Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: bekas pelajar sm sultan badlishah, kulim


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» bekas pelajar sm sultan badlishah, kulim

Please Mendaftar To Post


Oleh bekas pelajar sm sultan badlishah, kulim

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 10:04




sy sangat berharap untuk menjejaki semula rakan-rakan, mahupun senior2 dan junior2 sy di smsb dulu...

"BERSIH DAN SETIA"



Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 28-12-03 01:02


saya knal sorang budak badlishah...kalo tak silap nama dia fuad...dia byk create mirc script...cam cyberfly.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 02:29




ana x smksb jugak...tp kejap jer...tahun 2001...
my sis also....tahun 1994-1996

-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 08:55




Putra_Aiman..
tak pastilah kalau fuad tu sama dengan fuad yang saya kenal.. dia senior sy setahun.. dulu sama2 masuk pengakap.. baru ni sy ternampak dia kat utm.. entahlah, dah lama tak dengar cerita.. tapi dia ni memang rajin sikit.. aktif masa kat sekolah dulu..
apa pun.. memang banyak orang nama fuad.. jadi mungkin bukan fuad yang saya kenal



Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 08:58




nmz..
saya kat badlishah since 1995 sampai 1999.. spm '99. mungkin ada kenal dengan sis nmz..


anyway.. ex-badlishan.. plz bagitahu tahun you all kat sana..
thanks

Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 01:42


ukht azzahra....

akak ana nama dia mahyuni...

-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

aeman_farisi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10644
Posting: 73
Dari: PJ

iraq   avatar


posticon Posting pada: 18-09-04 13:14


saya AIMAN..x smksb 1999-2003, lepas abis PMR tukar ke MRSM. sekarang blaja kat uia. rindu sangat kat kawan2 lama smsb. harap2 sangat dpt berhubung balik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aeman_farisiProfil   Hantar PM kepada aeman_farisi   Quote dan BalasQuote

aeman_farisi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10644
Posting: 73
Dari: PJ

iraq   avatar


posticon Posting pada: 18-09-04 13:16


pembetulan... 1999-2001.

Bookmark and Share

  


  Member Information For aeman_farisiProfil   Hantar PM kepada aeman_farisi   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-09-08 23:40


assalamualaikum... saja nak refresh topik ni....

to nmz, i think i know your sis..

me,
smsb throughbred 1995-1999

Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096555 saat. Lajunya....