Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: rasian
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43063

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
owl_UM: 9 jam, 48 minit yang lalu
rasian: 3 hari yang lalu
a_zar81: 8 hari yang lalu
khalifah: 12 hari yang lalu
talha: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
al-biruni03: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa dari Kolej Mara Kulim?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa dari Kolej Mara Kulim?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa dari Kolej Mara Kulim?

Nur_Balqis
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2004
Ahli No: 6796
Posting: 4
Dari: Kota Bharu Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-04 12:43




Ana kat cni kalau bleh nak kenal-kenal ngan senior2 dan junior2 yang pernah belajar kat matrikulasi kolej mara kulim, kedah. Ana matrik thn 2002/03.

Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nur_BalqisProfil   Hantar PM kepada Nur_Balqis   Quote dan BalasQuote

majdah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4046
Posting: 28
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-02-04 20:11



saya pun bedge 2002/2003 merupakan budak
kmk tp asal kedah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For majdahProfil   Hantar PM kepada majdah   Pergi ke majdah's Website   Quote dan BalasQuote

ainulnajwa
Warga Rasmi
Menyertai: 20.12.2003
Ahli No: 5848
Posting: 17
Dari: Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 14:26



Akak pun belajar kat KMK dulu, sesi 1998/1999. Dah lama dah...masa tu ada banyak unit matrik; usm,upm, ums n kputm.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainulnajwaProfil   Hantar PM kepada ainulnajwa   Quote dan BalasQuote

mohazz_alfha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 375
Posting: 33

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 11:01



ana budk ex kmpk..tapi kenal ramai kwn2 kat sane..kita sama batch 2002/2003

-----------------
selamat berjuang sahabatku
semoga Allah berkatimu
kenangan indah bersamamu
takkan kubiar ia berlalu
BERJUANGLAH HINGGA KE AKHIRNYA

ISLAM IS MY WAY..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohazz_alfhaProfil   Hantar PM kepada mohazz_alfha   Pergi ke mohazz_alfha's Website   Quote dan BalasQuote

bidadari_nhr
Warga Rasmi
Menyertai: 15.03.2004
Ahli No: 7985
Posting: 10
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 15-03-04 01:34



saya batch 03/04 KMK.
nanti bolehla kita tukar pendapat dan pandangan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For bidadari_nhrProfil   Hantar PM kepada bidadari_nhr   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 05-04-04 23:09



byk nya bdk kmk!!
best nya!
tp saya batch 2000/2001
ada sesapa kenal cg azizan yg ajar kimia?
so krg suma amik coz pe skang?
saya amik chem eng.
ada yg sama x?


Bookmark and Share

  


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

fadhli
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2498
Posting: 171
Dari: Negeri Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 18:31



ana budak kmk jugak sesi 2002/03. rindu pulak kat kmk terutama ustazah noridayu, cikgu jasmin, cikgu haslimi dan cikgu lee khaik yong. ok, belajar rerajin ye.

-----------------
Barangsiapa percaya bahawa dia akan memperolehi syurga tanpa berusaha, sesungguhnya dia adalah seorang yang berhayal. Dan barangsiapa percaya bahawa dia ak

Bookmark and Share

  


  Member Information For fadhliProfil   Hantar PM kepada fadhli   Pergi ke fadhli's Website   Quote dan BalasQuote

nur_muhammadi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8956
Posting: 31
Dari: seremban,ns

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-05-04 11:05




seronoknya.....ana pun ex kmk sesi 2002/03....rindu betul kat sahabat2 seperjuangan...rindu kat ust noridayu,cikgu maryam,c.jasmin,c.aini,c.asma......buat biro kerohanian matrikulasi kpm & geng2 surau ukhwah mahabbah lillah bersama antum akan menjadi memori indah sepanjang zaman....kalau ada...contactlah ana ye...

salam berjuang sahabatku
semoga Allah berkatimu
kenangan indah bersamamu
takkan kubiar ia berlalu..

maassalamah..wailaliqa'..
"ukhwah itu indah..andai bertemu dan berpisah kerana Allah"

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_muhammadiProfil   Hantar PM kepada nur_muhammadi   Pergi ke nur_muhammadi's Website   Quote dan BalasQuote

nur_muhammadi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.05.2004
Ahli No: 8956
Posting: 31
Dari: seremban,ns

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-05-04 11:11


maaf ana tersilap....ana batch kmk 2003/04
jgn marah tau..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_muhammadiProfil   Hantar PM kepada nur_muhammadi   Pergi ke nur_muhammadi's Website   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 11:41



Saya pun x-studen kmk, batch 2000/2001..Emm banyak kenangan manis kat sana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

nasirah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7101
Posting: 57
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 11:57



anapun x kmk...03/04,...sapa lagi..cepat2..nak kenal gak.....kmk best..hmm, ana mentee cikgu farizah(bio)..ada sapa2 lagi sama mentor ngan ana tak?..dulu sekarang n akan dtg...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nasirahProfil   Hantar PM kepada nasirah   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 12:33


assalamualikum....
ana ex matrikulasi UPM (last batch matrikulasi IPTA) di Kolej MARA Kulim batch 1999/2000. so sesiapa yg ex-KMK nak berkenalan, i doesn't mind.
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

nurul_peace
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8179
Posting: 149

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 15:38



em...sy pun exkmk...rasernyer ramai yg samer batch ngan sayer...2003/04...baru lepas matrik lah nie...tgh tunggu U...so nanti saper2 dpt masuk U habaq lah noo...kot2 samer U...ok...salam rindu utk dak2 exKmK...sayang korang sumer..wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_peaceProfil   Hantar PM kepada nurul_peace   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-04 16:41


assalamualaikum..

saya pun ex-kolej mara kulim gak..(batch 04/05)kolej yang paling best..sebenarnya saya blaja kat kmk skejap je..lepas accept tesl offer saya pun quit from kmk..rindula kat ustazah noridayu(ustazah handle group saya masa minggu orentasi),cikgu siti,cikgu azizan..dan semua cikgu yang ada kat kmk..tak lupa jugak kat makcik2 dan pakcik2 dewan makan..baiiiik sangat..

sweet memories remain forever..

Bookmark and Share

  


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

sumi
Warga Rasmi
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13781
Posting: 3
Dari: penang

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-01-05 12:18


assalamualaikum ...
ana batch 2002/03
saper2 student cikgu kamal ariffin musti ingat!
xleh lupe blajar kimia kat kmk.

blajar rajin2 sume untuk generasi islam masa depan!!!!!!!!! [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumiProfil   Hantar PM kepada sumi   Pergi ke sumi's Website   Quote dan BalasQuote

azlira
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2011
Ahli No: 41808
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-11-11 23:52


nak tnyer siapa batch 02/03..kelas E dan dorm nurul insan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azliraProfil   Hantar PM kepada azlira   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10907 saat. Lajunya....