Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Qiamulail
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43123

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 111
Ahli: 0
Jumlah: 111




  Yang Masuk Ke Sini
Qiamulail: 10 jam, 48 minit yang lalu
RijaludDeen: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
drzul-f: 20 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: MEGA JK 2004


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» MEGA JK 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh MEGA JK 2004

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-03-04 16:19


Assalamu'alaikum wrt wbt

Salam MEGA JK buat semua..
Nampaknya pages utk topik MEGA JK ni dah terlalu panjang..jadinya,ana ambil keputusan nak buka topik yang baru..sambungan dari posting sebelum ni.

Alhamdulillah..byk juga respon yg diterima.Kami juga dah menerima borang-borang pendaftaran dr ahli.Setakat ni baru ada 24 orang peserta tidak termasuk AJK .
Disini ana akan masukkan serba sedikit ttg perlakasanaan MEGA JK dan aktivitinya.

Tarikh: 1-3 Mei 2004
Tempat : sekitar Kepala Batas,Pulau Pinang dan Kedah Darul Aman
Penginapan :Asrama SMKA Al-Irshad,Pulau Pinang
Anjuran :Ahli-ahli komuniti utara (Pulau Pinang,Kedah,Perak dan Perlis)
Bayaran peserta:RM 75
Bayaran pendahuluan :RM 15 (sebelum 28 Mac 2004)
Sasaran peserta :100 orang


Penasihat : Hanan
Pengarah :irda82
Timb.Pengarah 1 :shafawi78
Timb.Pengarah 11: alfaqierah
S/U : littlemuslimah
Timb.S/U :azzahrawi
Bendahari : Jailul_mashudah
AJK :
Brothermon,ma_N,faiz85,mdol,kasih_kekasih,ustazah_cute,qaulah_atrah,
sumaiyyah_mujahidah,aimanwan,ainnur_wardah,sitihajar
AJK Jemputan:
Paksu,sobrey ismail,mustaqim


MEGA JK kali ini adalah berlainan sedikit dimana sepanjang 3 hari 2 malam ini,para peserta bukan sahaja akan melakukan aktiviti sesama peserta mlahan,para peserta juga akan turut melakukan aktiviti kemasyarakatan..iaitu program Amal atau Tautan Kasih bersama-sama penghuni Rumah Kanak-kanak,Tmn Bakti disini.Selain itu,konsert Amal Ukhwah juga akan dijalankan di Dewan Millenium pada hari kedua program dimana artis yg akan terlibat adalah dikalangan kumpulan nasyid yg semakin meningkat naik dan popular dinegara kita..siapa artisnya?? Masih dirahsiakan buat masa ini.Pengisian dari segi rohani juga tdk ketinggalan dimana Ceramah agama sempena Maulidur Rasul juga disusun khas buat semua..selepas itu,insyaAllah..para peserta akan menjamu selera bersama jemputan istimewa kami dalam Grand Dinner pd malam kedua.

Dalam pada itu,aktivti di Kedah juga tidak kurang hebatnya..dimana,insyaAllah..pada petang hari pertama,kami akan membawa para peserta untuk makan angin ditepi pantai di Kedah ini disamping kita akan melawat ke sebuah perkampungan nelayan disni untuk meninjau cara-cara pembuatan belacan dan ikan masin andai berkesempatan.Dipantai ini juga,antum bolehlah bersukan air jika mahu.Pada sebelah malamnya..insyaAllah..makan
Malam dan BBQ akan diadakan di tepi pantai.

Ke Kedah sudah…pastinya,tempat-tempat menarik di Pulau Pinang tidak dilupakan.InsyaAllah…jika tiada aral melintang..aktiviti rombongan sehari akan berlangsung pada hari terakhir program.Bagi sesiapa yg belum merentasi jambatan antara yg terpanjang di Asia ini,jgn lepaskan peluang utk merentasinya bersama2 kami disini J ..insyaAllah..kami akan menyusun lawatan utk keriangan dan manfaat antum semua.

Itulah antara tentative secara kasar MEGA JK 2004..ada lagi yg tak masukkan disini..insyaAllah..tentative terkini akan ana masukkan dalam seminggu dua lg selepas beberapa urusan selesai.Bagaimana? mahu sertai kami? Silalah berkunjung ke Pulau Mutiara.Caranya mudah..hanya isikan borang dengan lengkap di link hadapan web site ukhwah.com dan kemudian kirimkan wang pendahuluan sebanyak rm 15 menerusi alamat dibwh

Alfaqierah
Siti Noor Fauziah Abd Rahim
5847 Kampung Baru,
Pokok Sena,
13220 Kepala Batas,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang

Azzahrawi
Zahrah Zakaria
2304 Rumah Murah,
13300 Tasek Gelugor,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang

Untuk pengetahuan semua..kedatangan ahli ke MEGA JK ini dibuat secara berkontijen negeri..dimana setiap negeri akan dilantik seorg atau dua wakil kontijen yang akan mengetuai kontijen tersebut.Ketua atau wakil ini akan bertanggungjwab membawa anak2 negeri ke MEGA JK serta menguruskan hal kebajikan mereka.Andai ada negeri yang ingin bergabung,tiada masalah..

Selepas ini,ana akan masukkan senarai nama terkini yg telah mendaftar dengan pihak kami secara sah dgn menggunakan borang yg telah disediakan.Kerjasama dr antum amatlah diharapkan.Sebarang masalah dan persoalan bolehlah pm ana atau sahabat2 ana yg lain.

Moga bertemu lg!
Salam MEGA JK dari kami di Pulau Mutiara
Ilalliqa'

"Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah,Menyampai Wadah Wasilah Dakwah "


hambaNYA..

..Sedamai pantai yang memutih,
Sebersih titisan embun pagi,Dan ukhuwah ini pasti berputik,
Menghias taman kasih yang harmoni..
Seharum sewangi kasturi,
Seindah ceria pelangi,
Segalanyakan bermula di sini..


[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2004-03-19 16:22 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-03-04 16:25


Senarai terkini kehadiran ke MEGA JK 2004

Kontijen Pulau Mutiara
1.al-umari
2.altamira
3.rakan amirul_mukminin2x

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah

Kontijen Perak
1.simple_shida (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.kirani
3.suzana

Kontijen Kedah
1.atie

Kontijen Johor
1. muslimahsejati (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati

Kontijen Negeri Sembilan
1.fara

Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora

Kontijen Kelantan

1.mentari_cute

Salam MEGA JK dari kami
"Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah,Menyampai Wadah Wasilah Dakwah "



hambaNYA..

..Sedamai pantai yang memutih,
Sebersih titisan embun pagi,Dan ukhuwah ini pasti berputik,
Menghias taman kasih yang harmoni..
Seharum sewangi kasturi,
Seindah ceria pelangi,
Segalanyakan bermula di sini..


[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2004-03-20 11:13 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-03-04 16:37




Ana mungkin akan 'Melawat' ke sana tetapi bukan sbg peserta hanyalah org luar
ana mintak maaf tak dapat menghadiri JK MEGA tersebut oklah
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-04 17:32



Hanya tinggal dua bulan lagi program ini akan diadakan... Harap kepada semua ahli yang berkelapangan dapat simpan tarikh ini untuk bersama dengan kami di Mega JK... Ianya merupakan kemuncak kepada JK2 yang telah diadakan sebelum ini...

Alhamdulillah, kontinjen Selangor adalah yang paling ramai.

Jumpa di sana...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

amirul_mukminin2x
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3783
Posting: 68
Dari: Toronto

canada  


posticon Posting pada: 19-03-04 17:52



Alhamdulillah , Nama Ana Dah Pun Ada Dlm Ini Listing. Ttg Bayaran Ana Akan Buat Kemudian & Secepat Mungkin.

Buat Pengetahuan Saudari Alfaqierah Kehadiaran Sahabat Ana Tu Dari P.Pinang .
Maaflah, Nanti Ana Akan Beri Butir² Dia, Insya-ALLAH.

Ana Nak Taya Pada Sahabat² Yg Lain Marilah Luangkan Masa Bersama² Bagi Menjayakan MEGA JK 2004 Kali Ini.

Kehadiran Para Sahabat Semua Amatlah Diharapkan, Kerana Tanta Anda Semua MEGA JK 2004 Kurang Bermakna. Lebih Ramai Kehadiran Lebih Meriah & Bertambahlah Ringan Bahu² Yg Memikul ...

Maaflah Kalau Ana Terlalu Banyak ...
Insya-ALLAH Jumpa Disana...

Sekian Wassalam!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_mukminin2xProfil   Hantar PM kepada amirul_mukminin2x   Pergi ke amirul_mukminin2x's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 11:09


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat semua..terima kasih kpd yg sudi respon.thanks a bunch to our advisor kak hanan and miss director for our community,kak engku_salina for giving us a lots of support and advices

akh platipus..nak "melawat" aje ke? alahai...takpe la kalau mcm tu.melawat pun takpe,leh jenguk2 shbt2 berMEGA JK ok.andai akh berkesempatan bolehlah join mana2 program yg dianjurkan ye.

akh amirul_mukminin2x..maaf la..ana tak tahu yg rakan akh tu ikut kontijen pulau mutiara ni,jap lg ana akan edit masukkan nama rakan akh didalam kontijen pulau mutiara jap lg.terima kasih kerana sama-sama menyeru para sahabat kita utk ke sini..

buat semua..ahlan wasahlan and welcome to Penang,the Pearl of Orient
insyaAllah....kami akan sajikan yang terbaik buat semua.sokongan dari semua amatlah dihargai dan diucapkan..syukran jazilan ilaikum..

kepada yg masih mempunyai persoalan dan permasalahan berkaitan MEGA JK ni,diharap dpt bertanya dan berhubung dgn ana atau para sahabat pelaksana disini..

moga urusan ini dipermudahkan..Amin..

salam MEGA JK 2004 buat semua..dari kami barisan pelaksana MEGA JK di Pulau Mutiara
ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

cahya_ilham
Warga Rasmi
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8025
Posting: 13
Dari: plenet_hijaukuning

Kedah  


posticon Posting pada: 20-03-04 12:43


tahniah kat tuan pengarah.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahya_ilhamProfil   Hantar PM kepada cahya_ilham   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-04 12:37


assalamualaikum...hmm..apsal sorang je kontijen kelantan?mana yg lain..insyaAllah klu tak de hal ana ikut serta...sekarang ni tengah memikirkannya..semoga segalanya berjalan lancar!!

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-04 10:23


ana nak join but tak tau masa tu cuti or not....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-04 11:43


Quote:

On 2004-03-22 10:23, kamal_82 wrote:
ana nak join but tak tau masa tu cuti or not...



Tarikh tu memang tarikh cuti Maulidur Rasul..
marilah bersama memeriahkan MEGA JK..
boleh isi borang online di muka depan komuniti kalau nak pergi..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-04 12:23


1 Mei 2004 (Sabtu) -Hari Pekerja
2 Mei 2004 (Ahad) -Maulidur Rasul
3 Mei 2004 (Isnin) -Hari Wesak

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 15:32




Nama dah bagi...tapi duit blom lagi...
Fauziah bila kita nak jumpa...
10/4 ni boleh tak....
Nanti akak call kita confirm...


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 18:27


sekarang dah ada berapa peserta?

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 19:13


Quote:

On 2004-03-31 18:27, ainul_nabila wrote:
sekarang dah ada berapa peserta?



Setakat ini bilangan peserta sebagaimana yang alfaqierah nyatakan dalam senarai kontinjen.
Nanti akan diupdate dr masa ke masa..

ainul nabila jomla turut serta .

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 21:47


Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah..syukur pdNYa kerana berikan kesempatan kpd kita semua utk online dan bertemu lg disini setelah hampir 10 hari server down..

'Ala kulli hal..perjalanan MEGA JK ini masih berjalan spt yg dirancangkan meskipun adakalanya bertemu halangan di perjalanannya..insyaAllah....moga urusan ini dipermudahkan Allah swt..

salam MEGA JK buat semua sahabat..moga sht hendaknya Pertamanya ..ana nak up-to-datekan kehadiran setakat ini.senarai ini yg dh mendaftar dgn pihak kami.Jadi kpd,ketua kontijen..silalah cari anak buah masing2 utk berbincang apa2 yg perlu..tinggal lagi 30 hari ni...ketua kontijen yg ingin mudah kerja..siapa yg ingin senarai penuh butiran ahli2 kontijen sila berhubung dgn ana.

Senarai terkini kehadiran ke MEGA JK 2004

Kontijen Pulau Mutiara
1.al-umari
2.altamira
3.rakan amirul_mukminin2x
4.kasih_kekasih

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah
9.esha

Kontijen Perak
1.simple_shida (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.kirani
3.suzana

Kontijen Kedah
1.atie

Kontijen Johor
1. muslimahsejati (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah


Kontijen Negeri Sembilan
1.fara

Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora

Kontijen Kelantan
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila


Begitulah senarai terkini yg direkodkan..setakat hari ini ada 32 orang peserta tidak termasuk AJK..insyaAllah..dah boleh penuh satu bas ni..alhamdulillah..moga bertemu nanti.Diharap kpd yg masih belum buat bayaran pendahuluan..sila berbuat demikian..Harap maklum..


Salam MEGA JK dari kami
"Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah,Menyampai Wadah Wasilah Dakwah "




Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-03-04 22:38


assalamualaikum......
alhamdulilah dapat bertemu lagi kat ukhwah.com...

oh ye dik alfaqierah , akak nak bagitahu ada sorang lagi ahli nak join kontijen johor nick dia shiekyn...ok

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-04-04 12:27


dapat jugak ana ikut.. alhamdulillah...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 14:53


Quote:

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah
9.esha

Kontijen Negeri Sembilan
1.fara





Kepada semua peserta kontinjen berikut, sila maklumkan adakah hendak menyertai rombongan bas dari KL pada malam 1 Mei atau hendak ke sana sendiri.

Sila inform secepat mungkin untuk tempahan tiket dan sebagainya..

Kepada yang hendak pergi tapi belum mendaftar, sila-silakanlah ye..

Sama2 beri sokongan pada Mega JK ini

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 15:41



ana nak maklumkan..
kemungkinan besar ana ikut kontijen dr kedah..
meeting pd sebelum ni.. bg unit kerjaya-PRS,kami diminta hadir ke UUM pd 24.4.2004 coz ade projek yg kena handle & laksanakan..
so.. ana hadir ke UUm 25.4 coz 24.4 exm MUet..

oleh hal demikian.. rasenye ana mmg dah ade di UUm laa hingga bln 5 atau hingga semester baru buke.. bergantung pd projek yg bakal kami-PRS.. anjurkan.. bersama-sama Pusat kaunseling & kerjaya UUM..

so.. minta bantuan.. MT.. give ketua pd ahli yg lain.. cz ana x dpt nak pikul tugas tu...

wallahualam..'

**em.. mane lg ahli ukhwah& hanan.com.my dr KEDAH>>>>??
x nampak batang hidung pun..???

ok.. wsslm...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 16:35




ana memang nak join..tp tak sempat nak pi pejabat pos..ana pos duit pendaftaran lambat sikit..dalam 8/04 nie, boleh tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 21:44




salam keharmonian buat semua.....

salam MEGA JK buat kalian....

AlhamduliLLah ana diberikan kesempatan untuk mem'posting' kat topik ni hari ini, ketika ini, saat ini.

Awwalan, ana memohon sejuta kemaafan dari saff pimpinan pelaksana MEGA JK kerana ketidakhadirbantuan daripada ana... memang terasa kekecewaan dalam diri kerana tidak dapat bersama kalian melaksanakan usaha-usaha demi merealisasikan projek ini. Hanya pertanyaan yang dapat ana ungkaikan dari kejauhan untuk ketahui perkembangan kalian....

Hmm yang berdaftar nampanya dah cukup satu bas ni.... alhamduliLLah.... Allah bantu usaha kalian tu.... moga-moga lepas ni akan bertambah lagi bilangannya

Insya-Allah ana akan sampai untuk membantu kalian dia saat terakhir kerana itu sahaja yang dapat ana lakukan... Jadinya kak hanan, wani tak ikut rombongan dari KL yang dikepalai oleh kak hanan Ana akan balik petang 30 April 2004.

Akhiran, ana doakan segala urusan kita terutamanya alfaqierah & azzahrawi akan dipermudahkan oleh ALLAH. Insya-ALLAH sedaya ana akan lakukan kiriman tugasan dari antuma untuk ana laksanakan di sini.... salam sayang buat antuma

**moga kita dipertemukan demi Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah,Menyampai Wadah Wasilah Dakwah**

ilalliqa'


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 21:49


Quote:

On 2004-04-03 16:35, UsTaZaH_CuTe wrote:


ana memang nak join..tp tak sempat nak pi pejabat pos..ana pos duit pendaftaran lambat sikit..dalam 8/04 nie, boleh tak???





ana jawab ek soalan kak ni

jawapannya, booolllllleeehhhhh je

mekaseh kak

Cik Siti Noor Fauziah Abd Rahim, bolehkan kak UsTaZaH_CuTe bayar dalam masa tu kan??


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-04-04 22:20


meriah je kan.....oh ye mana alfaqierah nie akak tanya macam mana pembayaran selanjutnya ....nak kena kiriman wang pos jugak ke dik

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 22:32


oOo.. muslimahsejati, ana nak jawab leh dak?

ukhti dah bayar untuk pendahuluan tu ke?
kalau dah bayar, untuk bayaran seterusnya jelaskan pada hari JK...

ok? mekaseh ukhti muslimahsejati


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 09:23



jealeosnya...tak dapat ikut. jauh sangat.lagipun yang join semuanya dah dewasa
wallahualam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 10:30


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat semua terima kasih atas pertanyaan,respon dan sebagainya mengenai MEGA JK ni.syukran kpd ukhti littlemuslimah sbb tolong jawabkan persoalan bg pihak ana dan ajk pelaksana.

utk kak simple_shida ttg pertukaran kntijen tu,insyaAllah..ana akan edit jap lg.kiranya akak akan dtg dr kedah kan.ok.ahlan wasahlan.

littlemuslimah ,

Quote:
Cik Siti Noor Fauziah Abd Rahim, bolehkan kak UsTaZaH_CuTe bayar dalam masa tu kan??




siap nama penuh lg tu
ttg pembayaran tu,bila dah buat bayaran pendahuluan,RM 15..yg baki boleh terus dibayar pd hari program,MEGA JK 1-3 Mei nanti.Harap maklum.

pena_sufi

adik duk johor ke? kontijen dr Johor ramai jugak..marilah ikut sama.MEGA JK ni terbuka kpd semua golongan umur,tak kira tua muda..sama-sama kita berukhwah disini..ahlan wasahlan.

Kepada sesiapa yg masih mempunyai persoalan dan masalah megenai MEGA JK ni sila bertanya ana atau sahabat2 ana yg lain.InsyaAllah kami akan membantu sedaya mampu.Terima kasih atas sokongan para sahabat semua.

Moga urusan ini dprmudahkan..Amin.
Moga bertemu di MEGA JK

" Selamat Datang Ke Pulau Pinang "

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 10:36


Assalamu'alaikum wrt wbt

Senarai terkini kehadiran ke MEGA JK 2004

Kontijen Pulau Mutiara
1.al-umari
2.altamira
3.rakan amirul_mukminin2x
4.kasih_kekasih -selesai byrn MEGA JK
5.faeza

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah
9.esha
10.Shiekyn

Kontijen Negeri Sembilan
1.fara

Kontijen Perak
1.kirani
2.suzana

Kontijen Kedah
1.simple_shida (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.atie

Kontijen Johor
1. muslimahsejati (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah
8.anne_m
9.na_zha


Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora

Kontijen Kelantan
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila

*tentatif program akan dimasukkan minggu hadapan..insyaAllah..



hambaNYA..

..Sedamai pantai yang memutih,
Sebersih titisan embun pagi,Dan ukhuwah ini pasti berputik,
Menghias taman kasih yang harmoni..
Seharum sewangi kasturi,
Seindah ceria pelangi,
Segalanyakan bermula di sini..


[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2004-04-04 10:37 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 11:42


assalamulaikum

ana teringin gaks nak pegi
tapi manala tau keje kan. jumaat tu. sebab xconform lagi leh tak ana bayar bila sampai nanti ataupun bayar kpd kak engku coz ana duduk area kl

-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 13:04



syah_apium

Bayaran secara wang pos boleh dijelaskan kepada:

Alfaqierah
Siti Noor Fauziah Abd Rahim
5847 Kampung Baru,
Pokok Sena,
13220 Kepala Batas,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang

Azzahrawi
Zahrah Zakaria
2304 Rumah Murah,
13300 Tasek Gelugor,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang


Bayaran pendahuluan RM 15 ,bakinya dijelaskan semasa Mega JK.Bayaran penuh dialu-alukan.
Tentang bayaran kepada Engku_Salina ,pihak kami tiada masalah. Cuba hubungi kak engku.

Tarikh Mega JK 2004:
1 Mei 2004 (Sabtu) -Hari Pekerja
2 Mei 2004 (Ahad) -Maulidur Rasul
3 Mei 2004 (Isnin) -Hari Wesak

Daftar di Sini
Jumlah peserta yang berdaftar secara rasmi :36 (tidak termasuk ajk.Target:100
Tarikh semakin hampir.Daftar sebelum terlambat.
Jumpa lagi di Mega JK.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-04-04 16:27


terima kasih buat littlemuslimah

alhamdulilah ramai jugak kontijen johor.....harap2 dapat pergi bersama-sama insyallah

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 18:43


tahniahla buat semua sahabat yg bekerja keras utk JK ni..semoga segalanya berjalan lancar dan berjaya...semoga segala usaha dirahmati Allah..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 10:32




InsyaAllah akak akan turut menghadirkan diri jika tiada apa2 halangan... dan akan ikut kontinjen Selangor...



Jumpa disana!!!

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 10:36




insyaAllah ana pun akan turut serta bersama2 kontijen kelantan...dah daftar nama dah pon...

alfaqierah....dah dpt pm akak..?



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 15:38


Tambah sorang lagi kontijen kelatan,kawan anasaraqistina..dia dah bagi butir2 dia pada ana utk daftar,tapi hilang ,so esok ana tlg daftarkan...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-04-04 17:34


....

ana rasa bersyukur sangat dapat sertai mega jk 2004 nie...

mana lagi kontijen dari terengganu...
sapa2 dari terengganu meh lah join jk mega nie...
boleh lah kita pi sama2 nanti..



Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-04-04 18:47


InsyAllah semoga jk berjalan lancar...

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-04-04 19:01


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat para sahabat.terima kasih atas respon semua.. Terima kasih juga pd tuan pengarah yg sudi turun pdg ..

kak nur_islami
ana dah terima pm dr akak dan butiran akak.Terima kasih ye.

princess_ixora
Antara peserta terawal yg mendaftar..hmm..nape sorang aje dr terengganu ni..musykillll..tunggulah seminggu dua lg,ana rasa ade lg peserta terengganu belum mendaftar,cuba risik2 prof_muslim,rhazes,nawwal dan kak rumaishaaa..rasanya mereka kata dulu nak dtg.

kak as
ana belum terima butiran kawan akak,harap akak dpt hantar through borang pendaftaran ye,then ana akan masukkan nama kwn akak disini.

kak sal
Selamat Datang ke Pulau Pinang.. nanti akak isikan borang ok.


Nak up to datekan senarai kehadiran ni.

Senarai terkini kehadiran ke MEGA JK 2004

Kontijen Pulau Mutiara
1.al-umari
2.altamira
3.rakan amirul_mukminin2x
4.kasih_kekasih -selesai byrn MEGA JK
5.faeza

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah
9.esha
10.Shiekyn

Kontijen Negeri Sembilan
1.fara

Kontijen Perak
1.kirani
2.suzana
3.syaza

Kontijen Kedah
1.simple_shida (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.atie

Kontijen Johor
1. muslimahsejati (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah
8.anne_m
9.na_zha

Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora

Kontijen Kelantan
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila
5.nur_islami
6.saraqistina


*tentatif akan dimasukkan hujung minggu ni.
*pendaftaran masih dan akan terus dibuka,sekarang..alhamdulillah..39 orang mendaftar secara berekod kpd pihak kami,insyaAllah..sasaran peserta
100 org termasuk Ajk.Harap menepati target.Paling kurang..80 org.Siapa yg masih ingin turut serta..Ahlan Wasahlan..


jumpa lg

"Selamat Datang Ke Pulau Pinang"

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 16:01




Kepada semua kontinjen boleh kumpulkan anak buah segera dan bincangkan mengenai cara untuk ke Pulau Pinang.

Kepada kontinjen Selangor, tolong maklumkan sama ada anda akan pergi sendiri dari KL atau akan mengikuti rombongan bas.

Butir-butir perjalanan:
Masa bertolak : 11.00-12.00 malam 30 April 2004
Masa pulang : 6.00 ptg-8.00malam 3 Mei 2004
Harga tiket : RM 21 setiket (pergi balik RM42)
Tempat naik : Puduraya
Tempat turun : Butterworth
Pembayaran :
Maybank A/C No: 164285531178 (Engku Salina Engku Zahit).


Ahli boleh membeli tiket sendiri tapi tolong maklumkan pada ana. InsyaAllah di sana ajk Mega JK akan tunggu peserta.

Harap dapat maklumkan secepat mungkin selewatnya pada 13 April ini bagi mengelakkan kehabiskan tiket. Selepas tarikh ini ahli bolehlah mendapatkan sendiri tiket. Maklumkan pada ana butir2 perjalanan masing2 bagi kontinjen Selangor. Anda tidak boleh membatalkan tiket setelah tiket dibeli.

Mohon kerjasama
wassalam


Tolong beri kerjasama
wassalam



-----------------



Hargai semasa ada....


[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-04-08 21:35 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 02:13




Serba ringkas tentang program...(promote lagi ni.jadi promoter sambilan)

'rentetan peristiwa' MEGA JK Ukhwah.com 2004:

1-Topik 1:JK Utara (penang)
2-Topik 2: ::( M E G A J K 2 0 0 4 )):::
3-Topik 3:Mega JK Ukhwah.com & Hanan.com.my
4-Topik ini ( MEGA JK 2004 )


Nama Program : MEGA JK Ukhwah.com 2004
Anjuran : Ahli-ahli Komuniti Ukhwah wilayah utara
Tarikh : 1,2,dan 3 Mei 2004
Hari : Sabtu,Ahad,Isnin
Tempat : Sekitar Pulau Pinang dan Kedah
Bayaran : RM 75
Tentatif program:[akan dimasukkan kemudian],antaranya
-beramah mesra bersama ahli komuniti dan mereka kurang bernasib baik(anak yatim)
-melawat tempat² menarik


Kepada semua kontinjen boleh kumpulkan anak buah segera dan bincangkan mengenai cara untuk ke Pulau Pinang.

Daftar sebelum terlewat!

Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah,Menyampai Wadah Wasilah Dakwah


simple shida wrote:**em.. mane lg ahli ukhwah& hanan.com.my dr KEDAH>>>>??
x nampak batang hidung pun

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 13:33


saat yang di nantikan akakn tiba...
tinggal beberapa hari jer lagi...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 10:52




tahniah kpd pihak yg menganjurkan mega JK ni....semoga usaha anda sume dipermudahkan dan diberkati oleh Allah

selamat ber Mega JK!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-04-04 13:46


assalamualaikum semua..

setelah sekian lama tak jenguk laman web ni dah banyk perubahan juga ye. tak sangka Mega jk yg bakal berlangsung nanti ada juga sambutannya..

sebagai salah seoranh yg terlibat di sebalik tabir mega jk ni, saya menanti keatangan anda semua ke pulau mutiara dengan hati yg tersangat gembira.

meh la datang ke sini beramai-ramai ya! bila lagi anda semua nak datang ke utara. inilah masa yang terbaik untuk anda datang sendiri melawat pulau mutiara....

SELAMAT DATANG>>>>>AHLAN WASAHLAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

nizam04
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7095
Posting: 40
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 19:19


...kontijen penang or perak...
masih ada kekosongan ker....
ana tgk macam muslimat jer ramai nie....muslimin ader ke idak ni...
kontijen penang..ana nak contact saper...plzz..
or perak ker..
ana dok sempadan perak n penang nie....due2 bleh masuk...
or johor pun bleh jugak..
( 012-5619897)sekian wsalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nizam04Profil   Hantar PM kepada nizam04   Pergi ke nizam04's Website   Quote dan BalasQuote

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 01:57


..... emmmm... mmg teringin sgt nak pi JK.. setelah sekian lame berpikiaq... ana pun nak join jugaklah JK nih.. ( sbb aritu takut mase tarikh tu ade hal) walaupun nampak ana ni cam dah ketinggalan keretapi skit.. tapi insyaAllah ana usahakan bayaq duit pendahuluan tu dlm mase terdekat nih... pendaftaran bukak lagi ke tuan pengarah..? harap boleh la yea... emmmm kak hannan.. insyaAllah ana bawah konntijen selangor yea.. wassalam

-----------------
Salam ukhwah
*Jadilah INSAN sebelum diletakkan NISAN*
*Mardianatul^HaNNaN

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 08:59




Quote:

KONTINJEN KELANTAN
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila
5.nur_islami
6.saraqistina


kepada nama2 yg tersenarai di bawah kontinjen kelantan.. sila laporkan diri pada ana secara pm pada bila2 masa. kita akan bincangkan bagaimana nak pergi Mega JK ni.. adakah secara terbang? naik bot? berenang? berlari? oppss..

Jika terdapat pelbagai cadangan mengenai perjalanan kita nanti.. jgn lupa pm ana juga ye. moga perjalanan kita nanti dipermudahkan.. insyaAllah.. ameen.
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 11:01


erm...safa br nak tanya akak psl nak p sana..err...kita p terbangla kak..cepat skit..lgpun jimat blanja sket....hehehe..xdelah safa gurau jer tuh...

erm..ana cadangkan kita naik bas(nak naik apa lg ei..selain naik bas?)..kumpul ramai2 kat satu tempat...tp kena ada sorangla wakil beli tiket....

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 19:16


Quote:
...kontijen penang or perak...
masih ada kekosongan ker....
ana tgk macam muslimat jer ramai nie....muslimin ader ke idak ni...
kontijen penang..ana nak contact saper...plzz..
or perak ker..
ana dok sempadan perak n penang nie....due2 bleh masuk...
or johor pun bleh jugak..
( 012-5619897)sekian wsalam...



Quote:
... emmmm kak hannan.. insyaAllah ana bawah konntijen selangor yea.. wassalam



cepat2lah mendaftar di borang online di muka depan komuniti..

Mardianatul_HaNNaN, kalau nak ikut kontinjen selangor komfem balik dengan akak sebelum 13 april ini untuk pembelian tiket bas pergi dan balik. Maklumla time tu cuti, takut tiket habis cepat...
Kepada ahli kontinjen selangor yang lain, tak respons pun. Yang dah komfem dengan ana cuma amirul_mukminin2x ..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 21:42



Jumpa di sana....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-04-11 12:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

anne_m
Warga Rasmi
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7585
Posting: 8
Dari: Muar, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 02:05



saya musykil ni... mak saya risau nak melepaskan anak dia ke pulau pinang tuh. boleh tak kontinjen johor buat keputusan nak pergi camna? tolong ah saya... nanti tak boleh pegi pulak nanti..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anne_mProfil   Hantar PM kepada anne_m   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 10:11


ramai2 kita jumpa di sana...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 13:12




ana kembali di sini...sekadar meng'highlight'kan beberapa perkara.

Sesiapa yang ingin turut serta,sila daftar di sini
link di: www.ukhwah.com/megajk.php

Untuk pengetahuan,pendaftaran masih lagi dibuka hingga peserta mencapai jumlah sasaran.
Bagi yang telah mendaftar,bolehlah mula membayar bayaran penyertaan kepada:

alfaqierah
Siti Noor Fauziah Abd Rahim
5847,Kampung Baru,
Pokok Sena,
13220 Kepala Batas,
Seb.Perai Utara.
Pulau pinang.

Azzahrawi
Zahrah Bt Zakaria
2304,Rumah Murah,
1330 Tasek Gelugor,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang

Kepada semua kontinjen boleh kumpulkan anak buah segera dan bincangkan mengenai cara untuk ke Pulau Pinang.

Kontijen dari Pulau Pinang ,rasanya boleh datang sendiri ke SMK Agama Al-Irshad.

Bas Mega JK akan mengambil peserta di stesen bas Butterworth pada hari program,sekitar 5.00 pagi dan 7.00 pagi.
Sekiranya ada masalah,sila hubungi AJK program.

Sekian,selamat datang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 10:48


Kontinjen selangor yang dah komfem dengan ana:

1. Hanan
2. Said
3. mardianatul hannan
4. amirul mukminin
5. nur_indah

Yang lain tak dapat dihubungi.
wassalam




-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-04-13 11:54 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 13:53


~Selamat Datang Ke Pulau Mutiara~





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 21:08


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat semua.

Ana kembali utk memasukkan beberapa perkara terkini disni.

Senarai terkini kehadiran ke MEGA JK 2004

Kontijen Pulau Mutiara
1.al-umari
2.altamira
3.rakan amirul_mukminin2x
4.kasih_kekasih -selesai byrn MEGA JK
5.faeza
6.noorfatim

Kontijen KL/Selangor
1.Hanan (Ketua)
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi
5.aizan
6.hanzalah
7.amirul_mukminin2x
8.nur_indah
9.esha
10.Shiekyn
11.Engku_salina
12.bidadari_putih
13.imad_zanky87
14.amzar
15.muaz


Kontijen Negeri Sembilan
1.fara

Kontijen Perak
1.kirani
2.suzana
3.syaza
4.Eja

Kontijen Kedah
1.simple_shida (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.atie
3.helmy

Kontijen Johor
1. muslimahsejati (Ketua)-selesai wang pendahuluan
2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah
8.anne_m
9.na_zha

Kontijen Perlis
1.sheila

Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah
3.Daniel

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora
2.nur_kasihku

Kontijen Kelantan
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila
5.nur_islami
6.saraqistina

*tentatif MEGA JK akan menyusul.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 21:40


Assalamu'alaikum wrt wbt

TERKINI MEGA JK 2004

Tarikh: 1 hingga 3 Mei 2004 (Cuti Umum Hari Pekerja,Hari Maulidur Rasul dan Hari Wesak)
Tempat : Sekitar Pulau Pinang dan Kedah
Bayaran : RM 75 seorang (Pendahuluan RM 15 sblm 17 April 2004)
Tempat Penginapan: National Productivity Centre (NPC),Kepala Batas (Dormitori 8-12 orang:berhawa dingin,tv serta telefon)
Ketibaan Peserta: Secara berkontijen,akan dijemput di Terninal Bas&Keretapi Butterworth pd 1 Mei sbyk 2 trip (5.00 pagi dan 7.00 pagi)


TENTATIF MEGA JK 2004 (insyaAllah..tiada perubahan besar selepas ini)

Hari Pertama (1 Mei 2004,Sabtu)

-Ketibaan para peserta mengikut kontijen
-Solat Subuh & Khidmat Diri
-Urusan Penginapan
-Sarapan Pagi
-Pendaftaran dan Urusan Pembayaran Yuran Peserta
-Speech to Welcome
-Taklimat Program
-Minum Pagi
-Ice Breaking Session
-Slot 1
-Makan Tengah hari,solat Zohor & khidmat diri
-Ke Pantai Merdeka,Kedah
-Ke Perkampungan Nelayan,Tanjung Dawai
-Aktiviti 1
-Solat Maghrib,Kuliah Maghrib dan Solat Isya'
-Welcoming Dinner (BBQ) di tepi Pantai Merdeka
-Pulang ke tempat Penginapan di NPC,Kepala Batas
-Selamat Malam

Hari Kedua (2 Mei 2004,Ahad)

-Qiyamulail
-Solat Subuh & Kuliah Subuh
-Riadah Pagi
-Sarapan & Khidmat Diri
-Bertolak utk Lawatan ke Sekitar Tempat Menarik di Pulau Pinang
Antara tempat yg akan dilawati:
*Muzium Perang,Batu Maung
*Rumah P.Ramlee
*Tmn Rama-rama
*Batu Feringghi
*Muzium & Galeri Seni USM
*Masjid Negeri
*KOMTAR
*Botanical Garden
*Waterfall
-Lewat ptg kembali ke NPC,Kepala Batas
-Khidmat diri ,Solat Maghrib & Solat Isya'
-Ceramah sempena Maulidur Rasul
-Grand Nite Dinner
-Majlis Penutup MEGA JK 2004
-Slot 11
-Supper
-Good Nite

Hari Ketiga (3 Mei 2004,Isnin)
-Qiyamulail
-Solat Subuh dan Kuliah Subuh
-Khidmat Diri & Sarapan Pagi
-Riadah
-Team Building Activity
-Minum Pagi
-Aktiviti 11/Slot Perkongsian Ilmu
-Makan tengah hari & khidmat diri
-Solat Zohor
-Berkemas utk Check-Out
-Ke Dewan Besar Sg.Dua untuk Konsert Jalinan Ukhwah (artis: Firdaus,Dehearty,Saujana dan Amar)
-Lewat Petang:Minum Petang & solat Asar
-Dalam jam 8 malam-Ke Terminal Bas/Keretapi Butterworth utk Urusan Kepulangan Peserta ke Destinasi masing-masing
-InsyaAllah..tamat MEGA JK 2004


Begitulah tentatif terkini utk tatapan semua para peserta MEGA JK yang bakal berkunjung ke Pulau Mutiara,Pulau Pinang pada 1-3 Mei nanti.

Andai ada sebarang persoalan,sila berhubung dgn ana atau sahabat2 AJK MEGA JK yang lain.Harap maklum.

"Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah, Menyampai Wadah Wasilah Dakwah"

jumpa di Pulau Pinang..moga urusan MEGA JK dipermudahkan..insyaAllah.

ilalliqa'


hambaNYA..

..Sedamai pantai yang memutih,
Sebersih titisan embun pagi,Dan ukhuwah ini pasti berputik,
Menghias taman kasih yang harmoni..
Seharum sewangi kasturi,
Seindah ceria pelangi,
Segalanyakan bermula di sini..




[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2004-04-13 22:14 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-04 22:38


perancangan yang baik..aktiviti pun menarik......ooo ye nak tanya kalau dr johor bertolak bila ek..

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 22:44



al awal.. well done.. congrates.. pd MT yg bertungkus lumus dlm menjayakan megajk yg julung2 kali nye.. special dedicate for adik alfaqierah.. & azzahrawi.. juge ajk2 lain..irda82.. lukis banner..
**Allah x akan menduga hambanya,, melainkan sesuai dgn kesanggupannya..
moge2 dipermudahkan usaha kite semua.. amin...

pd kontijen dr kedah..
* atie & helmy shj ke??
aduss... sediss nye.. mane lg sekampung & senegeri ngn irda82 ni..??

buat kontijen dr perak..
1.kirani
2.suzana
3.syaza
4.Eja
moge semua berjalan lancar..
dptkn no h/p masing-masing.. contact2 yea..
ade sorang nick naim.. tanye ana.. cmner nak ikut kontijen perak.. em.. ntah.. x de pulak name nye dlm kontijen ni..? wallahualam'

ana blum dpt call dr mr.. kena dtg UUM ke..
kemungkinann big mmg kena dtg 25.4 ni.
apepun tunggu call.. myb ana ikut dr kedah..
so.. mintak kerjasama kontijen dr kedah.. bg [email protected] pd ana.. no antum..
paling awal bas ke buttwrth jm berapa ye??

irda82.. panggil laa anak buah....
elloo..elooo..
emm..


walau sehebat manapun kita..
walau berjaya setinggi langit pun..
tetapi tanpa doa & restu ibu yg melahirkan kita tiadalah keberkatan hidup.....





[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-04-13 22:59 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-04-04 02:15




ana mmg nak pi tapi clash dgn aktiviti mendaki gunung jerai...erm..insyaallah ana akan cuba pi...tp maybe mlm skit baru sampai or pagi hari ahad tu...apa2 hal, nanti ana call alfaqierah...ok..

wassalam...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-04-04 09:18




perhatian kontinjen selangor!!!

akak nak belikan tiket, sila konfemkan dgn akak dan jelaskan pembayaran tiket secepat yg mungkin sebelum 17 April... jika tiada sebrg repons akak akan belikan tiket utk yg konfem shj... setakat ini yg konfem ialah...

1. Engku_Salina
2. Hanan
3. nur_indah
4. amirul_mukminin2x

so, akak hanya akan belikan tiket pergi dan blk utk 4 org shj...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-04-04 17:20


assalamualaikum buat sahabat dari johor

Kontijen Johor

2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah
8.anne_m
9.na_zha

pm kat saya untuk membincangkan pembelian tiket....kalau nak pergi bersama saya...


-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-04 22:15


kak alin macam mana ngn kita???

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 00:52


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat semua.

Setakat hari ini jumlah yg mendaftar 54 org.Ahli terkini :

Yus -Kelantan
Prof_Muslim-Terengganu
Zurina-Perak
Mardianatul_Hannan-KL/Slgor


Buat ketua kontijen :

Selangor/KL/N9-Hanan
Kelantan-Darul_numan81
Perak-simple_shida
Johor-muslimahsejati


Ana dah pun hantarkan butiran2 kontijen masing-masing kpd ketua kontijen diatas.Diharapkan ketua kontijen dapat berhubung dgn anak-anak buah utk urusan kedatangan ke sini.Kpd anak-anak buah juga,diminta memberikan kerjasama kepada ketua kontijen masing-masing.Harap maklum.

Jumpa lg!



Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-04-04 01:59



alhamdulillah..setiap hari, ada saja pendaftaran yg baru.moga lebih ramai lagi yg akan mendaftar sebelum bermulanya mega jk ni...

cept-cepat!mari mendaftar..mega jk hanya tinggal lebih kurang 2 minggu sj lagi. jgn lepaskan peluang berlian ini untuk berkunjung ke pulau mutiara!!

jumpa anda di sana!!!!!!!!!!!!!!




-----------------
believe, persist and archive

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 14:06


Kontijen KL/Selangor

# Yang dah komfem ikut kontinjen :
1.Hanan (Ketua)
2.Engku_salina
3.amirul_mukminin2x
4.nur_indah
5.imad_zanky87
6. Mardianatul_Hannan

#Yang Tarik diri :
1. Esha

#Yang belum komfem:
1. Bidadari_putih

#Yang tiada no. contact dan tak respon :
1. amzar
2. muaz
3.Shiekyn
4.aizan

# yang no. diberi tak dapat dpt dihubungi :
1.hanzalah
2.cahaya
3.hidayah
4.ummi



-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 14:12



Petang ni Kak Engku akan tolong belikan tiket untuk yang dah komfem iaitu 6 orang tersebut. Kiranya ada sahabat2 yang nak turut serta boleh informkan segera sebelum petang ini.

Sekiranya hendak membeli tiket sendiri, tolong maklumkan juga agar pada ana. Pastikan sahabat2 dapat sampai pada masa yang sepatutnya..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 14:35


rasa nak g..tapi tak kenal sesapa pon..tempat penginapan pon area dekta ngan rumah ana jer...
Yang pergi Mega JK...selamat datang ke Kepala Batas...kg koboi..hhehhe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 14:46


jomlah dik...pegi sama..tempat tu pun kat umah akak juga...pm akak nanti tau...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-04-04 18:23


PENTING!!!!!!!!

assalamualaikum buat sahabat dari johor

Kontijen Johor

2.YB_ANUAR
3.ayun
4.lidya_hayati
5.kamal_82
6.subuhku
7.afiffah
8.anne_m - TAK JADI PEGI
9.na_zha

pm kat saya untuk membincangkan pembelian tiket....kalau nak pergi bersama saya...


-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-04-04 01:03




apa khabar semua???
insya ALLAH semua nya dalam baik² belaka.
debaran MEGA JK semaking kencang.

Perhimpunan yang menghimpunkan
ahli² ukhwah.com dari seluruh MALAYSIA.
insya ALLAH

dan kepada yang dah daftar...
PESAN KEPADA MEREKA YANG TAK DAFTAR
SUPAYA CEPAT² MENDAFTAR....

DAFTAR JANGAN TAK DAFTAR...!

Rugi kalau tak datang

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-04-04 02:41




Semoga berjaya sahabat semua dalam Mega JK 2004 ni. InsyaAllah jika tahun hadapan dibuat lagi, ana akan turut serta. Doakan

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-04-04 04:41




kepada mereka yg berminat, cepat-cepat daftar ya! dan jgn lupa untuk meklumkan pd ketua kontigen masing-masing supaya urusan kedatangan anda lebih sempurna..

banyak acara menarik yg menanti anda. anda juga akan membawa pulang secebis kenangan indah di pulau mutiara ini.jgn lepaskan peluang ya!

kami ada menyediakan aktiviti-aktiviti yg agak luar biasa drpd yg biasa. untuk mengetahui apakah aktiviti-aktiviti tersebut,sertailah mega jk ini.sudah pasti anda akan ketuai ttgnya nnt!!

jgn lepaskan peluang!!!

DATANG JANGAN TAK DATANG!!!!


-----------------
believe, persist and archive

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-04-04 07:33



Alhamdulillah nampaknya JK MEGA semakin menghampiri... Tahniah ana ucapkan kepada anti alfaqierah kerana begitu gigih untuk merealisasikan program ini....
seperti mana yang telah ana posting dahulu, ana mungkin akan melawat kesana (InsyaAllah) mungkin kalau sempat ana akan Runner dari Cherating dan terus ke Penang...
bila selak balik je calendar ana terus tersandar tak sangka Family Day Office ana bertembung dgn hari berlangsung nya JK MEGA nie... sedih rasanya...
bila lagi ana nak jumpa kalian semua... jadi setelah difikirkan ana mungkin akan korbankan sedikit tenaga untuk pergi ke penang itu pun kalau sempat...
semoga Allah merahmati kalian semua
Wasssalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 13:46




sy tak dpt pegi mega jk ni...mula2 mmg niat nak pegi tp pd tarikh yg sama ada family day office sy kat cherating 1-3 may jgk...apa2 pun sy doakan aktiviti ni berjalan lancar...harap2 satu hari nti sy berpeluang berjumpa ngn rakan2 di ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-04-04 14:43



uikssss?? sinar_islamiah pun ada family day kat cherating? area mana? sama la ngan ana....
sinar_islamiah kerja dimana? boleh ana tau?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 14:57


Insya-Allaah..
Prof ..bercadang nak bergerak secara konvoi..

Utk Pantai Timur.... Gabungan Pahang, Terengganu & Kelantan....

Sekiranya bersetuju...atau ada cadangan membantu dipersilakan...
pm sahaja pada Prof...

Ini baru cadangan....

p/s: MEGA JK...tungguuuuuuuu

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 16:29




erm...molek jugak cadangan prof tu..belom ni kak darul_numan ada ckp kat ana pasal nak wat konvoi tuk peserta pantai timur yg join Mega JK ni...

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 18:56


Quote:

On 2004-04-16 14:57, Prof_Muslim wrote:
Insya-Allaah..
Prof ..bercadang nak bergerak secara konvoi..

Utk Pantai Timur.... Gabungan Pahang, Terengganu & Kelantan....



Prof serius ke nak buat konvoi? lama prof menyepi... ingatkan tak jadi. erm.. kena confirm awal2 ni prof kalau nak buat konvoi.. ana dah nak beli tiket utk anak2 buah ni.. ada yg dok hari2 msg ana takut tiket habis..

p/s: ada org tu tersalah cakap.. dia kata nak buat 'konvo'.. bukannya konvoi..hehehe
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 00:27


assalamualaikum...
maaf lama x bersua....busy sikit...
erm.....apa2 pun kita jumpak nanti di penang nooo...
selamat jalan...heh

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 00:50



perhatian....kepada sapa yang rasa dia jadi MC masa konsert nanti..tolong hubungi ana secepat mungkin...huhu
ada banyak perkara yang perlu digembar gemburkan...dan dibincangkan ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

imlapann
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 357
Posting: 16
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-04-04 04:27


assalamualaikum warahmatullah....
dah lama saya tak berkesempatan jenguk site ni...tapi site ni tetap dlm ingatan saya...sekarang alih2 dah nak buat mega Jk ni....syabas diucapkan...saya ada soalan ni....
- kalau saya tak mendaftar utk ikut program ni sebab kesibukan kerja...maklumla keja sendiri....bolehka saya menjenguk anta semua bila terluang....misalan mengikut sedikit program yg diaturkan....dan jika boleh....insyaALLAH saya tak kisah andai dikenakan bayaran jugak....tapi utk mengikuti kesemua program....berat rasanya sebab ada komitmen lain.....jadi....apa keputusannya???????
-maybe saya nak ikut program ke rumah anak yatim....sebab saya suka kepada mereka...

imlapann-kepala batas penang....




Bookmark and Share

    


  Member Information For imlapannProfil   Hantar PM kepada imlapann   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-04 10:44


Nampaknya kontijen dr johor yang confirm 3 orang saja....

1.muslimahsejati
2.lidya_hayati
3.na_zha


-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-04-04 01:19


mai jangan tak mai...

SURE GEMPAK nyer
insya ALLAH
mon..enta takboleh ker jadi MC masa konsert nanti
enta kan berpengalaman dan penuh experience..

dan pesan kepada sahabat² yang tak daftar lagi.....

cepat daftar sebelum terlambat

pakat daftar ramai²



Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 18-04-04 11:35


Tak sabar nak jejak kan kaki nie kat penang,,,,,tunggu di sana .....salamz buat orang penang semua

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 22:19


wrt wbt

Hmm semakin hari semakin kita hampir ke tarikh yang telah dijanjikan....

Semoga segala yang dirancang akan membuahkan hasil dan dimudahkan segala urusan oleh Nya....

Makin bertambah ek peserta, satu berita yang menggembirakan... Tak sabar rasanya nak bertemu kalian semua di negeri kelahiran ana.

Hmm dah nampak pun kelibat rakan ana yang sorang ni menjelang hari yang telah ditetapkan. Moga nta tiada kelahangan pada hari tersebut. Time kasih ana ucapkan atas kerjasama nta... aimanwan

Insya-Allah ana mungkin akan sampai awal ke Penang sebab kelas kemungkinan dah tamat dan menunggu tarikh untuk final exam je. Hehehe nak balik cepat ni, leh tolong antum buat keja kat sana...

Ok ye, moga leh ketemu di sana

ma'assalamah wa ilalliqa'

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-04-04 15:49


tinggal sebelas hari saja lagi

SELAMAT DATANG KE PULAU PINANG





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_solehah2004
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8488
Posting: 12
Dari: UTM skudai

Kedah  


posticon Posting pada: 19-04-04 16:15



emm ana mmg minat nak join..
but tak taulg free ke tak...
i will confirm it..
okies

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_solehah2004Profil   Hantar PM kepada muslimah_solehah2004   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-04-04 01:09


insya ALLAH ana akan turut serta...
coz ana cuba n try 100% utk MEGA JK ni
cepat ler balik yer Wani...
boleh la nak prepare apa yg patut

ok slamat maju jaya...

JOM PAKAT DAFTAR RAMAI²
MAI JGN TAK MAI


Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 10:39


TINGGAL SEPULUH HARI SAJA LAGI





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 15:14


assalamualaikum...
mintak tolong sahabatku aimanwan...pi jenguk2 depa dok prepare apa sama noo...
ana nak balik tak buleh lagi ni....final exam 5 haribulan....
jumpak dengan dhani pun dak lagi ni...nak merepek apa nanti ataih pentaih nu pun taktau la....hehe
tiket baih pun tak beli lagi ni.....janagn dok buat main woooo...
kang mana kang ?
calling....menyepi nampak....sat nampak sat tak nampak....
bahang mega jk dah dok ghasa dah ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 15:14


assalamualaikum...
mintak tolong sahabatku aimanwan...pi jenguk2 depa dok prepare apa sama noo...
ana nak balik tak buleh lagi ni....final exam 5 haribulan....
jumpak dengan dhani pun dak lagi ni...nak merepek apa nanti ataih pentaih nu pun taktau la....hehe
tiket baih pun tak beli lagi ni.....janagn dok buat main woooo...
kang mana kang ?
calling....menyepi nampak....sat nampak sat tak nampak....
bahang mega jk dah dok ghasa dah ni.....
wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 22:50


aii kak CT dok menghitung hari ek!!sabar la dah dekat dah...jom pakat pi ramai2..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 23:44


ade sorang kawan ana dari terengganu...putera_trg
nak pi jugak.. dia org baru kat ukhwah..alhamdulillah bertambah lagi yg mendaftar utk megaJK ni!!

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-04-04 00:34


mon.......ooo.....mon.....

la ni depa berkampung kat mana..
erm...enta tumpukan kepada study shotsem enta..
ana akan try jenguk² depa kat sana...

ana pun tengah pikir gaks..apa laaaa nak di'heboh'kan di atas stage nanti...

apapun biarlah semuanya di atas landasan TAQWA n IMAN...

dan juga NURUL IMAN...

ONLY TEN DAYS...

pakat mai ramai² noooo..
daftar jgn tak daftar...



Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 09:43


TINGGAL SEMBILAN HARI LAGI





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-04-04 16:31


oh ye ada masalah sikit dengan kontijen johor.....tiket 30 hb dah abis jadi dapat tiket 29 hb malam..ermm macam mana ye....tentang penginapan

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 16:46


Quote:

On 2004-04-21 16:31, muslimahsejati wrote:
oh ye ada masalah sikit dengan kontijen johor.....tiket 30 hb dah abis jadi dapat tiket 29 hb malam..ermm macam mana ye....tentang penginapan

-----------------





berapa ramai kontinjen dari johor tu nanti....?

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 17:03




Kontijen Pahang
1.Nilam
2.afiqah
3.Daniel

Kontijen Terengganu
1.princess_ixora
2.nur_kasihku
3.Prof_Muslim

Kontijen Kelantan
1.mentari_cute
2.darul_numan81 (ketua)-selesai byrn MEGA JK
3.fatimah2209-selesai byrn MEGA JK
4.ainul_nabila
5.nur_islami
6.saraqistina


Boleh tak kita buat gi sekali...?



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 17:31


hmm...ooo nak pi sekali ke?boleh!!!lagi seronok...ana setuju jer..tapi baik confirmkan betul2..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

zaipp
Warga Rasmi
Menyertai: 19.08.2003
Ahli No: 3003
Posting: 6
Dari: North MY

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-04-04 20:04



Selamat berMEGA dan berkonsert ana jengok hari konsert saja... zahrah oiii tiket free takdak ka satu lagi.....??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaippProfil   Hantar PM kepada zaipp   Pergi ke zaipp's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 20:54



hai zaiip...
mcm kenai ja dia ni....
nak jadi mc dak zaiip ? ada kosong lagi ni..hehe
thanks aimanwan...
enta tolong la jengok2 sat nooo....

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» MEGA JK 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.194559 saat. Lajunya....