Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 10 jam, 29 minit yang lalu
kaze: 1 hari, 15 jam, 5 minit yang lalu
Daeng_Jati: 4 hari yang lalu
RedPetunia: 6 hari yang lalu
sahabat_amin: 8 hari yang lalu
Gorodkovie: 10 hari yang lalu
Swarig123: 13 hari yang lalu
sunan-faqih: 19 hari yang lalu
ajefikrah: 25 hari yang lalu
Kang: 26 hari yang lalu
owl_UM: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Ramai yang lahir tahun 1990 kat ukhwah?


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Ramai yang lahir tahun 1990 kat ukhwah?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Ramai yang lahir tahun 1990 kat ukhwah?

wirdani_um
Warga Rasmi
Menyertai: 30.01.2008
Ahli No: 32489
Posting: 2
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 20-02-08 10:18


assalmualaikum..
ana pun lahir 1990..
08hb..
sbnanye nak beritahu kat uqu yang sahabat saya ad juga yang lahir 3hb 1 1990..
salam ukhwah..
doakan kjyaan kita brsame untuk spm exam..
aminn..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wirdani_umProfil   Hantar PM kepada wirdani_um   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 20-02-08 10:47


Pada 19-02-08 15:50 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-02-08 00:24 , quratulbalqis posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-02-08 18:42 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-02-08 08:09 , serikandiIllahi posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya 12 mei 1990...
mai..mai jadi teman ukhwah...


saya 10 mei 1990...tak jauh sangat lah tapi saya itu dari awak.....semua budak lahir tahun 1990 result dah nak keluar.... u ready.....?
28 feb ni kan?? :-? :-? :berfikir:



sies ke....?tak rasa macam cepat sangat ke...?
wALLAHu 'alam.. :-D :-D


-----------------
in islam there is no word for hands up,there are only 2 things,win as a mujahid or dia as a syahid


Bookmark and Share

  


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-08 23:42


salam
so, result akan keluar 12/3 ini...
good luck untuk semua...
doakan kejayaan kita bersemua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

aleya_maisara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.02.2004
Ahli No: 6940
Posting: 97
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 22:54


huhu.... :lucu:
buat semua sahabat fillah....
allahummaj'alna minnannaajihin wal faaizin fil imtihan fiddunya wal aakhiroh....amiin!!!!
bittaufiq wannajah.... :bye:

Bookmark and Share

  


  Member Information For aleya_maisaraProfil   Hantar PM kepada aleya_maisara   Pergi ke aleya_maisara's Website   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 03-08-08 03:28


salam...
wirdani kat um ke sekarang??kalau macam tu kita di tempat yang sama lah ni..huhu
ana lahir tahun 1990 jugak, 16 ogos..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

Syairadhan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.02.2009
Ahli No: 37067
Posting: 39
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 07-02-09 14:49


Saya juga 1990. Nak tahu tarikh? 2 hari selepas Pilihanraya Umum Malaysia. Ingat tak tarikhnya.. Nasib baik emak saya sempat mengundi. Tetapi dalam keadaan sarat mengandung,, Kasihan ibuku.. Dia adalah yang terbaik dan sempurna. Saaaaaaayang Ibu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyairadhanProfil   Hantar PM kepada Syairadhan   Quote dan BalasQuote

BintuAbdullah
Warga Rasmi
Menyertai: 01.12.2009
Ahli No: 38478
Posting: 9

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-09 22:36


ana pun lahir taun 1990 jugak. 25 april 1990


-----------------
Bonda Anis


Bookmark and Share

  


  Member Information For BintuAbdullahProfil   Hantar PM kepada BintuAbdullah   Quote dan BalasQuote

wardatul_addeen
Warga Rasmi
Menyertai: 12.05.2010
Ahli No: 39811
Posting: 3
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-10 14:30


salam

sheeesy..
seems like page ni da lama taberusik.
fine, biarlah saya yang baru kat ukhwah ni usik ye=)
3/7/90
jzkllh


-----------------
change for goodness ain't a crime,

there's no perfection because
there's room for improvement.


Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatul_addeenProfil   Hantar PM kepada wardatul_addeen   Pergi ke wardatul_addeen's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Ramai yang lahir tahun 1990 kat ukhwah?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079087 saat. Lajunya....