Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada yang perlu kita takuti, kecuali ketakutan itu sendiri.
-- Franklin di. Roosevelt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 11 hari yang lalu
wyd1014: 19 hari yang lalu
haykal77: 27 hari yang lalu
Kakngah: 27 hari yang lalu
lidah-penghunus: 29 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Gerakan Remaja Islam


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Gerakan Remaja Islam

Please Mendaftar To Post


Oleh Kelab Gerakan Remaja Islam

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 22-02-04 16:37




ana ingin mencandangankan menubuhan gerakan remaja islam,GRIS.

Yakni gerakan ini adalah tujang untuk aktiviti2 melibatkan remaja2 sekolah seperti KRIS dan sebagainya.

dengan tertubuhnya badan ini,kita dapat menyatukan semua remaja2 dibawah satu panji,dan dengan itu kita dapat berinteraksi dan bertukar pendapat.Sehubungan dengan itu juga pelbagai aktiviti menarik dapat dibuat.

harap ahli2 diukhwah menyokong cadangan ini.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

haneem-al_amr
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7010
Posting: 79
Dari: MeLBouRNe

australia  


posticon Posting pada: 22-02-04 16:42




bagus jugak idea tu ek...saya setuju..sahabat2 yg macam mane?

Bookmark and Share

    


  Member Information For haneem-al_amrProfil   Hantar PM kepada haneem-al_amr   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 16:52


Bagus...atas tertubuh kelab ini..
Prof akan bagi sokongan....
harap2 ia akan mendapat rspon yg baik..dari adik2 yg lain..
Amin..

Insya-Allaah

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 14:40


hidup KRIS............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

masri
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6370
Posting: 178
Dari: Tampin

Melaka  


posticon Posting pada: 23-02-04 14:45


saya pun sokong gak..sapa nak tubuhkan nih..Manalah tahu boleh saya tlg bukak cawangan kat Bandar Tampin nih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For masriProfil   Hantar PM kepada masri   Pergi ke masri's Website   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 28-02-04 15:21




.ana nak daftar dulu.......
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 03:14




idea yang baik....
Semoga ALLAH akan memudahkan usaha murni ini..
Cekgu sokong dari blakang...

...::: HIDUP BIAR BERJASA :::...

----------------------------------------------
Pemuda yang sebenarnya berani ialah mereka yang tak lekas patah hati, tetapi kebijaksanaan selalunya memimpinnya........renungkanlah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 09:23




baguslah diatas sokongan sahabat semua,antum semua bolehlah mendafar,selepas itu insyaAllah kita akan adakan mesyuarat untuk melicinkan lagi gerakan insyaAllah.

ha cepatlah mendaftar antum semua boleh mendaftar melalui ana,dan kalau tempat2 antum dah ramai yang sertai gerakan remaja islam bolehlah buat cawangan,insyaAllah kita akan adakan mesyuarat pertama setelah kita stabil nanti

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 13:32




irda82 dari Kedah

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

wardiana
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7648
Posting: 3

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 10:54


ana sokong....hidup KRIS...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardianaProfil   Hantar PM kepada wardiana   Quote dan BalasQuote

wardiana
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7648
Posting: 3

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 10:56


ana nak daftar masuk KRIS..jgn lupe infor. kat ana yeee.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardianaProfil   Hantar PM kepada wardiana   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 19:42


Quote:

On 2004-02-29 09:23, MuTTaQiN wrote:


baguslah diatas sokongan sahabat semua,antum semua bolehlah mendafar,selepas itu insyaAllah kita akan adakan mesyuarat untuk melicinkan lagi gerakan insyaAllah.

ha cepatlah mendaftar antum semua boleh mendaftar melalui ana,dan kalau tempat2 antum dah ramai yang sertai gerakan remaja islam bolehlah buat cawangan,insyaAllah kita akan adakan mesyuarat pertama setelah kita stabil nanti



Ada syarat umur Tuan Pengarah Kelab..?
Biarlah legkap syarat umur...senang sikit....
Prof bagi sokongan supaya semua ahli yg remaja...sila mendaftar..sebab kita boleh tahu seramai mana yg jadi ahli ukhwah.....

Amin

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 01-03-04 23:01




erm had umur mereka yang masih bersekolah dan remaja,sebab kita banyak pengisian untuk pelajar sekolah,had 13-18.

dgn banyak sokongan ini bolehlah kita buat pendaftaran secara rasmi,boleh mendaftar dengan pm kat ana.....

mereka yang nak p kris sila pm pada s/u kris (SyAhEeDa)

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

ladyforeva
Warga Rasmi
Menyertai: 06.03.2004
Ahli No: 7775
Posting: 13
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-03-04 04:22


sokong....... sokong.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladyforevaProfil   Hantar PM kepada ladyforeva   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 08:59




huh.. semangat..semangAt..

Bagus lah tuE.. teruskan.....

-----------------
::cakap-untuk akue-untuk kamu-untuk kita::

Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-03-04 22:21




KRIS ...sudah selesaikan dilaksanakan...oleh para perlaksana dan serta sokongan ahli alin..sama secara langsung atau tidak langsung...

Maka ...Prof cadangkan..... MuTTaQin dan yg pernah jadi ajk KRIS (mengikut had umur)...bleh secara rasmi perkemaskan kelab nie....dengan barisan MT KRIS.....supaya akan datang....untuk mengadakan JK KRIS ke atau sebarang aktiviti...senang serta boleh membuat pemantaun secara kemas.....


Baik..Prof cuma mencadangkan ...maka yg selebihnya terpulang....

Apapun Prof ucapkan tahniah...........!!!! kepada kejayaan KRIs...


p/s: Jangan abis program jer... abis matlamat serta balik cam perangai lama yer?


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 00:53


owh? GRIS ni ada kaitan dengan KRIS ke? Baru ana tau. Maklumlah dah kurang masa nak meninjau2 ukhwah ni.

Yeah, its kinda pretty idea Muttaqin. Make it real. Kitorang kat sini InsyAllah akan sokong dari depan dan belakang.

Er, Tuan Pengarah? Taknak buat Post-Mortem ke untuk KRIS yang baru lepas ni? Ataupun dah di buat?

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

SaFinatun_Najah
Warga Rasmi
Menyertai: 13.03.2004
Ahli No: 7952
Posting: 5
Dari: Jeddah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-03-04 01:09


...
Mumtaz...mumtaz..program yg menarik...
AND ana setuju apa yg musafir sayyaff ckp tu..
why not buat post-mortem bout da program kan...
however...apa yg u all bakal buat I'ALLAH ana akan sentiasa setuju and menyokong antum semua..Best Of Luck


-----------------
....PeacE Ti|L da PiEcE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaFinatun_NajahProfil   Hantar PM kepada SaFinatun_Najah   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-03-04 01:20



guano nak daftar ???

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

ezzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5595
Posting: 101
Dari: JB best

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 21:22


saye nak daftar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ezzahProfil   Hantar PM kepada ezzah   Pergi ke ezzah's Website   Quote dan BalasQuote

Salman_Alfarisi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5667
Posting: 122

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-04 21:55


akum.. saye stuju sgt. klaau boleh, adakan projek2 dan program yg membina semangat dan membuka minda remaja untuk berjuang.... saye setuju sgt!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Salman_AlfarisiProfil   Hantar PM kepada Salman_Alfarisi   Pergi ke Salman_Alfarisi's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 07-04-04 02:16




maaflah ana tak dapat memberi perhatian sepenuh pada topik ini,maklulah beberapa mingu ini..sibuk sedikit...untuk menyusun semua jadual persekolahan...

erm berkenaan gerakan remaja islam ini,ana bercadangan ini mewujudkan banda dan keahlian,sebelum memulakan badan,kita perlu mengumpulkan ahli2 terdahulu...ana akan mengumpulakn semula peserta2 kris tempoh hari yang kita lihat mempunya bakat2 kepimpinan,kemudian isyaAllah kita akan menubuhkan badan2 ajk,setelah itu ana berharap untuk mengusulkan aktiviti2 yang bakal kita jalankan...antara aktiviti2 yang akan menjadi teras utama adalah seperti kris..dan insyaallah perlabagi lagi aktivit manfaat akan ditambah....

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 08-04-04 22:56


....

tahniah atas penubuhan Kelab Gerakan Remaja Islam....

sokong...sokong..sokong....

teruskan usaha.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

imad_zanky87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8133
Posting: 26
Dari: New jersey

jordan  


posticon Posting pada: 24-04-04 14:06


,
satu cadangan yg amat bagus lagi mumtaz,an pun nak join gris.semoga lebih ramai remaja yang akan menyertai kelab ini.JGN LUPE!!!!!!MASUKKAN NAMA ANA..!!!!!!
allahumma barrik hazihi amal,warhamna.amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For imad_zanky87Profil   Hantar PM kepada imad_zanky87   Pergi ke imad_zanky87's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 24-04-04 14:55




alhamdulillah kelab ini mendapat sokongan yang padu...ermm buat masa ini ana ingin mengumpulkan ahli dahulu...so ana ingin meminta semua yang berminat buatlah promosi kepada kawan1 dan sahabat2 yang terdekat....ermm insyaAllah kita jadikan gris sebagai antara wasilah perjuangna kita untuk berdakwah dan menghasilakn generasi pemimpin yang berjaya dunia akhirat....

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 02:56


insya Allah....

-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

rumaisya
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8370
Posting: 4
Dari: usm

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-07-04 18:53




insyaALLAH....
ana pun tengah bersemangat nak joint nie...
terus perjuangan. semoga ALLAH..bersama2 kalian


Bookmark and Share

    


  Member Information For rumaisyaProfil   Hantar PM kepada rumaisya   Pergi ke rumaisya's Website   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 08:47




emmmm...teman tertarik bila melihat cadangan penubuhan club nie..
mcmne nak jd ahli,yerk??

teman skrang ni masih skola lagi....
so, rasa2nyer teman ni qualified la kot, coz teman baru Form 5.....

TakBiR>>>!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 11:41


ana sokong
jangan lupa masukkan nama ana jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

baitul_izzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11156
Posting: 131
Dari: jitra,kedah

spain  


posticon Posting pada: 27-09-04 21:19


ana menyokong kelab2 sebigini...tapi cane nak daftar???ana tengok macam kelab ni dah tak aktif jer...sunyi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For baitul_izzahProfil   Hantar PM kepada baitul_izzah   Quote dan BalasQuote

putrimuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16138
Posting: 43

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 02:09


menarik juga..nak join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrimuslimahProfil   Hantar PM kepada putrimuslimah   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 06:19


ana nak join juga.. tak terlambat agaknya ek.. apa-apa hal boleh pm ana.. kalau ada pengisian yang best2 boleh kasi kat kwn2..pm ana.. syukran :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 06:45


bagaimana nak join ye.???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

alhafizah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17710
Posting: 11
Dari: bumi allah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 07:01


Kawan ana pun salah seorang ahlinya. Tahun lepas dia jadi ahli tapi ana tak sertai , now baru tergerak hati nak join sekali.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhafizahProfil   Hantar PM kepada alhafizah   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 00:29


Walaupun mngkin dah lewat,ana nak join juga..



Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

eeza
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18362
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 15:26


saya setuju dengan pendapat kalian.......moga kita semua mendapat keredhaan Allah..Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For eezaProfil   Hantar PM kepada eeza   Quote dan BalasQuote

amanassiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.10.2004
Ahli No: 12124
Posting: 89
Dari: al arddi kholifah

Pahang  


posticon Posting pada: 24-08-05 15:32


kalau begitu..ana pun nak join sekali...jangan lupa letak nama ana tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amanassiqProfil   Hantar PM kepada amanassiq   Quote dan BalasQuote

Franz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14009
Posting: 26
Dari: rumah Sewa @ Kolej 13..uhuks

Sabah  


posticon Posting pada: 24-08-05 15:43


Boleh join sekali ke? macam syok saja kan... saya nak ikut sekali boleh.... salam ukhwah Fillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FranzProfil   Hantar PM kepada Franz   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 15:49


very great idea..bila boleh join ni?
[ Telah diedit oleh: sitishuhada pada 24-08-05 15:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 22:34


nak menyempit muleh?... :-D


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

izzatun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 883
Posting: 57
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-08-05 09:57


nak join juga..ana dari kl..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatun_nisaProfil   Hantar PM kepada izzatun_nisa   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 09:40


kalau Kelab Rakan Siswa Islah Malaysia (KARISMA) ok budak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.152792 saat. Lajunya....