Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: rasian
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43063

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
owl_UM: 9 jam, 53 minit yang lalu
rasian: 3 hari yang lalu
a_zar81: 8 hari yang lalu
khalifah: 12 hari yang lalu
talha: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
al-biruni03: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa pelajar tahun akhir????


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa pelajar tahun akhir????

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa pelajar tahun akhir????

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 13:41


, buat sahabat2 , siapa di sini pelajar tahun akhir, tak kiralah IPTA atau IPTS..nak tahu perasaan anda semua....beberapa tahun kat U, kini InsyaAllah nak melangkah ke alam pekerjaan....tak pun ade ker yg bercita2 nak sambung belajar????nak buat apa2 pesanan, nak kongsi pengalaman pahit manis sepanjang bergelar [email protected] mahasisiwi...apapun rasa sedih jg nak tinggalkan kelantan.... ...apapun, best jg dah dekat nak abis, tak yah berjg mlm siapkan assign lg........he ehe..apapun sedih jg....rs macam nak belajar utk selama2nya..takpelah..all final year student tak kiralah course apa, gud luk, semoga dipermudahkan Allah

[ Posting ini telah di edit oleh: amirah pada 2004-02-16 13:45 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 18-02-04 10:50



ana pn prnh jd student thn akhir tp skng xlg sb dh smbg blajar lg & insyaallah nnti akn jd student thn akhir smula

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

humairah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.08.2003
Ahli No: 2937
Posting: 32
Dari: bumi Allah

iraq  


posticon Posting pada: 18-02-04 11:02


asalamulaikum....ana baru abis...nak kongsi pengalaman masa ngaji..memang best...itu saat paling istimewa kita dengankekawan..tapi ana masa belajar arie tue..sepanjang 3 tahun..banyak dugan..tapi korang semua mungkin juga ada mengalaminya...apapun insyaA llah ana nak sambung mesir pulak lepas nie....dan kalau boleh korang pun jangan putus aasa walaupun ujian sentiasa bersama kita..ingat..di sebalik dugaan ada keampunan,dibalik kesusahan ada kesenangan,dibalik kegagalan ada kejayaan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For humairahProfil   Hantar PM kepada humairah   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 11:05


, buat pelajar2 tahun akhir, mesti rs sedih kan???yerlaah, setiap yg mula mesti ada akhirnya...bgitulah jg hidup ini....apapaun, masa2 terakhir yg ade ni hargailah sama2 yer....sesunguhnya pertemuan ini bukan milik kita, namun setiap pertemuan pasti ade masa perpisahannya..semoga hidup kita semua dlm REDHA ALLAH.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:07




Erm...menjadi pelajar thn akhir..bermakna berada di ambang kerjaya..dan di ambang dunia baru..samada di ambang perkahwinan dan sbgnya.DI samping rasa sayang utk meninggalkan bumi tadahan ilmu..bumi yg mana berkongsi suka duka dlm studi..semuanya akn tinggalkan kenangan manis..Meskipun ada yg pahit bilamana assignment direject..fail paper..dimarahi lecturer..tidur tak tentu...study larut mlm...mkn mee maggi..itulah asam garam dlm perjuangan menuntut ilmu..Yg pasti biarlah keikhlasan itu ada pd setiap amalan..semoga ilmu kita diberkati..dan ilmu kita itu menjadi ukuran sejauh mana amalan kita..bukan diorientasikan utk exam smata-mata..



erm..tak sabarnya nak grad..bilakah agaknya..sbb impianku..selagi mana ruang masa itu ada..setiap cbg ilmu itu ingin kuteroka..insyaALLAH,,

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 20-02-04 21:05



ana taun akhir tapi extenn..
UTM

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-02-04 09:35


makan mee maggie???he he saya pun mcm tu jg, pernah ari tu tidur kul 5, pas tu kena bgn awl pg pulak utk ke kelaas, rs macam nak ponteng jer tp blk 2 fikir, kena bersabar, tu semua dugaan ...kenangan yg takkan dilupakan

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

hazurah
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6410
Posting: 3
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 21-02-04 18:45


akum..
insyaallah saye sem ni adalah sem akhir saye.mmg rasa sedih juga nak tinggalkan u ni.yelah 3 tahun belajar kat sini.tapi yelah yg bermula pastikan akan berakhir.jadi kenalah teruskan juga.yg menakutkan dan merisaukan sekarang ni tempat praktikum.saye dah tahu tempat praltikum saye di mana tapi tak lihat lagi tempatnye bagaimana.saye harap praktikum saye berjaya dan dapat memberikan manfaat yg banyak untuk meneruskan pula di alam pekerjaan.
duduk di IPTA banyak cabarannye,tak kurang juga IPTS pasti same juga.assignment tak payah cakap sememang sentiasa ade.selagi tak final exam tak habis-habis menimbun.tgh2 buat assignment mmg terasa peritnye.nak cari bahan,kalau dapat alhamdulillah,tapi kalau tak jumpa...itulah yg jadi masalah tapi yg pasti akhir sekali pasti assignment tu dapat di buat dgn baik.jika kita bersungguh-sungguh.selalu jumpa lecture satu perkara biasa.yelah nak tau sama ada ape yg di buat betul atau pun tidak.kot-kot tersimpang dari tajuk assignment yg asal.sape yg teraniaya?kita jugak.
makan meggi dah jadi kebaisaan.bukan nak menjadikan ia makanan rutin tapi tulah kadang2 makanan tu juga yg menjadi pembuka selera dankadang2 terpaksa.
so,sesiapa yg tahun akhir tu buatlah yg terbaik.wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hazurahProfil   Hantar PM kepada hazurah   Pergi ke hazurah's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-04 15:19




saya pun student tahun akhir tapi extend... studi kat utm skudai


Bookmark and Share

  


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 11:20


, buat hazura dan lidya, sama2 kita berjuang utk final year xm ini...salam perjuangan dr ana...jg buat pelajar2 tahun akhir yg lain...ana sekarang ini asyk menghitung ari2 nak abis, sedihnya....rs macam nak belajar jer, tak nak masuk alam pekerjaan..apapun itulah lumrah alam kan???all da best, semoga dlm lindungan Allah slalu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 798
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 13:54


sy pelajar tahun pertama course engineering,
tp rasa perit jugak, sebelum ni matrikulasi sains hayat (biologi), macam mana suasana pd tahun sterusnya, lg perit ker? especially engineering.


Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 15:55


...

Alhamdulillah setelah 5 tahun belajar kat UTM ni, dapat juga ana grad. masih ingat lagi masa 1st year, ana nyaris2 nak berhenti belajar. Yerlah tak dapat nak ikut subjek yang diajar. Pernah dipanggil oleh timbalan dekan bertanyakan hal ni. dia kaunseling ana lebih kurang sejam Diorang sebenarnya lebih nampak dari kita apa itu masa depan. konklusinya, jika ada masalah jumpala orang2 yang brpengalamn dan cuba berbincang dengannya. Jgn kita fikir diri kita jer......masa tu, ana drop salah satu subjek math dan ambil pada sem berikutnya.

masa terus berlalu, rupanya hari ni dah 5 tahun belajar. inilaaa kekuasaan Allah. ana memang terharu sungguh. ana grad dalam bidang sains komputer dan sistem maklumat. mudah2an lepas ni ada rezeki kerjaya pulak dedoa2 kat ana laaa yer wahai sahabat2.

untuk adik2 yang masih lagi tahun 1, tahun2 tahun 3 atau mungkin tahun 4. belajarlaaa baik2. ingat segala permasalahan yang berlaku ada penyelesaiaannya. cuba berbincang2 dengan orang2 yang berpengalaman jika timbul sesatu masalah.kami sedia membantu anda jika anda perlukan kami.

wassalam.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 26-02-04 16:12


INSYAALLAH....ni final year n final sem.....kos kimia minor pengboman

Bookmark and Share

  


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 12:50


, emm, banyak kenanagn menarik kan? alhamdulillah ari ni saya second last paper untuk final xm final semester, tak sabar nak absi tp rs sedih nak tinggalkan alam ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 03-03-04 15:21


next sem baru jd thn akhir...insyallah...kat utm skudai gakzz...

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

  


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 11:47


, sofea pelajar tahun akhir jg yer..thannx sbb posting kat sini, alhamdulillah ari ni saya last paper , seronok dah abis xm tapi sedih rsnya nak tgglkan kelantan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

addeena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5977
Posting: 43

Selangor  


posticon Posting pada: 31-03-04 14:33



ana baru je abis viva dgn case presentation.. konpem pljr thn akhir i.allah.. Mana2 student UKM x kira la kl ke HUKM ke bangi ke, c u all mase kite grad nnt kat dectar..

lihat kampusku yg tenang,
indahnya alm ciptaan Tuhan,

sedih bile ingat blk lagu nih ms kite angkat sumpah mase 1st yr dulu kan..tup..tup.. dah abih

Bookmark and Share

  


  Member Information For addeenaProfil   Hantar PM kepada addeena   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 16:53



Ana pun student tahun akhir..
InsyaAllah semester depan semester terakhir
Bulan 10 ni tamat
Tapi tengah bingung nak cari tajuk kertas projek..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 17:12



saye insyaallah semester hadapan akan berada pada tahun akhir deg kimia...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-05 21:02


saya rasa sedih la jugak kerana tak lama lagi akan meninggaalkan kolej dan kawan2....walau apapun,kehidupan perlu diterukan juga...kepada student2 baru...belajar rerajin dan hope u get a good jobs.

Bookmark and Share

  


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

shizukana
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2005
Ahli No: 19088
Posting: 13
Dari: cyber

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 05:05


final year student?..heh sekarang tengah demam sebab FYP (final year project) every week kena present progress, every two weeks ada CRITique session AKA CRIT..every day tidur tunggang terbalik..ini tengah takut kerja belum siap...huwaaaaa

Bookmark and Share

  


  Member Information For shizukanaProfil   Hantar PM kepada shizukana   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-03-06 16:39


saya pun student tahun akhir juga..sekarang ngah buat praltikal..insyaAllah hujung bulan 4 ni habis la...rasa sedih juga la dah tahun akhir ini..banyak la kenangan +pengalaman yang tak dapat dilupakan...suem 2 cabaran hidup kan?insyaAllah Kalau ada rezeki,saya akan further study..erm...doa2kan saya ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-03-06 16:42


saya pun student tahun akhir KUTKM Soft Engin..tapi cadang nak sambungkn saja terus sebab dapat lampu hijau dr parent..nmpaknye jumpa batch baru pula..insyaallah

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

ieymannz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19131
Posting: 47
Dari: ::sKuDai...joHor::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 23:35


baru 4th year kat bumi permata skudai ni..insyallh setahun lagik..tapi rser nya nanti bila dah 5th year mesti sedih...dulu pun pernah jadi student final year..masa dipl..nanti alami lagik tuk degr..huhu
tuk semua student final year..terus kan perjuangn...
kerna perjuangn kita belum selesai....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ieymannzProfil   Hantar PM kepada ieymannz   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 10:32


Sayapun pelajar semester akhir..bulan 5 ni dah habis belajar..

time belajar ni banyak suka duka..tapi semua tula yang mematangkan saya..

Setiap pertemuan ada perpisahan..itu dah lumrah kehidupan..

Apapun memang sedih..yela..tak pasti lepasni macam mana haluan yang Allah berikan..memanglah merancang..tapi Allah SWT yang menentukan..

Hidup ni tidak terlepas dari tanggungjawab..lepasni akan ada lagi tanggungjawab..InsyaAllah..saya cuba jalankan tanggungjawab saya dengan sepenuh amanah...

Buat kawan-kawan semua, saya doakan kejayaan anda..semoga keikhlasan anda sepanjang menuntut ilmu akan diberkati..

k.ws

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 25-03-06 12:59


saja nak join juga...hehe...belum tahun akhir lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

mrdon
Warga Rasmi
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23755
Posting: 11
Dari: S2

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-03-06 17:24


before keluar result hari tu ingatkan ni dah sem last. sekali kantoi.tepaksa lah merepeat kan diri.tak mengapa..grad awal2 pun tak ada kerja.enjoy dulu.heh

Bookmark and Share

  


  Member Information For mrdonProfil   Hantar PM kepada mrdon   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 17:53


percaya pong!

Bookmark and Share

  


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 18:43


assalamualaikum...

saya student finale semester juga. dah 18 tahun mengabdikan diri dalam punututan ilmu ni... sejak tadika lagi.. banyak kenangan manis sepanjang belajar.. tak kira sek rendah ke, men ke ataupun universiti..

siapkan assignment, study untuk test, presentation, exam fever, siapkan project paper, tu semua dah sebati dalam hidup saya.. sampaikan dah rasa tak malu and segan bila nak presentation sebab dah biasa....

la ni saya tengah nak berjuang untuk maintain cgpa for 1st class honour. doakan ye.. lepas itu tengah berjuang juga for interview for my career in future. saya harap saya berjaya

doakan saya capai apa yang saya impikan... anyway... saya grad bulan 5 ni ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 02:42


rasa berdebar dengan apa yang akan ditempuh nanti..inilah lumrah bagi setiap manusia..hidup mesti berjuang..insyaallah segala ilmu yang ditadah akan dicurahkan kepada insan2 yang memerlukan pula,...

Bookmark and Share

  


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

dauskupang
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23556
Posting: 44
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 28-03-06 04:32


Assalamualaikum

saya pun pelajar tahun akhir....kat KUKTEM...

Bookmark and Share

  


  Member Information For dauskupangProfil   Hantar PM kepada dauskupang   Pergi ke dauskupang's Website   Quote dan BalasQuote

nabilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11595
Posting: 85
Dari: UiTM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 13:19


saya pun student tahun akhir...ya Allah...dah nak habis ni lagi susah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabillaProfil   Hantar PM kepada nabilla   Pergi ke nabilla's Website   Quote dan BalasQuote

sharini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.09.2004
Ahli No: 11466
Posting: 47

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-03-06 14:11


alhamdulillah...baru saja melepasi tahun akhir
dan sekarang berada di alam perkerjaan...

cuma merasakan satu kehilangan....
kehilangan sahabat yang sentiasa bersama tika susah dan senang...... yang sanggup menegur akan kesilapan kita....
terlalu berbeza sangat kehidupan ana sekarang...
rindu juga berjemaah bersama sahabat....

rasa macam nak balik saja zaman belajar dulu....
boleh tak.. ana nak belajar saja tanpa mahu bekerja....

..............................rindunye.......
juga kehilangan masa tidur yang banyak..(hehehe...)

:-( :-( :-( :-( :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For shariniProfil   Hantar PM kepada sharini   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 16:12


Assalamualaikum..

Ana pun pelajar tahun akhir diploma..
Insya'Allah, ana akan sambung degree..

Bookmark and Share

  


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 19:00


tahun akhir dan semester akhir...
tengah usaha untuk siapkan latihan ilmiah(pra tesis)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 21:46


:-) saya.....part 5 diploma mikrobiologi.....Alhamdulillah...


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

naufalmunirah
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22248
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 22:51


ana pelajar tahun akhir..natijah nak keluar tak lama lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For naufalmunirahProfil   Hantar PM kepada naufalmunirah   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 22:58


assalamualaikum...

saya pun student final year jugak... :) harap-harap dapat grad pertengahan tahun depan..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-08-06 08:55


saya pun student final year sekarang...insyaAllah..konvo tahun depan...tak sabar nak sarung jubah konvo..then..tunggu orang masuk minang..hihi.. :-di


-----------------
pregnancy


Bookmark and Share

  


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

fadmy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 368
Posting: 78

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-06 13:35


salam...lama tak posting..tak silap masa 1st year..
sedar tak sedar dah final year kat UKM ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For fadmyProfil   Hantar PM kepada fadmy   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 16:17


detik tinggal detik menghitung hari akan berlakunya perpisahan dengan sahabat2 saya..ish tak sanggupnya nak lalui..hampir 4 tahun bersama-sama menimba ilmu malah dianggap seperti adik-beradik antara kami berempat...kawan-kawan tak sanggup nya berpisah dengan anda semua tahun depan, tapi itulah hakikat yang perlu ditelan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

nzawaty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22474
Posting: 124
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 18:28


ana tahun akhir
kustem

Bookmark and Share

  


  Member Information For nzawatyProfil   Hantar PM kepada nzawaty   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 01:41


Pada 12-08-06 22:58 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

saya pun student final year jugak... :) harap-harap dapat grad pertengahan tahun depan..



samalah kita ye doc meow... huhu


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah-azzahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25632
Posting: 113

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-09-06 02:54


alhamdulillah, syukur dah nak masuk 4 tahun kat um ini.. insyaallah tahun ni dah final year.. doakan saya. time kasih

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimah-azzahraProfil   Hantar PM kepada fatimah-azzahra   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 10:04


sem depan, insyaAllah masuk final year...semoga dipermudahkan segalanya..ameen!

Bookmark and Share

  


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

qibtiatul_huda
Warga Rasmi
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25863
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 11:47


saya pelajar tahun akhir kat KUIM.sedih rasanya nak meninggalkan alam kampus and rakan-rakan.pasni semua dah terpisah jauh.debar nak memasuki alam perkerjaan pun dah mula terasa.

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiatul_hudaProfil   Hantar PM kepada qibtiatul_huda   Quote dan BalasQuote

ukhtisarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.12.2004
Ahli No: 12908
Posting: 39
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 12-09-06 12:26


tu lah ana pun sedih juga nak tinggalkan alam pengajian ini....ana ambil pengajian quran dan sunnah kat KUIM..terasa cepat sangat masa berlalu..rasa-rasanya baru saja masuk u, tapi sekarang dah pun tahun akhir...insyaAllah perancangan nak sambung belajar ad tapi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ukhtisarahProfil   Hantar PM kepada ukhtisarah   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 12-09-06 12:37


saya pun pelajar tahun akhir KUKUM

macam tak pecaya dah nak habis tempoh 4 tahun

masa mula2 masuk, rasa lamanya nak menempuh 4 tahun

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 07-10-06 22:06


ana tahun 3...

[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-10-06 00:31 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 00:37


!!! QUOTE !!!

tahun akhir dan semester akhir...
tengah usaha untuk siapkan latihan ilmiah(pra tesis)


caiyokk kak ismi-safiza...hiiihihi..
moga beress tesis secepat mungkin..
boleh karang lagi novel.. sajaks..ehehe.

pada antunna yang final sem..
teruskan perjuangan..
moga dapat manage masa.. dengan sebaiknya..
rajin-rajin lah baca buku.. buat nota..
siapkan assignment as soon as posiblle..

:-di :-di :lol:

moga kalian mumtaz abadan..abada... :lol: :lol: :-di :-di
aminnnn


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nick_sieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24044
Posting: 94

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-06 00:43


ana pun dah final year kat UTM ini...
tak sabar nak kerja...heheheheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For nick_sieqProfil   Hantar PM kepada nick_sieq   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 01:40


salam....
saya pun tahun akhir di upc.
tapi, belum sem last lagi sebab ada 1sem for practical...
memang rasa sedih nak tingalkan pensyarah2 dan sahabat2...
tapi, dah tanggungjawab untuk sampaikan ilmu yang ada kepada anak bangsa, ceewah...hehe...
insyaAllah, amanah ini terlalu berat rasanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 12:13


Pada 08-10-06 01:40 , sabrina_elZehra posting:

!!! QUOTE !!!

salam....
saya pun tahun akhir di upc.
tapi, belum sem last lagi sebab ada 1sem for practical...
memang rasa sedih nak tingalkan pensyarah2 dan sahabat2...
tapi, dah tanggungjawab untuk sampaikan ilmu yang ada kepada anak bangsa, ceewah...hehe...
insyaAllah, amanah ini terlalu berat rasanya...



Assalamualaikum...
sabrina....kita sama lah.. saya pun tahun ahir kat upsi jugak... siapa ye? sabrina ni AT berapa kat upsi? saya AT04...aiwah...nak berkenalan kat sini lah pulak...

em....dah tahun akhir ni macam tak percaya pulak, cepat sangat masa berlalu rasanya... sedih sangat nak tinggalkan bumi UPSI yang bersejarah ni... apapun, moga ilmu yang saya dapat di UPSI ni dapat saya aplikasikan di sekolah nanti...moga saya dapat mendidik anak bangsa dengan baik...InsyAllah....


-----------------
wanita hiasan dunia...seindah hiasan adalah Wanita Solehah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 12:27


ana student final year ukm... ambil plant biotechnology... perghh, susah betul sejak masuk final year ni, tesis punya pasal, kena dok lab dari pagi sampai petang... hampeh betul... cuti pun pergi lab juga... waaaaa.....tulon....tulon....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-10-06 11:17


Assalamualaikum...

saya pelajar tahun akhir kat upsi..bulan 1 nanti dah kena praktikal..masuk sekolah..gerun juga tu..hehhe..Apa pun kenangan kat upsi memng banyak sampai xlarat nak bawak..
pht mns 4 tahun bersme kawan-kawan..tu semua kan jadi kenagan kelak...
good luck untuk semua..selamat menempuh alam pekerjaan..sama-sama kita berdoa moga sentiasa dalam lindunganNYA....amin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 14:15


tahun akhir (sem ke 2 akhir) uum

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 11-10-06 16:26


Final year, Sem Akhir Faculty Mechanical Engineering UTM SKUDAI

p/s: tengah pening siapkan thesis 'Study the Phenomenon of Tsunami'

siapa ada bahan2 menarik untuk dikongsi boleh PM ana.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 11-10-06 16:39


ana sekarang final sem lah.
sekarang ana buat sistem e-laporan pelajar sekolah menengah.
ana baru saja interview pengetua,guru2 dan pelajar sekolah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 16:03


wa..wa...wa....wa..wa...selamat tinggal lah kampusku...setelah 3 tahun aku dok study sini terasa berat nak tinggalkan fak dan kamsis..terasa sekejap saja..tapi bila pk2 rasanya nak sambung juga study ni...kat mana...sini atau tempat lain?tu kena pk2 lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 17:36


kalau panjang umur...
bakal jadi final year student..
pada tahun 2008...
hehehee...
baru 1st year lah...
huhuu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 03-11-06 21:14


lah da taun akhir itu,mesti sedih nak tgl kan teman2,huhu..sedihnyee...walau bagaimana pun...frend forever ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

hazi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2006
Ahli No: 27127
Posting: 146
Dari: malaysia

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 03-11-06 22:46


Memang banyak dugaan, dalam mencari Ilmu ni, makin banyak belajo, makin banyak cabaran..pada yang tahun akhir, jangan berputus asa, teruskan hingga titisan darah terakhir...

Bookmark and Share

  


  Member Information For haziProfil   Hantar PM kepada hazi   Quote dan BalasQuote

eja84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23277
Posting: 50
Dari: perak

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-11-06 23:50


macam xcaye saja tahun akhir...rasa macam baru saja masuk upsi ni....
sedih..juga rasa....tapi happy pun ada juga....

Bookmark and Share

  


  Member Information For eja84Profil   Hantar PM kepada eja84   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 10:09


Assalamualaikum"
saya setuju dengan pendapat sharini..
sem depan sem terakhir saya,xsangka dah dekat 4thn saya mengabdikan diri sebagai student degree of accountancy di uitm s.alam..sekejap saja rasanya masa berlalu begitu pantas..
masih belum bersedia u melangkah ke alam pekerjaan.. :oops:
sedih rasanya nak habis belajar ni, banyak kenangan semasa bergelar student ni.. :cry:
[ Telah diedit oleh: masz pada 07-11-07 10:15 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 10:19


tahun akhir ni biasanya tahun paling kritikal...harap-harap semuanya berjaya...jangan jumpa lagi sem depan udah lah...repet paper...aduh..aduh...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 07-11-07 10:38


insyaALLAH sekarang ni final ye
accountancy um..
4thun mendaki puncak..
moga-moga semua selmat
buat kawan-kawan yang sama batch kat um tu
moga kat sama-sama grad taun depan insyaALLAH

macam-macam planning ni...huhu..
YA ALLAH takutnya hambamu ini..
rasa kritikal..mga2 semua selamat..ameen

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 12:34


ada 1 sem lagi..last sem...moga kejayaan milikku dan teman2...amin...


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

  


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 11-11-07 00:33


baru third year hehe.. :-)

sesiapa ada pengalaman Latihan industri boleh kongsi tak? :welcome:



Bookmark and Share

  


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 08:52


saya!!!

saya akan menjadi pelajar tahun akhir start tahun depan...

:-D :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-11-07 09:56


Assalamualaikum
alamak...terlepas pandang lah pula tajuk ni masa tahun akhir dulu...ni dah pun tahun satu...di alam pekerjaan..... :sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

damainya_hati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18209
Posting: 39
Dari: Johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 11:07


tahun akhir ni rasa macam tak percaya pulak...dulu baru jejak kaki kat uum ni tertanya-tanya bila lah nak habis study??? sekarang tertanya-tanya bila lah nak datang sisi lagi???? adakah datang sebagai pekerja atau sebagai pelajar jugak...atau kedua-duanya...moga dipermudahkan urusan memohon pekerjaan selepas ini ya Allah...amin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For damainya_hatiProfil   Hantar PM kepada damainya_hati   Pergi ke damainya_hati's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-11-07 11:30


assalamualaikum...
lina pelajar tahun akhir pusat asasi universiti islam antarabangsa malaysia..
satu sem lagi..iaitu sem depan...:)
lepas itu masuk uia gombak pula bulan 7 tahun depan..insyaAllah...
kalau tak ada apa masalah lah..tapi rasa macam nak extend saja kat pusat asasi ini..:roll:
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 11-11-07 11:36 ]



  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 14:08


alhamdulillah..
tahun akhir law student uum..
tengah pening dengan mooting course.. :cry:


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-08 22:26


salamun alaik..
geledah topik lama.jumpa pula topik ini..hehe..wah praktikal da nak habis mggu ini..maka genaplah 3thn menimba ilmu dalam bidang ubat-ubatan ini..sedih nak berpisah dengan kawan-kawan diHKL..huhu..insyaAllah bakal smbung lagi kalau ada rezeki..ameen..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-06-08 22:28


Assalamualaikum....

wah.... ni memang topik lama ini...

kalau posting sebelum ini, ana kata "saya akan menjadi pelajar tahun akhir start tahun depan..."


sekrang ini, memang dah jadi kenyataan..

insyaALLAH...akan habis dalam hujung bulan 7.

very..very busy.... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 304
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 09:59


Assalamualaikum...
InsyaAllah, sem depan akan bermulalah as a final year student...
nak kena hadapi final year project..huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 11:40


salam.....pelajar semster akhir??
erm,pernah 2 tahun yang lepas....
rindu betul suasana alam pelajar.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 12:45


boleh ke mencatatkan di sini... uhuk uhuk...
macam tak layak saja...
ni dah tahun berakhir namanya.. adess...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Muslimah85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 547
Posting: 25
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-09-08 17:10


Saya tahun akhir sem akhir!
Ye ye best nya nak habis belajar..tak sabar nak rehat dan cari kerja
lepas raya ni exam last and for the last in my student days..heheh
Mintak2 semua paper lulus

Bookmark and Share

  


  Member Information For Muslimah85Profil   Hantar PM kepada Muslimah85   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-09-08 23:01


assalamualaikum...

hmm..sekejap saja rasanya..sedar2 dah tahun akhir...

eh..bukan tahun akhir..sem akhir lah...hehe..insyAllah habis tahun ni..

kalau panjang umur..murah rezeki..insyAllah..nak teruskan study lagi...in master..sampailah...hmm..sampai bila erk...

insyAllah..study selagi masih ada peluang dan ruang...:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 11:05


letih lah jadi student final sem mana
tambah2 pulak bila kawan-kawan asyik cakap pasal kerja saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nurul_wardina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.08.2005
Ahli No: 18153
Posting: 40
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 14-11-08 17:02


huhuuu,,wargh..merdeka
tapi rasa sedih pun ada
entah
mula-mula dulu cakap..bila nak habis ni,,tensior
lama2,,,huhuhuuhu
tapi segala kenangan ipta,,best
then............ingat nak sambung da,,
ambik MASTER pula..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_wardinaProfil   Hantar PM kepada nurul_wardina   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 14-11-08 17:03


sy2..
sekarang ni tengah struggle final exam..huhu..

tak sabar nak habis..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 14-11-08 17:57


saya pun.. tinggal 2 paper saja lagi before menamatkan zaman bachelor degree..heee

Bookmark and Share

  


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-11-08 22:30


Assalamualaikum.. ana pun pelajar tahun akhir. insyaAllah sem depan sem yang terakhir ana berada di Bumi Kenyalang. Banyak suka dan duka sepanjang berada ditempat orang lebih-lebih lagi menyeberangi lautan Cina Selatan. ingat sem1 dulu bila time cuti cepat saja nak tempah tiket flight sebab tak sabar nak balik jumpa family tapi bila dah final year nak tempah tiket pun rasa malas saja apatah lagi nak balik kampung...sekarang ana masih dikolej tengah buat final project tak dapat balik terang...apapun tak sabar nak grad cepat-cepat Kalau ada peluang nak smbung Master..insyaAllah.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 00:17


ye, saya salah seorang dari warga ukhwah yang berada pada sem akhir di ipta. tapi buat masa sekarang saya belum lagi sambung belajar. 19 jan depan baru daftar masuk semula...InsyaAllah.

pastinya tugasan sem akhir ini lebih mencabar dan memerlukan ketahanan yang tinggi untuk saya menempuhnya. semoga saya dapat melakukan yang terbaik dan berubah demi mencapai kejayaan dalam pembelajaran...ameen.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.180111 saat. Lajunya....