Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kadangkala kita boleh menang dengan mengurangkan kekalahan kita
-- Dari Drama"Phily"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: carta ikim


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» carta ikim

Please Mendaftar To Post


Oleh carta ikim

puteri89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7852
Posting: 47
Dari: penang

Johor  


posticon Posting pada: 03-04-04 10:36


sape dengar mlm tadi.(2/4)

kasi tau skit sapa dlm carta!



p/s t'tidr

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri89Profil   Hantar PM kepada puteri89   Quote dan BalasQuote

xknight9x
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 981
Posting: 13
Dari: paka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 12:58


saya dengar..
1.bisikan nurani
2.2nd ammar,s song(tak ingat tajuk)
3.ke makam bonda
4.nurul iman
5.subuh yg terakhir
6.
7.
8.lagu titis air mata jgn dipersia(tak ingat tajuk lg,,, sori)
tak pun senang2 bukak www.djrizal.com.
rerasernyer ader keputusan carta kat dlm tu
9.ratu shahadah
10.emas awanan
no 6 ngan 7 tak sure la plak wether ada seorg gadis or lagu yg baru masuk tu...


[ Posting ini telah di edit oleh: xknight9x pada 2004-04-03 13:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For xknight9xProfil   Hantar PM kepada xknight9x   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 14:54



Tak fahamla dengan carta ikim sekarang.
Adakah hanya boleh undi lagu yang terdapat dalam senarai sahaja..
Nak undi tak cukup lagu yang minat
kebanyakan lagu lama aje..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 15:10



ana pun rasa kurang berpuas hati...tapi kena fikir juga...manalah tahu kita terundi lagu yang IKIM takde dalam simpanan...macam mana dia nak keluarkan?
wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

ummunazeh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1381
Posting: 21
Dari: Singapore

singapore  


posticon Posting pada: 03-04-04 15:17




B'tulla...ana pun rase tak puas hati, haritu ana undi lagu `Kalimah Cinta', adeke dj Erwan ckp lagutu blm masuk...tak paham sangatlaa akan system pencalonan lagu die tuh...

lagu no. 6.Rayuan Nurani - Saff one
7.Seorang Gadis- Nowseeheart

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummunazehProfil   Hantar PM kepada ummunazeh   Pergi ke ummunazeh's Website   Quote dan BalasQuote

peminat_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1152
Posting: 136
Dari: atas bumi bawah langit

singapore  


posticon Posting pada: 03-04-04 15:40


....

sabar jerlah korang...
no.8 tajuk lagu tu dugaan kasih nyanyian kump Haikal...

alamak...Demi Cinta Suci terkeluar ker...isyh..boringnyer...

-----------------
~ Yg pulang pegi usahlah dirintih
doakan saja dikurnia sejahtera
apa yg diratap dgn tangis
keharuan ,leraikan hiba
pujuklah hatimu
pemergiannya
iktibar buatmu.....~


Bookmark and Share

    


  Member Information For peminat_nasyidProfil   Hantar PM kepada peminat_nasyid   Quote dan BalasQuote

xknight9x
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 981
Posting: 13
Dari: paka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 13:01



Ana mmg tiap2 minggu dgr carta pilhan utama nasyid ini tp tak kisah sgt pasal tajuk2 nasyid yg bertanding.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For xknight9xProfil   Hantar PM kepada xknight9x   Quote dan BalasQuote

nos
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8362
Posting: 10
Dari: Kerabat Nasyid On Stage www.djrizal.com

Pahang  


posticon Posting pada: 13-04-04 04:10


entah la...saya pun tak paham gak mula2 tu..tapi bila dah dengar 2..3 kali baru la faham...kita mesti calonkan 5 lagu dari 15 lagu yang dimainkan malam tu...contohnya....
Carta Pilihan Utama Nasyid Minggu 75 (9/4/04)
1. Bisikan Nurani - In Team
2. Cebisan Kenangan - Amar
3. Subuh Yang Terakhir - Rabbani
4. Ke Makam Bonda - UNIC
5. Nurul Iman - Amar
6. Rayuan Nurani - Saff o­ne
7. Seorang Gadis - Nowseeheart
8. Hakikat Bahagia - UNIC
9. Dugaan Kasih - Haikal
10. Pasrahkan Diri - Snada

Undi Carta Pilihan Utama Nasyid di sini sekarang.

lagu pencalonan baru ialah

1. lagu a
2. lagu b
3. lagu c
4. lagu d
5. lagu e


so apa yang kita kena buat cuma calonkan/undi lah lagu lagu ni sahaja....contohnya

1. lagu a
2. cebisan kenangan - amar
3. Rayuan Nurani - Saff o­ne
4. Seorang Gadis - Nowseeheart
5. lagu c

so barulah dj erwan terima...nak lagi comfirm terima...jangan sekali2 calonkan 2 lagu dari kumpulan yang sama contohnya

1. lagu d
2. Ke Makam Bonda - UNIC
3. Nurul Iman - Amar
4. Seorang Gadis - Nowseeheart
5. Hakikat Bahagia - UNIC

jadi kita dah vote 2 lagu dari UNIC...kalau tak kena gaya undi kita tu langsung tak diterima...kalau djerwan tak cakap apa2 masa kita call tu..jangan ingat undian macam ni diterima...mungkin dia sajer nak jaga hati pengundi yang biasanya fanatik dengan group yang dia suka....so macam tu la sedikit sebanyak yang saya dengar...masa dj erwan terangkan tu saya pun tak berapa faham...tapi bila djrizal terangkan sekali lagi dalam NAsyid On Stage lepas time carta on-air tu...baru la faham....kalau nak undi...undilah kat www.djrizal.com Wallahua'lam.

-----------------
[img]http://djrizal.com/images/VIP-PASS.jpg[/img]
Nakkan Pas VIP ini?Dapatkan di Kerabat NoS osCommerce dengan harga RM2. Duduklah semeja dengan Rabbani, UNIC, Mirwana, Brotherz dan Duta Nasyidoke..DJ Rizal.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nosProfil   Hantar PM kepada nos   Pergi ke nos's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 22:07


NOS ni mcam djerwan hehe, ek he

nak tanya sb NOS ni byk tahu psal 'NOS'
dgr 'NOS' forum dah tukar, kene register balik ek? nape tukar?


-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 22:27



Terima kasih nos atas penerangan panjang lebar.
Ana dah join NOS tu..
Kalau lagu baru kena tunggu keluar baru boleh undi ye..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nos
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8362
Posting: 10
Dari: Kerabat Nasyid On Stage www.djrizal.com

Pahang  


posticon Posting pada: 18-04-04 18:36


Quote:

On 2004-04-13 22:07, kaze wrote:
NOS ni mcam djerwan hehe, ek he

nak tanya sb NOS ni byk tahu psal 'NOS'
dgr 'NOS' forum dah tukar, kene register balik ek? nape tukar?


-----------------
[img]http://djrizal.com/images/VIP-PASS.jpg[/img]
Nakkan Pas VIP ini?Dapatkan di Kerabat NoS osCommerce dengan harga RM2. Duduklah semeja dengan Rabbani, UNIC, Mirwana, Brotherz dan Duta Nasyidoke..DJ Rizal.



bukan lah...saya bukannyer dj erwan saya cuma kawan dj rizal je...sebab dj rizal kata siapa yang dengar dia on-air...adalah kawan dia.

terima kasih kak hanan ...join NOS...semoga NOS jadi medium show nasyid kat Malaysia ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nosProfil   Hantar PM kepada nos   Pergi ke nos's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097129 saat. Lajunya....