Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Ahmadmohd7878
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43131

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
Ahmadmohd7878: 3 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: IkhwanulSMS di www.sms.ac


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» IkhwanulSMS di www.sms.ac

Please Mendaftar To Post


Oleh IkhwanulSMS di www.sms.ac

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 18:05


Assalamualaikum...

Mesti ramai dah pernah dengar sms.ac..
salah satu fungsi yang membolehkan kita menghantar sms kepada ramai orang.
Fungsi tu dinamakan SMSclub..
so..
kat sini ade satu smsclub yang berlandaskan Islam, iaitu IkhwanulSMS

Dalam IkhwanulSMS ni kita boleh dapat sms peringatan, hadis, kata hikmat dan lain2..
InsyaAllah kita tidak akan dapat sms iklan atau ape2 yang tidak berfaedah kerana bukan semua yang boleh menghantar sms melalui kelab ni.

So sesape yg berminat klik sms

sesaper yang berminat untuk menghantar sms melalui kelab tersebut sila antar private msg kt sy.. ok?



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

sayasarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 225
Posting: 294
Dari: atas tanah jeh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 00:49


a'kum

dah try

pastu kena bayar ke?

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 15:43


tak payah bayar...
free jer.

Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

HajarAswad
Warga Rasmi
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 77
Posting: 12
Dari: J S T

turkey   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 19:00


A'kum..Macam mana ana nak join ikhwanulSMS??

Bookmark and Share

    


  Member Information For HajarAswadProfil   Hantar PM kepada HajarAswad   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 10-06-03 14:52


Assalamu'alaikum....
Utk HajarAswad...nak join ikhwanulsms tu...lepas awak dah sign in utk sms.ac pilih smsClubs.
Lepas tu search sebelah kanan sekali tulis ikhwanulSms.Lepas tu add utk join club...insyaAllah...hmmm...harapnya faham laa yer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 15:10


Assalamualaikum..

alhamdulillah saya dah join .... nick sms.ac saya

inacute2104

kuikui.. klakar lak



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-06-10 15:11 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-06-10 15:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

HajarAswad
Warga Rasmi
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 77
Posting: 12
Dari: J S T

turkey   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 00:15


A'kum..Trima kasih hajidah_aiman.. Ana dah join pun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HajarAswadProfil   Hantar PM kepada HajarAswad   Quote dan BalasQuote

syarahar
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2005
Ahli No: 15845
Posting: 3
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-06 10:17


assalamualaikum...nak join juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaraharProfil   Hantar PM kepada syarahar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112249 saat. Lajunya....