Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 13 hari yang lalu
wyd1014: 21 hari yang lalu
haykal77: 30 hari yang lalu
Kakngah: 30 hari yang lalu
lidah-penghunus: 31 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Siapa pernah belajar di SAMTS SAAS Sabak Bernam?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Siapa pernah belajar di SAMTS SAAS Sabak Bernam?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa pernah belajar di SAMTS SAAS Sabak Bernam?

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-04 16:24


mei kite bincang pasal scool yg best nie kat sini .meh...reramai.......ada tak????

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-04 16:27


yg kat atas tu,adalah..:


SAMTS SAAS

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 16:53



Faei, cam x caya plak yg cairo dpt sains paling tinggi kan...buat malu je dok kak klas first...

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 17:26


faei, rasanya kita kita je student SAmTSSAAS.


-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 12-03-04 23:02


assalamualaikum...

boleh numpang sekaki?
ana bukan dari SAMTSAAS
atau nama glemernye bt38..
tapi, dari sedara-mara terdekat gak..

salam ukhwah dari bumi SAMTH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 14:21


x kisah ler...
sesape pun boleh....
nadia_is dr maner..?

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 13-03-04 16:47


elehhhh... bleh cayer ke nissa/cairo tue??tau2 jelah prangai dier..braper score dier yg tinggi sgt tue, hah hanishumaira????

nadia_is scool kat ner??kat bt 40 ker?
bumi SAMTH tue, bukan sekolah Hisamuddin
(SAMT) klang ker???
nadia_is stay kat ner??

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 14:41


faei..macam kenal je namer tu... ana batch 2002-2003..skrang dah sambung blajar kat matrix uia.....course laws.....faie ngan hanis humaira ni batch berape??

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 14:42


mari mari mari...hai dah takde orang dari bt 38 ker??????..................

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 02-05-04 00:21


Quote:

On 2004-03-13 14:21, hanishumaira wrote:
x kisah ler...
sesape pun boleh....
nadia_is dr maner..?



ana dari klang...
sekolah under JAIS gak~

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 02-05-04 00:24


Quote:

On 2004-03-13 16:47, fainis wrote:
nadia_is scool kat ner??kat bt 40 ker?
bumi SAMTH tue, bukan sekolah Hisamuddin
(SAMT) klang ker???
nadia_is stay kat ner??



ana bukan dari batu40..
tp dari SAMTH..betullah tuh..
hisamuddin jln kota raja or nama glemer, kg jawa..
eheheh...
stay kat klang gak....area sini gak.
tp jauh sket arr dari sekolah...
dulu, pernah skool kat samtaj sg besar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 16:43


saya pernah belajar disana........
hakim.........
itulah nama saya..........................

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 16:48


kenapa tak ramai orang yang join ukhwah ni..........rasa nya budak sekolah kita lebih tumpukan kepada pelajaran sebab tu tak ada masa nak bukak ukhwah ni............................
apapun dengan menyertai ukhwah ni kita dapat berkenalan dengan ramai kawan............. < terpromote pulak>memang betul pun...oleh itu ...wahai budak sekolah aku yang dulu...marilah join ukhwah ni agar dapat kita penuhkan kolum ni ek..................................
hidup batu 38


__________________________________________

memori batu 38 masih kekal dalam ingatan....semoga bt 38 terus maju dalam menghasilkan pelajar yang berjaya didunia dan akhirat

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 19-11-04 05:34


ello...mane budak batu 8 lg nie...ello..elloo..terptus line ker???..ello..elloo...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

izzuddinAKMAL88
Warga Rasmi
Menyertai: 18.12.2004
Ahli No: 13129
Posting: 14
Dari: sabak bernam

Selangor  


posticon Posting pada: 26-12-04 03:36



hye..ana ex samt batu38 nie..
byk sgt kngn..
tp skrang i'm study in KISAS..spm05
bt 38 is the best of JAIS..
nasyid power maa skol nie..
ana dlu join nasyid gk kt cnie..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzuddinAKMAL88Profil   Hantar PM kepada izzuddinAKMAL88   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 08-01-05 11:05




ana pn ex-samts batu 38. nk tanyer ni...antum sumer ni badge thn brape? stil kat saner lg ke? alumni mcm maner....stil go on tk? ana ni badge 2001...salam ukhwah dari ana.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-02-05 15:25


hm...ade pun budak SAMT nie..yg lain2 mane??
ana kat c-tu lg.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 10:17



saye bukan drpd kedua-dua skolah tuh...but nak join gak since we r in same district STARBUCK BURRNUMB saye skolah kat sg air tawar..dekat ngan ildas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 13-03-05 17:44


hhmmm.. ok2 bley...
no hal punye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-03-05 23:29


Quote:

On 2005-03-13 17:44, fainis wrote:
hhmmm.. ok2 bley...
no hal punye....



makasih bangatt!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 14-03-05 06:35


sama2 bangat ...
hehe he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 18-03-05 12:43


tkkn rmai ni jer.....
msti ader lg kn.....
so,ana ader planning nk wat site utk kumpulkn sumer ex-student samtis,tp nmpk gayer jer mcm tk rmai jer...
ssh ar camni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 28-03-05 21:20


mungkin ramai lg budak samt yg x perasan akan kemunculan topik nie kot...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-03-05 13:09




ana pun ex-student situ gak 2002-2003 (STAM & STPM) saudara akim ni time tu SPM lagi ke @ SMA? Izzuddin?? cam kenal je? enta ni yang kurus2 tinggi kan orangnye? 2003 enta PMR lagi tul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-05 21:18


Quote:

Izzuddin?? cam kenal je? enta ni yang kurus2 tinggi kan orangnye? 2003 enta PMR lagi tul tak?


nk nyibuk jap...btul aa tuh...
cik izuddin oi.. jgn mara er...

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 17:47


bukannye ape, mase ana Upper 6 dulu izzudin ni masuk kump nasyid skolah.. Asy-Syafaah rasenye.. tu yg knl dia tu..
pape pn guk lak tuk sume yg akan menduduki exame PMR, SPM n STPM(klu de)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

azezulazery
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15705
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 11-04-05 16:53




hai... kawan² still remember me..
tahniahlah kepada mereka yang memberi sedikit sebanyak sumbangan dalam ruangan farum ini..
selain itu, tahniah kepada ustaz dan ustazah sekolah bt 38 kerana telah melahirkan ramai warga pelajar yang hebat.. baru² pelajar STAM 2004 telah mendapat tawaran melanjutkan pelajaran ke merocco dalam bidang perubatan biasiswa dari JAIS dengan mendapat 9 mumtaz dan 1 Jaid jiddan dari 10 mata pelajaran..
Tahniah juga kepada pelajar-pelajar yang lain...
Moga akan datang lebih ramai lagi yang hebat...
sekolah agama pilihan utama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azezulazeryProfil   Hantar PM kepada azezulazery   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 11-04-05 19:10



hm...saudara azezulazery baru daftar kat ukhwah nie ye?
mane dpt tau pasal ukhwah nie?
pilihan bijak...
skrg nie study kat mane?
salam ukhwah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 11-04-05 19:19


kak zuhaira duk luar @asrama mase scool kat situ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

azezulazery
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15705
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-05 19:53





salam ukhwah jua...
eh.. saya sama Hakim..
fainis ni batch bape.. yang mana?

kenal ustazah normala tak? isteri ustaz anuar?
dia ada sakit barah.. kesian dia...

marilah kita sama-sama doakan kesihatan ustazah semakin baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azezulazeryProfil   Hantar PM kepada azezulazery   Quote dan BalasQuote

azezulazery
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15705
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-05 23:03




Bookmark and Share

    


  Member Information For azezulazeryProfil   Hantar PM kepada azezulazery   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-04-05 17:57


askum.apa khabar adik2 yg join ukhwah ni..specially 4 student SAMTSSAAS atau EX-STUDENT.salam ardil kinanah dr akk..akk batch03/04..kat skolah dulu amik stam..n then now kat mesir..syukran pd guru SAMTSSAAS.yg bnyak beri tunjuk ajar..dan kpd sahabat2 yg seiring ke mesir..salam imtihan..moga2 najah dan dpt naik thn...(fatin,mimi,miah,fahrina,kiah,fadh,erna,amah,zaid,nyamuk.naim,zakwan,salman,)-KULLU AM WAANTUM BIKHAIR...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-04-05 17:59




SYUKRAN AZEZUL AZERY krn ajar ana join ukhwah ni..amacam result STPM?dengar kate best student...alhamdulillah..bila nak mai mesir ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-04-05 18:56


askum..ana penah skol kat batu38..antara student2 yg prasan glemer...nyamuk,azezul azery..abu...naim..kenal x dorg?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-04-05 08:15




saye nie kat situ lagi..dr thn 2002.
insyaAllah...kite doakan kesihatan ustazah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-04-05 08:33


akak kilauanstifa' nie name sbnrnye sape?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-04-05 21:18


assalam...

actually ana pon ex-samtsaas gak.. tapi hanay skol situ setahun je.... becoz nak amik STPM....

b4 that ana dr samttar sg.manggis...
w/apapun... banyak kenangan gak tercipta d situ walau tak lama... lg2 dok hostel sana....

first time dtg sana... rase nak menangis je.... memang beza amat la anatara skola lama ana dgn sisni.... bukan nak berbangga dgn fasilities yg ada tapi rase krg percaya skola yg top dgn student terbaik stpm beberpa tahun lepas ada kekurangan yg menyekat keselesaan kami.... dewan makan... masya-allah..... sape yg pernah rase die tahulah...

kalu time ijtima' plak.... bratur tgh panas...... free2 dpt vitamin c! memang kami rase tak selesa time tu sbb kat skola lama kami beratur d dewan besar....

ala kulli hal... saye tak berniat mewujudkan sentimen perkauman... kita kan adik beradik under JAis.... segala kenangan.. takkan ana lupakan...

kerana samtsaas la ana dapat future study di sini.... tq pn. normala abu said... actually die tu mak cik ana... that meant die sepupu mak ana sekampung di banting selangor.... pn. suraya jawaher.... en.yaziz...pn. faridah dll....

k la... panjang sgt komen ana ni....
ana student sana 2003.

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 23:07


Quote:

On 2005-04-12 19:53, azezulazery wrote:
kenal ustazah normala tak? isteri ustaz anuar?
dia ada sakit barah.. kesian dia...

marilah kita sama-sama doakan kesihatan ustazah semakin baik...


sy taktau apa2 pun psl ni... t'kjut sgt rasa sbb dia nmpk ok er... ... whatever, let's pray da best for her....

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 09-05-05 01:29


hmmmh.....
mane budak samts yg lain pergi??...
muncullah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

keon_5889
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16637
Posting: 53
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 08-07-05 15:38


ana tak student 99/00 lepas tu? masuk smka simpang lima
sekarang di matrik uia

Bookmark and Share

    


  Member Information For keon_5889Profil   Hantar PM kepada keon_5889   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 03-08-05 22:46


ASSALAMUALAIKUM...
saya datang mengisi kekosongan ruangan ni...
saya study kat SAMTSSAAS tahun 2002/2003...
ambil STAM dan STPM...
sekolah pilihan mak abah lepas abang dan kakak jadi best student kat sana...
HAMKA dan HELWA...itulah antara sumber inspirasiku...tak tau lah antum kenal tak..
ok...pasni, kita meriahkan lagi forum ni...

p/s: kalau nadia_is masuk lagi ruangan ni, tolong email akak kat alamat
[email protected]
lama tak dengar cerita awak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-08-05 01:44


assalamualaikum mastermind03... nta ni ambil stam tahun bila? stpm? skarang kat mana... i meant study mana? dok hostel tak? actually ana stpm 03 disana... sapa ana? ana student stpm yang datang dari samttar sg.manggis..... so.. nta ni sapa? bagi klue nama sikit.. Kalau nta ni budak berulang...nampkanya ana tak kenal nta lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 12-08-05 02:42


waalaikumussalam adik fainis..hehe..nama akak ye?carik lah sendiri..antara salah seorg ye ke mesir..batch dengan azezulazery....kita doakan sama2 agar ustazah normala sihat...dan sembuh...dia tu guru eklas ana masa a na ambil stam dulu...tak tahu pula dia kena sakit barah..syukran pada azezulazery..

ukhwah fillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 12-08-05 21:44


hmmm..siapa hah?
yang pergi sana tahun lepas...>yang hamba tau lah...
[ Telah diedit oleh: fainis pada 12-08-05 21:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 01:18


assalama..

boleh tanya kilauan syifa.... nti stam tahun berapa? tahun 2003 kan? so...guru kelas nti bukan lah ustazah normala... dia pegang kelas upper six stpm 03...
sekadar nak memperbetulkan saja...janagn marah..... :-P :lol: :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 18-08-05 19:15


salam....syemarly...kita sama batch lah...STPM 03...kelas us. Normala...klas paling glamer...hehehe...dok sebelah Zalisa...kenai agaknya..dulu dok kat hostel...skarang study kat UM..em...apa cerita kawan2 SAMTTAR?? sepi tanpa berita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 12:31


assalam...

mastermind03 is....rosniza... betul tak..tak pun...faezah..tapi confirm...rosniza...
memang kelas kita paling glamour..yang specialnya;

ok/u kelas kita....
banyak pnegwas...
budak lelaki paling sikit 4 orang...
ramai budak baru masuk kelas tu....
ramai yang keluar pergi mesir dari kelas kita....
kelas kita dan top 10 stpm 5 orang darikelas karomah juga...
berst student dari kelas ni juga...
majoryty masuk u dari kalangan kita...
kita memiliki 2 sijil dalam2 tahun...stam dan stpm...
boys nya smart2...
girls pula...???cun-cun lah....agaknya lah...
dan apa lagi ya???

nti ambil syariah ye.... ok lah tu..

kawan2 samttar.... alhamdulillah... biasa saja...
ok lah... terima kasih sebab respon...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 10:30


assalamualaikum.

hai syemarly.. ana rasa enti ni dah salah orang lah.. mastermind03 tu bukan rosniza.. coc yang dok sebelah ana (Zalisa) dulu Naqma.. thob'an! budak2 kelas kita semuanya smart2 dan cun2 sokmo..hehehe.. sekarang enti buat apa? kalau nak tau, mastermind03 tu ambil kos Usuluddin.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 11:00


Assalamualaikum...

Alhamdulillah..salam mahabbah penuh kalungan ukhwah buat semua ex student SAMT bt 38.Di sini kita bertemu,dalam kolong maya ini..sunnatullah.

Ana pun ex student juga,2001-2003,sama,SPM dan STAM di bt 38.Allah!rindunya pada sahabat sahabat semua...

Tahniah buat fainis,usaha and semoga dibalas oleh Allah.Cetusan idea saudari memberi titik permulaan bertemunya sebuah ukhwah.Ana kini di UIA,sama dengan hakim.Ambill ilmu wahyu....

buat semua ex student bt 38,bersama samalah meramaikan column ni denagn student bt 38...Ayyuhasshabab...Takbir!ALLAHUAKBAR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 11:00


Assalamualaikum...

buat sahabat sahabat di mesir..rindu pada kalian...
insyaAllah,ada rezeki,ana akan ke sana..
bumi Anbia'..penuh ilmu di Al Azhar tu..
[ Telah diedit oleh: musafirsepi pada 22-08-05 11:03 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 11:01


Assalamualaikum..

zuhairah,anti di mana sekarang?
ana tak berapa kenal lah..maybe anti senior ana rasanya..
taa'ruf sikit,boleh?..
and,z tornado tu,siapa pula anta ye?macam kenal..macam tak kenal...kalau pengawas tu,insyaAllah lah kenal..but,let u introduce your self..

syukran semua..
[ Telah diedit oleh: musafirsepi pada 22-08-05 11:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 22-08-05 17:40


assalamualaikum.....

yang ada dalam ni..:

~ fainis ='02-kini
~ hanishumaira ='02-kini
~ akim ='02-'03
~ izzuddinAKMAL88 ='01-'03
~ z_tornado ='01
~ zuhaira ='02-'03
~ azezulazery ='98-'04
~ kilauansyifa ='03-'04
~ syemarly ='03
~ keon_5889 ='99-'00
~ mastermind03 ='02-'03
~ musafirsepi ='01-'03

yang lain2 harap dapat kenalkan diri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 22-08-05 17:42


musafirsepi dulu exco asrama ke?
[ Telah diedit oleh: fainis pada 22-08-05 17:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 18:00


Assalamualaikum..
Ana?exco asrama.Begitulah rasanya...
Exco ibadah...sama lah dengan azizul azery zulazmi yang cute tu...hehe..jangan marah ye..jijul..

Nak kenalkan diri ke?ish,malu lah..

ok..sampai waktu...semua tahula siapa ana ni..
tak pun,tanya saja pada azizul tu..sure kenal..

salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 23-08-05 10:01


thank you [email protected] my freinds kerana membetulkan kesilapan...ha...syemarly,memang dah silap orang...ana bukan rosniza...rosniza dok kat depan ana...
memang sokong 150% tentang fakta yang syemarly nyatakan tu...ingatkan ana seorang yang rasa kelas kita glemer...apapun, semoga kegemilangan yang kita cipta akan terus berkekalan hingga ke akhirnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 16:08


Assalamualaikum..

salam ukhwah..
nak tanya lah satu soalan..
mastermind03 ni siapa ye?macam kenal saja....
kenalkan lah diri tu...
sama batch dengan kak zalisa ke?kak nazifah dan yang lain lain tu...

rindu lah pada akak akak semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 16:38


assalamualaikum..

akan pun nak tanya juga, sapekah gerangannya Musafirsepi ni? kalau nak tau, kitorang memang satu batch dengan kak nazifah.. if U want 2 know where i'm now.. ok i'll tell U. sekarang akak study kat UM ambil kos Bahasa & Linguistik (Bahasa Arab) U're a boy? mungkin kita kenal mungkin tak.. mmmmm... mastermind03 tu.. akak dah cakap dah siapa dia sebelum ni.. cuba lah cari dan teka siapa dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 23-08-05 18:06


Pada 22-08-05 11:01 , musafirsepi posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

zuhairah,anti di mana sekarang?
ana tak berapa kenal lah..maybe anti senior ana rasanya..
taa'ruf sikit,boleh?..
and,z tornado tu,siapa pula anta ye?macam kenal..macam tak kenal...kalau pengawas tu,insyaAllah lah kenal..but,let u introduce your self..

syukran semua..



ok lah,ana ini sebenarnya kat samtis tahun 2000-2001,kirenye spm 2001 lah....
dulu ana memang pengawas kat ctu.....klas sains....
dulu ana bwh biro akademik.....
tu saja agaknya kalau dia....
so boleh lah teke siapa ana ini......
setau ana badge yang same dengan ana tkder kat ukhwah.com agaknye...

sekarang ni study kat utara,ambk cos engineering dalam mechatronics...
[ Telah diedit oleh: z_tornado pada 23-08-05 18:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:05


Assalamualikum..

z_tornado ni sama batch dengan FAiz HAzwan,ketua biro ibadah,then,puchong,malat,baim,dan sewaktu dengannya...
then,satu kelas ke dengan kak dil?dalila surati..then..kak syanie..kak hajar..

ana sama 2001,then,spm 2002..ana dulu pun asrama juga..but,lupa lah siapa biro akademik..
.....confius ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:13


Assalamualaikum..

ana ni girl..not a boy...akak dulu asrama kan?rasanya ana kenal lah..akak sahabat rapat kak zalisa ke?ish..ish..ish..tok tahu lah nok jawab pergi mano...lupo..

akak kat UM,sama lah dengan kak ummu,dan yang lain2..
siapakah geranganmu wahai puteri zuhaira...

ok..who am i?u'll know if u try 2 remember who is the assistant to azezul azery zulazmi,exco ibadah asrama...form 5,2002..then..ana ambil stem,tapi,dapat UIA,pj,matrik..tapi,ambil juga stam..nak pergi mesir,ibunda tidak memberi kebenaran...sedihnyer...uwaaaa.....

so...remember?ha...pandai..

take care..send my regards to all of your frenz there..miss u all..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:21


ana ni girl..not a boy...akak dulu asrama kan?rasanya ana kenal lah..akak sahabat rapat kak zalisa ke?ish..ish..ish..tok tahu lah nok jawab pergi mano...lupo..

akak kat UM,sama lah dengan kak ummu,dan yang lain2..
siapakah geranganmu wahai puteri zuhaira...

ok..who am i?u'll know if u try 2 remember who is the assistant to azezul azery zulazmi,exco ibadah asrama...form 5,2002..then..ana ambil stem,tapi,dapat UIA,pj,matrik..tapi,ambil juga stam..nak pergi mesir,ibunda tidak memberi kebenaran...sedihnyer...uwaaaa.....

so...remember?ha...pandai..

take care..send my regards to all of your frenz there..miss u all..



hehehe.. nak tau siapa akak? akak memeng rapat dengan kak zalisa tu..terlalu rapat sampaikan tak boleh dipisahkan.kihkihkih.. i think i know who u r.. jeng jeng jeng... enti ni orangnye tinggi2 kan? tinggal kat Sg Hj Dorani.. betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:22


insyaAllah.. i'll sent your regards to all my frenz.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:24


Allahuakbar..
siapa ni,,
kak zalisa punya kawan baik?kak naqma?
ke,kak faizah?Allah..siapa ye?.....

mission impossible...kena call james bond ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 10:28


dah dia kata tak boleh dipisahkan...mestilah di tu diri dia sendiri...
hahaha...saja nak kantoikan...
musafirsepi ni najawa ke???
teke saja...kalau betul...boleh minta belanja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 10:30


memang najwa pun.. dah terbukak rahsia dia.. tak ada kelas ke mastermind03?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 10:36


kelas petang saja...
wei lepak kat cc ke???
lisa....eceh...len macam saja panggil begitu...
tak ada klas ke??? ponteng ek...
jangan malas2...nanti tak ada orang nak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 16:44


tadi kelas dibatalkan laa.. ustaz ana ada seminar sarjana.. tak pernah pun ponteng kelas.. enti jangan macam2, tak ada oarng yang nak pun... skarang ni lab comp. fak.laa. kenapa.. tak biasa ke panggil name begitu? hehehe.. almaklum lah.. dulu name macam ganas2 sikit skarang ni dah lain lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-05 12:41


ooo...so....akak2 ini....kak Zalisa, kak Naqma dengan kak Najwa lah ye.... :)
[ Telah diedit oleh: fainis pada 25-08-05 12:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-05 13:07


kak Zalisa dengan kak Naqma dua2 kat UM ke?
kak Najwa kat UIA...
Syemarly ni l @ p?
sama batch dengan kak Naqma ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

syazz
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4943
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 14:06


assalamualaikum,salam ukhwah fillah kepada seluruh bekas student jais...alhamdulillah,ana dulu pun dari sek.jais juga.ana dulu tak student sek.agama.menengah rawang(sama).BATCH 98-2002..sekarng ana di KUSZA,kuala terengganu dah tahun3.insya,Allah mac tahun depan abisla...bersamalah kita menegakkan agama ALLAH di muka bumi ini..ilalliqa, ma,assalam:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazzProfil   Hantar PM kepada syazz   Pergi ke syazz's Website   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 14:11


Assalamualaikum..

fainis..dah tau pun..memang kak najwa..
nak tanya..fainis ni siapa?nama penuh?akak rasa akak kenal..
kalau duk asrama,lagi akak kenal..


salam mahabbah

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-05 20:23


Pada 24-08-05 10:05 , musafirsepi posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualikum..

z_tornado ni sama batch dengan FAiz HAzwan,ketua biro ibadah,then,puchong,malat,baim,dan sewaktu dengannya...
then,satu kelas ke dengan kak dil?dalila surati..then..kak syanie..kak hajar..

ana sama 2001,then,spm 2002..ana dulu pun asrama juga..but,lupa lah siapa biro akademik..
.....confius ana..


waalaikumsalam.....

yup..betul tu.ana 1 badge dengan dorang semua.tapi bukan 1 klas dengan dorang.
time tu dorang klas sains 2.ana ini klas sains 1.
Kalau tau siapa yang ada dalam biro akademik tu,insyaAllah tau jugkla siapa ana ini....
ana salah sorng daripada bbrp student badge 2001 yang dapat tawaran pergi matrix...
..tkper..boleh teke lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 20:35


assalam...

sorry lama tak login..
to fainis...i'm a boy.....lelaki... kenapa pula si zuhaira(zalisa) guna word 'anti' kat ana?tak nampak ke yang ana ni pakai kopiah...:)

i see...lupa pula yang sebelah zalisa tu naqma...noraini nakma bt.....ah..dah lupa lah... tapi tak apa..i'm still remembered you...

ana ni tak lah popular sangat kat samt tu...ana ni budak baru saja...setahun...just menumpang ambil stpm saja...thats y lah ana malaz nak kecoh2 sangat... Kalau ana kenalkan diri pun ada yang tak percaya....

kpu2 karamah tu tak ramai boys.... nazri, suhaimi, syubaii, azwadi.... so, teka lah...sap ana yang sebenarnya... Kalau kalian ikuti tulisan ana... kalian akan tau sapa ana... zalisa... ana pernah datang rumah anti time cuti sem dulu...ingat tak?tapi anti ni macam tak biasa dengan kami yang laki ni...yelah... memang kat kelas dulu pun kita tak rapat....

untuk sapa yang bertanya abt nazifah... dia d ukm ...corse bahasa arab dan tamadun islam dengan zuriani...faezah md nor... haniza abdullah kasimon... zawiyah munawer..... zuna anida usuluddin dengan ana.... dan hanim....

siti zakiah mardiah quran sunnah...dan ada lagi lah beberapa nama ana tertinmggal... ana ni tak ingat semua... yelah...seorang saja boy masuk ukm ni... yang lain...12 perempuan... tahun ni pun yang masuk perempuan lagi dari sabak... yang laki???

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 22:38


Allah...sains 1?ni,yang ana lupa ni...
siapa lah yang paling popular dalam sains 1 tu ye?

kalau tak silap....
mesti anta ni best student kan?siapa ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 02:22


mana nak tau syemarly tu siapa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 09:15


Popular??rasanya tkder lah popular mana pun...
mayb lah agknye....
tapi Kalau rasa betul,tu lah jwapanye....
ana slh sorng pengawas dalam klas ana....
rasanya dah tau jawapanye siapa ana ni kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 10:23


ya.. ana dah tau sapa enta syemarly! hahaha.. sory lah tak perasan enta punya avatar.. sapa enta ni.. biar kita berdua saja yang tau.. kalau yang dah tau pun tak apa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 10:23


Assalamualaikum..
Allahuakbar..bagaimana lah boleh tersend banyak banyak ni...
pc semalam lah ni,buat hal..tak mengapa..ana dah delete dah..
asif..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 10:25


Assalamualaikum..
z_tornado...
kalau tak salah,dalam kelas sains 1 tu..ada yang namanya..pakok kan?atau nama sebenarnya..fakhrurazi...ye ke?macam ada,macam tak ada..ye ke?

Allah...siapa lah anta ni..
but,anta kenal ke ana siapa?

siapa anta ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 12:38


kih....kih....kih
macam dah dapat agak saja jejaka seorang yang tercampak kat UKM tu...
patut lah silap teke siapa member sebelah zalisa...
apapun...thank you lah sebab ingat kat kami-kami ni...
nama yang anta guna tu mengelirukan sungguh...
nak kata anta ni nazri...mungkin tidak...
azwadi pulak....mustahil sungguh...
syubailli....mungkin bukan....
ha....tinggal seorang saja jejaka handsome kat kelas tu....
mesti anta kan...SUHAIMI....betul kan???
pasni boleh blanje lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 12:41


aah lah...
nak tau siapa fainis...
kenai ke kami2 ni???
macam tak percaya saja ada orang kenai...
bukan glmer pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 20:25


fikir bebetui....sapa ana???
ah...malaz lah nak sorok2 lagi..betul kata nti mastermind...
about name ana....i see..memang dah berzaman ana guna nama ni....sejak forum ni ada..nama ada dah ada....anyway...janagn keliru...

nak blanja...? raya nanti mayb kami samttarian datang sabak....insya-allah lah... tapi...mastermind dok klang kan? kampung apa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 23:19


eh..tersilap itu...
dia bukan klas sains...
dia tu klas ni'mah,ambk akaun...

actualy, ana pun tak knl siapa anti ni...
tapi rasanya memang bukan 1badge dengan ana ini....
ana spm dulu,baru nti kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 09:27


Assalamualaikum...

maaaflah z,tersilap ana..so,who r u?ana dulu form 4hasanah.last year ana jadi prefect,exco ibadah.Anta ni siapa ye?anta ni...bukan..bukan...ok,sahabat baik anta siapa?anta exco akademik?dengan siapa ye?yang puteri lah..kak nazifah ye?kenal kan?siapa agaknya anta ni...

Allahuakbar!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 13:33


hehe...tau juga ana dok kat klang...begitu, mari lah datang klang...syemarly...kat kampung Meru...sebelum pergi sabak, singgah dulu...bukan jauh sangat banting tu dengan klang...nak ikut juga pergi sabak...tapi maybe, kami cuti sekejap saja...isk...sedihnyer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 16:32


hai mastermind03.. ok juga kalau nti nak ikut mereka datang sabak raya nanti..insyaAllah,kami nak baut gathering tuk kita semua bagde STAM 02' & STAM 03' pada HARI RAYA KETIGA.. tempat belum tahu lagi nak buat kat mana..insyaAllah,ana akan inform kat ntum semua.. sebab sahabat2 kita yang kat Mesir pun tengah cuti sekaraang ni alang2 mereka balik Malaysia ni buat lah sekali.. ok kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 16:46


Pada 29-08-05 09:27 , musafirsepi posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

maaaflah z,tersilap ana..so,who r u?ana dulu form 4hasanah.last year ana jadi prefect,exco ibadah.Anta ni siapa ye?anta ni...bukan..bukan...ok,sahabat baik anta siapa?anta exco akademik?dengan siapa ye?yang puteri lah..kak nazifah ye?kenal kan?siapa agaknya anta ni...

Allahuakbar!!!


waalaikumussalam...

oklah stil tak dapat lagi ye....
b4 that, kak nazifah tu bukan exco akademik,dia tu exco kebersihan...
knl juga ana dengan dia,tapi dia klas sains 2..
Kalau exco akademik puteri rasanya kak asmaniza...
mayb tersilap agaknya.....
time tu sahabat baik ana hafiz azrin,dia 1klas dengan hafidz...
tapi dia tu bukan pengawas....dia satu dorm dengan ana...

actually kalau tengok nick ana pun dah boleh tau sebenarnya....
name ana mula dari z......
klas sains 1.....
rasanya anti dah boleh tau siapa ana ini...
sebab dalam klas sains 1,tkder orang lain lagi slain ana yang name mula huruf z...
Kalau anti belek2 majalah skula time ana,insyaAllah ana taula siapa ana ini...

*hopefuly,dah boleh agak siapa ana ini....

:-D :-D :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 31-08-05 02:58


hmm...
nak tau siapa z_tornado kena bukak anNur lah...
tapi...anNur tahun 2001 (my bro's) dah selamat ilang... hehe he...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 31-08-05 03:00


saya kenallah juga akak2 semua ini....yang abe2 nya...dok kenal sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 31-08-05 17:34


mmm...betul tu....
Kalau nak kenal ana bukakla majalah annur 2001....
satu lagi kalau yang ana boleh bagi....
ana salah satu ajk sidang redaksi untuk tahun itu....
slamat mncari.....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 22:40


Assalamualaikum..

z..
ana still tak ingat siapa anta ni..kalau sains 2 tu,ramai yang ana kenal..
kak as?anta ketua exco ke?atau ajk saja?ana ni,masa form 4,baru saja masuk samt bt 38.Sebelum tu,sam sg hj dorani.So,tak kenal sgtla...kenal hakim...ana dulu satu sek dengan dia...
siapa lah anta ni..
zack?...
zaki?
zulkifli?
Allah...

zulhelmi?
entahlah...An Nur ana 2001?di pinjam ileh makcik ana..so,tak tahu di mana sekarang an nur tu..sayangla...hilang macam tu saja..

ok..nanti lah..ana tanya kak dil ke..atau akak akak yang lain...ye?

jangan risau...ana akan tau juga anta siapa..

salam..


-----------------
insan yang paling tenang adalah insan yang paling redha..
[ Telah diedit oleh: musafirsepi pada 31-08-05 22:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 01-09-05 12:33


ana ini ajk saja,tkde sampai ketua exco....
begitu tkperla,tye lah akak2 yang lain itu....
mana tau boleh tau ana siapa....
tapi rasanya patutnye kjap dah tau,sebab kalau yang ana bagi tu memang dah clear..
anyway, slamat mncari lagi siapa ana....

salam.. :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 04-09-05 15:13


amboi...macam ada contest pulak...ada present tak?? :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

britaniasky
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17549
Posting: 93
Dari: terengganu

lithuania   avatar


posticon Posting pada: 04-09-05 22:16


Pada 15-04-05 17:57 , kilauansyifa posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.apa khabar adik2 yang join ukhwah ni..specially 4 student SAMTSSAAS atau ex-student.salam ardil kinanah dari akk..akk batch03/04..kat sekolah dulu ambil stam..dan then now kat mesir..syukran pada guru SAMTSSAAS.yang bnyak beri tunjuk ajar..dan kepada sahabat2 yang seiring ke mesir..salam imtihan..moga2 najah dan dapat naik tahun...(fatin,mimi,miah,fahrina,kiah,fadh,erna,amah,zaid,nyamuk.naim,zakwan,salman,)-KULLU AM WAANTUM BIKHAIR...


nampak gayanye glamour jgak sekolah ustazah ni ye... :-)
apepn.. salam ukhuwwah buat semua samaada dari sekolah agama ato tidak... masing2 mempunyai amanah ilmu sendiri.. wassalam


-----------------
instruction to be translated into action + no pain no gain


Bookmark and Share

    


  Member Information For britaniaskyProfil   Hantar PM kepada britaniasky   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-05 10:08


Assalamualaikum

Allahuakbar...z_tornado nisajejer nak buat ana pening kepala..tak mengapa...
ana akan pastikan ana tahu siapa anta ni...
fainis...contest?boleh juga..ok..z_tornado,kalau betul..dapat present tak?
fainis ni..faizah hanis ye?...

salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

uchoo85
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17730
Posting: 10
Dari: diatas bumi allah yang tersergam indah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-09-05 19:04


assalamualaikum,,,
salam perkenalan dari saya..
saya pljr juga ex-student samt batu38,
alhamdullilah,ramai juga kwn2 saya masuk ruang ni,,
berbangga rasanya bila dapat tanya khabar melalui ruangan ni
:-D :-)
betulkah apa yang azizul azery katakan...yang ustzh normala
sakit barah...saya baru dapat tau lah ni...sedih rasanya...marila ramai2 kita doakan semoga ustz sembuh&sihat sentiasa...
hangpa nak tau,ustz normala jadi guru kls kami masa kami stam'03
dia guru yang paling lembut,baik....
siapa agak2nya mastermaind???saya kenal adik-beradiknya yakni
HAMKA & HELWA....
& kepada sesiapa yang dah hilang mjlh annur& nakkan mjlh tu,maila datang rumah saya..
saya ada simpan dari tahun 98-tahun 04..
kalau yang lama2 pun,insyaallah ada..sebab kakak saya pun tak-sek bt38

: :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For uchoo85Profil   Hantar PM kepada uchoo85   Quote dan BalasQuote

uchoo85
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17730
Posting: 10
Dari: diatas bumi allah yang tersergam indah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-09-05 19:18


kepada mereka batch spm '02!!
agak2nya,bila anda nak buat alummni ye??
bila nak buat tu jemput2la saya ni,,insyaallah
saya datang...
rasa rindu pula kat kwn2 bt38,lagi yang ambil pmr'00 & sama '01
& spm'02 & stam '03..
azizuazery,lah ni anda ada kat mn??kirim2la berita,,,rasa lama dah xdegar cerita anda..rindu pula rasanya :lol:
kepada sahabat-sahabat ex-batu38 ,stam '03 yang berada di misr...
belajar sungguh naa....dah dapat dermasiswa tu,belanja2 lah aku ni...
ok bye
wassalam..
:-P :-D ;-) :-) :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For uchoo85Profil   Hantar PM kepada uchoo85   Quote dan BalasQuote

uchoo85
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17730
Posting: 10
Dari: diatas bumi allah yang tersergam indah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-09-05 19:20


bantu lah saya ni...
macam mn nak ltk bendera ng&
gambar cun2 tu sprt anda buat tu...
rasa tak lawa pulak,kosong saja...
saya harap anda semua dapat bantu saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For uchoo85Profil   Hantar PM kepada uchoo85   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 07-09-05 15:18


assalamualaikum...uchoo85...betui ke kenai abang kakak ana???tapi mesti tak kenal ana kan???ana ambil STAM kat ctu tahun 2003 dan STPM 2004...sebelom tu, sekolah kat SAMTAJ SG. BESAR...em...selamat berposting...
nak tambah bendera dengan gambar cun???
pergi kat profil...lepas itu edit lah...pilih nak gambar mana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 07-09-05 15:30


edit info diri....pilih avatar dan bendera...
insyaallah boleh....try lah dulu ek....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Siapa pernah belajar di SAMTS SAAS Sabak Bernam?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.180617 saat. Lajunya....