Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 6 hari yang lalu
nabilah: 6 hari yang lalu
aye: 8 hari yang lalu
tereturubuzu: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu


Kelakar
Topik: perempuan oh perempuan...(untuk bacaan lelaki sahaja)


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» perempuan oh perempuan...(untuk bacaan lelaki sahaja)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh perempuan oh perempuan...(untuk bacaan lelaki sahaja)

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 18:37


cite nie khas buat kaum lelaki... tp kalo perempuan....jangan marah...


1. Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke,budak pompuan tu?

2. Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?
Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!

3. Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.
Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.

4. Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.
Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.

5. Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak,
basuh kain-baju lagi...
Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah.

6. Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?

7. Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you.
You baik,memahami bla bla bla...
Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you a.Rasa

macam nak jadi awek you je.

8. Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you
yang dulu?
Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat,
sebut la nama dia depan aku.

9. Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan
you. Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban.Habih, hangpa dua
ekoq gak yang seronok.

10. Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak
kahwin
lagi satu.
Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku
adil.
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil,aku tak kira!
Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 06-03-04 01:15


ish...ish...ish....
hmmm
yer ker????

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 09:50




laa.. kenapalah diorang ni suka sangat hantar cerita2 yg macam ni.. asyik2 perempuan juga yg kena.. isk...isk.. tak adil aarrr..

p/s: mujur leh sabar lagi ni.. kalau tak, nak aje menggunakan kuasa 'delete mendelete' yg ada.. hahaha
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 10:04



jangan le marah akak2 sume.kan itu cume gurauan saudara kite tu ajer

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-03-04 11:32


a'kum............
betul ker.... ader jugak yg betul tu......

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 20:54


jangan marah kak darul_numan81 nanti kena jual...ala gurau je..tak kan tak boleh kot...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 21:43



sokmo pompuan je yg diperkotak katikkan..
mana aci...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 22:17


Quote:

On 2004-03-06 09:50, darul_numan81 wrote:


laa.. kenapalah diorang ni suka sangat hantar cerita2 yg macam ni.. asyik2 perempuan juga yg kena.. isk...isk.. tak adil aarrr..

p/s: mujur leh sabar lagi ni.. kalau tak, nak aje menggunakan kuasa 'delete mendelete' yg ada.. hahaha
wassalam




hahahahahahaha
.......sabao...


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 07-03-04 22:42




Eeewaahhhhhh...sedap2 rasa je ye kata kat orang pompuan.Sebenarnya...bila tanya
Lawa ke budak pompuan tu??...cuma nak tau je orang laki ni jenih yang mata keranjang ke tak..jenih yang pandang kecantikan paras rupa ke tak...bukan nak suruh puji!!

You dah makan ke belum?...nak tunjukkan keprihatinan orang pompuan sebenarnya,betapa caring kat awak2 semua!!

Rasa macam nak pening la...kita nak tengk samada laki ni ambik berat ke tak pasal orang pompuan,macam mana reaksi kalo pompuan sakit,bukan nak suruh picit kepala!!!Sebab kadang2 orang laki ni cam buat tak tahu je bila orang pompuan sakit...ada ke patut??

Letihnya hari ni..mana nak masak,basuh kain baju lagi...bukan nak ajak makan kat luar ye orang laki sekalian...just nak kongsikan penat lelah kitorang je,orang kata bila dah cerita ni at least kurang la skit penat kan??Masa ni la nak tengok orang laki ni nak tolong bantu ke tak...tapi normally tader yang nak tolong...dia buat dekkk je!!isk,isk...tak patut betul...

Kita lebih sesuai berkawan saja...kira ok la dia cakap gitu,buatnya dia tengking2 ke,haa lagi teruk!!Kire sopan santun la cakap gitu...

i suka berkawan dengan u...tu menunjukkan kejujuran dia dalam perhubungan tu.Bukan nak bodek2 pun...

You pernah tak teringatkan awek you yang dulu...dia cuma nak kepastian tentang status dia di hati orang laki...bukan nak ajak gaduh pun!!Ye lah...kadang2 orang laki ni walaupun dah ada yang baru tapi masih lagi terkenang kat yang lama...sian yang baru tu kan??Tak patut...

I sanggup berkorban demi kebahagiaan u..bertuah kalau dapat orang gini,orang pompuan bila cakap dia akan pk dulu...dan setiap kata2 dia adalah ikhlas dari hati...bukan main cakap jee..ok!!



Bookmark and Share

  


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 22:49


Quote:

On 2004-03-07 22:42, i_shahdamaii wrote:


Eeewaahhhhhh...sedap2 rasa je ye kata kat orang pompuan.Sebenarnya...bila tanya
Lawa ke budak pompuan tu??...cuma nak tau je orang laki ni jenih yang mata keranjang ke tak..jenih yang pandang kecantikan paras rupa ke tak...bukan nak suruh puji!!

You dah makan ke belum?...nak tunjukkan keprihatinan orang pompuan sebenarnya,betapa caring kat awak2 semua!!

Rasa macam nak pening la...kita nak tengk samada laki ni ambik berat ke tak pasal orang pompuan,macam mana reaksi kalo pompuan sakit,bukan nak suruh picit kepala!!!Sebab kadang2 orang laki ni cam buat tak tahu je bila orang pompuan sakit...ada ke patut??

Letihnya hari ni..mana nak masak,basuh kain baju lagi...bukan nak ajak makan kat luar ye orang laki sekalian...just nak kongsikan penat lelah kitorang je,orang kata bila dah cerita ni at least kurang la skit penat kan??Masa ni la nak tengok orang laki ni nak tolong bantu ke tak...tapi normally tader yang nak tolong...dia buat dekkk je!!isk,isk...tak patut betul...

Kita lebih sesuai berkawan saja...kira ok la dia cakap gitu,buatnya dia tengking2 ke,haa lagi teruk!!Kire sopan santun la cakap gitu...

i suka berkawan dengan u...tu menunjukkan kejujuran dia dalam perhubungan tu.Bukan nak bodek2 pun...

You pernah tak teringatkan awek you yang dulu...dia cuma nak kepastian tentang status dia di hati orang laki...bukan nak ajak gaduh pun!!Ye lah...kadang2 orang laki ni walaupun dah ada yang baru tapi masih lagi terkenang kat yang lama...sian yang baru tu kan??Tak patut...

I sanggup berkorban demi kebahagiaan u..bertuah kalau dapat orang gini,orang pompuan bila cakap dia akan pk dulu...dan setiap kata2 dia adalah ikhlas dari hati...bukan main cakap jee..ok!!





Waalaikumussalam..
yg ini lagi dahsyat..ayat pembelaan nasib wanita..
hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 07-03-04 22:54


BUKAN NAK BELA YE...NAK JELASKAN YANG KERUH JE...

Bookmark and Share

  


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 22:54



Sokong i_syahdamaii...
lelaki selalu salah tafsir tentang wanita..
wanita memang sentiasa nak kepastian..
kak alin, kena demo pasni kalau ada lagi isu2 camni.. hehe

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 13:05


emmmm...

melawan balik nampak...tak pe tak pe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 13:36


Alaaa... kawin nanti pun ngan pompuan gaaakkk...

p/s: tak tau le plak kalau hok jenis yak auw auw tu..

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 13:36


Quote:

On 2004-03-08 13:05, muslimin23 wrote:
emmmm...

melawan balik nampak...tak pe tak pe..



Bisalah org perempuan syeikh..
hehe...........

mesti melawanla..kalau benda itu yg asyik nak kenakan mereka..

p/s: Prof ok..belaka..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 17:30


ni ade lagi satu kajian yang menarik....jangan marah ye...


Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt



Wanita:
1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..

hehehehe... Sabor Ajelahhh.............

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 17:49




mana ada mcm tu...
cuma, perempuan lebih cermat...

Quote:
Bisalah org perempuan syeikh..
hehe...........

mesti melawanla..kalau benda itu yg asyik nak kenakan mereka..

p/s: Prof ok..belaka..hehe



bkn melawan... cuma jelaskan kebenaran...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

  


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 08-03-04 17:50


betul2kan rambut? alah ..sahle...muslimin23 ni tak jage pandangan mate.... itu sikap mereka yg tak pakai tudung...yg pakai tudung rilek je...wahai member2 ukhwah wanita...die ni cite gaye org tak bertudung je...ahaks....sebab tempat die keje ramai perempuan cine tak pun india....hehehehheee......

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 17:57



Yang kedua ni lagi tak setuju... Memang ada perempuan yang lembap tapi tak semua...
Ana sendiri tak suka yang jenis lembap2 ni..
Tak kira lelaki ke perempuan
susah nak jumpa yang disiplin, tepat dan sistematik..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 771
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 18:02


laki mmg camtu..
pompuan pun mmg camtu..
masing2 Allah saja buat camtu.. baru la nampak beza.. pompuan dpt bezakan mana kaum yg sama ngan dia.. laki pun camtu.. takdelah samapi yg aww aww tu.. mana satu pun tak tau..
so, jgn la na gaduh2 lagi..
guraw takpe kot..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 18:04


ni bukan saya yang buat survey tapi sahabat yang lain..keputusan nye dorang bagi kat ana...


jangan marah....hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 08-03-04 22:36




Ermmm...makin panas lak rasanya!!
Apa2 pun tak elok nak berdebat pasal kelemahan orang pompuan ke atau nak banggakan kehebatan lelaki..sebab masing2 ada kelemahan dan kekurangan kan??So..buat kita semua yang ada di sini,jangan la nak susah2 buat survey pasal jantina ni sebab kita pun bukan perfect kan??Yang terbaik adalah kita patut muhasabah diri sendiri...orang laki perlukan perempuan dan begitu jugak sebaliknya,kena saling bertolak ansur la sebab perangai orang tak sama...lain manusia lain ragamnya!!
Tapi...cam panas je telinga ni bila baca...orang laki 4 perkara je tapi apa hal plak pompuan sampai 40??? isk...sabor je lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 22:39




Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 22:48





ermm.. sokong i_shahdamaii.. ..
tu la muslimin.. asik nampak yang tak elok je..

erm, yang pasal nak kua duit tu, betul ker cantuh..?? ni yang musykil nih..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 09:28


dekat topik ni saya tulis bacaan untuk lelaki saje..tapi pasal la pempuan jugak bace..kan dah marah..kira nak buat demonstrasi la ni ye...

saya tahu semua tu i_shahdamai...ni kan forum kelakar....saya cuma bergurau je tak lebih dari tu...
kalau ade yang terasa mintak memaaf banyak-banyak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

luhur_7
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7839
Posting: 18
Dari: Trengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-03-04 21:04


Saya pun serba salah gak nak komen...mumula baca artikel tu,terglak saya,tapi rasa macam ada btulnyer..
Tapi x sumer pompuan macam tu,x sumer pompuan berniat cam tu...jangan buruk sangka kat pompuan,ok?
Saya rasa MUNGKIN awak mmang slalu dapat kawan pompuan yang macam tu,sbab tu awak bleh pk cam tu... he he he dah nasib badan!
Banyak lagi pompuan yang ikhlas hati kat luar sana beb!
Eleh KALAU ADA lelaki yang tanya camtu,apa plak maksudnyer aa?



Bookmark and Share

  


  Member Information For luhur_7Profil   Hantar PM kepada luhur_7   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 12:40




adusss... terkena batang idung ana akhi muslimin23..

biasalakan... biasanyer bende yang tak dibagi tu lagi nak ditengok.. saje nak tahu ape yang terkandung...

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 12:45


Prof cuma nak gelak jer

hahahahahahahahaha


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 10-03-04 15:25


alah tiade paksaan pun samada untuk bacaan lelaki atau wanita....kan untuk pengetahuan tu...mestilah semangat inquiry wanita tinggi nak tahu apeeeeeeelah para lelaki ni yg tak puas hati sangat..padahal siapelaaaaa yg jage die dari kecik ntah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 16:03


emmmm...

ye saye tahu...mak saye jage saye dari kecik....

siapa yang makan cili dia yang terasa pedas...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

epal_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5703
Posting: 32
Dari: uia pj

Johor  


posticon Posting pada: 10-03-04 17:35


pernah dengar tak,cuma perempuan yg faham perempuan?
Argument2 tadi tu semuanye benar2 belaka.Lelaki tolong alert yea......

Bookmark and Share

  


  Member Information For epal_85Profil   Hantar PM kepada epal_85   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-03-04 10:56


yurp...
betul tue...
ana dah bacer sumer tue..
rasa nak gelak jer...


Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 17:01


gelak..jangan tak gelak

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 19:34


waaaaa....tak patut...tak patut...tak abis-abis perempuan yang kene...lelaki pun apa la kurangnya...yang pernyataan pertama tu..hmm..mungkin ada yang betul...tapi...yang kedua tu..manada!! geli hati ana baca yang kedua tu... punyela banyak keje...heish...tak semua yang macam tu tau...
haa...yang paling penting..ana sokong sesangat apa yang i_shahdamaii cakap tu...sokong 100%...!! perempuan memang la nak tau..lelaki tu ambik berat pasal dia ke tak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 19:48


hehehe....nampaknya....masih geli hati bila respon yg mcm2 nie..
Takpa muslimin23.....muslimat2 nie.....mmg tak sokong kalau benda takda pada mereka..

Prof hanya nka gelak.........hahahahahauahauahua



Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 17:52


hmmmmm....
ape nak buat...kadang2 tu asik tak nak mengaku...tapi tak pe...kita beralah je la...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

shanazz
Warga Rasmi
Menyertai: 14.03.2004
Ahli No: 7980
Posting: 11
Dari: Malaysia

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 18:21


ada yang betul ada yang tak kot
tengok situasilaaa

hehehe
sape punye kajian tu,
berpengalaman betul nampak

Bookmark and Share

  


  Member Information For shanazzProfil   Hantar PM kepada shanazz   Quote dan BalasQuote

shanazz
Warga Rasmi
Menyertai: 14.03.2004
Ahli No: 7980
Posting: 11
Dari: Malaysia

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 18:21


ada yang betul ada yang tak kot
tengok situasilaaa

hehehe
sape punye kajian tu,
berpengalaman betul nampak

-----------------
Cubalah menangis dalam ketawa, tersenyum sewaktu menangis dan dalam kesempitan menolong orang yang dalam kesusahan

Bookmark and Share

  


  Member Information For shanazzProfil   Hantar PM kepada shanazz   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-03-04 14:58


ewah... ...sesedap rasa kata kami tak nak ngaku...eleh...bukannya kita tak nak ngaku cuma...rasanya..muslimat2 yang ada kat komuniti ukhwah ni tak macam tu... alahai..tak bestnya asyik nampak posting pasal pompuan nih...kalau pasal lelaki je mesti yang baik-baik...hmm!! nantilah..bila rajin ana nak buat kajian pasal lelaki plak la...bila dah dapat nanti ana bagi tau ye...

-----------------
~~YG bERlaLu BIarKaN BeRLaLu, YG MeNdaTaNG hAdaPI dGN CemERlaNG~~

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 18-03-04 18:32


jangan la marah..nanti cepat tua....kan saye cakap ni hanya gurawan jer..tapi kalau ade kat korang org perempuan tu..nasib la...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-03-04 19:16


dok eh..sapa kata marah...saja je...suka-suka...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 12:18


kalau macam tu, bagus la

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-05-04 21:55


a'a sokong sgt....wasalm

Bookmark and Share

  


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

ainnor
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9170
Posting: 22
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-05-04 08:46


.....hehehehhe...rasa macam nak gelak ajer....kehkehkeh....sebenarnya perempuan ni unik sikit. tapi tidaklah terlalu suakr untuk ditafsirkan perasaannya, cuma kurang tepat ajer tafsiran tu...takpe dimaafkan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainnorProfil   Hantar PM kepada ainnor   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 31-05-04 10:28




ish2... mengamuk abis suma girls kat ukhwah. tapi rasanya mcm betul jer... terer tul muslimin




Bookmark and Share

  


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 31-05-04 10:38



haa kan dah pecah tembelang orang pompuan
tuu.trimas kat muslimin23.
orang pompuan jangan pulak ambik hati sampai nak boikot si muslimin23 tu plak yeeeeeek.
ini lumrah kehidupan......



Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 21:22


hehehehe...

well you know me....

bak kate pujangga la kan...kita tak boleh nilai diri sendiri...cuma orang lain yang boleh nilai diri kita....tak gitu sahabat???



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

pu3_solehah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9597
Posting: 136
Dari: seberang jaya

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-07-04 23:00


kalau pompuan cam tu.. laki plak cam ni....

Men Are Hard To Please

The problems with GUYS:

If u TREAT him nicely, he says u are IN LOVE with him;
If u Don't, he says u are PROUD.
If u DRESS Nicely, he says u are trying to LURE him;
If u Don't, he says u are from KAMPUNG.
If u ARGUE with him, he says u are STUBBORN;
If u keep QUIET, he says u have no BRAINS.
If u are SMARTER than him, he'll lose FACE;
If he's Smarter than u, he is GREAT.
If u don't Love him, he tries to POSSESS u;
If u Love him, he will try to LEAVE u.(very true huh?)
If u don't make love with him., he says u don't Love him;
If u do!! he says u are CHEAP.
If u tell him your PROBLEM, he says u are TROUBLESOME;
If u don't, he says that u don't TRUST him.
If u SCOLD him, u are like a NANNY to him;
If he SCOLDS u, it is because he CARES for u.
If u BREAK your PROMISE, u Cannot be TRUSTED;
If he BREAKS his, he is FORCED to do so.
If u SMOKE, u are BAD girl;
If he SMOKES, he is GENTLEMENT.
If u do WELL in your exams, he says it's LUCK;
If he does WELL, it's BRAINS.
If u HURT him, u are CRUEL;
If he HURTS u, u are too SENSITIVE!!
& sooo hard to please!!!!!
If u send this to guys, they will swear that it's not true.......
but if u don't, they say u are selfish.....
The moral of the story is.......SEND THIS TO GUYS OUT THERE ANYWAY... Send it to girls also, gives them some laughter ...


Bookmark and Share

  


  Member Information For pu3_solehahProfil   Hantar PM kepada pu3_solehah   Pergi ke pu3_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-08-04 23:09


ceh.....

balas balik nampaknyer kaum hawa kita ni...kenapa??? ade yang terasa ke... kalau terasa tu baik ubah perangai....hihihihi...

apa yang diutarakan oleh pu3_solehah tu ade kebenarannye..tapi semua muslimin dalam ukhwah ni tak macamn tu..muslimin-musliminkat sini semuanya baik baik..lebih-lebih lagi muslimin23..hehehe gurau je...

jangan marah yeee.nanti kena jual..

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ahmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9956
Posting: 39
Dari: tpGARANG

Selangor  


posticon Posting pada: 08-08-04 09:46


Kat quran pun ada cakap..
pompuan yg baik tok llaki yg baik...
pompuan yg jahat tok llaki jahat...

llaki @ pompuan ada yg baik & jahat..
Saya semua dlm komuniti ni ok

Akak2 buatla artikel "Lelaki oh Lelaki" pulak!

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmieProfil   Hantar PM kepada ahmie   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-08-04 17:11


Quote:

On 2004-08-07 23:09, muslimin23 wrote:

apa yang diutarakan oleh pu3_solehah tu ade kebenarannye..tapi semua muslimin dalam ukhwah ni tak macamn tu..muslimin-musliminkat sini semuanya baik baik..lebih-lebih lagi muslimin23..hehehe gurau je...

jangan marah yeee.nanti kena jual..



eleh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 15:33


hihihihi....
jelous la si aza tu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 17-08-04 17:15


wah macam nak gaduh plak topik ni.... rileks lah rasanya tak semua perempuan macam tu kenapa cepat melenting melainkan org tu rasa ada sifat tu ada dlm diri diorg..... tapi betul klu janji ngan perempun ni cerewwet skit kadang2 nak tunggu pun makan masa,nak cari tempat makan pun cerewet.....itu lah ini lah....macam2 hal....

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

sirna_bintang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10573
Posting: 291
Dari: cheras,KL

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 18:43


erm,fikir balik...secara jujurnya bagi saya wujud juga sesetengah perempuan yg macam ni...bukan nak mengata kaun sendiri tp hakikat itu ada juga pd kedua2 kita,adam atau hawa...namun ade juga jawapan yg sebaliknya.....semestinya perm mahukan perhatian dan kepastian ttg sesuatu perkara....dan org yg macam saya ni pun suka menguji seseorng... jadi bagi saya,dalam apa2 jua perkara yg kita hadapi ..lebih baik utk kita sentiasa berfikiran positif....dgn itu jiwa juga akan lebih tenang dalam menghadapi sesuatu tekanan,masalah atau apa2 jua keadaaan... dan yg lebih penting kedua-dua kita sebenarnya saling memerlukan dan janganlah kita sentiasa bersifat ego pd dr sendiri mahupun pd pasangan kita kelak akan merosakkan hubungan yg sedia ada....dan dalam nak menjaga hati/perasaan seseorg,jgnlah sampai menipu diri sendiri kelak diri juga yg susah....mungkin perlu juga namun jgnlah berlebihan dan jujur dalam perhubungan lebih memberi perhubungan itu kekal...insyaAllah...inagtlah,apa jua yg kita lakukan,kita sentiasa dalam pengawasan Allah yg Maha Kuasa...oleh itu sentiasalah kita berkasih sayang sesama kita....semoga jalinan yg terbina kekal hingga ke sana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sirna_bintangProfil   Hantar PM kepada sirna_bintang   Pergi ke sirna_bintang's Website   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 21:26


Assalammualaikum..
em,maybe betul..apa yg muslimin tulis.tapi harus diingat,x sume pompuan camtu.
dan maybe betul apa yg pu3 solehah tulis,tapi harus jugak diingat x sume lelaki camtu.
yg penting sekarang ni,yg manis jgn terus nak telan,yg pahit jgn terus nak buang.
yg baik kita jd pedoman,yang kurang baik kita tolak tepi jdkan ingatan.
utk org lelaki yg baik2 di ukhwah.com ni..org nak bagitau..kaum hawa dijadikan dari tulang rusuk kaum Adam,bukan dari kepalanya untuk dijunjung..bukan jugak di kakinya untuk dialas atau dipijak.tapi dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dipimpin..dekat dengan hati untuk disayangi....

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 21:46


adoi..makin lama makin ramai kaum hawa yang masuk topik ni dan akan cakap benda yang sama macam apa yang kaum hawa yang lain dah cakapkan.. bagus bagus..kita pertahankan martabat kaum hawa!! yang kaum adam ni pulak..sama je..tak abis-abis nak puji diri..lagi-lagi tu hah..muslimin23.. jangan marah ye..ana gurau-gurau je ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-08-04 07:15


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah yang penting jadilah anak-anak yang soleh dan solehah insyaAllah akan jadi lelaki yang bertanggungjawab dan wanita yang sabar menghadapi kerenah lelaki .

Wallahuta'ala a'lam bissawab
wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - neutral sebab umi ni seorang ibu kepada anak lelaki dan juga wanita

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 22:04


emmmm.........

pertama sekali saya mintak maaf coz takut ade pulak kaum hawa yang terasa....tujuan utama saya tulis LAWAK ni adalah just nak kongsi same-same je dengan sahabat semua....tak lebih dari tu....dari sini jugak kita dapat fikir dimana lelaki dan perempuan terdapat kekurangan nyer.....

p/s: best jugak je bace posting dari sahabat semua.....lastly...peace

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 02:10


hehehehe.jangan marah ekkk

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 02:11


jangan marah ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

iefa
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17742
Posting: 10
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 09:13


sokong i_shahdamaii...macam tula...

Bookmark and Share

  


  Member Information For iefaProfil   Hantar PM kepada iefa   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 09:28


:-di :-di :-di huhuu....ye ke ni......... :-P


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 10:12


no 2n 10 tu boleh lah dikira betui.... :lol:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 10:38


hmmmmmm................

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 771
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 10:46


Pada 05-03-04 18:37 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

cerita ini khas buat kaum lelaki... tapi kalau perempuan....jangan marah...


macam PERNAH KUJUMPA ARTIKEL SERUPA INI.. TAPI DI MANA YA??

:-) :-)


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 22:51


nampe??..marah ke??

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aljawzi
Warga Rasmi
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2112
Posting: 9
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 06-01-06 00:52


kalau tak pakai yang jenis tak pakai tudung dia pandang cermin sikat rambut,,yang saya menyampah nya yang pakai tudung,dalam dua tiga minit betulkan tudung,tak puas hati kat mana taktau la.. tambah Kalau lelaki tengok lagila sakan dia betulkan tudung.....................................................................

Bookmark and Share

  


  Member Information For aljawziProfil   Hantar PM kepada aljawzi   Pergi ke aljawzi's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-01-06 16:17


" 6. Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke? "

hehehe... :lol:

alah...lelaki pun begitu... :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 06-01-06 16:49


jangan lupa..ADAM pun sunyi tanpa HAWA..
inikan pula lelaki biasa....
betul tak kaum lelaki???sila jawab..

yang penting kita saling memberi dan menerima..
sama saja lelaki dan perempuan hanyalah hambaNya yang lemah..
sama-sama diciptakan untuk saling insaf-menginsafi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:24


:-) Assalamualaikum....


Hmmm...tak semua perempuan macam tu...apapun kita dijadiakan ALLAH untuk saling melengkapi...


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

  


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:25


assalammualaikum...
saya setuju dengan awak...
Lawa ke budak perempuan tu??...cuma nak tau saja orang laki ni jenih yang mata keranjang ke tak..jenih yang pandang kecantikan paras rupa ke tak...bukan nak suruh puji!!

You dah makan ke belum?...nak tunjukkan keprihatinan orang perempuan sebenarnya,betapa caring kat awak2 semua!!

rasa macam nak pening la...kita nak tengk sama ada laki ni ambik berat ke tak pasal orang perempuan,macam mana reaksi kalau perempuan sakit,bukan nak suruh picit kepala!Sebab kadang-kadang orang laki ni macam buat tak tahu saja bila orang perempuan sakit...ada ke patut??

Letihnya hari ni..mana nak masak,basuh kain baju lagi...bukan nak ajak makan kat luar ye orang laki sekalian...just nak kongsikan penat lelah kitorang saja,orang kata bila dah cerita ni at least kurang la sikit penat kan??Masa ni la nak tengok orang laki ni nak tolong bantu ke tak...tapi normally tak ada yang nak tolong...dia buat dekkk saja!isk,isk...tak patut betul...

Kita lebih sesuai berkawan saja...kira ok la dia cakap begitu,buatnya dia tengking2 ke,haa lagi teruk!kira sopan santun la cakap begitu...

i suka berkawan dengan u...tu menunjukkan kejujuran dia dalam perhubungan tu.Bukan nak bodek2 pun...

You pernah tak teringatkan awek you yang dulu...dia cuma nak kepastian tentang status dia di hati orang laki...bukan nak ajak gaduh pun!Ye lah...kadang-kadang orang laki ni walaupun dah ada yang baru tapi masih lagi terkenang kat yang lama...sian yang baru tu kan??Tak patut...

I sanggup berkorban demi kebahagiaan u..bertuah kalau dapat orang gini,orang perempuan bila cakap dia akan fikir dulu...dan setiap kata-kata dia adalah ikhlas dari hati...bukan main cakap jee..ok!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:31


memang kerja i_shahdamai mencari keDAMAIan..memang betul kata i_shahdamai tu..laki2 pula yang kena sabar ini..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:33


:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:35


amboi muslimin..hentam orang perempuan ye...tak mengapa,bukan semua perempuan begitu kan..kan..kan..

>>teruknya perangai perempuan kat atas tu..heheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

rifhan_irfan
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19826
Posting: 19
Dari: taiping

Perak  


posticon Posting pada: 06-01-06 17:43


assalamualaikum..
hmm,ye ke perempuan begitu?kalau betul pun,itukan lumrah seorang Hawa..mereka jenis yang tak berani nak berterus-terang sangat..kalau merajuk,memang rr nak dipujuk..kalau dipuji,kena ikhlas.perempuang kan sensitif..terlalu menjaga perasaan orang lain..kalau lah perempuan tu sama saja macam lelaki,berterus-terang saja bila bagi komen,tak best rr..itu hikmahnya Allah jadikan Hawa and Adam..orang kata bila kontras,baru best..hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For rifhan_irfanProfil   Hantar PM kepada rifhan_irfan   Pergi ke rifhan_irfan's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 17:46


Pada 07-03-04 22:42 , i_shahdamaii posting:

!!! QUOTE !!!




bagus juga jawapan i_shahdamaii.....
Apapun bukan semua yang dipostkan tu 100% betul...
sebenarnya bergantung kepada individu itu sendiri.....

:-? :-? :-di :-di


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

4_AllAh
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2005
Ahli No: 20107
Posting: 18
Dari: rumah

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 06-01-06 20:09


assalammualaikum..

nak kena sekeh betul muslimin23 ini..nanti biar nangis terguling2 bila zaujah dia cakap macam itu..hahaha..hidup i_shahdamaii..

Bookmark and Share

  


  Member Information For 4_AllAhProfil   Hantar PM kepada 4_AllAh   Quote dan BalasQuote

qarlena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.01.2005
Ahli No: 13844
Posting: 69
Dari: perak darul Rizduan

Perak  


posticon Posting pada: 06-01-06 20:46


:-) :-) :-)
tak patut lah...
hati orang mana boleh kita baca kan....
kita kenalah fikir positive...
kalau tak...tak mustahil hubungan yang terjalin..
tak kekal lama...

orang laki memang ambik mudah saja... :-P :-P
minta maaf balik.... :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For qarlenaProfil   Hantar PM kepada qarlena   Pergi ke qarlena's Website   Quote dan BalasQuote

qarlena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.01.2005
Ahli No: 13844
Posting: 69
Dari: perak darul Rizduan

Perak  


posticon Posting pada: 06-01-06 20:53


:lol: :lol: :lol:
agaknya muslimin23 ni dok memerhati orang perempuan saja agaknya....
dah lme ke buat macam tu...
ish..ish..ish..

entah-entah..dah buat rakaman...

mana ada sampi begitu sekali...
sampai boleh tertinggal kad palk tu...
logik ke tak...
macam dah tak betul saja... ;-) ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qarlenaProfil   Hantar PM kepada qarlena   Pergi ke qarlena's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 03:12


orang perempuan begitu la....hahahaha

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 03:43


assalamualaikumm...

huh......kan saya dah cakap untuk bacaan lelaki sahaja...yang kaum muslimat pergi baca kenapa pulak...hehehe..jangan la marah..saya tau bukan semua macam tu...

dan saya pun bukan la berkeja pergi survay budak perempuan kat luar sana tu...this just lawak saja la...ada benda boleh pakai...ada benda tak boleh pakai...fikir-fikirkan lah............

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

azri86
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 17683
Posting: 50
Dari: Tumpat kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-06 15:51


macam-macam adooo...he.he..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azri86Profil   Hantar PM kepada azri86   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-06 17:07


;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

hanim66
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21703
Posting: 1
Dari: universiti malaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-01-06 13:03


hahaha...klakarnyeee...
tapi bukan semua perempuan macam tu tau...
apapun perempuan ni jenis yang teliti,berketrampilan dan berkeyakinan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanim66Profil   Hantar PM kepada hanim66   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 00:29


emmm...
ada jugak kaum hawa yang menyokongnyer ye..bagus.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

niswatun_zulfa
Warga Rasmi
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21726
Posting: 14

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-01-06 17:08


ye la bukan nak lawan cuma nak bagi tahu yang sebenar dan sebetulnyee....
biaq orang laki tau sikit.....
apa-apa sikit semua orang perempuan yang kena.
mana aci....
yang perangai kaum laki tutup rapat.....
kalau nak cerita psal perempuan kena cerita pasal laki same....
baru la adil.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For niswatun_zulfaProfil   Hantar PM kepada niswatun_zulfa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 02:56


macam-macam la.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 13:22


hehe........:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 17:44


kenapa ni qudwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 15:16


yang 1 ada yang betul ada yang tak betul tapi banyak yang betul hehe
yang k 2 agak2 berapa lama la orang perempuan ambil masa untuk selesai keluarkan duit kat ATM ye hahaha

Bookmark and Share

  


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 16:00


kuang3x

Bookmark and Share

  


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-01-06 18:48


ayokkk

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:13


macam betul saja tu hehe :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

Nurilislami
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13939
Posting: 53
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-01-06 00:26


Assalamualikum wbt...
Nur sokong apa yang prof Muslim cakap untuk posting pada 07/03/04

heheh..sila rujuk ye sahabat2

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurilislamiProfil   Hantar PM kepada Nurilislami   Quote dan BalasQuote

Nurilislami
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13939
Posting: 53
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-01-06 00:27


Assalamualaikum wbt...

tak kan sampai begitu sekali.... ada yang di tokok tambah tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurilislamiProfil   Hantar PM kepada Nurilislami   Quote dan BalasQuote

nuraqmar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17977
Posting: 24
Dari: uia gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 09:07


...Terasa kena batang hidung la.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuraqmarProfil   Hantar PM kepada nuraqmar   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 11:11


Pada 12-01-06 17:44 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa ni qudwah


no komen...........


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:30


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:32


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

al-walid-04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11616
Posting: 135
Dari: kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-01-06 20:39


memang lawak juga.... saya pun ada juga satu...

perbezaan lelaki dan perempuan

Lelaki

1. Waktu lunch, jalan ke tempat makan

2. Sampai kedai makan, masuk

3. Ambik Pinggan

4. Letak nasi

5. Letak Lauk

6. Ke kaunter, Bayar nasi dan Air Sekali

7. ambil air

8. Makan

9. Habis

10. Balik kelas

11. pergi surau

Perempuan

1. Waktu lunch, jalan ke kedai makan

2. Perhatikan orang waktu jalan

3. Sempat mengumpat dulu

4. Sambil jalan betulkan tudung, tengok baju
sendiri, tengok kaki

5. Tengok baju orang lain, especially yang
cantik dr baju sendiri.

6. Sampai kedai makan, jenguk-jenguk dulu

7. Ramai orang, cari kedai lain.

8. Jalan lagi

9. Dah puas hati..masuk..

10. Survey lauk dulu 2, 3 minit.

11. Carik2 pinggan, ambik pinggan

12. Belek-belek pinggan, bersih ke??tak
bersih?..eeeeiiii..

13. Dah puas hati, ambik nasi

14. Ambik nasi ceduk sikit-sikit

15. Tak sah kalau tak ceduk 2/3 kali

16. Buang balik nasi.banyak..

17. Tak puas hati, banyak lagi..buang lagi..
(tinggal sejemput)

18. Godek2 sikit nasi dalam pinggan 2minit

19. Carik lauk. Survey dulu keliling meja.
Tenguk sana, tenguk sini

20. Jengok dalam bekas lauk, ambik kuah sikit

21. Jengok bekas lauk lain, ceduk kuah sikit
lagi

22. Jengok lagi?sambil tu tengok2 orang,
jeling-jeling

23. Ambil lauk

24. Pusing lagi

25. Carik sayur pulak!

26. Ambik sayur selepas survey dan keliling
2 minit

27. Ke kaunter bayaran

28. Tgk2 nasi dalam pinggan

29. Berbisik dengan kawan "alamak banyak la
aku ambik"

30. Sampai depan kaunter "berapa?"

31. Bukak dompet..belek2 celah kad2 bank,
celah kad2 nama, celah gambar2..

32. Keluarkan duit

33. Buat isyarat mata dengan member (sebab
nasi mahal)

34. Bayar.Berdiri masukkan duit baki

35. Tutup dompet. Ambik nasi

36. Tinjau-tinjau tempat duduk.

37. Jumpa tempat duduk..alamak kotorlah!!!

38. Cari tempat duduk lain

39. Jumpa.Duduk..

40. Alamak.Air tak order lagi

41. Tinjau2, carik orang order air..sambil
tangan betulkan tudung

42. Order air

43. Bangun

44. Ambik sudu

45. Duduk

46. Bangun

47. Ambik Tisu

48. Duduk

49. Air sampai

50. Belek dompet (Step tadi)

51. Bayar

52. Tutup

53. Minum air

54. Start makan

55. Tengok-tengok orang sambil makan

56. Makan separuh..kenyang

57. Sebab dah minum air

58. Letak sudu, letak garpu

59. Pinggan tolak tepi

60. Borak2 kata makanan tak sedap

61. Ngumpat2..tengok orang

62. Pukul 2, pergi kelas

kesimpulannya.....
perempuan lebih cermat berbanding laki2....itulah sebabnya mengapa perempuan selalu tumpukan perhatian yang lebih untuk sesuatu yang dianggap biasa oleh laki2

(sekadar senyuman....)
[ Telah diedit oleh: al-walid-04 pada 19-01-06 20:47 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-walid-04Profil   Hantar PM kepada al-walid-04   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» perempuan oh perempuan...(untuk bacaan lelaki sahaja)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.241547 saat. Lajunya....