Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 1 hari, 11 jam, 11 minit yang lalu
Tayu: 3 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
muslimiman: 11 hari yang lalu
SaLaFiaN: 13 hari yang lalu
Bubnowie: 16 hari yang lalu
tereturubuzu: 19 hari yang lalu
khalifah: 24 hari yang lalu
RedPetunia: 24 hari yang lalu
kaze: 28 hari yang lalu
Daeng_Jati: 30 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Mana student Kukum?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Mana student Kukum?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Mana student Kukum?

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 16:27


shukran...cantiknya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 09-11-06 23:56


'afwan..

macam mana exam hanis?

mesti rjn p libry kan..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 10:34


hehe...selalu juga kat library.tak boleh study kat bilik kang ngantok.habis 23...huhu harilast. alhamdulillah banyak gap..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 10-11-06 13:31


wah best gila...

den bederet saja...tadi 2nd paper..

lepas itu isnin dan rabu depan..

mesti selalu jumpa ni pasal den pun hari2 lepak libry

huahuahua

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

hamba_tarbiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.09.2006
Ahli No: 26262
Posting: 7
Dari: Kuala Terengganu dan Perlis

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 16:48


salam...boleh ana tau,kakak2 yang ada ni tahun berapa ye?ana ni baru saja jadi junior kukum tahun ni..tahun satu...erm mhn tunjuk ajar daripada senior2..tak sgka,rupa2nyer ada bakal produk kukum kat sinih...insyaAllah sama-sama ta'ruf..ikhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hamba_tarbiyahProfil   Hantar PM kepada hamba_tarbiyah   Pergi ke hamba_tarbiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hamba_tarbiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.09.2006
Ahli No: 26262
Posting: 7
Dari: Kuala Terengganu dan Perlis

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 16:51


salam...boleh ana tau,kakak2 yang ada ni tahun berapa ye?ana ni baru saja jadi junior kukum tahun ni..tahun satu...erm mhn tunjuk ajar daripada senior2..tak sgka,rupa2nyer ada bakal produk kukum kat sinih...insyaAllah sama-sama ta'ruf..ikhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hamba_tarbiyahProfil   Hantar PM kepada hamba_tarbiyah   Pergi ke hamba_tarbiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 21:47


ye ke...tapi besok an tak ada lah...sebab besok paper koke.kita jumpa hari ahad ni ye..insyaAllah...malu2 pula nak perkenalkan diri :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 11-11-06 22:32


hamba_tarbiyah : salam ukhwahfillah

akak tahun 4, communication eng.adik kos apa pula ek?

mai libry jangan tak mai huhu~~ bersama kita buat libry macam supermarket uhhhhh

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-11-06 21:35


hanis plakz kos apa..ni semua dak2 wang ulu ke

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-06 19:30


yeahhhh dah habis paper..alhamdulillah

kepada yang belum habis lagi..selamat meneruskan perjuangan hingga ke titisan dakwat yang terakhir ;-)

sekarang nak fikir presentation, nak fikir FYP pula..

ya Allah..mudahkan segala urusan kami..amin

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 17-11-06 12:33


Assalamu'alaikum..jazakilllah nur_hikmah invite ana join balik..actually lama sangat tak jengah..yela dr usmad tak ada agaknya..

erm..panas topik ni pulak jdnye..erm, alhamdulillah ada respon dr adik2 junior..
erm..memang itulah pengisian wajib kukum..ana sampai skrgpun tak gheti buat poco2 2..huhu malas nak ikut,lagipun for what?

tapi ana gembirala ada adik2 dr kkg..ana nak cari follw up untuk kita sentiasa dcuss about situation kukum..

hanis_syuhada paper work apa yang kamu buat?dah majukan dah?
erm actually ana banyak sangat dah ana jadi ber'masalah' di mata kukum, actually rektor..tapi itu kenangan ana, yang ptg generasi2 lepas ni tak cepat mengalah..dan tidak sekadar menangguk di air yang keruh..
sebab semakin lama semakin ramai student yang masuk ke kukum...

what we’re going to do? that's the very important thing..

sebarang permasalahan bo majukan pada ana [email protected] atau [email protected]

ukhwah fillah abadan abada

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-11-06 20:47


welcome back ya akhi

selamat bercuti kepada yang bercuti

selamat memulunkan diri untuk FYP kepada final year student

selamat berInTra kepada 3rd year student

ha'a ye mana pergi akhi Usmad..lama tak nampak..p mano??

dah xwujud dah kat kukum ke

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 17-11-06 21:07


alhamdulillah dah lulus...no need to use paper work.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 17-11-06 21:08


ala bestnya dah habis...ana lmbat lagi.hari last pula tu...pas tu 25 ada program komuniti laks...erm nak balik kg.:)

mekatronik...second year

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

rabiatunhannan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10782
Posting: 30

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-11-06 23:16


salam 'alaik

alhamdulillah ana pun dah habis exam hari ni...hehe fuh lega beno rasonyor :-D

kepada hanis diucapkan semoga berjaya habiskn jawab exam sampai habis.. BBASHA !!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatunhannanProfil   Hantar PM kepada rabiatunhannan   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 18-11-06 00:54


ooo akhi usmad dah berhenti dr kukum tak silap ana..
masa kita masuk sem hari 2 dia dah kerja kat petronas dagangan..tapi lepas 2 dengar ura2 sambung belajar kursus yang sama kat politeknik ungku omar agaknya..anapun dah lama tak ty khabar dia...
firdaus15 tau tak?
huhu

baguslah macam 2...bersama menggerakkan usaha da'wah dan iklim deeni di bumi 'universiti malaysia perlis'
mulakan dengan niat dan hati yang ikhlas insyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 08:35


Pada 17-11-06 12:33 , faryd posting:

!!! QUOTE !!!



hanis_syuhada paper work apa yang kamu buat?dah majukan dah?
erm actually ana banyak sangat dah ana jadi ber'masalah' di mata kukum, actually rektor..tapi itu kenangan ana, yang ptg generasi2 lepas ni tak cepat mengalah..dan tidak sekadar menangguk di air yang keruh..
sebab semakin lama semakin ramai student yang masuk ke kukum...



maca, tahu saja kes ni...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 19-11-06 11:26


oo tau ke?
ana memang dah banyak kali berjumpa dengan rektor secara langsung dan bersendiri..
memang tak cukup 2 jam...
memang patut tahu agar menjadi pengajaran...
anyway, macam mana situasi di wg ulu....dah lama tak pagi,ana pagi masa jenguk sedara ana masa awal2 sem dulu..
sempat juga jadi ketua fasie masa program spm menjana jurutera glokal....
[ Telah diedit oleh: faryd pada 19-11-06 11:27 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 19-11-06 13:46


macam nak kenal saja....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 20-11-06 11:00


macam nak kenal?
hurm..sukarnye berkomunikasi dan berdiskusi dengan student wang ulu, ada lecturer uitm nak cari anak2 kawan mereka kat wang ulu pun masalah...
nak buat majlis dengan dak2 wang ulupun susah...smpikan ada satu majlis buka puasa PPK yang datang 10 org padahal seratus lebih...lecturer pun pening tengok sukar terutamanya adik2 yang baru register nak beri komitmen dan perhatian...
nak kena buat apa?
even distribute kampus, dah tak pandai nak hidup dalam masyarakat kampus...nak tunggu dan lihat? takkan selesai
jgnkan masalah sosial yang ada ni akan terus parah...masalah kita nipun takkan selesai...kerana sentiasa berasa duduk di zon selesa

kita nak lihat situasi kukum akan terus dan terus begini...
jgnkan nak mempersoalkan...tapi apa yang kita perlu lakukan untuk meniti kehidupan di kampus bernama kukum atau univ malaysia perlis.....terus hanyut? dan tidak ada sensitiviti langsung terhadap
situasi persekitaran

Maafkan segalanya atas kekasaran bahasa..
Ampunkan dosaku Ya Allah..berikanlah aku kekuatan untuk menghadapi situasi ini...permudahkanlah urusanku
[ Telah diedit oleh: faryd pada 20-11-06 11:07 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 20-11-06 15:58


nampaknya ramai pelajar kukum dalam ukhwah..boleh buat JK KUKUM ni.insyaAllahkita bergerak seiring dengan perubahan ke arah Islam Yang Benar

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 20-11-06 18:00


Pada 20-11-06 15:58 , hanis_syuhada posting:

!!! QUOTE !!!

nampaknya ramai pelajar kukum dalam ukhwah..boleh buat JK KUKUM ni.insyaAllahkita bergerak seiring dengan perubahan ke arah Islam Yang Benar


erm dr 2003 diusulkan tapi tak berjaya lagi...erm insyaAllah, boleh saja...lagipun sejak usmad tak ada anapun tak tahu nak diskusi dengan siapa pasal JK KUKUM ni
anti ada cadangan yang bernas boleh diutarakan

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 00:02


anta tahun berapa sekang?boelh lah juga...Nur hikmah boleh lah join.kita mulakan sem depan...sem ni dah nak habis sem dah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 00:03


insyaAllah...:0)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-06 12:01


ana dan nur_hikmah dah tahun akhir dah..tinggal satu sem saja lagi, tapi insyaAllah yang mana kami mampu untuk menjayakannya insyaAllah kami akan cuba tak begitu nur_hikmah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-06 15:38


wah meriah tiba-tiba syoknye hehe...

uih Usmad..cayalah tak kusangka hehe ChaiYoK!!

JK KUKUM...En Nazri pernah suggest juga...sebelum practical lagi ada juga sembang2 pasal ni..

hehe selagi jasad dikandung badan..boleh saja ON

hurmmm Teater Muzikal Islam tu bagaimana?tak nak proceed ke..

rahman di hari itu dah sungguh2..last2 semua tenggelam dalam kesibukan study & FYP hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-06 21:15


huhu..a'ahla hari 2 macam nak proceed dah...teater muzikal islam...sem depan sajalah kalau dapat nak buatpun huhu..
erm ana tak clear lagi pasal 2, kalau dah siap paper work okla..
terus saja majukan..
huhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 23-11-06 12:50


memang plan untuk buat sem depan

paperwork tu yang xreti nak buat huhu~~

ana dah nampak agaknya bagaimana yang En Nazri nak buat tu

dia nak buat ala2 Mlm Sinar Maulidurrasul tu...

syoknyerrr....boleh inshoff perform sekali :P

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 23-11-06 14:18


ooo nak habis dah.alhamdulillah dah habs final...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 24-11-06 14:18


malam sinar maulidurrasul?
erm tak pernah tgkpun...ke yang ada siti nyanyi 2?
erm ok, sol melibatkan semua sekolah lah?
huhu,itu yang sebaiknye...usulkan pada HEP
dengan sokongan unit kebudayaan insyaAllah boleh
erm...

hanis_syuhada..selamat merdeka huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 09-12-06 22:40


ye agaknya yang ada siti tu...

yang pasti ada selingan sajak dan puisi oleh ustazah bahiyah best tuuuu

[ Telah diedit oleh: NuR_HiKMaH pada 10-12-06 01:53 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 10:38


Assalamualaikum. hai rindu ke??? kat sini saya nak pohon ribuan kemaafan andai kata ada salah silap pada antum semua. sekarang sibuk sangat tak ada masa nak layan ukhwah lagi. kalau bukak pun sekadar baca pm saja. lagi satu ana nak tegur tak ada ke yang sukarela nak upgrade kukum nya site ni.

Ahli terkini yang ana dapat kesan.

1 Usmad
2 akulajin
3 NuR_HiKMaH
4 ead
5 Firdaus15
6 faryd
7 iman7
8 amier_hafizun
9 deng_ejut
10 al-bana
11 xrem2020
12 AinaAtikah
13 badai_trg
14 Nur10
15 nurkasih_iman84
16 withoutaface
17 Hafiz_kacak
18 kazuya
20 nynaaz_279
21 Nazri
22 rabiatunhannan
23 kama_klate
24 serry
25 hipopomomo
26 taqwaa85
27 hanis_syuhada
28 hamba_tarbiyah

kalau ada yang tertinggal tambah sendiri k.

Wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 10:44


kejap lupa nak ucapkan selamat datang kepada semua warga baru kukum ke ukhwah site.

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 11:37


usmad buat pa sekarang?

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-07 02:20


welcome back usmad..

terkejut nampak enta naik sem di hari itu hehe

lama menyepi hang p mana

bertapa ek :-p

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 14:27


oooo dah masuk ngaji balik ka?erm...bgs2

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-01-07 14:10


usmad, what do u mean by "upgrade kukum nya site"

sukarela jenis apa tu hehe dok peha sekagho

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 20-01-07 17:12


Adoi kesiannye kat hamba ni. Letih pergi KL. bila dah sampai tak ada orang pula terpaksa tidur kat masjid. esok pepagi kena balik pula. dah lah tebgah sibuk. esok pagi ada majlis aqiqah. malam meting. huh besarnya dugaan hidup.

Apalah hikmahnya dapat cubaan yang macam ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Rijaalun_Aqidah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2699
Posting: 22
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 03-02-07 00:05


salam' ana budak unimap..... apa kukum2 ni tak main lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rijaalun_AqidahProfil   Hantar PM kepada Rijaalun_Aqidah   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-02-07 22:27


salam2

ahlan wasahlan UniMAP :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 22:51


Pada 20-01-07 17:12 , Usmad posting:

!!! QUOTE !!!

Adoi kesiannye kat hamba ni. Letih pergi KL. bila dah sampai tak ada orang pula terpaksa tidur kat masjid. esok pepagi kena balik pula. dah lah tebgah sibuk. esok pagi ada majlis aqiqah. malam meting. huh besarnya dugaan hidup.

Apalah hikmahnya dapat cubaan yang macam ni.


salam...
ana rasakan usmad..
hikmah tersuratnya...
usmad dapat meningkatkan lagi tahap kesabaran yang sedia ada..
:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-02-07 21:49


HIKMAHnya >> NuR_HiKMaH hehe gurau saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-02-07 00:00


Pada 06-02-07 21:49 , NuR_HiKMaH posting:

!!! QUOTE !!!

HIKMAHnya >> NuR_HiKMaH hehe gurau saja


best ni... besar betul hikmahnya...
:lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 02:23


lama tak dengar cerita..pa kabar semua?

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 14:45


Tahniah buat semua teman-teman yang dah habis belajar. Tah bila kita dapat bersama lagi. Adoi sedihnya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 20:34


Amboi lama tak online. mana peginye sahabat2 ana ni???

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 17:58


Alahai laman ni dah tak aktif ye. mentang2 anda dah grade

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 29-09-08 14:07


huhu..itulah pasal..anapun sekarang kat UK kerja..dah lama tak jenguk site Ukhwah ni..
usmad where u?

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Mana student Kukum?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.1597 saat. Lajunya....