Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Akan sentiasa ada yang memperbodohkan selagi masih ada yang rela diperbodohkan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 16 jam, 43 minit yang lalu
Tayu: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 8 hari yang lalu
muslimiman: 11 hari yang lalu
SaLaFiaN: 13 hari yang lalu
Bubnowie: 15 hari yang lalu
tereturubuzu: 18 hari yang lalu
khalifah: 23 hari yang lalu
RedPetunia: 24 hari yang lalu
kaze: 27 hari yang lalu
Daeng_Jati: 30 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ok..sapa budak tahun 83..join sini..okies..


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ok..sapa budak tahun 83..join sini..okies..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ok..sapa budak tahun 83..join sini..okies..

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 15-02-04 22:03


...ukhwah fillah dr saya...

Ermm..tgk year lain ada club..budak 83 takde pun..so..saya wat lah forum ni...

bukan apa.....best agi sebenarnya kenal sama sebaya..sbb pemikiran sama...ok..selamat berkenalan..kalau leh..saya nak kenal ramai2.budak year 83....harap ramai yg sudi......nanti leh lah wat aktiviti apa2 sama nanti..ok..ilalliqa'..

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 00:00


ntah....i was born in the year 1986....jadi....junior skit dari awak...hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

fatimah_terindah
Warga Rasmi
Menyertai: 30.01.2004
Ahli No: 6878
Posting: 20
Dari: trg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 09:15


salam...ukhwah..


saya pun dilahirkan year 1983....o.k..hope ramai skit yang lahir tahun ni menjelmakan diri kat forum nie....

selamat berkenalan rabiatul...ukhwah fillah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimah_terindahProfil   Hantar PM kepada fatimah_terindah   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 15:52




Salam utk semua.. ana pon budak 83 gak.. ok, jaga diri...hiasi peribadi... wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 16-02-04 17:06


saya pun lhr 83 gak..... tunggu jg bila ada utk bdk year 83.....ada pun.....ok ..bagus nie..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-02-04 01:02




dah ada yg buka ke. okies gak

hehe...sampanburuk pun lahir tahun 83 gaks.

pada 7 hari dan 24 jam. hehe paham tak mesti tak paham...



p/s:24-7-183

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-02-04 01:03


tetinggai lak..24-7-1983



-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

cruestasia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.06.2003
Ahli No: 1791
Posting: 60

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-02-04 10:38


wbt....
Dah lama ana tak jenguk laman web ni.....
Ni kira nak menyibuk jugak lerr ni...memandangkan ana lahir tahun 83 jugak.....nape sikit sangat ni...mana yang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For cruestasiaProfil   Hantar PM kepada cruestasia   Quote dan BalasQuote

aref_geomatik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6458
Posting: 78
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-02-04 14:55




saya lahir tahun 1983. Apa yang istimewa ye 1983?

sape2 lahir tahun ni skang dah bleh la daftar mengundi yek. umur dah mencecah 21 tahun.
good luck to all of u.

"SELAMAT MENDAFTAR MENGUNDI".

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For aref_geomatikProfil   Hantar PM kepada aref_geomatik   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 14:59




ana pon lahir tahun 1983 gak...

tul ker dah boleh daftar mengundi....?

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 15:16




kita pun lahir thn 1983
dah boleh daftar ek...
x ramai ke anak 83...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

putri_sivik
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2003
Ahli No: 5867
Posting: 13
Dari: uitm kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-02-04 15:24


.....

yap...bagus tu cadangan rabiatul...ana pun stuju utk tubuhkan fun club 83...

jadikan 83 tu sbg trade mark utk kite menjalinkan ukhwah dan menambahkan lg ilmu pengetahuan.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For putri_sivikProfil   Hantar PM kepada putri_sivik   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 18-02-04 02:15




Alhamdulillah...ada juga yg join ...saya ingt tak ramai budak 83..kira..yg ada ni..oklah.juga..bersyukur je lah....

ukhwah Fillah dr sya buat sahabt/sahabiah sumer..(fatimah_terindah,mujahidah83,nanalah,sampan buruk,cruestasia,aref geomatik,nur islami,adawiyah 1210 dan putri sivik)

Buat adik fairuzah..ermm..minat jugak nak tgk forum ni yer..bagus2 ..

Saya tgk td ada yg sebut pasal daftar mengundi yer..ermm.. saya dah masuk 21 dah..dan kebetulan..nak dijadikan citer...masa birthday saya
(12/1/83)..adalah tarikh daftar undi kat U..so..kira cukup2 umur 21 saya daftar..ehehe..kengkawan sume x daftar ke..??Tapi..tak taulah dah tarikh tutup ke tak...kalau blum lagi..jgn lepaskan peluang!!!

ok..rasanya biar saya start dulu..sesi taaruf..

nama sebenar tak perlu lah kut..tp..saya skang ni saya sdg blajar di USM KKJ..amik elektrik..ok..kengkawan sumer...study kat mana?..Kalau yg dah kerja pun..leh lah citerkan pengalaman..ok..ilalliqa''

Harap2/..kita boleh meriahkan forum ni...n aktifkan fan club 83 kita....ok!..




Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

cahayahidup
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2004
Ahli No: 7271
Posting: 2
Dari: machang

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-02-04 11:51


assalamualaikum
saya pun lahir thn 83.bolehla joint kamu smua.
salam perkenalan

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahayahidupProfil   Hantar PM kepada cahayahidup   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 18-02-04 11:57



saya pong..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

ayatie
Warga Rasmi
Menyertai: 07.01.2004
Ahli No: 6289
Posting: 18
Dari: ukm bangi

Pahang  


posticon Posting pada: 18-02-04 12:13


kengkawan.....

saya pun lahir tahun 83 gak...bangga yek!!!tak tau naper..heheh...

salam ukhwah buat semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayatieProfil   Hantar PM kepada ayatie   Quote dan BalasQuote

audani83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7348
Posting: 96
Dari: parit buntar,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 12:40



hehe..kite pon lahir taun 83 gak..bestnye ramai2 kat cni...salam ukhwah buat semua....tahun 83 best kan....tapi ape yg best?..kalau ramai2 kat cni lagi best....so mari le kita sama2 meriahkan thn 83...

Bookmark and Share

  


  Member Information For audani83Profil   Hantar PM kepada audani83   Pergi ke audani83's Website   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 18-02-04 13:24



ana dilahirkan pd tahun ni juga bersamaan 30 rabiulawwal.....salam perkenalan dari ana.

Bookmark and Share

  


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 18-02-04 14:23



saya pun lahir 83.
9/3/83 ni birthday saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 16:08


assalamualaikum wbt...
saya pon sebaya ngn sahabat2 semua...
170883....
blaja lagi...baru tahun pertama...
salam ukhwah....

-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

puteri_nur
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.12.2003
Ahli No: 6112
Posting: 26
Dari: Bumi Allah yang luas

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 16:33



ana pon lahir thn 1983 !!!!
tak sangka umur dah betambah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_nurProfil   Hantar PM kepada puteri_nur   Quote dan BalasQuote

qurratu_ain
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2718
Posting: 19
Dari: puchong

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 17:31


wb...
Ana pun nak join. leh kan? kan? kan?


Bookmark and Share

  


  Member Information For qurratu_ainProfil   Hantar PM kepada qurratu_ain   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 18-02-04 20:17




Buat qurratu_ain.dan sumer...Ahlan wasahlan...ke forum ni...
Memang ana wat khusus utk budak 83..Ermm..btul lah ayatie..mmg bangga lahir tahun 83..tp,rasa2nya..setiap year pun akn kata gitu.kan.hihihi.. ..

ok...Alhamdulillah..makin bertambah ahli..ermm..ada apa2 cadangan?..utk meriahkn forum kita ni??..leh kongsi sama2

ok..thanks bebanyak pd yg join..kalau leh..ana nk tahu lebih lanjut ttg korang sumer..ok..ilalliqa'

-----------------
Ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah!

"Bersama Perjuangkan Dakwah Islamiyah..walau apa wadah yg digunakan sekalipun..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:13




ramai gak ei..ahli2 ukhwah yg lahir thn 83...

jom kita pakat2 meriahkan kelab kita ni...

ada lagi ker ahli yg lain lahir thn 83 nih...



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

Nur_Ismahani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.01.2004
Ahli No: 6491
Posting: 30
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-02-04 12:47




Saya pon nak join gak club 83. Tapi tak cukup umur lagi nak mengundi. rugi lah plak rasanya

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nur_IsmahaniProfil   Hantar PM kepada Nur_Ismahani   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 19-02-04 13:20



ade yg boleh mengundi ke kat sini.....
rabiatul_0112 dah daftar yer....
boleh ke,dengar kata siapa yg lahir pd tahun 1983 tak leh mengundi......daftar bolehla,ye...ker
ana pun confuse

Bookmark and Share

  


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 14:05


hmm..ana pun lahir tahun 1983..salam ukhwah dr ana...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

ilah83
Warga Rasmi
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4667
Posting: 10
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 14:54


akummm
ana pun lahir tahun 83..selamat berkenalan utk semua yer


Bookmark and Share

  


  Member Information For ilah83Profil   Hantar PM kepada ilah83   Pergi ke ilah83's Website   Quote dan BalasQuote

ena_siswi
Warga Rasmi
Menyertai: 18.09.2003
Ahli No: 3634
Posting: 4

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-02-04 16:26


salam ukhwah seme.. kiter lahir tahun 83 gak..alhamdulillah..da 21 tahun knal dunia..kan..ahh ok le ade club utk membe tahun 83 ekk..arap² bley lah kiter same² mengeratkan hubungan silaturahim sesame kiterkan..amin..~~

Bookmark and Share

  


  Member Information For ena_siswiProfil   Hantar PM kepada ena_siswi   Quote dan BalasQuote

wardah44
Warga Rasmi
Menyertai: 12.07.2003
Ahli No: 2285
Posting: 15
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-02-04 18:02


....jangan lupe ana.......4 april.... slam ukhwah baut semua.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah44Profil   Hantar PM kepada wardah44   Quote dan BalasQuote

qurratu_ain
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2718
Posting: 19
Dari: puchong

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 19:07


Ukhti Rabiatul...
Anti ada apa2 planing ke utk 83FC ni?
Manalah tau...kalau2 ada plan pulak ker?
Yelah, kalau nak merasa angin kat perak ni, dipersilakan....
Nak kata ana arif sgt, tidaklah... tapi adalah certain tempat yg ana pernah pergi sempena kursus2 lepas bersama PUO....


Bookmark and Share

  


  Member Information For qurratu_ainProfil   Hantar PM kepada qurratu_ain   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 19:35




salam ukhwah dari ana...
dah lama ana tunggu club 83 nie...
akhirnya muncul jua!!!
ana pun 83..
tapikan yang ana tak dapat mengundi tak cukup umur lagi.. bulan 9 nanti baru cukup!!
oklah ana belajar kat uum sintok, kedah!!
asal terengganu..


Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 01:43




ukhwah Fillah buat sume..terutama yg baru join...

ermm..buat..ukhti Qurratu_ain...buat masa ni,ana takde apa2 plan lg..sbb tgh bz ngan xm..ermm...tp..nti kalau ada apa2 cadangan..silakan beri..leh kita kongsi sama2..Ana pun skang ni dekat ngan negeri Perak..kalau nak adakan apa2 aktiviti..leh rancang sama2...

buat akhi umair

Memang yg 83 cuma leh mendaftar je..undi tak leh lg...sbb proses masukkan nama tu..amik masa..nak daftar kejap je..tp.dah daftar blum tentu nama dah ada dlm senarai utk undi..Ana cek nama ana pun..(mintak shbt ana yg checkkan)..mmg nama takde lg..so..kira sekadar daftar je lah...mmg tak dpt mengundi lg....

Buat shbt /sahabiah yg lain...ermm..kalau ada yg ade idea nk meriahkn club kita....sila beri cadangan...ok..

-----------------
Ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah!

"Bersama Perjuangkan Dakwah Islamiyah..walau apa wadah yg digunakan sekalipun..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

olin
Warga Rasmi
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6455
Posting: 7

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 12:01


AKUM.SAYA PUN LAHIR TAHUN 83.

Bookmark and Share

  


  Member Information For olinProfil   Hantar PM kepada olin   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 29-02-04 13:45



saya pun tahun 83...

Bookmark and Share

  


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 14:31



Kaifa haluqi sumer...alhamdulillah ada gak club utk bdk 83 ek...salam ukhwah islamiah dr sayer...
kita boleh jd sahabat yg baik,kan?Mudah2an diredhai Allah...okla..akhirulkalam,saya dedikasikan utk sumer....
sahabat sejati...
ibarat penggerak tika terhenti
penghibur pada kala sunyi
panduan pada saat mencari
penglipurlara semasa kecewa
dan...sama2 bersenandung semasa gembira!

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

qurratu_ain
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2718
Posting: 19
Dari: puchong

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 18:19


Err...ye ker anti pun kt perak?
Kat mana tu?
Ana di ipoh..dekat2 poli lah jugak.
Manalah tau, ntah2 terserempak ker kita nanti....


Bookmark and Share

  


  Member Information For qurratu_ainProfil   Hantar PM kepada qurratu_ain   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 22:47



dekat jerla ain..sejam jer dr kuala kangsar nak ke perak...saya selalu gak ke ipoh...
insyaAllah..manala tau t'srempak...salam p'kenalan ek...

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

Bay_Qiey
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4434
Posting: 18
Dari: Haiyyu Asyier,Nasr City

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-02-04 23:20


assalamualaikum....
izayya'?pe khabar semua member 83?
sy pn lahir thn 83 gak 22 r.awwal...salam ukhuwah utk semua


Bookmark and Share

  


  Member Information For Bay_QieyProfil   Hantar PM kepada Bay_Qiey   Pergi ke Bay_Qiey's Website   Quote dan BalasQuote

gadishijau
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7002
Posting: 31
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 23:58


...wahh..ana memang tggu grupni trtubuh..nmpaknya ahli 83 semakin rame.. semoga kalian sentiasa di bawah lembayung rahmat ALLAH S.W.T...ehh..silap,bkn tuk 83je..keseluruhannya..AMIN..hmm,sihat smua!!okiess...bye

Bookmark and Share

  


  Member Information For gadishijauProfil   Hantar PM kepada gadishijau   Quote dan BalasQuote

aref_geomatik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6458
Posting: 78
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-03-04 16:16




sapa yg dah boleh mengundi angkat tangan...

wassalam.



-------------------------------------------------------
Berilmu,
Beriman,
Beramal &
Beristiqamah

Bookmark and Share

  


  Member Information For aref_geomatikProfil   Hantar PM kepada aref_geomatik   Quote dan BalasQuote

rabiatul_0112
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6929
Posting: 27
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 05-03-04 19:28




Alhamdulillah....

Setakat ni kelab kita dapat sambutan yg menggalakkan lah juga...

sENARAI AHLI2 DI BAWAH kELAB NI:

1.Fatimah_terindah
2.Mujahidah83
3.Nanalah
4.sampanburuk
5.cunestasia
5.aref_geomatik
6.nur_islami
8.Adawiyah_1210
9.putri_sivik
10.Cahayahidup
11.Wida_widi
12.ayatie
13.audani83
14.umair
15.amilyn
16.telekung
17.puteri_nur
18.Qurratu_ain
19.Nur_ismahani
20.ilah83
21.ena_siswi
22.wardah44
23.princess_ixora
24.olin
25.anaf23
26.dhuha
27.Bay_Qiey
28.Gadishijau
ok...ahlan wasahlan....buat sume ahli....dan Salam Ukhwah Fillah dr ana.....Syukran2..sbb join kelab ni...ok..nnti2..kita pk kan aktiviti bersama yer......

Buat ukhti..qurratu_ain..ana skang blajar di nibong tebal..jd hampir ngan negeri perak..

ermm..buat aref_geomatik..rasanya..kalau dpt daftar pun..takleh undi lg..sbb senarai baru lum dikemas kini.....ana yg daftar awl..pun lum masuk nama lg dlm senarai.....


ok..ilal liqa'





-----------------
Ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah!

"Bersama Perjuangkan Dakwah Islamiyah..walau apa wadah yg digunakan sekalipun..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatul_0112Profil   Hantar PM kepada rabiatul_0112   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 22:23




Ooo...rabiatul USM yer... mm, good luck yer... ok, ana plak nk perkenalkan diri... nama x yah ler kot.. blajar kat timur tengah... asal langkawi,kedah.. lahir 31/8/83....

Ok, Yg lelain tu.. perkenalkanlah diri anda...

wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 12:43



kaifa haluqi?
emm,apa p'kembangan t'baru?
alhamdulillah..makin ramai ahli lahir taun 83.
sapa2 yg lahir bulan ni,org ucapkan selamat hari lahir..moga sentiasa dip'tingkatkan iman..
sapa2 yg tgh dok final exam kat 'u'..good luck.
moga ukhwah ant.kita diberkati-Nya...
org gak nak tujukan lagu 'akrab p'sahabatan' utk semua...

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 13:14


wah..dah makin bertambah2 ahli yg lahir thn 83 ni yek........

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 22:34


ana nak join gak..
ana pun lahir 83 gak
hehehe

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

sufiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8053
Posting: 13
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-04 10:34


...
ramai jgk ye yg lahir thn 1983...ana pun lahir thn ni jgk.... ...salam ukhwah utk sumer...



-----------------
.: Sentuhan ma'rifatMu menyentuh di kalbu :.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufiyahProfil   Hantar PM kepada sufiyah   Pergi ke sufiyah's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 17:30


Salam'alaik...

Ana jugak Alhamdulillah, dilahirkan oleh ibu dalam tahun 1983

Salam ta'aruf buat semua sahabat dan sahabiah group 1983...

MANTAP and EXCELLENT SELALU

Hidup kerana Allah...Mati juga kerananya



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Salman_Alfarisi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5667
Posting: 122

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-04 22:06


Akum.. geng 1983... thn ni dah 21 thn... 5 thn lagi lehla ngundi... ok! heheh... saye 1983 gak... salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For Salman_AlfarisiProfil   Hantar PM kepada Salman_Alfarisi   Pergi ke Salman_Alfarisi's Website   Quote dan BalasQuote

nizam04
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7095
Posting: 40
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 00:37


ana 83 gak....salam taaruf

Bookmark and Share

  


  Member Information For nizam04Profil   Hantar PM kepada nizam04   Pergi ke nizam04's Website   Quote dan BalasQuote

senyum_selalu
Warga Rasmi
Menyertai: 30.04.2004
Ahli No: 8714
Posting: 1
Dari: kepala batas

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-04-04 22:37



ana pun lahir thn 83 jugak...salam perkenalan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For senyum_selaluProfil   Hantar PM kepada senyum_selalu   Quote dan BalasQuote

rsnara95
Warga Rasmi
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7084
Posting: 6
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-05-04 07:33


assalamualaikum,,,
ape kabo,,,gurls born at 1983,,,
saye pun join sekali,,
hArap 2 adalah,,,some activities,,yang interesting,,salam,,ukhwah dari sayeerr,,

Bookmark and Share

  


  Member Information For rsnara95Profil   Hantar PM kepada rsnara95   Pergi ke rsnara95's Website   Quote dan BalasQuote

DarkenX
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.05.2004
Ahli No: 8839
Posting: 53
Dari: kedah darul aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 02:28


semoga semua nya gembira dan happy ^^

Bookmark and Share

  


  Member Information For DarkenXProfil   Hantar PM kepada DarkenX   Pergi ke DarkenX's Website   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 15-06-04 05:06



Saya pung 1983.....alhamdulillah Allah bagi umuq panjang sampai skang.Ntah bila akan menemui mati...ntah esok ntah lusa...semakin banyak mengingati mati,semakin dekat diri kepada Allah.
InsyaAllah semua..

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

  


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

maple_nr
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2145
Posting: 19
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 15-06-04 10:50


Saya lahir tahun 83..24 jun ni genaplah 21st ...rasa tak caya pulak...betulker nak wat fun club ni..??apa aktiviti & best nye...??

Bookmark and Share

  


  Member Information For maple_nrProfil   Hantar PM kepada maple_nr   Quote dan BalasQuote

cruestasia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.06.2003
Ahli No: 1791
Posting: 60

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-06-04 12:05


bagus...bagus..makin ramai ahli 83fc...sape yg lahie bln 11 yekkk??

Bookmark and Share

  


  Member Information For cruestasiaProfil   Hantar PM kepada cruestasia   Quote dan BalasQuote

LaTomatina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.06.2004
Ahli No: 9514
Posting: 25
Dari: Univ Sains Malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 17-06-04 13:06



sy LaTomatina pun lahir thn 83 gak
tarikh : 13 april 1983


Bookmark and Share

  


  Member Information For LaTomatinaProfil   Hantar PM kepada LaTomatina   Pergi ke LaTomatina's Website   Quote dan BalasQuote

cadetofficer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 8275
Posting: 129
Dari: LENGGONG

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 14:59


haaaa.....kalau LaTomatina lahir 13 april 1983... saya lahir 13 mac 1983.... salam ukhwah!saya study kat UNIMAS

ramainye orang Kuala Kangsar..orang Lenggong, Perak tak de ke....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cadetofficerProfil   Hantar PM kepada cadetofficer   Pergi ke cadetofficer's Website   Quote dan BalasQuote

LaTomatina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.06.2004
Ahli No: 9514
Posting: 25
Dari: Univ Sains Malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 26-06-04 02:40



cadetofficer tua sebln la dr sy yer..
slm ukhwah... sy belaja di USM

Bookmark and Share

  


  Member Information For LaTomatinaProfil   Hantar PM kepada LaTomatina   Pergi ke LaTomatina's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 13:45




hai saya pun lahir pd thn 1983. tp blm masuk 21 thn. seronok kalo ada kelab mcm ni sekurang2nya kita blh merapatkan ukhwah sesama kita terutama sekali rakan sebaya. harap kita semua sentiasa dirahmati Allah hendaknya.wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

princess_of_heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2004
Ahli No: 9744
Posting: 74
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-07-04 18:28


assalammualaikum wbt...ishk2 creative betul shbt2 ukhwah ni ek? macam2 topik depa dok create..nway ana lahhir tahun 83...7/3/1983...ana suka tarikh ni sebab pada 7/3/81 makayah ana bertunang...7/3/83 tarikh makayah ana kawin n 7/3/1983 tarikh ana dilahirkan...heheh..so bila sampai tarikh ni ada 3 sejarah yg berlaku n kami celebrate sesama... wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_of_heartProfil   Hantar PM kepada princess_of_heart   Pergi ke princess_of_heart's Website   Quote dan BalasQuote

princess_of_heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2004
Ahli No: 9744
Posting: 74
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-07-04 18:29


assalammualaikum wbt...ishk2 creative betul shbt2 ukhwah ni ek? macam2 topik depa dok create..nway ana lahhir tahun 83...7/3/1983...ana suka tarikh ni sebab pada 7/3/81 makayah ana bertunang...7/3/82 tarikh makayah ana kawin n 7/3/1983 tarikh ana dilahirkan...heheh..so bila sampai tarikh ni ada 3 sejarah yg berlaku n kami celebrate sesama... wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_of_heartProfil   Hantar PM kepada princess_of_heart   Pergi ke princess_of_heart's Website   Quote dan BalasQuote

firmanfirdhausi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2004
Ahli No: 9065
Posting: 7
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-07-04 11:28



saya pon lahir 1983...hari pekerja....leh join ke??

"senyum pembuka rahmah...
penyeri iktan akidah..."

Bookmark and Share

  


  Member Information For firmanfirdhausiProfil   Hantar PM kepada firmanfirdhausi   Pergi ke firmanfirdhausi's Website   Quote dan BalasQuote

almuntholiq
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9576
Posting: 23
Dari: tganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-07-04 18:16


...salam ukhwah///ana lahir tahun 83 jugok....skrg dok thun 4 kt mesir.....Insya Allah ....tunggu natijah loni./...

-----------------
Raja` Maghfirah wa Mardhatillah

Bookmark and Share

  


  Member Information For almuntholiqProfil   Hantar PM kepada almuntholiq   Quote dan BalasQuote

chumil
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 8286
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-07-04 19:24


assalamualaikum....
selamat berkenalan semua. hhmmmm....ramai jugak member2 yang lahir tahun 83 ni. barulah rasa seronok sikit sebab ada geng yang sebaya.oklah wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For chumilProfil   Hantar PM kepada chumil   Quote dan BalasQuote

hana_humaira
Warga Rasmi
Menyertai: 24.07.2004
Ahli No: 10271
Posting: 19
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 25-07-04 12:29



Leh join
saya pun dilahirkan dlm thn 1983....
salam ukhuwah buat semua kengkawan..

-----------------
indahnya ukhuwah...
"Sirru'alabarakatillah"

Bookmark and Share

  


  Member Information For hana_humairaProfil   Hantar PM kepada hana_humaira   Quote dan BalasQuote

masliza
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.01.2004
Ahli No: 6438
Posting: 23
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 25-07-04 14:45




ai! saye pun warga 1983 jugak, rasenye satu bintang ngan sampanburuk, 300783, skangni dok mengaji kat uum ambik course pendidikan.

salam ukhwahfillah buat suma warga 83.

' ukhwah itu bukan terletak pada pertemuan, bukan jua pada manisnya bicara di bibir tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya di dalam doanya' AL-GHAZALI

Bookmark and Share

  


  Member Information For maslizaProfil   Hantar PM kepada masliza   Quote dan BalasQuote

itifa2
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11138
Posting: 80
Dari: johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-10-04 02:03


aries 83.............. mude lagi..hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For itifa2Profil   Hantar PM kepada itifa2   Pergi ke itifa2's Website   Quote dan BalasQuote

epi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.12.2003
Ahli No: 6043
Posting: 86
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-10-04 15:49


akum...
saya pun dilahirkan pada tahun 1983... ooo ramai rupanya rakan-rakan sebaya kat dalam ukhwah nie ingat tak ramai... hehe tarikh lahir 3.12.1983.. ok ws...

Bookmark and Share

  


  Member Information For epiProfil   Hantar PM kepada epi   Pergi ke epi's Website   Quote dan BalasQuote

syna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2003
Ahli No: 5623
Posting: 138
Dari: hilton, adelaide

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-04 09:39



syna pon nak join gak...
syna lahir pd 17 march 1983 kat alor star...
skrg belajo kat UPM
rasa nya insyaAllah syna grad tahun depan.....
apa yg kita bleh buat utk rapatkan ukhwah FC kiter nie yer????

mungkin sesamer ahli kene ada inisiatif antar pm sesamer sendiri?????



-----------------
ukhuwahfillah hanya hadir dengan keikhlasan hati, kasih sayang termetri dengan kepercayaan disanubari...............

Bookmark and Share

  


  Member Information For synaProfil   Hantar PM kepada syna   Pergi ke syna's Website   Quote dan BalasQuote

itqan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12589
Posting: 22
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-11-04 22:16


ana lahir 83 gak..tapi selalu orang salah tengok. tapi walau papepun nak join gak

Bookmark and Share

  


  Member Information For itqanProfil   Hantar PM kepada itqan   Quote dan BalasQuote

SyahPaat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3445
Posting: 101
Dari: KUALA SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 25-11-04 23:20



ANA PUN LAHIR PD THN 1983.............PADA 24HB 2 THN 1983...............AHLAN WA SAHLAN......

MY E-MAIL IS:- [email protected]
:- [email protected]

see u there............

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyahPaatProfil   Hantar PM kepada SyahPaat   Pergi ke SyahPaat's Website   Quote dan BalasQuote

yahiko
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11027
Posting: 62
Dari: tyne & wear

Kedah  


posticon Posting pada: 26-11-04 03:51



tahun kelahiran 1983 march 24 bersamaan selasa, 9 jamadilakhir 1403 hijrah...

pulun kedah pulun

Bookmark and Share

  


  Member Information For yahikoProfil   Hantar PM kepada yahiko   Quote dan BalasQuote

Nuhdi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2004
Ahli No: 11722
Posting: 86
Dari: Cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-05 18:15


......

Maaflah dah kire lewat nk posting...

tp xsmpe stahun lg....

ana pun 1983....Mei

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuhdiProfil   Hantar PM kepada Nuhdi   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-05 19:31




erk?! kite pun lewat gak..
tp nak join gak leh kan?
sy lahir 5 mac 1983.
salam ukhwah utk sume ahli 1983!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 24-01-05 20:23


saye pun.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-05 21:33


akus jugak......

Bookmark and Share

  


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

nurbalqis83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12893
Posting: 52
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 24-01-05 21:56



saya pun lahir thn 83...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurbalqis83Profil   Hantar PM kepada nurbalqis83   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-05 22:07


seorang lagi ahli 83

Bookmark and Share

  


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 28-01-05 18:19


Akum...sayapun lahir dalam tahun 83...bolehla joint kamu semua..kalau kawan2 nak tau nanalah tu kawan saya...kami satu kelas time form 6 dan sekarang 1 kolej...kalau kat sini ada budak2 x-student SAMTAJ ,Sg.Besar lehla email saya kat [email protected]...

Bookmark and Share

  


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

sifoo
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2004
Ahli No: 10531
Posting: 11
Dari: student utm

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-01-05 19:35


ssalamualaikum....
izayya'?pe khabar semua member 83?
sy pn lahir thn 83 gak bulan 11...salam ukhuwah utk semua

Bookmark and Share

  


  Member Information For sifooProfil   Hantar PM kepada sifoo   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 28-01-05 20:25


Assalamu'aLaikum... hai? Wawa pun lahir 1983.. bulan jun hari yang kesebelas... He he! Hope kita boleh rapatkan lagi ukhwah each other yer? Wasalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

suz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13406
Posting: 122
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 12:56




saya pun
saya pun lahir thn 1983

kalau ada apa2 perkara yang saya bleh bantu utk memperkembangkan hak anak2 83 bagitau je

hati ini milik Allah
diciptakan oleh Allah
hanya utk menyintai Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For suzProfil   Hantar PM kepada suz   Quote dan BalasQuote

afaf
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2005
Ahli No: 14194
Posting: 7
Dari: egypt

egypt  


posticon Posting pada: 15-02-05 20:26


wana kaman.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For afafProfil   Hantar PM kepada afaf   Pergi ke afaf's Website   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-02-05 01:38




ana pun tahun 1983... salam perkenalan dari ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

nurnajihatul
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16058
Posting: 28
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 16:56


.....
ramainya rakan sebaya....


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurnajihatulProfil   Hantar PM kepada nurnajihatul   Pergi ke nurnajihatul's Website   Quote dan BalasQuote

annur83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16501
Posting: 126
Dari: BuMi Allah, Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 23-05-05 16:35




aa..ada pun utk bebudak 83..tapi dh x budak dah..dh 22 dah kita ni noo...
k..kalau ada pa2 xtvt..inform la ye..

k..salam ukhwah wat sahabat semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annur83Profil   Hantar PM kepada annur83   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 23-05-05 23:20


kami pon 83 juga...

-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar

Bookmark and Share

  


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-05-05 00:04



saya pun lahir 83...(18 januari)....adaer yg sama lahir ngan saya tak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

mujahid25
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2005
Ahli No: 13534
Posting: 20
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 04:33


ok..me too..lahir pd 1983
study gi...
salam taaruf.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahid25Profil   Hantar PM kepada mujahid25   Pergi ke mujahid25's Website   Quote dan BalasQuote

nurulnuha
Warga Rasmi
Menyertai: 01.12.2004
Ahli No: 12714
Posting: 14
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-05-05 08:24


erm...
me too...!
salam ukhwah utk semua!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulnuhaProfil   Hantar PM kepada nurulnuha   Quote dan BalasQuote

alhafiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.08.2003
Ahli No: 3038
Posting: 48
Dari: pondok usang

columbia  


posticon Posting pada: 24-05-05 09:52




ana pun lahir th 83......apa2 pn salam ukhwah dari ana....

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhafizProfil   Hantar PM kepada alhafiz   Quote dan BalasQuote

sweet_srikandi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 13007
Posting: 88
Dari: cheras

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 12:52


SAYA JUGA!!!

8304

-----------------
sweet_srikandi

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_srikandiProfil   Hantar PM kepada sweet_srikandi   Quote dan BalasQuote

zalfa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15731
Posting: 49
Dari: iskandariah,mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 20:38



salam ukhwah..saya kelahiran 1983 jugak..15nov 1983..

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalfaProfil   Hantar PM kepada zalfa   Pergi ke zalfa's Website   Quote dan BalasQuote

halawatuliman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.01.2004
Ahli No: 6609
Posting: 346
Dari: bumi nan indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-05-05 13:07




050283

-----------------
..(",)..Allahumma Jammilna Bil 'afiah Wassalamah..(",)..

Bookmark and Share

  


  Member Information For halawatulimanProfil   Hantar PM kepada halawatuliman   Pergi ke halawatuliman's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-05 16:27


dan saya juga....

Bookmark and Share

  


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

srikandisolehah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2005
Ahli No: 16961
Posting: 35

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 22:24


salam...ukhwah..


ana dilahirkan year 1983....o.ok..hope ramai sikit yang lahir tahun ni menjelmakan diri di forum ini....

selamat berkenalan rabiatul dan sahabat sahabiah semua...ukhwah fillah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandisolehahProfil   Hantar PM kepada srikandisolehah   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 22:42


ana..ana..ana pun..:-D 270283 salam ukhwah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 22:43


yup! me too....180583 :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

mawardesa83
Warga Rasmi
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16234
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 22:59


assalamualaikum...erm..boleh tahan juga..ramai ye kelahiran 83.. :-D :-D..salam ukhuwah pada semua.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawardesa83Profil   Hantar PM kepada mawardesa83   Pergi ke mawardesa83's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ok..sapa budak tahun 83..join sini..okies..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.189248 saat. Lajunya....