Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 10 jam, 33 minit yang lalu
kaze: 1 hari, 15 jam, 9 minit yang lalu
Daeng_Jati: 4 hari yang lalu
RedPetunia: 6 hari yang lalu
sahabat_amin: 8 hari yang lalu
Gorodkovie: 10 hari yang lalu
Swarig123: 13 hari yang lalu
sunan-faqih: 19 hari yang lalu
ajefikrah: 25 hari yang lalu
Kang: 26 hari yang lalu
owl_UM: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Februarians......singgah kejap ;)


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Februarians......singgah kejap ;)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Februarians......singgah kejap ;)

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-05-03 10:35


Assalamualaikum wb.....

rasa-rasanya topik di dah ada kat Sh dulu....(kalau tak silap le) apa-apa pun topik yang sama ada di buka di hanan.com.my utk muslimah, jadik kali nie nak berkongsi dgn semua sahabat pulak......

apa kata kalau anda singgah jap di sini... yelah nak kenal2 jugak sahabat2 yang lahir pada bulan yang sama.. manalah tahu kot2 mini JK boleh dibuat utk meraikan hari jadi sahabat semua.... jadi harap2 sahabat yang lahir bulan februari jgn luper singgah sini yer

oklah sebab saya yang start =kan topik nie.. jadi nie hari kelahiran saya

04 Februari 82

salam ukhwah

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-05-03 10:53


maklumat tambahan

January 25th - February 3 Pink
February 4th - February 8th Blue
February 9th - February 18th Green
February 19th - February 28th Brown
------------------------------------------

PINK
You are always trying your best in everything, and like to help and
care for
other people. But you are not easily satisfied. You have negative
thoughts,
and you look for romantic love like in a fairytale.

BLUE
You have low self-esteem, and very picky. You are artistic and like to
fall
in love, but you let your love pass by, by loving with your mind, not
your
heart.

GREEN
You get along well with new people. You are not really a shy person,
but
sometimes you can hurt people's feelings by your words... You like to
be
loved and noticed by your lover, but mostly you are single, waiting for
the
right person.

BROWN
You are active and sportive. It's hard for other people to become close
with
you, but you fall in love easily. But once you find out you can't get
something, you give up and let go easily as well.


sekadar maklumat-tak semestinya betul


-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-05-03 10:55


tambah sikit lagik yerk!

FEBRUARI
berfikiran abstrak
sukakan benda yang reality dan abstrak
inteligent, bijak dan genius
berpesonality yg mudah berubah
mudah menawan org lain
agak pendiam. Pemalu dan rendah diri
jujur dan setia pd segalanya
keras hati untuk mencapai matlamat
tidak suka dikongkong
mudah memberontak apabila dikongkong
suka kegiatan yg lasak
emosinya mudah terluka dan sgt sensitif
mudah mempamirkan marahnya
tidak suka benda yg remeh-temeh
suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
sangat berani dan suka memberontak
bercita-cita tinggi dan suke berangan-angan dan ada harapan utk merealisasikan impiannya
pemerhatian yg tajam
suka hiburan dan sukan
suka benda yg bersifat seni
sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran
berkecenderungan pd benda yg tahyul
amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
belajar untuk mempamirkan emosi




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-06-03 22:10


assalamualaikum..

Tul ke?? tp ana rasa adalah ckit2 ciri2 tue ...

alakullihal 10Q ats info yang diberikan..

Ana 22 februari 1983

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 03-06-03 10:25


assalamualaikum......
wah..dah....nampaknya ade juga club feb....
saya lahir pada 27 februari...
dan ciri-2 orang bulan februari memang ade dalam diri saya.....
lagipun saya dah pernah tengok artikel ni...kalau tak silap...artikel ni telah dibuat oleh Dr.Fadhillah Kamsah......
wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 17:05


as'kum..leh join tak??ana lahir pada 020281..wassalam..

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 01:02


Assalamualaikum hai saya siti dari kuantan.em..ana pun lahir bulan 2 gak.13 feb 85.salam ukhwah wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-06-03 13:12


a'kum,
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
mawarkasih=13 feb 1985
KoPiaH83=22 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
GTF=27 Feb 19??

isk...ader kembar bday la!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

niza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 234
Posting: 51
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 05-06-03 13:39


askum.....
niza 770224....

-----------------
rahsia di hati hanya Tuhan yang tahu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nizaProfil   Hantar PM kepada niza   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-06-03 10:39


assalamualaikum wb...

mmm lama tak masuk ukhwah....apa khabar semua? aik nie aja ke sahabat februarians..?? kalau ada yang lain sila-sila lah singgah..., tak lama keja pun jadilah....
anyway....... salam ukhwah pada semua yang dah join ...



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shiFa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 107
Posting: 113
Dari: PASIR RIS - SINGAPORE

singapore   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 22:40


mine; 100285
lahir kat kandang kerbau...

-----------------
aKu TiDak GenTar aKaN MaTi, TeTaPi aKu BimBangKan NasiBku SeSuDaH Mati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shiFaProfil   Hantar PM kepada shiFa   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 12:35


Assalamua'laikum

saya.. 800206 . anak kedua, lahir bulan dua . cam panas je, kan??

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 17:17


a'kum....

abg pun februarian gak...050278......leh kannn

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 09:38


Assalamualaikum.. alhamdulillah nampaknya kita dah ada ukh n ukht yang boleh jadi peminpin n naib pemimpin februarians di sini.. itupun kalau semua setuju...n kalau ukh n ukhti kite setuju


nie senarai terbaru....:-

darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978 (Presiden)
nurkamar=6 Feb 1980
shifa= 10 Feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
KoPiaH83=22 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977 ( N.Presiden)
GTF=27 Feb 19??


boleh ke??? apa kata sahabat yang lain

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-06-03 11:22


a'kum,
oo..dah ader president ngan vice president ye?bagus la...SETUJU!!!nanti kot2 la ader nak buat program pa per,ader org handle.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

Carsharf
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1224
Posting: 26
Dari: Felda Kahang Timur Kluang Johor Malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 10-06-03 14:00


ohoooo.....

aku punya tarikh lahir... 1 hb. Februari, 1976.
aku anak yang ke-3.




-----------------
[img]http://groups.yahoo.com/group/ex-iiumt/files/carsharf/zaidie.jpg[/img]

Bookmark and Share

  


  Member Information For CarsharfProfil   Hantar PM kepada Carsharf   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 14:36


nur_tinta

nampaknya abg carsharf lebih senior...lagi elok la dia yg jadi presiden je....

sedia mengundur diri..

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 14:55


Quote:
nur_tinta

nampaknya abg carsharf lebih senior...lagi elok la dia yg jadi presiden je....

sedia mengundur diri..




mm ttg presiden n all nie.. bukan hak sesiapa... saya nak minta kalau sudi.. kalau susah kite buat musyawarah.. dan kemudian kita ambik suara majoriti.. k..

--tak memaksa, sekadar cadangan saja...--

mmm... oklah list terbaru sahabat februarians....



carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
shifa= 10 Feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
KoPiaH83=22 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 19??



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 11-06-03 17:46


saya lahir pada 1983...........
sekarang ni dah 20 tahun....
dah tua dah!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 09:23


wah alkhirnya terjawab persoalan....
GTF lahir thn 1983


ok..UPDATE LIST

carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
shifa= 10 Feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
KoPiaH83=22 Feb 1983 }kembar sama tarikh
sweet_darling=22 Feb 1984 }
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 1983


mmmm........interesting, ada kembar lain tak ???

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 11:40


mmm masih takde respon...

takpe.. takpe sedia menanti..........

sebelum tu.... kite minum dulu



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-06-13 11:41 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

mirinda
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1388
Posting: 1

Perak  


posticon Posting pada: 13-06-03 18:05


hmm mirinda pun februarians gak..bedday 8282..8.2.82..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mirindaProfil   Hantar PM kepada mirinda   Quote dan BalasQuote

shiFa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 107
Posting: 113
Dari: PASIR RIS - SINGAPORE

singapore   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 18:34


kak nur_tinta, list kan shiFa nyer kakak skali leh tk...? nama dia erra fazira, d.o.b dier, 9.02.74.... hehehehehehe jgn mareee....

-----------------
aKu TiDak GenTar aKaN MaTi, TeTaPi aKu BimBangKan NasiBku SeSuDaH Mati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shiFaProfil   Hantar PM kepada shiFa   Quote dan BalasQuote

MencariSinar
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 532
Posting: 672
Dari: Seky. 9 Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 11:47


Assalamualaikum wbt..

sinar pun lahir bulan 2 gak..14/02/2003 tahun rahsia hehehehehhe

wsalam

-----------------
Islam itu Indah

Bookmark and Share

  


  Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

izamuslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 543
Posting: 34
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-06-03 13:58


Assalamualaikum.......

Best nampaknya topik ni..he..he..sbbnye saye pun lahir dlm bulan Februari gak...ader ler terkena sikit2 ngan diri saye tuu...

Setakat ni nampaknye tak der yg same tarikh ngan saye ye..200279...hai..dah tua nampaknye saye nie...berbanding ngan ahli2 lain yg masih muda remaja..tak gitu???





-----------------
KepadaMu Tuhan kupasrahkan harapan
Moga tak tersalah pilihan
Di tanganMu Tuhan
Penentu Jodoh Pertemuan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For izamuslimahProfil   Hantar PM kepada izamuslimah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 16:00


as'kum...nampaknya ahli kelab februarians dah semakin ramai, siap ada presiden lagi. erm..nur_tinta, sebenarnya siapa presiden skrg ni?shafawi78 cam nak letak jawatan jer.. klau letak 2 presiden tak leh ker??

p/s:nak tanya ni, ada aktiviti khas tak utk kita anjurkan?almaklum ler, presiden ngan naib presiden dah ada tu..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 09:26


wsalam kak..

mm tu sekadar pandangan aja.. saya masih perlukan persetujuan sahabat2 n sahabiah yang lain jugak

mm akak ada cadangan ke? kalau ada cadangan tu menarik jugak.. yelah kot2 kite boleh pikir sama2... ye tak

oklah nie senarai terbaru


carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
mirinda=8 feb 1982

erra fazira (kakak shifa)=9 feb 1974

shifa= 10 Feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
MencariSinar=14 feb 19??
izamuslimah=20 feb 1979
KoPiaH83=22 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 1983


ok.... sampai sini dulu daaaaa :wave:


-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 11:13


Assalamua'laikum..

lama juga perhati.. apalah.. gaknye orang orang '2' ni nak buat ye.. takpe... setia menanti

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-06-03 11:26


a'kum,
uiks...ramainyer?hehehhehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

nurill_ain
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1357
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 17:35



hye.....salam.....ooo...ramai jugak yg lahir bulan february yer.....

saya punn februarian jugak ...

11 february 1985.....ader ker saper saper yg sama tarikh ngan saya ...???...setakat ni saya baru jumpa sorang jer...kalau ader boleh laa tambah kenalan.........kalau awak awak semua nak tau ..bulan february ni sangat cantik nombornya ..sebab kelihatan romantis...dan penyayang...lagi pun hari valentine pun dlm bulan feruary juga kann???.........

no, 2 kelihatan semacam angsa kann??
putih bersih.....lembut...suci gitu...memang saya bangga laa lahir bulan ni.....lagi satu awal tahun..senang nak ambil lesen motor ker kereta ker.....org kata dlm apa apa hal selalu nya mesti saya dapat dulu ler....

........comel jer...hehehe.....good day for februarians.....

-----------------

" bEhiNd EvErY gReAt MaN is
a GrEaT wOMen"

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurill_ainProfil   Hantar PM kepada nurill_ain   Pergi ke nurill_ain's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 12:31




oklah UPDATE senarai terbaru FEBRUARIANS..


carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
mirinda=8 feb 1982
erra fazira (kakak shifa)=9 feb 1974
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
MencariSinar=14 feb 19??
izamuslimah=20 feb 1979
KoPiaH83=22 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 1983

ok


-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 12:14


assalamualaikum..

mana gamaknya pergi sahabat2 saya nie...?

mm rindunya pada semua sahabat februari..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 19:28



mana lg new februarians....dah abih ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 12:32


Assalamua'laikum wrt

saya terus tunggu.. tunggu.. dan tunggu.. kot kot pasni februarians boleh buat gathering sesama

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

aina_nasuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1488
Posting: 144
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 17:20


Akum sahabat2 semua

Ana pun tak nak ketinggalan jugak...
Ana dilahirkan pd 23 2 83..

ANa rasa bertuah jugak yg lahir bln feb nie...rasanya ader hari2 tertentu tu, adalah hari yg bertuah...

Kalau seingat ana, dulu pernah kita sambut puasa pd bulan feb, past tu ader sekali tu sambut raya haji/aidilfitri dan ader lg lah.... betul tak?undefined

Bookmark and Share

  


  Member Information For aina_nasuhaProfil   Hantar PM kepada aina_nasuha   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 11:30


nur_tinta jenguk kepala,
melihat kelibat keluarga Februari,
assalamualaikum buat semua,
moga semuanya senang hati...

wah cerianya semua .. alhamdulillah. maaf ler dah lama tak jenguk sini, sibuk sikit....

mmm nampaknya nurkamar dah tak sabar2 nak jumpa ukhti2 n akhi2 semua.... tgk la yer.. insyaAllah ada rezeki kite akan realisasikan bersam k

mmm ahlan wa sahlan buat aina_nasuha..., jgn malu2 jangan segan yer.. singgah sini selalu k..

oklah now update list februarians.......

carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
mirinda=8 feb 1982
erra fazira (kakak shifa)=9 feb 1974
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
MencariSinar=14 feb 19??
izamuslimah=20 feb 1979
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 1983


oklah semua.. sampai sini dulu yer... nnt kita jumpa lagi yek....



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-06-03 12:25


Sorry lambat singgah....

Assalamualaikum semua..

Saya pun Februarian gak...lahir pada 020275...

Wassalam...



Bookmark and Share

  


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 12:45


assalamua'laikum...

adeiii!! ish ish! malu ana naik dah nama tu.. bukan tak sabar Nur_tinta, saja meng'havoc'kan keadaan. )) a'la kulli hal, gembira gak melihat penambahan warga kita

salam ukhwah buat semua.. semoga di Rahmati ALLAH

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 10:50


assalamualaikum..mm lama dah tak jenguk.. apa khabar semua.. harapan saya semua ok2 aja..


mana hilangnya sahabat2 yang lain yek....

mm takpelah tu.. nak update list pun.. dah byk tu aja right mana yang lain <-- mata mencari sahabat lain

oklah stop sini dulu... nnt tulis lagi k.. wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 11:43


ASSALAMUALAIKUM...
ALHAMDULILLAH..ANA PUN FAMILI FEBRUARI GAKS..
ANA RASA HAPPY SGT SEBAB DAH JUMPA ORG YANG SAMA TARIKH NGN ANA..
27 FEBRUARI 1983
UIKS,RAMAI GAK NIH...BESTNYER..BESTNYER...
KAK TINTA...RINDU KAT AKAK LER..
LAMA DAH TAK CHAT SAMA YERK..
HIDUP FEBRUARI..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 14:16


Alhamdulillah, nampaknya bertambah lagi seorang ahli februari nie...

ah lan wa sah lan wardatul..

oklah updates:-

carsharf=1 Feb 1976
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
shafawi78=5 Feb 1978
nurkamar=6 Feb 1980
mirinda=8 feb 1982
erra fazira (kakak shifa)=9 feb 1974
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
niza= 24 Feb 1977
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 18:36


as'kum...alhamdulillaah..nampaknya makin bertambah sahabat februarians kat dlm ni. erm..nur_tinta...akak nak tanya ni, naper tak add nick comel yg lahir pada 020275.. erm..mesti tertinggal sbb dah penat sangat kerja.oklah yea.. jumpa lagi..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 18:55


nur_tinta

apa kata kalau susun ikut seniority?....boleh ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 10:23


Wa'alaikumusalam.... danassalamualaikum kembali..

maaf tertinggal plak seorang ahli keluarga kita... maaf yer kak comel...(nie mesti comel sgt nie )

mm oklah sbb dah ada permintaan nak ikut senioraty.. so nie dia:-


1970-an
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979



1980-an
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985


oklah tujuan buat seniority nie bukan nak beza-bezakan tapi nak tgk sama kakak n sapa abang...

jadik mana2 yang abang2 n akak2 tu.. ready2 ler... nanti kalau adik2 (cam saya nie perasan jap) mintak tolong kene ready tolong k.....

mmm oh ye.. biasanyer kite kene ada abang sulung n akak sulung.. jadik akak2 n abang2 kite dah ready ke????



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 11:04


ermm.. klu mcm aku nih boleh tak.. tp aku lahir bulan Jun.. tp saja nak masuk boleh tak.. klu tak boleh.. "aku nak masuk gak.. aku nak yg itu jugak.. aku nak yg itu jugak".. "jgn monyet..jgn monyet" kata sang kancil.. so aku nih degil mcm monyet tuh la.. kira boleh la yer.. hahahaha

-----------------
" we support anti zionist movement "

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Carsharf
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1224
Posting: 26
Dari: Felda Kahang Timur Kluang Johor Malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 01-07-03 13:50


haa.. eloklah sangat lah tu nur_tinta buat cam tu... ikut seniority. sapa yang paling tua jadi kak long / abg long lah yer.

eh eh tak der ke Februarians yang lahir di tahun 90'an?



-----------------
[img]http://groups.yahoo.com/group/ex-iiumt/files/carsharf/zaidie.jpg[/img]

Bookmark and Share

  


  Member Information For CarsharfProfil   Hantar PM kepada Carsharf   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 22:57


mmm assalamualaikum..

kalau abang carsharf dah cakap macam tu... abang carsharf boleh le jadik abang long, sbb abang carsharf yang aling tue utk muslimin

yang lain2 macam mana setuju ke??

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 17:52


assalamualaikum...

uiks,ramainyer warga februari kat sini... rasanya lebih ramai dari kom.muslimah...
pepun,rasa sonok gak jadi part of the family kat sini...bertuah ana ni..ada kakak² dan abang²... dan ada pulak adik² yang dikasihi...hah,nilah bertuahnya jadi "org tengah" ni..hehehe...
kepada GTF,enta ker enti nih?macam konfius lak...bestnyer sebab dia lahir sama hari ngn ana...
so,bila nak buat jk februari laks?huhuhu,rasa mcm kelakar lak..hehehe...
pepun,semoga ukhwah kita makin kukuh dan rapat macam satu keluarga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 17:57


assalamualaikum...

uiks,ramainyer warga februari kat sini... rasanya lebih ramai dari kom.muslimah...
pepun,rasa sonok gak jadi part of the family kat sini...bertuah ana ni..ada kakak² dan abang²... dan ada pulak adik² yang dikasihi...hah,nilah bertuahnya jadi "org tengah" ni..hehehe...
kepada GTF,enta ker enti nih?macam konfius lak...bestnyer sebab dia lahir sama hari ngn ana...
so,bila nak buat jk februari laks?huhuhu,rasa mcm kelakar lak..hehehe...
pepun,semoga ukhwah kita makin kukuh dan rapat macam satu keluarga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 02-07-03 21:51


as'kum/...............
wah......makin ramai geng februarians....kt
sini...boleh bikin gempaq la!!!!
dan kpd wardatulislamiyah...saya ni enta.....
jgn salah faham ye....awak lahir...x sangka ade jugak dlm komuniti ni yg sama besday ngan saya.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 07:34


mm assalamualaikum wb

alhamdulillah.. nampaknya sahabat2 akak di februarians dah makin ceria gitu

betul kata wardatulislamiah di sini lagi ramai adik beradiknya dari di komuniti muslimah......

oh ya... cam na dgn abang2 long n kak2 long kite.. dah ada ke yang volunteer nak jagik

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 08:10


ermm.. aku sukarela jadi sukarelawan la mcm nih.. biar aku jadi abg la.. nak jadi abg pon tak nak.. cuma masalahnye skang nih ialah aku lahir dlm bulan Jun.. tp yg penting.. aku jadi abg..

-----------------
" we support anti zionist movement "

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-07-03 09:04


Assalamua'laikum.........
anis pulak lahir 26 februari 1983....
salam ukhuwah dan salam kecemerlangan buat semua..
anis ahli baru di Ukhwah.com ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 10:45


assalamualaikum.. oklah update terbaru utk family Februarians....

1970-an
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979



1980-an
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985


Quote:
ermm.. aku sukarela jadi sukarelawan la mcm nih.. biar aku jadi abg la.. nak jadi abg pon tak nak.. cuma masalahnye skang nih ialah aku lahir dlm bulan Jun.. tp yg penting.. aku jadi abg..



hai along..along.. yang nie kene tanya semua sahabat februarinas.. saya tak mo komen.. apa pendapat semua???

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 10:47


Eh lupa plak...

ah lan wa sah lan buat AnisAqilah...

rajin2 singgah yer.. jgn malu2 semuanya cam adik beradik je kat sini


wassalam...

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 10:59


as'kum....

lama tul tak respond among februarians....hehehe...biasa la sibuk ngan keje...okay....lupa lak nak wish kat saudara2 baru kita.....ahlan wa sahlan to all of u....harap semakin semarak laa feb group kita ye....

ok.....minta diri dulu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-07-03 09:59


Assalamua'laikum warga februari sekalian.

bila dah asing asing ikut kroni 'an-an' tu... suka je tengok warga 80-an ramai kat sini . tapi.. cam segan je bila dah camtu.. tua dah ana ni rupanya.....



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-07-03 10:26


terima kasih akak nur_tinta...anis pun kadang-kadang je masuk kat sini..tapi ada masa anis cuba untuk selalu lawat kat sini..kalau ada gathering, jgn lupa ajak ansi tau..

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

  


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 18:01


wah..wah..wah...
ramai sungguh ahli² kita ni bulan februari yang best ni yer...huhuhu...
ana nak volunteer jadi adik bongsu leh tak?
nak jadi akak pun tak sesuai ler...hehehehe..
bleh lah..bleh la...kak tinta,amacam?akak jadi akak bongsu ana,nak tak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 13:30


mana februarians nie....senyap je.....busy sgt ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-07-03 14:21


Anis pun selalu jenguk sini...tapi takder sesapa pun yang ada...
mana akak nur_tinta?

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

  


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-07-03 08:55


a'kum,
hehehhee...februarians ader cuma senyap sket jer.nur_tinta bz kot,sambung study...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 20:10


mana lg februarians nie...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 15:23


assalamualaikum pembuka bicara,
buat sahabat februari semula,
salam dihulur, khabar ditanya,
dari nur_tinta sahabat lama...

mm apakhabar semua..? sihat? rindunya kak lin pada semua.. buat adik2 akak maafla sebab dah lama tak kirim khabar berita.. buat akhi2 dan ukhti ku maafla sibuk benar sehingga takde kelapangan lsngsung nak singgah di sini..

buat adik2 akak.. akak minta maaf sebab tak dapat hadirkan diri masa JK UIA PJ ari tu.. akak kene tahan mandatori di kolej.. maaf kan kak lin ye.,...

kak lin rindukan semua org rindu sgt....

ya Allah lain benar rasanya bila belajar balik.. ye lah dulu sekejap kita bergelumang dengan kerenah student.., skrg nie bergelumang dgn kerenah senior dan lecturer... aduih lagi sakit bila ada sesetengah senior tu suka sgt pandang sleck pada kite.. rasanya nak menangis aja...

namun cite2 mesti diteruskan... susah macam mana pun kak lin mesti teruskan jugakkan kan...

doaakan untuk kak lin ye.......

cukuplah takat nie aja buat masa ni...kak lin nak kejar masa kejap lagik ada lecture lagi...

salam sayang dari kak lin buat semua...

buat akhi2 dan ukhti2 lin, doaakn kejayaan buat lin.. tu aja yang lin pinta.... selebihnya doakan juga utk adik2 yang lain...

salam permisi dari lin....

wassalam wa illaliqa'

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 10:44


Assalamualaikum semua.. moga-2 kalian sihat2 aja..

Alhamdulillah, dengar2 nya ari tu majlis hari jadi sahabat2 bulan ogos mendapat satu sambutan yang menggalakan. Agak2nya kite mampu ker buat macam tu utk bulan februari..? insyaAllah yer...

mm apa khabar sahabat2 semua...?? wah dah lama dah tak bertegur sapa.. rasa rindu sangat dengan semua..

maaf laaa sangat, sbb terlalu sibuk dengan assignment dan kertas kerja, langsung tak sempat nak online bersama sahabat semua.. walaupun hakikat sebenarnya terlalu rindu, tapi apa kan daya , tak mampu ler kan.... cuma satu harapan saya agar semuanya akan terus senyum sentiasa ok...

oklah cukuplah takat ini dulu.. moga kite bersua lagi.. wallahualam.




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-09-03 10:57


assalamualaikum....
ana pun dilahirkan pada bulan Februari..

19 Februari 1989 / 14 Rejab 1409

-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

  


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-09-03 10:25


Assalmaualaikum wb.. ahlan wa sah lan wa marhaban ya raul_gonzalez

moga ukhwah yang terjalin akan mengeratkan silaturahim sesama kite,....


salam ukhwah dari saya

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-03 10:41


Assalamualaikum..

maaf ........
ana terlewat masuk......

ana punya....780210..sama dengan shifa.......
lahir hari jumaat...anak ketiga.....
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 12:47


Assalamualaikum...

ah lan wa sah lan... buat sesejuksalju.. eh silap kekanda sesejuksalju......

mmm bertambah lagi seorang kekanda kami di sini..

moga ukhwha yang terjalin akan mengukuhkan lagi silaturahim antara kita saudara muslim....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-09-03 13:44


Assalamualikum adik2 semua...

Emm...lama tak join adik2 Februarian...wah nampaknya ramai sungguh warga Februarian kat Komuniti Ukhwah nie yea....Seronoknya. Eh..eh..Comel yang paling senior ke???!!! so kalau cam nie kena jadi Kak Long lah yea...Apa komen Nur tinta????!!!...Tahun depan bolehlah buat birthday party yang meriah..kalau tak de tempat rumah comel sentiasa terbuka....

Oklah jumpa lagi.....

Wassalam.

[ Posting ini telah di edit oleh: comel pada 2003-09-25 13:45 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

Jaydie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2450
Posting: 122
Dari: Wangsa Maju

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-09-03 13:58


jadi, saya boleh sertai lah ya... kerana tarikh lahir saya pada 1 hb. Februari 1976.



Bookmark and Share

  


  Member Information For JaydieProfil   Hantar PM kepada Jaydie   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 14:57


Assalamualaikum wb...



Wah kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan....kalau kak comel dah cakap macam tu....

tapi jgn tanya saya seoranng... tanyalah pendapat sahabat2 yang lain sekali..

mmm biler kak comel dah jadik kak long... maka secara automatik ler kite panggil kak comel.....kak long Comel boleh

jadi, saya boleh sertai lah ya... kerana tarikh lahir saya pada 1 hb. Februari 1976

ek eh... takde sapa2 kata abang tak leh join.... join lah sekali.. moga bertambah meriah majlis kita tu nnt insyaAllah...



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

csakura
Warga Rasmi
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3843
Posting: 9
Dari: malaysia

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-09-03 10:40


assalamualaikum...
birthday ana sama cam nir-tinta...
4 februari 82..
salam ukhuwah utk semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For csakuraProfil   Hantar PM kepada csakura   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-09-03 17:03


Assalamualaikum wb...

wah tak sangka saya yang saya ada kembar

ingatkan takde tadik ishishish bangganya saya...

mm apa-2 pun salam ukhwah dari saya buat csakura..

csakura..maksudnya card capture sakura ker

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 11:35


salam alaik...

errrmm...ramai jgk yang lahir bln 2 ni yer

nk ucapkn selamat menymbut bulan ramadhan
yang bakal tiba....

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 15:17


Wa'alaikumusalam wa asslamualaikum kembali buat aliflamra

Jazakallah kukhiran.... atas ucapan saudara...


salam ramadhan jugak buat saudara dari kami semua.......

moga ukhwah yang terjalin akan berkekalan.. insyaAllah..


wallalhualam.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 15:54


semoga februarians terus meriah dan aktif....

-----------------
D-Max 4x4 serba baru !

Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 16:18


assalamualaikum,salam khas dari aquarius girl.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-03 10:32


Asslamualaikum semua...



alhamdulillah kita bertemu lagi diruangan ini... oh ya... harap-harapnya semuanya sihat2 sahaja..

semoga februarians terus meriah dan aktif....

mm marilah kita sama-sama berdoa agar februarians akan sentiasa meriah dari ceria serta aktif

assalamualaikum,salam khas dari aquarius girl.......

wa'alaikumusalam serta salam ukhwah dari akak.. moga ukhwah terjalin akan mengukuhkan lagi silaturahim sesama kita....

oklah.. sampai sini dulu.. insyaAllah ketemu lagi

wallahualam.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 11:05


aik ...akk dah nk tutup kedai ker?? awt awl sgt

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 11:29


Assalamualaikum...

Bukan tutp kedai awal ler aliflamra... tapi nak kuar dah semalam tu.... sbb comp.lab dah nak tutp...

kalau boleh akak tak mau tutp kedai awal2... nak biar bukak 24 jam.. tapi apa kan daya akak.. akak menumpang tempat org.. biler technician nak tutp lab.. kita pun kene ler keluar.. kang tak pasal2 kene chop kuar ajor plak kang......

mmm apa2 pun teruskanlah menceriakan topic nie

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 12:46


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam Februari buat semua
alhamdulillah..sempat juga menklik kan topik ni sebelum ia berlalu meniggalkan diri ana.

baru hari ni,terperasan topik ni..alahai sedihnya kak Lin! wah..maju posting akak ni ..kat komuniti Muslimah pun ada jugakkan..mengumpulkan ahli ye

ooo..kat sini rupanya akh shafawi..ewah..patutla lama tak nampak akh..duk sini noo

ana pun sebenarnya..lahir dlm bulan Februari jugak!! nak tumpang sekaki,boleh?
ana lahir pd 7 Februari 1985

okla..salam perkenalan dr Februarian to Februarians semua ..mg tenang dan hepi selalu..insyaALLAH.

jumpa lg!

Bookmark and Share

  


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-10-03 15:26


Assalamualaikum dan wa'alaikumusalam kembali..



terubat nya rindu kak lin.. biler nengok semua ahli lama dah nak aktif balik.. seronoknyer!!!


insyaAllah.. moga ukhwah kita akan terus kekal di sini.......wallahualam.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 22:17


Assalamualaikum....

Ramadhan nak menjengukkan wajahnya...
jadik apa persediaan sahabat semua/..??





-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 01:14


Alhamdulillah.....dah dekat puasa yang ke 15...

sejauh mana kah persediaan sahabat semua menghadapi syawal..?

bagaimana pula perasaan sahabat semua ttg pemergian syawal kelak...?

wallahualam

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-11-03 17:42


Assalamualaikum w.b.t.
Saya minta maaf sebab posting lambat kat februarians nie.. saya pun dilahirkan pada bulan 2 iaitu pada 24 Februari 1989... Wassalam..
- SELAMAT BERPUASA -

Bookmark and Share

  


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 12:55


wa'alaikumusalam dan assalamualaikum kembali..

alhamdulillah ketemu kita lagi diruangan ini..moga sahabat semua dalam keadaan yang sihat dan sentiasa dirahmati Allah swt.......

mmm alhamdulillah...hari nie adalah Nuzul Quran... sekali lagi akak dapat bernafas ketika umat islam menyambut nuzul al-quran serta ramadhan al-mubarak......nah aldilfitri juga hanya tinggal berapa hari saja....sedah disempurnakankah zakat anda sekalian..??? harap2nya segalanya sudah diselesaikan...

mm buat bisikan_nurani..tak mengapa, cepat atau lambat itu bukan pengukurnya....yang diukur adalah kesudian adik utk mengimarahkan topic nie ..umur adik nie muda setahun dari adik akak..? belajar di mana ya..?? boleh taaruf sikit tak..?

mm rasanya dah byk dah yang dibebelkan...cukuplah takat sini dulu... moga ukhwah fillah kita akan terus kekal dan mekar mewangi bak sekuntum bunga seroja..

wallahualam.

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 13:16


assalamualaikum,

Bila cuti nuzul Quran ni...baru terasa Ramadhan akan berlalu tak lama lagi. Bila dihitung kembali diri ini, apakah Ramadhan kali ini telah digunakan sepenuhnya utk melipat gandakan amal pada Allah? Terasa kerdil benar diri ini......



Bookmark and Share

  


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 13:34




nie update terbaru..sahabat2 februarians....


[BOLD]1970-an[/BOLD]
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979



[BOLD]1980-an[/BOLD]
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989


maaf laa dah lama tak update... nak nie adalah update terbaru sahabat2 februarians.....

moga ukhwah yang terjalin kekal selamanya insyaAllah.....!

wassalam.




[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-11-18 13:35 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 01:37


Quote:

On 2003-11-18 13:34, nur_tinta wrote:


nie update terbaru..sahabat2 februarians....


[BOLD]1970-an[/BOLD]
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979



[BOLD]1980-an[/BOLD]
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989


maaf laa dah lama tak update... nak nie adalah update terbaru sahabat2 februarians.....

moga ukhwah yang terjalin kekal selamanya insyaAllah.....!

wassalam.










wah nampak gayanya list nie masih belum boleh diupdatekan...
mana hilangnyer adik2 akak yer...............??????????????????????????

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 09:08








-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

fiq_khairisyam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3342
Posting: 104
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 24-12-03 10:23



baru hari ni fiq ternampak topik ni.maaf kalau terlewat.fiq lahir bulan 2 jugak.6 februari 1987.salam ukhwah dari fiq untuk kakak2,abang2 dan adik2 februarians.moga ukhwah yang terjalin dirahmati allah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fiq_khairisyamProfil   Hantar PM kepada fiq_khairisyam   Quote dan BalasQuote

nysa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 5481
Posting: 91
Dari: BuMi

egypt  


posticon Posting pada: 27-12-03 13:10


ana 6/2/1987

Bookmark and Share

  


  Member Information For nysaProfil   Hantar PM kepada nysa   Quote dan BalasQuote

Shazlia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1134
Posting: 35
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 27-12-03 14:31


yeah!! nak join! 790227

Bookmark and Share

  


  Member Information For ShazliaProfil   Hantar PM kepada Shazlia   Pergi ke Shazlia's Website   Quote dan BalasQuote

silenttears
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3529
Posting: 27
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-12-03 19:09




ana 160284..seronok dpt ramai kwn..


_________________________________________
Atasi kesusahan dgn kesabaran..

Bookmark and Share

  


  Member Information For silenttearsProfil   Hantar PM kepada silenttears   Quote dan BalasQuote

putera_maroc
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5922
Posting: 38
Dari: Malaysia

Pahang  


posticon Posting pada: 30-12-03 21:46


assalamualaikumm...moga semuanye sihat...seronok gak lahir bulkan februari nie..hihi..saya lahir 27hb February 1983...kat Pekan, Pahang....saya rasa ade yg sama tarikh lahir dgn saya kot..kalau sama, bagilah tau eh...ok, salam ukhwah dari Bumi Morocco....

Bookmark and Share

  


  Member Information For putera_marocProfil   Hantar PM kepada putera_maroc   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-01-04 23:55



Saya pun lahir bulan februari gak.


9 Feb 1982

[ Posting ini telah di edit oleh: norhanan pada 2004-01-02 23:56 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-01-04 16:46


Quote:

On 2003-11-18 13:34, nur_tinta wrote:


nie update terbaru..sahabat2 februarians....


[BOLD]1970-an[/BOLD]
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979



[BOLD]1980-an[/BOLD]
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
sweet_darling=22 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989





dalam ramai2 februarians ni tiada seorang pun yg dilahirkan pd tarikh special iaitu 29 Feb ..


-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

  


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

Rayhana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5661
Posting: 109
Dari: KUKTEM,Pahang

Selangor  


posticon Posting pada: 06-01-04 00:17


~~
wah wah..ramai betul yg lahir bulan february...saya pon lahir bulan February...27 February 1985...sama ngn GTF,wardatulislamiyah dan jugak putera_maroc....ada lagi ke yg sama??...

-----------------
Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR,
Teman yang paling akrab ialah AMAL,
Pengawal peribadi yang paling waspada ialah DIAM,
Bahasa yang paling manis ialah SENYUM,
Ibadah yang paling indah ialah KHUSYUK....

Bookmark and Share

  


  Member Information For RayhanaProfil   Hantar PM kepada Rayhana   Quote dan BalasQuote

filzah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 3982
Posting: 18
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-04 00:59


erm saye plak 120283...

Bookmark and Share

  


  Member Information For filzahProfil   Hantar PM kepada filzah   Pergi ke filzah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Februarians......singgah kejap ;)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.188403 saat. Lajunya....