Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
Tayu: 18 jam, 18 minit yang lalu
Gorodkovie: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
muslimiman: 9 hari yang lalu
SaLaFiaN: 11 hari yang lalu
Bubnowie: 13 hari yang lalu
tereturubuzu: 17 hari yang lalu
khalifah: 21 hari yang lalu
RedPetunia: 22 hari yang lalu
kaze: 25 hari yang lalu
Daeng_Jati: 28 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: nak berkenalan balik leh!


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» nak berkenalan balik leh!

Please Mendaftar To Post


Oleh nak berkenalan balik leh!

anak_setia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 90
Posting: 44
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 15-05-03 01:22


As'kum....salam ukhwah fillah dari ana....ana harap kita berkenalan balik...leh tak....semoga ukhwah nie berkekalan selamanya...insyaAllah

-----------------
I can\'t live without Islam

Bookmark and Share

  


  Member Information For anak_setiaProfil   Hantar PM kepada anak_setia   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1534
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 01:28


Assalamualaikum.....
apa salahnyer....salam ukhwah dan perkenalan dari ana.... ....
selamat berforum....buat cam komuniti sendiri yekk... ...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 01:29


qaulah melangkah masuk ke rungan ukhwah yg dipost oleh anak_setia.. lepas tue, terpandang avatarnya.. lantas terdetik kat kepala "comel sungguh.. senyum pun menawan.. terpikat qaulah.. "

salam ukhwah, baby comel..



-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

anak_setia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 90
Posting: 44
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 15-05-03 01:32


erm time kasih qaulah_atrah,zam_rizal.....sudi gak yer bekenalan dgn ana......ana x aktif sgt masa kat komuniti dulu....kini nak aktif laa.....

-----------------
I can\'t live without Islam

Bookmark and Share

  


  Member Information For anak_setiaProfil   Hantar PM kepada anak_setia   Quote dan BalasQuote

raudhatulhusna
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 92
Posting: 10
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 03:27


Assalamu'alaikum...ana pun baru dlm komuniti ni..harap2nya lps ni dptlah kita bertukar2 pendapat seterusnya sama2 memajukan komuniti kita ni ye! Salam ukhuwah fillah yang b'panjangan dr ana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhatulhusnaProfil   Hantar PM kepada raudhatulhusna   Quote dan BalasQuote

hurulain
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 9
Posting: 111
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 04:30


jom kita sama2 meriahkan komuniti ni dan semoga kita semua dapat manfaat darinya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 07:09


berkenalan apa salahnya kan.. kita rapat-rapat kan ukwah sesama manusia..

tapi kalu nak lebih dekat lagi.. private msg. lebih sesuai digunakan utk. tujuan ini dehh..



Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 07:22


hai... selamat berkenalan kembali buat semua yg dah kenal ana. kepada yang belum kenal ana selamat berkenalan gak.

semoga ukhwah yang terbina kita manfaatkan sebaik-baiknya. saling lengkap-melengkapi, apa yg terkurang dicukupkan, apa yg tersilap dibetulkan dan semuanya kerana Allah.

kisah duka yang lalu kita lupakan, kita buka kembali lembaran hidup yang baru.

bina hidup baru



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 17:12


tidak salah menambah kawan dan jangan pula mencari lawan..

salam perkenalan dari saya wan_pasir..
ukwah islamiah kekuatan ummah!

kita tinggalkan yang duka kita suburkan yang gembira..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

NurkasihILahi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 169
Posting: 21
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 15-05-03 17:13


ana pun nak berkenalan balik la.......dah lama tak masuk dah tak ingat sangat dah kengkawan kat sini.......salam ukhwah ye........yeye dapat kawan baru......

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurkasihILahiProfil   Hantar PM kepada NurkasihILahi   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 34
Posting: 242
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 17:20


nak berkenalan balik??leh..leh..pa salahnya..mmg sesuai dgn namanya..komuniti ukhuwah..
salam perkenalan dan salam mawaddah dr saya buat semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

hub_addin
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 19
Posting: 73
Dari: Perak No.1

Perak  


posticon Posting pada: 15-05-03 17:23




assalamualaikum....
salam ukhwah fillah dari ana buat sahabat2 semua.
moga dirahmati dan diredhai selalu.

"marilah kita jalinkan kasih sayang sesama kita,
ia telah lama hilang tambah gersang di hati ini..."

-----------------
"Laailaahaillallah (tiada Tuhan melainkan Allah)...
kerananya kita hidup...
kerananya kita mati...
pada jalannya kita berjuang...
dan dengan kalimah ini juga kita akan bertemu Allah."

Bookmark and Share

  


  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

yeopmi_in-team
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 164
Posting: 104
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 15-05-03 17:26


salam perkenalan semua

-----------------
[img]http://ukhwah.com/gallery/gallery/Art/yeopmi_in-team.gif[/img]

SALAM UKHWAH & SALAM PERSAUDARAAN

Bookmark and Share

  


  Member Information For yeopmi_in-teamProfil   Hantar PM kepada yeopmi_in-team   Pergi ke yeopmi_in-team's Website   Quote dan BalasQuote

Khairul_Izwan
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 28
Posting: 225
Dari: Perak / Penang / Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 17:28


boleh aper salah nyer..


-----------------
www.australia-travel-books.blogspot.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For Khairul_IzwanProfil   Hantar PM kepada Khairul_Izwan   Pergi ke Khairul_Izwan's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 09:09


Salam ta'aruf buat anak_setia...

Bersama-sama kita memanfaatkan ukhuwwah yang b'paut dalam usaha untuk mengejar keredhaan-Nya, insyaAllah...

P/s : anak_setia ni dari MC IIUM kan ?

Allahu Ta'ala a'lam...





-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

[ Posting ini telah di edit oleh: SaLaFiaN pada 2003-05-16 09:10 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

niza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 234
Posting: 51
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 16-05-03 09:37




-----------------
rahsia di hati hanya Tuhan yang tahu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nizaProfil   Hantar PM kepada niza   Quote dan BalasQuote

suterakasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 208
Posting: 107
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 18:56


salam ukhwah buat anak_setia


-----------------
mengharap cinta sejati...
mendamba kasih Ilahi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

BEcons_iium1403
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 294
Posting: 26
Dari: gombak

Perak  


posticon Posting pada: 16-05-03 20:19


SAlam ukhuwwah fillah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For BEcons_iium1403Profil   Hantar PM kepada BEcons_iium1403   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-05-03 21:07


salam ukhwah...semoga happy sokmo...dalam happy pun jangan lupa Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

ayim_81
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 39
Posting: 61
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-05-03 21:11


A'kum..
salam ukhuwah dari ana kepada anak_setia.



-----------------
Kage Bunshin no Jutsu >>>>>>>>>>

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayim_81Profil   Hantar PM kepada ayim_81   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 10:23


assalamualaikum wb...

salam ukhwah dari saya....

maaf terlewat menyampaikan salam perkenalan



-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

izamuslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 543
Posting: 34
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-05-03 14:02


Assalamualaikum w.b.t

Salam ukhwah fillah buat anak_setia dan ahli-ahli yang lain...kiut-miut ler baby tuuu.......
Semoga ukhwah yg terjalin melebarkan kita dalam merentas perjalanan menuju kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat.....



KepadaMu Tuhaan kupasrahkan harapaan
Moga tak tersalah pilihan
Di tanganMu Tuhan
Penentu Jodoh Pertemuan.

[ Posting ini telah di edit oleh: izamuslimah pada 2003-05-23 14:03 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For izamuslimahProfil   Hantar PM kepada izamuslimah   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-05-03 19:29


assalamualaikum.......


salam perkenalan dari saya buat anak_setia..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 16:18


Quote:

On 2003-05-15 07:22, littlemuslimah wrote:
hai... selamat berkenalan kembali buat semua yg dah kenal ana. kepada yang belum kenal ana selamat berkenalan gak.

semoga ukhwah yang terbina kita manfaatkan sebaik-baiknya. saling lengkap-melengkapi, apa yg terkurang dicukupkan, apa yg tersilap dibetulkan dan semuanya kerana Allah.

kisah duka yang lalu kita lupakan, kita buka kembali lembaran hidup yang baru.

bina hidup baru



-----------------
Get graphics at Nackvision.com




salam ta'aruf minni aliflamra

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

safiee_iiu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2434
Posting: 339
Dari: 475, felda air tawar 1, 81920 kota tinggi, johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-11-03 17:15


selamat berukhwah buat anak_setia
semoga dapat menyumbangkan idea yang bernas untuk ukhwah.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For safiee_iiuProfil   Hantar PM kepada safiee_iiu   Pergi ke safiee_iiu's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 10:53



salam ukhwah dari ana... semoga anda gembira di komuniti ini.

Bookmark and Share

  


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1287
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 11:13


salam ukhwah.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.118154 saat. Lajunya....