Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya
-- Ibnu Abbas

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
alongmina: 11 hari yang lalu
muslimin23: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 21 hari yang lalu
budakbesar: 28 hari yang lalu
azemi: 32 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: minasan,ganbatte kudasai!


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» minasan,ganbatte kudasai!

Please Mendaftar To Post


Oleh minasan,ganbatte kudasai!

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 28-02-04 12:30


ogenki desu ka? semua.. sekarang ni kan tengah demam final,so kepade semua ahli komuniti yang nak final ke tengah final ke atau dah nak abis paper ke (ader ke?saye baru nak start paper isnin ni)..diucapkan good luck,ganbatte kudasai,chai youk,semoga berjaya..err bahasa arab tak tau la...do the best..illal liqaq,wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 13:18




bebudak USM semua dah prepare nak balik dah...
exam dah sampai ke penghujung..

aper aper pun...
good luck... selamat berjaya utk semua yang akan menempuh alam imtihan..



-----------------
[IMG]http://fairudz.50megs.com/header.jpg[/IMG]

Bookmark and Share

  


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 19:48




Hait..Watashiwa genki desu...Gambatte2...shiken wa..nan desuka?hihihi..main tibai je.saya ckp...dulu blajar gak jepun..masa first year..skang dh masukm 2nd year ni..dah lupa skit2..okies..FairuzFirdausi ni blajar kat Nihon ke?..sy ada shbt blajar kat sane..mana lah tau kan..awk kenal ke...oklah..tu je..




-----------------
Ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah!

"Bersama Perjuangkan Dakwah Islamiyah..walau apa wadah yg digunakan sekalipun..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 21:57


Hait...okagesama de genki desu,.....doozo yoroshiku...

Selamat menghadapi final exam. chai youk..chai youk.

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 03-03-04 10:10


laaaaaaaaaaa ape ni...smue ckp jepun tibai je..ana gak yg tak paham...translate le sebab ana ni semangat inkuiri tinggi nak tahu.....plzzzz....makacih

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 03-03-04 15:34


hye~ chai youk! chai youk! ana kat sini pun lambat lagi abis, 11/3 ni. ni baru abis 2nd 1..got 5 paper lagi. waaa....21 kredit ma sem ni... pastu xleh honeymoon lelamer, 15/3 dh masuk kilang, prktikal... ..(masih buleh tersenyum..) akum..

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

  


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 05-03-04 16:27


nak transalte yang maner satu ni..banyak giler..sayer kat malaysia la..tapi ader geng kat nihon nuh...eh aper good luck wish dalam bahase arab?

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 05-03-04 19:45




Alhamdulillah...saya abih dah xm..ooo...Fairuzfirdausi ni..blajar kat mesia..sama lah..geng awk kat nihon..kat mana?..
ermm...ok..Hazzan Sa'idan (Good Luck dlm bhs arab)chai youk2,gambatte kudasai!....buat yg masih ada xm...ok..ilal liqa'..wslm...

-----------------
Ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah!

"Bersama Perjuangkan Dakwah Islamiyah..walau apa wadah yg digunakan sekalipun..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-03-04 11:52


sok sayer last paper..nihon go maaa..ni tak study lagi bleh lagi dok mengadap com..kui,kui,kui..keyleh demi tak menghampakan sesape yang tak paham istilah nihon go yang digunakan,meh kita rujuk sesama list kat bawah..

#ogenki desu ka-apa khabar?
#hait,genki desu @ okagesama de genki desu-khabar baik
#dozou yoroshiku-selamat berkenalan

tu ajer..lepas pekse..balik umah yuhu..walaupon saya study kat m'sia tapi kolej saya ni namenye kalo nak pronounce bunyinye cam kat jepun gak..hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-03-04 11:52


sok sayer last paper..nihon go maaa..ni tak study lagi bleh lagi dok mengadap com..kui,kui,kui..keyleh demi tak menghampakan sesape yang tak paham istilah nihon go yang digunakan,meh kita rujuk sesama list kat bawah..

#ogenki desu ka-apa khabar?
#hait,genki desu @ okagesama de genki desu-khabar baik
#dozou yoroshiku-selamat berkenalan

tu ajer..lepas pekse..balik umah yuhu..walaupon saya study kat m'sia tapi kolej saya ni namenye kalo nak pronounce bunyinye cam kat jepun gak..hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-03-04 11:58


sok sayer last paper..nihon go maaa..ni tak study lagi bleh lagi dok mengadap com..kui,kui,kui..keyleh demi tak menghampakan sesape yang tak paham istilah nihon go yang digunakan,meh kita rujuk sesama list kat bawah..

#ogenki desu ka-apa khabar?
#hait,genki desu @ okagesama de genki desu-khabar baik
#dozou yoroshiku-selamat berkenalan

tu ajer..lepas pekse..balik umah yuhu..walaupon saya study kat m'sia tapi kolej saya ni namenye kalo nak pronounce bunyinye cam kat jepun gak..hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-03-04 11:58


sok sayer last paper..nihon go maaa..ni tak study lagi bleh lagi dok mengadap com..kui,kui,kui..keyleh demi tak menghampakan sesape yang tak paham istilah nihon go yang digunakan,meh kita rujuk sesama list kat bawah..

#ogenki desu ka-apa khabar?
#hait,genki desu @ okagesama de genki desu-khabar baik
#dozou yoroshiku-selamat berkenalan

tu ajer..lepas pekse..balik umah yuhu..walaupon saya study kat m'sia tapi kolej saya ni namenye kalo nak pronounce bunyinye cam kat jepun gak..hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-03-04 12:02


sok sayer last paper..nihon go maaa..ni tak study lagi bleh lagi dok mengadap com..kui,kui,kui..keyleh demi tak menghampakan sesape yang tak paham istilah nihon go yang digunakan,meh kita rujuk sesama list kat bawah..

#ogenki desu ka-apa khabar?
#hait,genki desu @ okagesama de genki desu-khabar baik
#dozou yoroshiku-selamat berkenalan

tu ajer..lepas pekse..balik umah yuhu..walaupon saya study kat m'sia tapi kolej saya ni namenye kalo nak pronounce bunyinye cam kat jepun gak..hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112689 saat. Lajunya....