukan undang-undang...syariah...dikira belajar undang-undang jugala...:-D :-D :-D


-----------------
intanz'9


Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 13:49


GMUKM adalah gerakan mahasiswa UKM.. salah satu pendokong kepada misi dan visi ukm.. bukan macam yang lagi satu tu.. mendokong aspirasi ukm..soalnya aspirasi ukm tu apa ek?

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 23:49


salam alaik.
ana bukan ukm..
dulu memang aim nak masuk ukm. 1st choice form UPU pilih UKM.
tapi, tapi yang dapat 2 huruf U. hihi maka, ana ex siswi UUM 03-06.

tengah memplanning untuk sambung mster in ukm. tapi, masih blur..huhu
nak tahu program apa? insyaallah soon, ana bagitahu.
tengah pkiaq untuk time frame ni. banyak events...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-01-09 01:29


Pada 19-01-09 23:49 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik.
ana bukan ukm..
dulu memang aim nak masuk ukm. 1st choice form UPU pilih UKM.
tapi, tapi yang dapat 2 huruf U. hihi maka, ana ex siswi UUM 03-06.

tengah memplanning untuk sambung mster in ukm. tapi, masih blur..huhu
nak tahu program apa? insyaallah soon, ana bagitahu.
tengah pkiaq untuk time frame ni. banyak events...



ye ke shida.. tak apa.. janji semangat nak belajar itu ada.. Insya Allah.. Bittaufiq Wannajah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 06-02-09 09:31


saya bekas MAHASITUA UKM , habis belajar 2002 jabatan komunikasi(sekarang Pusat Pengajian Media) masih belum keluar UKM, kerana kerja kat sini...pencen baru keluar...


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

jannatulmakwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.10.2006
Ahli No: 26786
Posting: 29
Dari: dari bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 14:34


salam....
saya ex-student ukm juga...
saya menginap 3 buah kolej
sepanjang berada di ukm...
aminuddin baki... zaaba.... kiam..
kiranya saya yang rasmi kolej zaaba...
sbelum ni kolej tu nama kolej kausar...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannatulmakwaProfil   Hantar PM kepada jannatulmakwa   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa student UKM?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145176 saat. Lajunya....