Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Qiamulail
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43123

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 108
Ahli: 0
Jumlah: 108




  Yang Masuk Ke Sini
Qiamulail: 10 jam, 46 minit yang lalu
RijaludDeen: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
drzul-f: 20 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Sesiapa student medic 1st batch UiTM?


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Sesiapa student medic 1st batch UiTM?

Please Mendaftar To Post


Oleh Sesiapa student medic 1st batch UiTM?

nhafidzs
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 879
Posting: 93
Dari: s'gor

Selangor  


posticon Posting pada: 08-01-04 14:00


..

ada sape2 student medic 1st batch, UiTM kat sini? ana ada benda mustahak nk tanya.. thanks

wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nhafidzsProfil   Hantar PM kepada nhafidzs   Quote dan BalasQuote

mohazz_alfha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 375
Posting: 33

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 12:29



ana bdk medic ist batch tu...ada apa nak tanya...skarang kami dlm study week...next week dah nak exam...dokan utk kami ye...

-----------------
selamat berjuang sahabatku
semoga Allah berkatimu
kenangan indah bersamamu
takkan kubiar ia berlalu
BERJUANGLAH HINGGA KE AKHIRNYA

ISLAM IS MY WAY..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohazz_alfhaProfil   Hantar PM kepada mohazz_alfha   Pergi ke mohazz_alfha's Website   Quote dan BalasQuote

Faiz85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.09.2003
Ahli No: 3830
Posting: 83
Dari: Simferopol, Ukraine

ussr   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 23:15



nak tanya.. kelulusan minimum utk SPM atau matrix camne??

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faiz85Profil   Hantar PM kepada Faiz85   Quote dan BalasQuote

nhafidzs
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 879
Posting: 93
Dari: s'gor

Selangor  


posticon Posting pada: 10-01-04 11:13


Quote:

On 2004-01-09 23:15, Faiz85 wrote:

nak tanya.. kelulusan minimum utk SPM atau matrix camne??



waalaikumussalam warahmatullah...

faiz85, biasanya bidang perubatan ni nk kelulusan CGPA 3.67 ke atas...betul tak saudara mohazz_alfha?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nhafidzsProfil   Hantar PM kepada nhafidzs   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 12-01-04 16:10


sebenarnye ana bukanla student medic 1st yr kat UITM tp ana student medic 1st yr kat USM,tp saya cuma nak kongsi maklumat sikit....klau nak msk medic,result matrik mesti sekurang2nye 3.88(klau di USM le),knape tanye?ada adik nak msk medic ke?SEMOGA BERJAYE!!!!opssss lupe pulak,doakan ana lulus dgn baik exam selanjar2 pd 18-19/1/2004 ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

topec
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5110
Posting: 10
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 12-01-04 19:09


utk bdak spm takder laa tapi utk bdak matrik kena laa dpt yg plg baik sbb batch matrik thn ni ramai giler dpt 4 plat maser sem 1, so terpaksa laa bersaing hebat.. silap silap semua u yg tawarkan medik akan di kongker oleh bdak yg dpt 4 plat utk sesi akademik 2004/2005 ..anyway strive hard for excellent

Bookmark and Share

    


  Member Information For topecProfil   Hantar PM kepada topec   Pergi ke topec's Website   Quote dan BalasQuote

nhafidzs
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 879
Posting: 93
Dari: s'gor

Selangor  


posticon Posting pada: 13-01-04 12:12


assalamualaikum..

topec student medic uitm gak ke?

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For nhafidzsProfil   Hantar PM kepada nhafidzs   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-05-04 11:17


ZAFIRAH budak medict usm...salam ukhwah for all

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

hizbullah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3691
Posting: 110
Dari: Terengganu

egypt  


posticon Posting pada: 05-06-04 01:58



Hizbulllah budak medic ain shams..... salam ukhuwwah jugak buat seme

Bookmark and Share

    


  Member Information For hizbullahProfil   Hantar PM kepada hizbullah   Pergi ke hizbullah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11025 saat. Lajunya....