Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-06-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: penjejak87
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43055

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
hafiz_along_83: 5 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 14 hari yang lalu
penjejak87: 16 hari yang lalu
Kakngah: 24 hari yang lalu
ezaty: 28 hari yang lalu
Sabila: 33 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: cuti semester


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» cuti semester

Please Mendaftar To Post


Oleh cuti semester

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 798
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 13:48



cuti semester dah tak lama ni, bagi pendapat anda tentang aktiviti yang akan anda lalukan atau aktiviti yang sesuai untuk menghabiskan masa cuti yang panjang ni. saya bagi pendapat saya dulu. biasanya cuti sebelum ni, saya bekerja dan buat lesen. buat lesen hsl dari duit gaji. Apa pendapat anda?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 25-02-04 21:16



cuti semester boleh dimanfaatkn dgn bekerja..selain boleh tmbh duit poket utk kegunaan masa buka semester nnti, leh gak tmbh pengalaman yg ada kn

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 25-02-04 23:19


...

kalo saya la kan,bila tiba cuti semester ni...saya dah plan nak belajar masak...sebab tak berapa mahir lagi bab masak memasak ni,kena bagi mantap skit ilmu memasak ni.Nasihat saya kat semua yang tak berapa reti masak tu amik la peluang cuti ni timba banyak ilmu masak dari mak2 atau masuk je kelas2 apa ke.Bukan apa...persediaan untuk masa depan,mana tau esok2 kita tinggal sorang2,leh gak masak kan??Takkan hari2 nak beli nasi bungkus??

Bookmark and Share

  


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 00:43



sekarang ni...tengah bercuti sem...kat matrik uia.
habiskan masa cuti dengan mengajar budak-budak sekolah rendah nasyid.pertandingan tak lama lagi...memang sakit kepala ajaq budak2 ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 14:43




ana ada satu cadangan aktiviti.
Jom meriahkan :
Mega JK Ukhwah.com 2004

KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

JK HOSPITAL SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN

JK KELANTAN 2004

Majlis UlangTahun Komuniti Ukhwah dan Muslimah


dan beberapa lagi program... ana tak sempat cari.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 00:19


bagus gak tue..............

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 00:36


bagus join le...

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 00:36


bagus join le...

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 01:43




cekgu mase cuti ni nak keje kat JB...keje kilang jer...
Tapi ok la...daripada x buat ape2 langsung, baik gi keje...ade gak pendapatan...






-----"Daripada Masyarakat Kepada Masyarakat---HIDUP BIAR BERJASA"----

Bookmark and Share

  


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

Uzma
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7670
Posting: 33
Dari: KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 22:41


assalamualaikum...
salam ukhwah dari uzma...heheh...tul gak tuh...cuti sem dah dekat ...aper yang patut uzma buat ha???...kerja ker atau berbakti pada keluarga..yer la kan ..kiter asyik dok kat hostel...jarang balik...masa cuti nih la nak tolong keluarga kan..sambil tu boleh merapatkan dan manjalinkan kemesraaan sesama ahli keluarga..
wassalam..........

-----------------
@>===ya ALLAH,,I love U and I need U, please come into my heart===

Bookmark and Share

  


  Member Information For UzmaProfil   Hantar PM kepada Uzma   Pergi ke Uzma's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 00:24




bestnyer cuti lelama... ana tak der cuti...

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 04-03-04 00:33


cuti 3 bulan niey kerja lah...
cari pengalaman....
besar kemungkinan cari kerja kat semenanjung....
dan nampaknya tak balik sarawak....


hidup mesti berkorban


berjihad....berjuang....berkorban....

ALLAH knows me better... dan diriku sentiasa mengharapkan keredhaan dan keberkatan dari-Mu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

cahya_ilham
Warga Rasmi
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8025
Posting: 13
Dari: plenet_hijaukuning

Kedah  


posticon Posting pada: 21-03-04 14:19


sapa ada keja kosong??????gaji kna tinggi...kerja mesti ringan.........

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahya_ilhamProfil   Hantar PM kepada cahya_ilham   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 18:52




ana masa cuti ni plan nak keje kat hasani (bookstore)
disamping dapat pengalaman ana juga boleh dapat$$$$$.



Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 14:11


Dah lama topik ni tak naik... hari ni ana nak naikkan... Alhamdulillah ana check dulu..lau tak mesti kena "buzz" dengan MT sebab buka topik baru...hehehe... :-D

So...tak lama lagi cuti semester tiba...apa plan?
Jadual ana dah pack untuk bulan november ni...
InsyaAllah habis saja exam ana akan terlibat dengan Majlis Pra Graduan... sebenarnya dah start sibuk sekarang...dok call VIP.
Then habis saja MPG, on 21st nov nak ke TERENGGANU sampai 26 sebab organise kursus pengurusan organisasi FTMSK... Balik saja..rehat 2 hari kat rumah...insyaAllah join JK KUP 28-30.

untuk december pulak...memang comfirm kat rumah...cuma 14-24dec ana kena 100% tumpu kat budak-budak kat rumah ana tu...dok jaga depa... Servant ana tidak ada...so ana lah dok masak segala hal budak-budak tu... Sekolah KAFA ana pun cuti sepanjang cuti sekolah...tapi amaik juga budak-budak mana-mana yang parents tak dapat nak jaga... So meriah lah rumah ana tu...

Dok tambah lagi ana pula akan start develop Final Year Project ana cuti ni...so no rest... Chiok chiok...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.116464 saat. Lajunya....