Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
syahidatul: 6 hari yang lalu
raudhahasanah: 7 hari yang lalu
drzul-f: 12 hari yang lalu
hafiz_along_83: 13 hari yang lalu
halawatuliman: 29 hari yang lalu
nabilah: 29 hari yang lalu
aye: 31 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: cara nak tackle lelaki ego...


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» cara nak tackle lelaki ego...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh cara nak tackle lelaki ego...

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 14:34



Anis just nak minta pendapat semua....
camner nak tackle lelaki ego?


Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 28-02-04 15:15


just go on kat dia, dan ucapkan, i love u..heheh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

ummuhabibah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2064
Posting: 45

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-02-04 15:55


ucap i love you lglah ego...heheh..
ala,bg penampar je..eh garang plak..
camna yerk..usaha tanpa jemu..last2 pun dia pahamlah jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuhabibahProfil   Hantar PM kepada ummuhabibah   Pergi ke ummuhabibah's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 16:11


Susah la......
nnti dibuatnya gempaq satu sekolah....(kantoi)
lgpun, bdk tu mmg ego gileerrr.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

nabsyaz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6070
Posting: 98
Dari: Bandar baru bangi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-02-04 22:08


Sy rase baik x yah..kalo die tau ade org admire kat die
lg tggi ego die...nape nak laki ego lak ni?bleh thn ke ngan prgai die nanti?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabsyazProfil   Hantar PM kepada nabsyaz   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 28-02-04 22:16


sebelum timbul persoalan di atas,ye ke lelaki ego?

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 22:29


assalamulaikum wbt..
ukhti humaira..
masalah nak tackle lelaki ni..saya rase jangan nak bersungguh sangatlah..sebab malu.."ade ke perigi dok naik bas nak cari timba??"tu satu..
lagi satu..janganlah kita cari lelaki yg ego...nak buat ape?terang2 nampak dia ego..hemm saya rase x sesuai..lagi satu..di usia kita yang muda ni cube2 lah kita tackle Allah dengan buat amal kebajikan dulu..barulah kita pikiaq bende2 tu....saya cuma nasihat..



p/s:dulu dan sekarang masa sudah jauh meninggalakan kita semua..wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Tuffah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 6997
Posting: 56
Dari: Giant

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-02-04 22:31


Quote:

On 2004-02-28 22:08, nabsyaz wrote:
Sy rase baik x yah..kalo die tau ade org admire kat die
lg tggi ego die...nape nak laki ego lak ni?bleh thn ke ngan prgai die nanti?



Saya ada sikit setuju la dgn nabsyaz nih...

nak tekel, carile yg senang ...
eniway kalu nak gak, carile sebab knape die ego... maybe die nak tunggu org yg betul2 ikhlas (bkn suke2). So kalau die nampak keikhlasan awk die akan berubah insya Allah

Tp mungkin jg ade org ego dlm erti kata 'ujub'(na'uzubillahi min dzalik)...so ignore this type -->jgn prasangka sebarangan

wAllahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For TuffahProfil   Hantar PM kepada Tuffah   Pergi ke Tuffah's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 00:41



well, actually, anis just tanya....
coz kat class anis ade sorang bdk lagu tu....
anis mmg x thn ngan perangai dia, cuma kawan anis syok kat dia....katanya macho...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 00:56


emmm...susah gak ni.lelaki ego ni bukannyer suker kalo tau ramai pompuan syok kat dia,lagi la dia ego.buat2 je tak kenal,pastu mesti dia pelik,nape la pompuan ni tak suka kat dia...padahal ramai awekss minat kat dia.kekononnya budak pompuan yg sombong ni(sebenarnya suka ) saje nak jual mahal.maybe lepas tu..terus laki tu jatuh hati kat dia n then jatuh la ego dia. .

sebenarnya...idea tu pengaruh dr novel2 yg ana baca.aplikasi la ni.


-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 01:02



dh agak dah...cerita kat TV pun selalu cam tu....

tapi kan, lelaki ego ni selalunya berubah krn sorang wanita tau...
dan jangan terkejut andai dia lebih penyayang dr yg lainnya.....

so, pd sesiapa yg syok kat lelaki lagu ni, jgn takut sbb lelaki dan wanita disatukan utk menutup kelemahan masing2....

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-02-04 09:43



...nak buat camne, kelembutan perempuan melemah kan lelaki...diciptakan hawa untuk menjadi isteri adam...lelaki ego ni senang jer...jangan sesekali peduli kat dier...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 11:02




ana rasa tackle lelaki ego ni buang masa jer.
lebih baik tackle ilmu lagi baguih..
tackle tips nak jwb exm cam ner..

lelaki ego, buang masa jo.
percayalah, jodoh tue dah tetap di azali lagi..
dah sampai seru, berusahalah yer..


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 12:30


yuppppp

caiyoooo!!!! caiyoooo!!!!!



-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 13:27


dalam keegowan lelaki ada kelembutannya....cubalah perlahan-lahan..mesti dapat nyer,.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

amiela_8687
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4524
Posting: 40
Dari: mountain seri garden

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-02-04 15:25


akum
,,klu amiela jgn arap amiela nak teklce lelaki ego???
buat jatuh maruah jer!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amiela_8687Profil   Hantar PM kepada amiela_8687   Pergi ke amiela_8687's Website   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 29-02-04 15:38


Quote:

On 2004-02-28 22:29, syed wrote:

masalah nak tackle lelaki ni..saya rase jangan nak bersungguh sangatlah..sebab malu.."ade ke perigi dok naik bas nak cari timba??




hmm...saya pun slalu terfikir macam ni...
tapi kalau fikir balik baik2...apa salahnya??
zaman nabi dulu pun ramai yg buat macam ni.permpuan minang lelaki...hatta Khadijah, isteri kesayangan nabi pun buat...

org kata tuah takkan dtg bergolek...kene laa ada usaha..tapi pastikan usaha tu menepati syariat Allah..
so kalau dah betul2 suka, minta tolong pada Allah.. kalau yakin dgn keputusan tu, proceed je la..

wallahua'lam..

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 12:05


cuba dan terus cuba...ala....lelaki egonya tak ke mana...sampai masanya hilanglah ego dia tu...

ego dah sebati dalam hidup lelaki

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 12:48




rasanya tak perlulah fikirkan sgt ttg hal2 mcm ni...
tumpukanlah dulu pd pelajaran...
kenapa perlu mengejar cinta yg tak pasti...
kalau dah betul2 bersedia nak kahwin, buatlah solat istikharah...
kalau masih jauh kearah itu, hindarilah dari cinta manusia yg melalaikan...
cintailah ilmu...
krn itu yg utama..
dan hanya cinta Allah yg abadi...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 01-03-04 13:32


tak perlulah nak tackle lelaki yang ego ini...

biarlah mereka dengan keegoan mereka.
kerana ALLAH pasti akan membalasnya...

dalam hidup ini , kita tidak boleh terlalu ego,sombong dan mengikut kata hati kita sahaja.

pernah suatu ketika dahulu, seorang kawan saya dengan penuh ego telah menyatakan yang dia tak akan terpikat dengan mana mana lelaki.dia tak akan jatuh cinta dengan lelaki.
tetapi entah macam mana, ALLAH saja nak menunjukkan... dia menjadi terlalu kecewa kerana cinta dia ditolak mentah mentah oleh seorang lelaki.

sebab tu, kita ni kalau bercakap tu kena fikir dulu. jangan bercakap ikut sedap mulut saja.




lelaki ego...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ZaufanTM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5451
Posting: 66
Dari: Lembah Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 01-03-04 13:46


Ego??ke pemalu..
Sbb ada juga dikalangan kawan sy jenis mcmtu.ok ape..sekurang-kurangnya dpt jaga akhlak sbb lelaki yg baik jenis yg malu-malu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZaufanTMProfil   Hantar PM kepada ZaufanTM   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-03-04 14:01


laki tu ego2 pun,dia tu siapa?senang je nak tackle org mcm ni...
kita sentiasa jadi dan berusaha utk jadi lebih baik dari dia..hilanglah ego dia tu nanti.....

Belajar2 jugak...takkan masa belajar tak mencari...walau jodoh ditangan tuhan,kena usaha juga..kalau tak..confirm pegang sijil.,tittle anak dara tua.......
Cinta pd tuhan memang hakiki..kena ingat juga,tuhan suruh manusia berkasih sayang..kalau sayang tuhan tak sayang manusia,Allah pun tak proceed juga....
Be rasional sikit kalau nak menjawab....bukan kerana nak show off...

lihat dan faham


Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 14:18


Quote:
Belajar2 jugak...takkan masa belajar tak mencari...walau jodoh ditangan tuhan,kena usaha juga..kalau tak..confirm pegang sijil.,tittle anak dara tua.......
Cinta pd tuhan memang hakiki..kena ingat juga,tuhan suruh manusia berkasih sayang..kalau sayang tuhan tak sayang manusia,Allah pun tak proceed juga....
Be rasional sikit kalau nak menjawab....bukan kerana nak show off...



it's true...
tapi, tak perlulah menggalakkan cinta dikalangan remaja...
Allah mmg mengurniakan manusia dgn sifat kasih syg...
tapi, jgn disalahgunakan kearah yg mengundang maksiat...
cinta sebelum kahwin tidak digalakkan...
tapi, masih boleh jika nak bercinta...
jika pandai menjaganya dgn batasan syariat...
"utamakanlah yg lebih penting"...
maksud saya disini ialah ketika umur yg masih muda remaja...
utamakanlah pelajaran...
tak perlu mengejar cinta hanya krn takut menjadi andartu...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 14:42


em...tak payah la dek.....
kita pon kene jaga ego kita....asyik org llk je ego...lagi pon lebih baik kita sayang insan yg menyayangi kita drp terhegeh2 dekat org yg belum tentu lagi boleh terima kita....
lagi pun member adeq anis masih muda lagi...baru nampak di depan mata...nanti kalau dah mula melangkah ke ipt lagi ramai orang yang akan jumpa...kalau nak cuba2 rasa sayang pun simpanlah dulu...kemudian bagilah dekat orang yang sebetulnya....key...think about it....

-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 01-03-04 18:31


hm bagi ana plak...dulu ana suka gak pada lelaki yang ego...entah kenapa...tapi ana pun lagi ego...last last sama2 suka tapi last2 jadi kawan lebih baik.....senang ckp perempuan dan lelaki sama saja egonya...tapi yelah ana perempuan so ego perempuan ok skit drpd lelaki..... susah kalau sama sama ego....ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-03-04 19:39


ego macam mana tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 21:01


isk... susah nak cakap... laki ker pompuan ker... dua² ada ego masing². tak yah laa nak tekel org yang ego nie... egonya tak kemana..

tapi ana ada jugak sedikit setuju dengan joshua, blajar² jugak.jodoh mmg ditangan tuhan. tapi kalau tak berusaha, dah habis blajar, dah bekerja... belum jupe pasangan susah jugak.... tak semestinya golongan dewasa jer yang bleh kahwin... remaja pun bleh jugak kahwin... abis kalau dah jodoh pada usia muda. tak kemana jugak... apepun dalam kehidupan nie... UTAMAKAN YANG UTAMA...yer tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 02-03-04 11:28



susah nak tundukkan lelaki ego.saya pernah menpunyai kawan yg sangat2 ego.klu kite salah kite kena minta maaf dgn die.so,kite kena mulakan dulu dalam semua hal.kena selalu mengalah,klu pun die bersalah.mmg menguji kesabaran.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

arpyz
Warga Rasmi
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2814
Posting: 5
Dari: newcastle

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-03-04 12:09


toksah susah2 nk gi tackle mamat 2.org ego kena la lawan dgn ego gak.buat cam biase je.buat cam bdk 2 takde.kalo die lalu buat2 x nmpak.lame2 mesti die jual murah nye.cube try test uji!

Bookmark and Share

    


  Member Information For arpyzProfil   Hantar PM kepada arpyz   Quote dan BalasQuote

ahsanisya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6382
Posting: 84
Dari: bandar ikan patin

Pahang  


posticon Posting pada: 02-03-04 16:30


.......

bagi ana lah lelaki ego ni.... selalunya perasan dia ni dikenali ramai dan handsome, so tak yah lah nak usha laki2 yg macam ni...... amacam betul tak apa yg ana kata ?www.kuim.edu.my

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahsanisyaProfil   Hantar PM kepada ahsanisya   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 03-03-04 09:17


HM....ana setuju dgn arpyzzzzz......hidup arpyz....memang lelaki ego terdiri drpd org yang handsome dan di minati.kan ahsyanisha..dulu ana dan die sama2 jual mahal...tapi entah mcm mana ter...ehem plaks.....tapi lame lame ana rase baik berkawan biase saje sebab banyak dugaan dan rintangan kalau dah selalu bersama....lagi senang kalau sorang sorangsss...... ..sure ramai tak setuju dgn ana.....whatever....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 03-03-04 09:17


HM....ana setuju dgn arpyzzzzz......hidup arpyz....memang lelaki ego terdiri drpd org yang handsome dan di minati.kan ahsyanisha..dulu ana dan die sama2 jual mahal...tapi entah mcm mana ter...ehem plaks.....tapi lame lame ana rase baik berkawan biase saje sebab banyak dugaan dan rintangan kalau dah selalu bersama....lagi senang kalau sorang sorangsss...... ..sure ramai tak setuju dgn ana.....whatever....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-03-04 14:28


I'm just curios..lelaki ego tu handsome sgt ke?????...biasa yg ego ni sombong bodoh.....takyah cari org mcm ni..ada insan lain yg tak ego dan can treat you really good..tul tak.....ego dia tu tak ke mana,one day u dpt yg lagi baik,tayang depan dia..tengok,how far ego dia boleh pergi.....


p/s:tak suka ego,suka lego

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

husnahaifa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6508
Posting: 23
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-03-04 15:03




hmm......
kate orang kalau dah suke tu tak kiralah macammana pun keadaanya. Yang hodoh jadi cantik, yang busuk bau wangi...
bagi saya untuk masak daging yang baru keluar dari peti ais perlulah direndam dengan air dahulu baru lah lembut.
so begitu juga dengan 'kisah' ni cuba dahulu berbaik baik dan berjinak jinak insyaallah lembutlah hati insan tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For husnahaifaProfil   Hantar PM kepada husnahaifa   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 04-03-04 00:10


wahhh...semakin hangat topik nih.apapun ajngan jadi org yg ego terlampau.





wallawalla....wallawalla

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

liya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6308
Posting: 86
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-03-04 00:29


Tacke lah ngan sifat humble dan rasa rendah diri pada dia... tentu hancur gak egonya yang terlampau suatu hari nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For liyaProfil   Hantar PM kepada liya   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 08:52


jual mahal aje ngan die..senang..tayah susah2 nk pk cmner nk tackle.so..baru ade kelainan sket ngan awek2 yg lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 14:33


bagi ana..org camni tak yah layan la....

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 15:39


jerit kuat-kuat kat dia...kata saya suka awakkkk...so awak jgn ego....

kan power dan berani tuh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 07-03-04 13:07




tackle lelaki ego hai pelik bunyi....sepatut lelaki tackle perempuan,dunia dah terbalik.....tapi bagi pendapat ana tak payah tackle lelaki ni memalukan aje.jaga peribadi antum sebagai muslimat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

al-zikr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6386
Posting: 35
Dari: dunia fana'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 00:17


nak tackle laki ego???? camnilah saya pun salah sorang yg tergolong dari golongan laki ego.nak tau kenapa laki ni jadi ego.pertama laki ni ada citarasa tinggi terhadap sorang perempuan. dia takkan ambik perempuan yang cuba nak tackle dia, tapi dia akan cari perempuan yang sama ego dgn dia.perempuan tu mestilah teramat sikit bergaul dgn laki,dia ni pula mesti seorg yg berciri wanita solehah.sopan,lemah lembut,pemalu sampaikan nak jumpa laki pun takut.kedua , laki ni mungkin dah ada berpunya, jadi dia ni akan ambik tak kisah terhadap perempuan lain.seolah2 dia ni setia terhadap makwe dia.ketiga,dia ada matlamat dalam hidup.dia akan fikirkan dulu masa depan dia drpd terima perkara yang dikatakan cinta monyet.jadi kalaulah saudari nak tackle laki camni,maka jawapannya adalah susah melainkan dia memang ada hati kat saudari.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-zikrProfil   Hantar PM kepada al-zikr   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 08-03-04 03:01


Quote:

On 2004-03-08 00:17, al-zikr wrote:
nak tackle laki ego???? camnilah saya pun salah sorang yg tergolong dari golongan laki ego.nak tau kenapa laki ni jadi ego.pertama laki ni ada citarasa tinggi terhadap sorang perempuan. dia takkan ambik perempuan yang cuba nak tackle dia, tapi dia akan cari perempuan yang sama ego dgn dia.perempuan tu mestilah teramat sikit bergaul dgn laki,dia ni pula mesti seorg yg berciri wanita solehah.sopan,lemah lembut,pemalu sampaikan nak jumpa laki pun takut.kedua , laki ni mungkin dah ada berpunya, jadi dia ni akan ambik tak kisah terhadap perempuan lain.seolah2 dia ni setia terhadap makwe dia.ketiga,dia ada matlamat dalam hidup.dia akan fikirkan dulu masa depan dia drpd terima perkara yang dikatakan cinta monyet.jadi kalaulah saudari nak tackle laki camni,maka jawapannya adalah susah melainkan dia memang ada hati kat saudari.





hmmm.... pendapat yang boleh diterima......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

fudhla85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6119
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 08-03-04 18:01




sampai mana ego tu akhrnya jatuh juga.buat supaya mereka terharu atau tinggal saja sebab cari ilmu lebih penting.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fudhla85Profil   Hantar PM kepada fudhla85   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 03:21




erm, ana penah dgr, kalo bende keras kita lentur dengan kasar, dia akan patah.. jadi lenturlah dengan lembut.. insyaAllah.. moleklah bengkoknyer nanti..

tapi, ana rasa, tak perlu lah kot nak tackle laki cenggini.. buang bogheh yor..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:50




dah dia tu ego sangat...x payah la nak tackle2...
ramai lagi yang baik2 kat alam yang fana ni..
pi cari yang lain jerk...

-----------------------------MEMBANGUN BERSAMA ISLAM


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

z_uniten7
Warga Rasmi
Menyertai: 29.07.2003
Ahli No: 2688
Posting: 16
Dari: dpn pc

Melaka  


posticon Posting pada: 12-03-04 02:56


haha..pelik la korang.- say bye2 je la kan senang-

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_uniten7Profil   Hantar PM kepada z_uniten7   Pergi ke z_uniten7's Website   Quote dan BalasQuote

luhur_7
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7839
Posting: 18
Dari: Trengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-03-04 21:08


Camner nak tackle lelaki ego?
Camne yer?
Saya pun kurang pengalaman dalam hal ni tapi x salah kalu awak nak baca ni..

1-Hati kalu dah suka,x pduli..aku nak jugak!Nak jugak! Kan?
2-Lebih tepat lagi,saja jer nak test power sendiri,"bleh ke idak aku takle Mamat ni aa?"
Nak cabar diri sendiri la tuu..
3-Ape-ape hal pun,jangan terlalu mnaruh harapan kat ati..takut-takut bila x dapat,kcewa plak..
4-Sebab..x smestinya apa yang kita suka tu,baik untuk diri kita..kekadang apa yang kita x suka sangat-sangat,tu la yang sbenarnye baik untuk kita..
5-Apa kata kalu awak kawan ajer biasa-biasa ngan dia,relaks ajer,kalu bleh hentikan aktiviti kem salam-kem salam ni,yelah Mamat tu tentu lagi nak jual mahal bila tau ada Minah suka kat dia.
6-Apa yang penting,awak kawan dulu ngan dia,jangan la terburu-buru nak gambarkan prasaan awak kat dia.Sebagai Perempuan MESTI ada sifat jual mahal dalam hati.Ingat tuu.
7-Bila awak dah kawan ngan dia,barula snang nak kamceng ngan dia,mana ada orang yang baru knal trus nak [email protected] Makwe kan?
8-Btulkan niat dulu ok?Berkawan bia 1000000..
Btenang dulu ok?Relaks..
Banyak lagi waktu.
Good Luck!



Bookmark and Share

    


  Member Information For luhur_7Profil   Hantar PM kepada luhur_7   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 12:32



Ana rasa tak payah lah tackle dia,buang masa je.kalau dilayan pasti bertambah2lah egonya.lebih baik kita gunakan masa nak tackle dia dgn lakukan benda yg lebih berfaedah,cthnya tambahkan amal ibadat kita dgn tingkatkan ibadah kita pada ALLAH.itukan lebih baik dari kita pergi buang masa tackle lelaki ego tu.Cuma ana nak cakap satu je jodoh pertemuan di tangan ALLAH,kalau kita kejar macam mana pun tp kalau bkn jodoh kita mcm mana pun kita tak dapat dia tu.buat malu je kalau kita jumpa dia esok2,nak taruh kat mana muka kita ni.lebih dari tu malulah kpd ALLAH dan diri sendiri.Semoga semua akhi dah ukhti dpt apa yg saya ingin sampaikan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 22:56


cinta lagi..
takya nak pening2 kepala nak tekel
ke buat amende..
buat solat istikharah je senang..
dapat pertolongan dari allah
dapat pahal lagi...
nak tekel..buang air liur je kan

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-03-04 23:52


kepada lepat, solat tanpa usaha tu boleh ke?cam nak jadi kaya, kita doa minta kaya hari2 tp usaha takde. Allah swt nak tolong ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-04 00:29


Just asking jer laa ni. ader org cakap, lelaki ego ni sebenarnya romantik. betul ker? sbb tu lah kalau cuba slow2 dan usaha, dier akan jatuh jugak. tapi susah laa nak tackle diorang ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 07:45


biasalah lelaki ego.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-04 01:36


Quote:

On 2004-03-17 07:45, Firdaus15 wrote:
biasalah lelaki ego.



say about urself..??
jgn mare...
hi...hi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 04-04-04 21:34


ego? agaknya org mcm saya ni kot yg org panggil ego? hm...
k la saya xde hensem mana dan xde le huduh sngoti tapi selalu gak saya dgr bebudak (pmpn of coz) kata saya ni sombong *_*.
sbb nye mungkin saya jrg layan bebudak pmpn (especially zmn sek men dulu) mcm member saya lain. so diorng label #sombong#
dah bkn tabiat saya mengayat pmpn!
saya fikir bdak yg anis kata tu xsombong. cuba sembang2 ngan dia. klo dia xbalas spatah pun mmg makhluk bkn lelaki ler kot. alien tu! be nice, saya sure dia pun (at least cube) jd nice balik..
apapun jgn cepat label org! kesian org cam saya!
all the best!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

atiqah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5116
Posting: 40
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 28-05-04 13:07


.
Ana rasa tak payah kita buang masa nak tackle lelaki ego.Kalau dia tau kita sedang berusaha untuk tackle dia lagilah tinggi ego dia.Rasa2nya buatlah perkara yang lebih berfaedah daripada buang masa untuk dia.Andaikata dia dah ditakdirkan untuk kita,tak payah tackle,comfirm dapat punya.Buatlah perkara yang lebih penting dari yang penting.

Bookmark and Share

    


  Member Information For atiqahProfil   Hantar PM kepada atiqah   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:50


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:50


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:51


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:52


A'kum,ana pun nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt doa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:53


A'kum,ana pun ada nasihat tersendiri...jodoh petermuan ditangan tuhan wat ape nak susah2 ngorat..xpasal dpt dosa free..klu org nak kat kita xpakai kasut pun dia kata lawa...org dah xsuke make-up tebal satu inci pun dia kata xlawa....tu tanda ALLAH maha pencipta renungilah ciptaanNYA..tak rugi pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:58


mak oi..banyaknye posting..ka;au nak cuba tagkel orang pun jangan la bagi posting panjang cam ni..


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 28-05-04 17:26





ntahnya...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 22:57





~Erm...selalunya lelaki ego ni..rasa diri dia yang hensem..sombong...tak nak ngaku kesalahan sendiri..maklumlah..orang ego..

~Bagi saya..takyah lah kita nak buang masa nak tackle lelaki macam ni..bukannya bawa kebahagian..sakit hati selalu adelah...aper2 pun terpulanglah pada individu itu sendiri..

~Mungkin lelaki ego ni nak perhatian dari pasangan dia..mgkin kerana keegoaan dia..dia tak tunjukkan..tapi sapa sangka lelaki ego ni mungkin lagi romantik dari lelaki biasa..

~sekadar pendapat je..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 05-06-04 23:02


tak perlulah nak bazir masa fikirkan cara nak tackle lelaki ego ni...

lebih baik biarkan saja....

ada banyak lagi perkara lain yang lebih penting untuk kita fikirkan....

p/s utamakan perkara yang utama dulu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 06-06-04 00:30


wahai sahabatku yg bergelar gadis remaja.....
hiasilah dirimu dgn pekerti yg mulia, akhlak yg terpuji & semua sifat mahmudah..,nescaya dirimu akan di sayangi dan dicintai umat manusia yg lainnya..
sahabatku....tentu lelaki tu ada sbb why he can do that to u... jus acouple of advise; pamerkan kelem butan hati seorang muslim yg sebenar...coz RASULuLLAH sendiri BERDAKWAH melalui 3 cara yg amat sesuai:
al-hikmah....ah-maui'zotul hasanah....al-mujadalah
last but not least....jgn cuba melawan egonya coz ego seorang lelaki jauh lbh tinggi drpd girls BUT U CAN STILL FIGHT THEM BY U'R HEARTFUL & GENEROUS...!?!
Don't say die, before u try..key...??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 13:42


pompuan lagi la ego

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 16:12


asssalamualaikum...

laki mmg tak dpt lari dgn sikap ego ... tapi klu dia dah sayang seseorg tu klu dia ego .. just biarkan dia bertenang utk seketika ..
klu dia ader rasa syg kat seseorg tu ...
pasti egonya diketepikan ..
utk jaga hati pasangan masing masing...wait n see ...klu perlu dgn hikmah .. tegur dia ...

setiap org ade perasaan ... bkn dia saja ...
betul tak .?..

wsalam ....


Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

ummumasyhural-yahya
Warga Rasmi
Menyertai: 23.04.2004
Ahli No: 8601
Posting: 8
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 17:12


assalamualaikum, buat ape nak tackle lelaki macam ni? baik kita bincang bagaimana nak menghancurkan egonye dengan agama dan amalan! bagi ana lelaki begini tak layak jadi suami. kalau dia ego dengan perempuan yg ngorat dia, ana rasa munasabahlah kan sebab pereempuan zaman sekarang banyak dah hilang malu. kalau ego tak tentu pasal seperti yg ana ingin jelaskan, dia ni sebenarnye ujub dengan diri sendiri dan merasakan dialah yg terbaik.berbaliklah dengan contoh terbaik didunia manusiapaling sempurna Nabi s.aw.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummumasyhural-yahyaProfil   Hantar PM kepada ummumasyhural-yahya   Pergi ke ummumasyhural-yahya's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 17:53


janganlah dok cbuk2 nak tackle lelaki ke pompuan ke..sebab takde pekdahnyer..baik cuba try test tackle nafsu kita tuh..ade baik jugak..ni kalau dok sibuk urusan org lain..urusan kita mcm mana pulak..kitakan ade ego kita jugak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

fatihah
Warga Rasmi
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1834
Posting: 18

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 22:39


.....
maslah ni pompuan yang nak ngorat laki ego tu.
tapi bagaimana pula kalau bdk laki tu yang minat kat bdk pompuan sorang ni.
budak laki tu tak cakap yang dia minat kat budak pompuan ni, tapi dia tunjuk dengan tingkah laku dan kat sms.
wallahualam..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatihahProfil   Hantar PM kepada fatihah   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-07-05 21:58


iman rasa tak susah nak tackle lelaki ego ini...
kalau mereka memang suka kat kita..
mereka akan mulakan...
so tunggu dan lihat sajalah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

winna_huwaida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.07.2005
Ahli No: 17219
Posting: 132

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-05 22:20


tiada lelaki yang tidak ego...dan tidak ada perempuan kat yang tidak cemburu...sebab itu adalh sifat yang hak untuk lelaki dan juga perempuan...jika..perempuan..ego..ia kan melampaui batas,, begitu juga dengan lelaki...bagi winna.. tak ada.. mustahilnya.. nak mentackle lelaki yang egonya tinggi..sebab..dia manusia biasa jua.. yang punyai kekurangan....


-----------------
aku ada lah aku


Bookmark and Share

    


  Member Information For winna_huwaidaProfil   Hantar PM kepada winna_huwaida   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-07-05 23:28


ia ke adik iman cuba tengok apapun sorry menyibuk, tapi setiap lagi dinilai dari segi keegoaanya dan wanita dinilai dari segi maruahnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 23-07-05 05:26


:lol: :lol: :lol: bagi saya jangan tackle lelaki ego....tapi lelaki pemalu teruskan..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-05 05:33


Pada 23-07-05 05:26 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

:lol: :lol: :lol: bagi saya jangan tackle lelaki ego....tapi lelaki pemalu teruskan..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betullah tu, nanti tak pasal2 pulak kita yang malu.... :lol: :lol: :lol:
[ Telah diedit oleh: narato pada 23-07-05 05:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 23-07-05 07:50


Pada 28-02-04 22:16 , didad posting:

!!! QUOTE !!!

sebelum timbul persoalan di atas,ye ke lelaki ego?


most of the time,ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-07-05 08:25


Pada 23-07-05 05:26 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

:lol: :lol: :lol: bagi saya jangan tackle lelaki ego....tapi lelaki pemalu teruskan..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aiii...mawar, ada pengalaman lah tuu;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 25-07-05 17:19


aiii...mawar, ada pengalaman lah tuu



ada lah sikit-sikit...tapi tak dapatla sebab dia ni pemalu sangat...tahap keseratus.... :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 25-07-05 17:23


ada lah sikit pengalaman tu shahratul_qibtiah. tapi lelaki pemalu ini ada kategorinya juga....ada yang yang malu2 kucing....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» cara nak tackle lelaki ego...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.236006 saat. Lajunya....