Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 3 hari yang lalu
muslimin23: 5 hari yang lalu
kasih_kekasih: 9 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 13 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: ader tak ex-SMKA Durian Guling?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» ader tak ex-SMKA Durian Guling?

Please Mendaftar To Post


Oleh ader tak ex-SMKA Durian Guling?

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 12:27


askm......sy mencari teman lama sekolah menengah dulu, form 5 thn 1999 ( di terengganu)........sy shuhada...jom kita sambung silatulrahim yg dah lama terputus......insyaallah.......

-----------------
uhwah itu indah andai disulami keikhlasan dan kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 12:55



Sekolah Menengan Agama Durian Guling...

erm....duk kat kampung ana tu...
ingat lagi tak ada kedai ABC yang jual keropok lekor & pisang goreng tu...

jeng....jeng......







Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 13:05


Durian Guling xder,Bukit Sawa ader...
Ntah ek...saya tak kenal sapa2 dari s.m..Durian Guling....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 13:05




cik nuraini meniaga kat situ ke???

bestnya kalo dpt mkn kepok lekor sekrg ni...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 13:18




erm....bukan analah Cik Sal.. ...

tapi mak dan mak sedara ana yg berniaga kat situ...
tapi...lening kedai tu dah pindah....kat bus stop tu....haa.... so, siapa2 yg nak merasa keropok lekor & pisang goreng panas2 pakat gi ramai-ramai weh...
ceh....promote nih....

eh dik LaNG kita sekolah Menengah Bukit Sawa ke..
he....he.....
sebenarnya ana yg menimba ilmu kat situ dari form 1 sampailah form 5.....
ish..ish.....banyak dah terbongkar rahsia ni...
tapi takpelah......
sekadar menyambung ikatan ukhuwah....manalah tahu kot-kot bertemu semula teman seperjuangan yg terpisah dulu...mungkin kerana dah berumah-tangga atau mengejar kerjaya masing-masing....
ish...sayu pulaks rasa di hati....







Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 14:23


Ehhh...juper pun orang s.m.bukit sawa...saya form 1 sampai form 3 skolah kat situ...dari tahun 1993-1995...pastu tukar skolah...

Saya nie pangkat adik ker ngan nurani...
ntah ek...saya sekarang umur dah 24...dah tua pun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 14:23


Ehhh...juper pun orang s.m.bukit sawa...saya form 1 sampai form 3 skolah kat situ...dari tahun 1993-1995...pastu tukar skolah...

Saya nie pangkat adik ker ngan nuraini...
ntah ek...saya sekarang umur dah 24...dah tua pun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 15:53


tima acih....mencari budak durian guling....nampaknya sek. bukit sawa berjumpa senior n junior....tpi tak pelaaa......saper tak ingat gerai keropok lekor n goreng pisang kat depan sek tue, tapi tak taula skrg dah ader ke belum......aper pun kalo ader budak durian guling form 5 tahun 1999 terbaca....kasi tau la yer.....errr kira jejak kasihan laa nie....


-----------------
uhwah itu indah andai disulami keikhlasan dan kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 16:01




Ha....ha........gelihati betul akak....sampai tergelak-gelak depan PC ...maaflah dik arda kita....

tapi, akak rasa akak kenal orang2 yg menuntut kat sekolah agama tu..maklumlah tempat 'permainan' akak....


he..he........tak tahan..rasa nak gelak lagi....
memang elok benarlah.....nama website ni pun ukhwah.....
penghubung silaturrahim......

adik yg cari kawan ...akak pulaks jumpa kawan (bekas Senior sekolah tu)....


lawaklah.....




Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 16:07


hehehehe........arda pun nak tergelak kak....tapi tak kisah la kak......kurg2 dapt gak pahala penyambung silatul rahim ........ ....lagipun tak sangka plak topik jejak kasihan sy nie mendapat sambutan......sebennrnya...arda rindu sgt ngan member sekolah dulu yang dah lost contact...tue laaa yang menjejak nie...kot2 ader member lamer yang posting dlm web nie gak...



-----------------
uhwah itu indah andai disulami keikhlasan dan kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 16:54


Hee...kalau durian guling tue saya kenal nor azhan,wan mustafa wan ali n ramai lagi lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 07:41




Ha...ARDA kenal tak.....zakiah bt mamat....
Norhasnita......wan Nor asyikin....erm...sapelah lagi......Nik Habsah......ada lagi ni...tapi akak lupalah nama diaorang...haa...klu nak tahu mereka nilah sekelas ngan akak masa sekolah rendah dulu.....
he...he........




Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 08:41


Abang kepada Wan Norasyikin tue satu kos ngan saya kat UTM...kakak kepada Zakiah Mamat tu satu kelas ngan saya kat s.m.bukit sawa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 09:12



ah........sungguh ku tak sangka.....
memang tak disangka-sangka.....
rupanya cempedak tapi bijinya nangka.....

ah....memang tak sangka sungguhlah ana...





Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 09:16


Ayah saya asal orang binjai rendah...kedai runcit tepi pasar tue kedai sepupu saya...saya paling ramai sedara mara kat binjai rendah lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 11:00


ehhh.....aaaa..diorang tue la member lama sy tue....dah lamer la lost contact nie.....zakiah, syikin, nita tue sumer budak dg la tue.....


rindu arda kat diorang nie.....err nuraini nie kak or samer umur ngan arda???

-----------------
uhwah itu indah andai disulami keikhlasan dan kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 11:09


ehhh...aaa..diorgla antara member lama skolah DG.....nita, syikin, zakiah...sumer tue form 5 tahun 1999....


err....nuraini nie sama umo or akak? kalo sekelas masa skolah rendah ngan diorg...sama umo ngan arda la kan ...tak gitu? skrg 22 tahun...

-----------------
uhwah itu indah andai disulami keikhlasan dan kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 09:14



ye lah...dik arda kita.....


rupanya sama umor kita.....

he........he........

tapi, klu tengok kelendar hijrah kita dah tua setahun tau....!



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

arda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8960
Posting: 19
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 14:06



hik..hik..hik..rupanya sama umo kita ya....nuraini..
aper pun slm perkenalan ore ganu kite !!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-03-05 18:17


kesianya..ni shuhada badya ke?hebat sungguh pencarianmu..kenal tak sapa ni?budak dg gak..tahun 99 gak..memang rindu nak jumpa kengkawna semua..dah laama sangat terpisah..ada yang dah kawin..dah ada anak pun..tak lupa gak yang blaja kat mesir...apapun ingat reunion kita pada 20/07/2007..jumpa di sana eh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

syeikh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17559
Posting: 115
Dari: terengganu darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 13:56


assalamualaikum...saya ex-smkaka. ada sesiapa dr smka durian guling kenel dengan ustaz Azanol atau Ustazah Rubiha tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syeikhProfil   Hantar PM kepada syeikh   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11474 saat. Lajunya....