Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 174
Ahli: 0
Jumlah: 174




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 13 hari yang lalu


Teka-Teki
Topik: siapakah 3 orang itu???


Carian Forum

Moderator: Administrator, nordalily
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teka-Teki
    »» siapakah 3 orang itu???

Please Mendaftar To Post


Oleh siapakah 3 orang itu???

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-04 07:41





pagi tadi ana ada ikuti segmen motivasi pagi yang disampaikan Ustazah Siti Norbahyah mahmood....antara satu ilmu yang dapat kita fikir~fikirkan....ialah...dalam bentuk teka~teki.....berbunyi begini....


3 orang yang tidak boleh datang serentak apabila melawat orang yang sedang sakit...siapakah mereka itu???

anda ingin mencuba...silakan...

sesiapa yang mengikuti tazkirah dari beliau pagi tadi pasti boleh jawab......


tapi, takde hadiah ye....just suka~suka jer...





Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-04 12:16



aii...tak de ke yang sudi nak cuba~cuba jawab teka~teki ana ni....?

erm....sedihnyer.....





Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

muslimah88
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8041
Posting: 40
Dari: BuMi BeRtUaH

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-04-04 19:09



susah sangatlah soalan tue kak nurani...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah88Profil   Hantar PM kepada muslimah88   Pergi ke muslimah88's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-04-04 19:17


wrwb
er..kasik je jawapan ..nak tahu gak sape.



Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

jc11
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1052
Posting: 121
Dari: tErEnGGaNu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-04-04 23:38


kenaper tak leh datang serentak?? cakap la.. bagi klu skt.. boleh kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jc11Profil   Hantar PM kepada jc11   Quote dan BalasQuote

jc11
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1052
Posting: 121
Dari: tErEnGGaNu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-05-04 23:16


3 org yg bermadu kot..takut jadi perkara yg tak diingini kat umah sakit ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jc11Profil   Hantar PM kepada jc11   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097266 saat. Lajunya....