Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita adalah kaum yang dimuliakan oleh Allah dengan Islam, jikalau kita mencari kemuliaan selain dari kemuliaan yang diberi oleh Allah, maka Allah akan menghinakan kita
-- -- Pesan Saidina Umar semasa pembukaan Kota Baitul Maqdis

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Bubnowie
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43071

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 1 jam, 58 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 4 hari yang lalu
muslimiman: 6 hari yang lalu
SaLaFiaN: 8 hari yang lalu
Bubnowie: 11 hari yang lalu
tereturubuzu: 14 hari yang lalu
khalifah: 19 hari yang lalu
RedPetunia: 19 hari yang lalu
kaze: 22 hari yang lalu
Daeng_Jati: 25 hari yang lalu
sahabat_amin: 29 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 09:27




dah lama ana tak masuk UC...
apa cerita skrg... semalam ana jumpa belalang kampung... dia kem salam semua...

apa habaq khaulah_alazwar, hadijah_aiman, haninuha, fiera, achik_solehah ngan lelain...

pada sahabat² yang baru, ana ucapkan salam ukhwah.... selalu² laa jenguk UC nie yaa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 10:09




lama jugak ana tak menjenguk forum anak2 kedah ni...hmm..makin bertambah ahli2 baru nampaknya...salam ukhwah buat semua.

teman_siber...ooo..akh baru jumpa dgn akh Belalng_Kampung ka.....tsyukran krn tlg smpaikan slm... ...akh keja akt mana la ni?..

syabab...slmt dtg acik ucapkan...org ajak masuk lama dah..dok malu2.. tengok la ni ...siap ada org sekampung lagi tu...pasni buleh la join jk anjung_kedah naa...

akh al-haq....tu dia..akh ni bersungguh2 betui promote Pendang naa...ni dia anak Pendang mai dah. insyaallah kita pakat2 jadi fasi utk program bln 5 ni.....

fudhla85...kubur panjang tu pun kira dekat2 ngan pendang gak kan...buleh la masuk dgn akh al-haq ni yg dok cari2 org pendang tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 17:37


assalamualaikum.......
ana pun datang dari kedah juga.ana tinggal kat sg.petani.
salam ukhwah fillah minni kepada semua sahabat2 dari kedah

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 17:48




makin ramai yang memeriahkan topik ni. Terima kasih. nanti bolehlah kita buat apa-apa program di kedah,seperti program motivasi yang disebut al-haq .

Ha...mana lagi orang Kedah yang nak ke Mega JK Ukhwah 2004 sekali dengan ana,pada 19,20 dan 21 Mac 2004 ? Pendaftaran masih dibuka. cepat daftarkan diri anda DI SINI !


~ukhwah berbunga,mahabbah mewangi ~
jumpa lagi

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2004-02-12 17:53 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Leena
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 654
Posting: 13
Dari: Gombak,selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 13-02-04 13:24


Assalammualaikum...
Salam ukhuwah buat semua sahabat wa sahabiah jelapang padi ...tak kirala dok corok mana pon..
moga hidup kita semua dirahmati dan diberkati Allah selalu..dan berjaya dgn segala matlamat yg kita nak capai....Selamat menyambut tahun baru x lama lagi...
Wasalam....

Bookmark and Share

  


  Member Information For LeenaProfil   Hantar PM kepada Leena   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 15:49




Leena & ain_mardziah...salam ukhwahfillah dari ana. selmat memeriahkan forum anak2 kedah ni...ana min Pendang. ajak la lagi kwn2 mai sini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 16:34




ana min alor setar kedah..

salam ukhwah jua buat semua anak2 kedah...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

hanzaalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2622
Posting: 85
Dari: Darr Al-Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 02:35


. Maaf sebab lambat join.Sebenarnya, saya baru jumpa kelab ni .Saya pun org kedah jugak, dari Sungai Petani.

" Islam Is The Way Of Life "

[ Posting ini telah di edit oleh: hanzaalah pada 2004-02-16 02:42 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanzaalahProfil   Hantar PM kepada hanzaalah   Pergi ke hanzaalah's Website   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 16-02-04 09:41


WBT...

Kaifahalukum jami'an..?? Didoakan semoga sahabat sahabiah sekalian sihat diiringi rahmat dan kasih sayang-Nyaa.. wa ana alhamdulillah..

irda82..sori sbb tak dapat join MEGA JK.. Ada hal yang tak dapat dielakkan..pada tarikh tu ana tak dak kat kedah..so, tak bleh la nk join.. ana doakan MEGA JK akan berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan..di bawah pimpinan pengarah yang berkaliber mcm enta.. Apepun, pimpinan dari Allah jua kita pohonkan..

achik_solehah..kaifahaluki..?? lama tak dgr citer..ke akak yang lama menyepi..?? bila start final exam..?? GOOD LUCK.. kalau ada rezeki, kita jumpa lagi..k

Salam ukhuwwah buat hanzaalah, leena, ain_mardziah, sampanburuk, ProfTakBersalah, ismi_safiza..hmm..sapa lagi ekk..?? haaa.. haff, syabab dan fudhla85.. sori la kalau ada yang tercicir... selamat memeriahkan lagi anjung kedah niii..

hanzaalah dan ain_mardziah.. hampa dua dok kat sungai petani tang manaa..?? akak pun sungai petani jugak..

fudhla85... enti ni FUDHLA NAZIFAH ka? yang akak pernah dgr nama FUDHLA ni sekali je dlm seumur hidup..waktu akak blaja kat SMKAK.. betul tak enti org yang akak kenal masa kat SMKAK dulu..?? kalau betul, cuba teka sapa akak?? kalau salah soriii..

that's all
Wallahu taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

  


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 10:00




sahabat² nie ramai yang blajaq lagi kan... sesapa yang blajaq kat memana IPT kalau ada iklan jawatan kosong tu tolong habaq mai kat ana yaa... KUIM ada buka jawatan kosong tapi ana lambat tau laa 24 nie dah tutup... borang kena beli...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Leena
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 654
Posting: 13
Dari: Gombak,selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 17-02-04 17:10


Assalammualaikum...
Ramai jgak yer...sahabat min kedah...Ai! Achik_solehah...awk dr pendang yer..samala akak..awk area mana?..studi lg ker?.

Bookmark and Share

  


  Member Information For LeenaProfil   Hantar PM kepada Leena   Quote dan BalasQuote

al-haq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 433
Posting: 85
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 15:24


Akum......apa habaq semua.....untuk bdk2 uia good luck dalam final exam....kak leena...posting jugak kt anjung kedah ye....all the best.....ilal liqa`

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-haqProfil   Hantar PM kepada al-haq   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 18:58


assalamualaikum...

pada semua warga UC Kedah. ana ucapkan good luck utk peperiksaan yang bakal menjelang... sapa² yang terlibat ngan buat tesis, slamat grad...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

syabab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2043
Posting: 106
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 21-02-04 02:48




lama eh tak jengok anjung kedah nii..sibuk nak buat jk ka??

khaulah_alazwarooo..nti dok kat Kulim..tak la jauh sangat..nak pulak highway dah siap dah...kalau naik moto dr ghumah tu teghuih sampai Kulim...

achik_solehahana bukan malu...orang kata kalau nak mai ghumah org tengok2 la dulu bumbong dia...bumbong zink ka ganting...bukan apa kot2 sat lagi kena bumbong rumbia... nanya kalau buat tak tentu pasai...

teman_siber...nak apply gheja ka...pa tanya2 kat KUKTEM kot2 la ada gheja kosong...sok2 bleh jumpak sahabau ukhwah kat KUKTEM...ramai nak tau kat sini..

irda82...ana nak join JK kedah..sempat ka tak...sbb cuti rasa macam tak leh nak balik ja..
tp tak pa kalau takdir ana berjumpa ngan semua sahabat/sahabiah...Insyaallah ada la tu masa dia..

lastlyselamat berjaya dalam final exam...semoga kejayaan kita menjadi salah-satu usaha untuk kita berdakwah..

mai la lawat ana dan sahabat kat KUKTEM nii...

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For syababProfil   Hantar PM kepada syabab   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 19:30




syababana dah apply KUKTEM. tapi menurut sorang staf kat situ (pej rektor), depa kata nak hold dulu pengambilan tutor utk fakulti komputer. tapi tak tahu laa utk fakulti lain. lagipun ana mintak tutor jer. xpe, ada rezeki, dapat la ana kat situ.

al-haq sekarang tgh bertungkus lumus utk menjayakan program khidmat utk anak² kawasan pendang melalui GMP(Gabungan Mahasiswa Pendang). ap salahnya sekiranya kita sama² dapat bantu dia menjayakannya...

Kedah Maju 2010

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 01:12


warohmatullahi wabarakatuh...kaifahalukum..

Sat2..nak refresh balik the actual environment of Anjung Kedah...the innitializing takes few seconds..please wait for a while..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

dang_wangi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7546
Posting: 23
Dari: bangi

Kedah  


posticon Posting pada: 26-02-04 03:35


....
maaf jika mencelah.....
ana juga dari kedah.......

tapi sekarang belajar di selangor........

Bookmark and Share

  


  Member Information For dang_wangiProfil   Hantar PM kepada dang_wangi   Pergi ke dang_wangi's Website   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 15:00



apa habaq? kepada semua anak2 kedah yang dok belajaq kat mana2 ipta/ipts tue, selamat menhadapai peperiksaan... semoga berjaya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 17:51




apa khabar kalian sahabat ukhwah senegeriku.
syabab ,dan lain-lain. Mega JK Ukhwah.com 2004 telah ditunda tarikh dari 19-21 Mac kepada 1-3 Mei 2004.
(Sila klik link di bawah)

Mana lagi anak-anak Kedah ni...takkan ana sorang saja...




-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 17:40




lama tak jenguk sini..

akh irda82...ana sihat2 ja kt sini...akh sihat ka?..harap2 cmtu la naa.. ..achik pun rasa mcm nak join jk tu, tapi tgk la dulu mak kata pa..


kak haninuha...Alhamdulillah, ana bikhair. erm..akak sihat ka? memang lama tak dengaq brita. rasanya bukan achik sorang ja la yg sengap, kak yati pun mesti sibuk wat preparation exam kan... ..biasala tu...achik paham...

kak leena...salam ukhwah. .achik duk kat felda lubuk merbau..akak tau ka tmpat tu? ...achik study lagi..kat KUKTEM la ni. tengah duk perabih sem 2 ni... ..akak dok area mana pulak? dah keja ka?

akh hanzaalah...baru nampak ghupa naa..lama dah org suroh mai sini..heheh..

syabab...awat nak kena tengok bumbung pulak?... kalau rumbia pun takpa, nanti achik bubuh dalam tu steel reinforcement..heheh..insyaallah selamat .. ..( bila la nak pasang bumbung ntah..) sem depan kut...

"Barangsiapa yang menempuh jalan untuk mencari ilmu maka Allah akan mempermudahkan baginya jalan ke Syurga "..(muslim)

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 17:44




kenapa posting ana jadi 'bengong'... mcm tak bleh baca jer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 17:53




hmm... kenapa posting anak kedah tak meriah macam dulu ya... maybe semua sibuk kut skrg...

pada semua anak kedah yang dah bleh mengundi tu, pastikan pilihan anda tepat

hasnida, tak abih paper lagi kaa..
dang_wangi, lepaih nie mai laa 'mencelah' selalu noo...
belalang_kampung tak abih refresh lagi kaa... tak paa... amik masa... lagipun kat sini bukan USM...hehehe... melawak jaa..
khaulah_alazwar lama tak dengaq habaq... camna skrg...
achik_solehah...makin bz laa ni noo...
ismi_safiza min aloq setaq... ana pun min aloq setaq jugak.. made in aloq setaq...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 17:55




Quote:


BERTANYA PD DIRI ...
SUDAH PASTIKAH HALUAN DIRI.

BERTANYA PADA HATI...
SUDAH WUJUDKAH RASA SIMPATI.

BERTANYA PADA JIWA....
SUDAH MAMPUKAH MENGHARUNGI KECEWA.

MENGAPA DI UKUR HALA DIRI..
SEDANGKAN NALURI SUDAH MENGERTI.

MENGAPA DI HIMPIT AKAL YG SEMPIT..
SEDANGKAN HALUAN TERATUR DISAJI.

MENGAPA DISUSUN LANGKAH YG TERATUR..
SEDANGKAN HIDUP MENGEJAR ILUSI.

MENGAPA DI TEGUR ORANG BERLARI..
SEDANGKAN KITA HANYA MERANGKAK.

MENGAPA DI BIAR JIWA YANG RESAH..
SUJUDLAH PADA YANG MAHA ESA..

YANG PASTI DUNIA HANYALAH SEMENTARA..
PERHAMBAKAN DIRI PADA PENCIPTA..



Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 18:49




aik, akh teman_siber
macam org...kehilangan jer..
sabo lah, masing2 ade komitmen untuk didahulukan...

menghormati sahabat adalah sifat yg terpuji kelak kitapun akan dihormati jugak..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 01-03-04 18:57


ana ana ana ana org KEDAH JELAPANG PADI...BANDARAYA ALOQ SETAQ.... nak kenai2 gak..mana aci lagu ni,....hehehheee

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

al-haq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 433
Posting: 85
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 20:31


Akum.....

Apa habaq semua...akh teman_cyber...depa tgh sibuk exam la ni...tu tak dan posting.....akh dah kerja ka?dok tang mana la ni?

Ahlan wasahlan nasliayana ila anjung kedah....
kak haninuha apa habaq?

Akh teman_cyber,cuba akh bg cadangan supaya anjung kedah ceria macam dulu....

ilal liqa`......

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-haqProfil   Hantar PM kepada al-haq   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 01:07


warohmartullah semua..

Alhamdulillah..bersua lagi ana dengan izin dan rahmat daripada Allah swt..walaupun dalam keterbatasan masa..Insya Allah.

Emm..makin ramai noo mai menjenguk tang nie..ana rasa banyak bulan dah ana takmasuk sini..dah tak 'berjawatan' ketua darjah macam dulu2 dah..ehehe..takleh dah..kena bagi kat org yang layak..

Emm..macam besa la..rutin ana bila ada sahabat2 baru mai Anjung Kedah nie..soalan2 berulang..kan..kan al-haq, teman siber kan..kan..

Apapun ana ucapkan selamat berta'aruf dan 'bermulazzamah' di ruangan ini..untuk tautan ukhwah anak Kedah nie..Insya Allah..ana pun min Alor Setaq gak..ehehhh..'bandayara Aloq Setaq' dah..ehehe...

Ni sahabat/iah yang dok Aloq Setaq ni..dok tang ceruk mana?kot2 la ana tau..Nasliyana-Wafa, Ismi Syafiza..dok area pekan ka?..Shabab dgn Dang wangi?..sama wilayah jugak ka?.. ..

Tettt..Innitializing send an error..continue to retrieve connection..refresh resumed....hehee..jgn marah naa Teman Siber

wallahualam..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 19:08


warahmatullah....

Apa habaq semuaaa....
Amboi...lama sungguh ana tak masuk dalam ni...tak dan...tengah examni...tapi bukan sedang tau tapi area je penat ngadap buku...sampai nak tertutup dah mata-mata ngantuk latu...

haff ooo nta dok kat Taman Ria...akak tau...akak tau...dekat dengan rumah mak sedara akak...tapi dia dok kat kampung Guar Lobak...tak jauhla...nnt sambil2 lalu...boleh la pi ghumah awak ye dik

mai la sampanburuk...tak salah bertaaruf antara satu sama lain...menjalinkan ukhuwwah..menambahkan pengetahuan insya Allah

akh teman_siber...ana alhamdulillah...khair...tapi ada exam lagi 5 dan 6 ni...apa halnya tu akhi....?apa yang hilangnye? apa pun yang hilang...yang pasti..takkan hilang ISLAM di dunia

shabab..ye..ana dekat kulim...ye ke naik moto terus sampai? bukan kena start duluke? pastikan minyak ada ke tidak -maaf ana gurau je...

achik...kaifahal?exam mcm mana?....ALL THE BEST ye...

kak hasnida...rindunye dekat akak...bila kita nak jumpa lagi kak?sekali je kita jumpa ..akak dekat mana sekarang?..ana [email protected] Insya Allah ana akan berada di Kulim...kalau ada rezeki...boleh la kita jumpa...

kak haninuha..good luck for ur EXAM rajin akak pegi library ye

akh irda82 ana tak pastila dapat hadir atau tidak untuk Mega JK tu..sebab waktu tu..ana dekat KL..GOOD LUCK untuk akhi...ALL THE BEST for our JK.

kak ismi ye...apa khabar?

akh Azwan... Ana doakan semoga akhi sihat selalu disamping taklifan yang sedia ada...

Buat ikhwah dan akhawat yang baru...salam ta'aruf dan salam ukhuwwah fillah ana hulurkan...mudah-mudahan ukhuwwah yang terjalin ini mendapat keberkatan dan keredhoaan dari Allah s.w.t

GOOD LUCK untuk semua sahabat dan sahabiah yang bakal menghadapi exam...yang nak care kerja dan SELAMAT BERCUTI KEPADA SEMUA SAHABAT-SAHABAT YANG AKAN BERCUTI...KHUSUSAN ILA THALABAH JAAMI'ATUL ISLAMIAH AL-'ALAMIYYAH MALIZIYYA

wallahua'lam

"Muharram disambut...azam disahut"- hayatilah sejarahnya...



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 21:44




apa habaq buat semua anak-anak kedah dan semua warga ukhwah.com...?

Belalang_kampung, ismi dok kat area simpang empat, kangkong, tau dak jalan nak p sungai petani tue..tepi jalan..glamour kt kg masjid biru batu nam..

khaulah_alazwar, alhamdulillah..sekarang nie tgh tak sihat sebab demam exam..peritnya menunggu nak abis paper last 13/3 nie//macam org mengandung mesti dah lahir baby nih..

salam taaruf dan mahabbah fillah buat semua..


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 00:00


(Alaikumussalam warohmatullah..)

sahabat2 semua..

Alhamdulillah..

Khaulah....Insya Allah..AMINN..terima kasih atas keprihatinan enti tu..kesihatan sebagai alat untuk menambah ketaatan kepada Allah s.w.t..camna final exam?

Ismi safiza..oooo enti dok tang Simpang Empat Kangkong..kira on the way nak pi Kota Sarang Semut la kan..kawasan tu bendang saja la no..

Al-haq..ana rasa kan..kalau enta iklankan sama pasai projek GMP tu kat sini..sambil2 bincang2 kat..Insya Allah mgkin lebih ramai anak2 Kedah kat ukwah.com ni dapat join..

Emm..ana la ni agak terbatas sket masa..dah jadi student 'bebas' nie..sibuk cara lain plak..dengan assignment projek..dan kat USM la ni Insya Allah minggu terakhir bagi adik2 undergrad/postgraduate course work ambik exam.. ..
dan tahun ni jugak tahun 'bersejarah' bagi ana..ehehh..sebab sejak darjah 1..sejak 17thn yang lalu..ni la kali pertama ana 'bebas' dari exam.. ..puaih dah dok keluaq masuk dewan exam..dgn koleksi2 slip2 exam yang boleh dijilid2..heheeh..taun ni ana tengok org lak ambik exam..kilik buku..past year question..pimai2..library..kafe..masjid.. ...

Semoga semua sahabat2 yang sedang dan dah pun ambik exam final semester nie dapat 'flying colurs'..excellence..Insya Allah...

Dan tak lupa jugak pada sahabat2 kita yang telahpun dapat result exam SPM dan STPM baru2 nie..dengar crita ada sahabat2 kita di Anjung Kedah ni dapat keputusan cemerlang..Alhamdulillah dan TAHNIAH!..semoga dapat menjejakkan kaki further study di IPTA..Insya Allah..

Wallahualam..



-----------------


"http://www.ukhwah.com/images/signbelalang.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: Belalang_kampung pada 2004-03-04 00:14 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 14:31



apa habaq...achic-solehah?
ana sihat...
insyaallah ana akanajak kengkawan ana joint kat sini....
biar meriah laman org kedah

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

nur_qalbi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7398
Posting: 16
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 04-03-04 14:46


oarang pun budak kedah gak.. study kat UUM.. dok kat Yan.. kalau nak meet apa2 ka, contact la kita ek.. skrg tgh xm..tengah berperang dengan buku.. doakan kita ye dapat natijah yang cemerlang untuk kemaslahatan bersama... wslm

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_qalbiProfil   Hantar PM kepada nur_qalbi   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 12:50


(Wa'alaikumussalam warohmatullah..)
semua..

Alhamdulillah..bertemu lagi di Anjung Kedah nie..di sayyidul ayyam penuh barakah ini..Insya Allah..

Mula2 sekali ana nak ucap la..ahlan wa sahlan..selamat menjenguk ke sini..salam ta'arus dari ana pada ain mardziah dan nur qalbi..
Ain mardziah..enti asai tang mana kat kedah nie?study lagi ka..
Nur qalbi..student UUM sintok kaa..org Yan..dok kat pantai murni ka..good luck utk exam..Sintok tu la ni mcm hutan simpan no..byk pokok..ehehe

Teman siber dgn Al haq nie tak mai2 lagi ka..bila kita leh jumpa nie..mai Aloq setaq pakat makan2 baru bestt..leh discuss utk planning2 anak2 kedah nie..Insya Allah..


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 06-03-04 11:43




Apa habaq semua?
Harapnya semua sihat laa noo...
Lama sungguh tak mai jenguk Anjung Kedah ni...
Tak dak kesempatan & pc pun rosak...

teman _siber
KUKUM ada kerja kosong ni..dah apply dah?

haninuha, achik, khaulah
Lama tak dengaq habaq...bz semua nooo...
Apa pun moga sentiasa berjaya dlm study!!

fiera & danie
Ada plan apa-apa ka?


On mid of this month...akak ada interview...tolong doa-doakan nooo.....

OKlah semua....jumpa lagi InsyaAllah..take care....


Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 06-03-04 12:11



waa..lamanya tak masuk...makin ramai rupanya sahabiah kat sini....ahlan waa sahlan dari ana...

hai kak haninuha, bila nak balik sini?



Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 14:41


('alaikumussalam warahmatullahiwabarakatuh...) warahmatullah....

Alhamdulillah...demam exam yang diwarwarkan sebelumni dah pun tamat... seronoktu..seronok jugak...tapi risaunye Ya Rabbana ...first time jadi mahasiswa...dulu bolehla...budak je

Apa habaq semua? harap-harap semua pakat sihat la no...la ni ni musim batuk pulak...masuk hall exam..kiri kanan oghang pakat batuk...kalau ada dikalangan sahabat dan sahabiah anjung Kedah yang batuk2 tu...cepat-cepat ambik ubat no...syafakumullah la ye...

ye ke kak ismi? sampai tahap tu sekali ...ana dah habis dah... rumah akak dekat simpang empat kangkong? ana tau...sahabat ana ada dok situ sorang...lama dah tak jumpa dia...

akh Azwan Alhamdulillah...exam dah habis pagi tadi...semuanya best akhi... soalan dia best...tapi yang pagi tadi...sekali dengan jawapan sekali best
Petangni....al-haq pulak akan berperang dengan soalan...lepas tu...dia pun merdeka jugak...
kak haninuha je tak tau bila dia habis...semalam ada lagi dekat library...jiddiyyah benar akak sorangtu...

kak hajidah...rindunya dekat akak akak dok dimana la ni? KL ke Kedah?GOOD LUCK untuk interview akak tu....DO THE BEST ye

Salam ta'aruf buat ukht ain mardziah dan ukht nur qalbi...

uiks...semangatnya akh Azwan nak jumpa dengan akh teman_siber n al-haq ...amboi akhi...tak nak kongsi dengan kami ka planning akhi tu? gurau je akhi...

mana akh teman_siber ni? haritu tanya sgt kita...ni kita masuk...dia pulak menghilang

fiera.... nt pun ntah pegi mana?harapan ana semoga sahabat dan sahabiah yang dah lama tak nampakni sihat-sihat belaka ye...


ilal liqa'


Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

syabab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2043
Posting: 106
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 08-03-04 12:14




Apa habaq sahabat/sahabiah anjung anak kedah lama gak tak posting...dok jengok2 kot tingkap ja...nak tengok sapa ada

sbnrnya ana ada masalah tiap kali nak start taip...tau masalah apa??
masalahnya tak tau nak bagi pangkat apa kat sahabat/sahabiah semuapggl kak kang ada yg perli plak...pgl abang ada gak nnt yang kena terjang(laaa nak bagi panggat lagu mana)

depa tekpa la dah kenai semua...kena yang macam ana nii(orang baghu)...

tu arr...ingat kalau ada la yg sudi bg la tau umoq brapa...tak blajaq la kat mana ka..ok la jugak

kalau ana umoq laa...ligi 6 bulan nak 21...antum semua cam mana pulak??

oklah...sbnrnya takdak idea nak posting kali nii..

ok...jaga hati jaga diri
wassalam

-----------------
Dakwah itu adalah jihad, jihad itu adalah pengorbanan, dan oleh itu adalah wajib seorang pendakwah itu berkorban



Bookmark and Share

  


  Member Information For syababProfil   Hantar PM kepada syabab   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 16:20



syabab ... takpa,takpa... panggillah akhi ke,ukhti ke .mai la lawat kami selalu,lama lama kenai la tu .

apa khabar orang kedah sekalian .
lama dah topik asyik tenggelam
mana pi lagi ni... fiera,aiman,nida, ntah apa lagi,tak ingat semua. Salam harmoni
-----
ukhwah itu indah...bila bertemu dan berpisah kerana Allah

~ ukhwah berbunga,mahabbah mewangi ~

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 17:13




pada syabab, panggil jer dgn panggilan yg mudah..abg ker akak ker..biasa la tue...
ukht khaulah_alazwar, akak tunggu masa je ni.tak sabar rasanya..
jeles tgk kwn2 yg dah merdeka...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 08-03-04 17:27


ana plak dok kat hutan kg... tapi bukan la dlm hutan pulak..kan aloq setaq dah jadi bandaraya...so kg ana termasuk gak la dlm title tu..hehehe..kg belah mak ana kat kota sarang semut...kat depan sekolah muzaffar shah...kalau balik kedah memangla dok pi aloq setaq tu especially kat city plaza.....jln2 kat pekan rabu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 11:52


(Wa'alaikumussalam warohmatullah..)


Segala puji2an bagi Allah Subhanahuwata'ala..Robbula'lamin..dengan rahmat-Nya bertemu lagi kat sini..Insya Allah..

Emm..2 hari lepaih ana baru ja pi KL..tak jumpa pun geng2 ukhwah..kat mana depa nie..heehhe

Amboii hadijah aiman..lama noo tak timbui..sejak bermaustatin di Pelis Indera Kayangan nie..jarang online noo..cmna adik enti, sihat dak lagi?Insya Allah sihat sentiasa.. enti kerja KUKUM ka la nie?

Emm..Khaulah..mana leh bgtau rahsia sirgh projek kami nie..betui dak Teman Siber..Al-haq kan..kan.. ..ehheeh dak aihh melawak jaa..Insya Allah projek mcm yg depa bincang kat Anak2 Pendang tue..exam bestt noo..baguih2 Alhamdulillah..masih jauh lagi perjalanan sbg mahasiswa

Syabab..salam ta'aruf dari ana kalau ana tak ucap lagi..sibuk sket la nie takdan nak kenai sahabat2 baru laa..emm enta toksah susah hati la..panggil la camna pun yg rasa mudah..abang ka akhi ka..nama ka..ehehe..tapi enta muda byk taun dai ana yang dah tua nie..dok ngaji mana nie??asal kat mana??

Nasliyana-Wafa..ooo enti tang Hutan kampong kaa..emm tau sgt la tue..Insya Allah Kota Sarang Semut tu pun kerap gak ana dok pi..banyak bendang situ.. ..ni enti ngaji mana nie??..hhe melewaq2 kat City Plaza..

Teman Siberr..Al haq..bila kita leh jumpa nie..mai pekena apa2 kat Alor Setaq ka..kan..kan



Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 09-03-04 12:39




pa habaq oghang kedah.moga-moga bebas dari selsema burung....he...he....he....kepada yang sedang bercuti selamat bercuti selama 4 bulan..kepada yang serabut memcari tempat sambung belajar lapang-lapangkan fikiran....kepada yang mengangur cepat carik keja...jangan malas..he...he......

ana saja menyemak kat sini nak carik sapa-sapa yang dok kat padang serai..saja nak tahu tambah pengetahuan am sebab ana pun dok kat padang serai membesar kat sana.....

[ Posting ini telah di edit oleh: haff pada 2004-03-09 12:46 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 13:18




jeng..jeng...jeng... ana mai lagi...apa habaq semua...

khaulah_alazwar tak hilang aih... dok ada... cuma bebaru nie dok kalut antaq borang nak kejha... besa laa dok tanam togeh lagi...

hadijah_aiman dah isi, tapi tak antaq lagi... maybe esok pos kut...

belalang_kampung bila kita nak jupe... set masa ngan time... bebila jaa buleh (semntara tak kheja lagi) tapi nak tgk kelapangan laa dulu...

al-haq besa laa yang tu laa lumrah jadi student... best oo.. nikmat oo jadi student ni.

Nasliyana-Wafa, nur_qalbi rajin² laa mai noo..

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

HANG
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6534
Posting: 20
Dari: CALCUTTA

india  


posticon Posting pada: 09-03-04 13:22


assalamualaikum..
slm perkenalan jgk kepada suma...
boleh tanya wani_sopan dok kt kg mana??sy dr changloon jugak..kt kg lembah palas...

Bookmark and Share

  


  Member Information For HANGProfil   Hantar PM kepada HANG   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 20:17




salam ukhwah fillah minni kepada belalang_kampung.belalang_kampung

ana asal dari sungai petani,kedah....
sekarang tengah belajar kat kolej universiti islam malaysia.(KUIM)

ana ambil kos pentadbiran ekonomi muamalat.....tahun satu.



Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:00


..

Emm..ain_mardziah..enti kat Sungai Petani tue belah mana pulak..Sungai Layar/Tikam Batu/ Kota Kuala Muda/Taman Ria..? ..ana dok besa jugak la kat Sungai Petani tue..mmg asai org situ ka?..sekolah dulu tang mana?..ehehe..soalan2 berulang di cetak lagi..ehehe

Teman siber..ok Insya Allah..nnt ana balik kg nnti kita reset the programable..eraseasble memory..ehehe..melawak ja..la ni sibuk sket kan..bantu2 apa yg patut utk kemenangan Islam..Allahuakhbar!!enta la ni kira tak pi mana2 lagi kan??

Salam Ta'aruf buat Hang..ni enta asai belah Changlon ka?dok study lagi ka?tang mana tu..leh tau dak?

Haff..salam ta'aruf..alhamdulilllah..anak2 kedah ni ceria2 sentiasa..Insya Allah..enta dok Padang Serai kaa..emm..enta dah nak grad?stdudy mana ni??kalau padang serai tu tak sure la..kalau Bandaraya Alor Setaq tue sure la ada..




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

syabab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2043
Posting: 106
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 12-03-04 01:09


...

apa habaq sahabat/sahabiah sekelian...


kalau semua dah bagi kebenaran ana panggil dengan nick antum semualah....nak habaq ni ana la kat KUKTEM ni....selalu jengok dalam forum nii,,,tp saja maleh nak posting...


irda82...ana tak dapat pi laaa....JK yang nak buat tuuu....sbb ana kena join PKN jadik fesi...wakau bagaimana pun ana harap program tu berjalan lancar...


kalau tengok kat dalam anjung ni semua hebat...bukan lagi bintang2nya...dah tahap EKSEKUTIF keseluruhannya...


oklah...sebelum tu nak ucapkan...




SELAMAT BERCUTI DARI SYABAB




-----------------
Dakwah itu adalah jihad, jihad itu adalah pengorbanan, dan oleh itu adalah wajib seorang pendakwah itu berkorban



[ Posting ini telah di edit oleh: syabab pada 2004-03-12 01:12 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For syababProfil   Hantar PM kepada syabab   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 12-03-04 10:09



Apa habaq semua?
Salam perkenalan buat semua sahabat yang baru...maaf laa tak dapat nak sebut semua sebab dah ramai dah...Alhamdulillah mai laa meriah-meriahkan selalu nooo...

khaulah
Akak duk kat Perlis laa awak...tak dak kat Bangi lagi dah...akak dah abih kontrak...la duk bz cari keja

ketua darjah
Sebenaqnya ana bukan kerja kat KUKUM tu...baru ja hantaq application nak mintak keja... duk menganggur lagi ni... Harapnya pelan-pelan nanti ada laa rezeki noo...
Adik ana Alhamdulillah sihat...dia dah mula pi sekolah dah..tahun ni dia nak SPM...so walaupun keadaan mcm tu kena laa usaha juga... Doakan la utk adik ana noo...

teman_siber
Duk buat apa la ni? Dah keja ka? Maaf laa lama tak online...so perkembangan terbaru sahabat-sahabat semua tak berapa tau...

syabab
Awak panggil akak ler kat akak ni...sebab dah tua dah...
Tapi ada lagi yang lebih tua daripada ana kan ketua darjah kan???

Esok ana nak bertolak ke KL untuk interview...doa-doakan moga ana dipermudahkan naa...

OK berhenti dulu naa...tulis buat setakat ni dulu....jumpa lagi insyaAllah...



[ Posting ini telah di edit oleh: hajidah_aiman pada 2004-03-12 10:14 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 11:25




kak khaulah...Alhamdulillah, ana bikhair.. hmm..lega skit skg ni sbb exam dah abis. Alhamdulillah... lps ni suspen la pulak nk dpt result, takut x dpt spt yg diharapkan..isk..ghisau gak ni...

syabab...Alhamdulillah, achik sehat.. ooo..student KUKTEM ek? rasa macam penah pi sana .. ..tahniah sbb dpt jadi fesi utk pkn tu!... wah2..makin sibuk la nampaknya naaa... xpa2..teruskan usaha utk bimbing adik2 tu...satu usaha yg murni..

ain_mardziah...Alhamdulillah ana pun sihat2 saja.....bagus tu! ajak depa mai, jgn x ajak!..kalau tidak kamu akan menyesal

kak hajidah_aiman...insyaallah achik doakan akak semoga dipermudahkan masa inteview tu nanti. All the best! kalau dpt, nnt belanja achik naa... bila la nk dpt mkn free dgn kak hajidah ni?... hihihihi...lawak jaaa..

haff..salam ukhwah juga buat enta... mana ada menyemak dlm forum anak2 kedah ni.. ..lagi ramai lagi baguih paa..

Putra_Aiman..lama x nampak naa..cmna blajaq la ni? ok ka subjek2 f4 tu? kalau ada apa2 masalah blajaq, tanya ja kat abg2/akak2 dlm ni..depa pandai2 semua...kan..

salam perkenalan juga utk warga kedah yg baru masuk...HANG, Nasliyana-Wafa, nur_qalbi..

"Barangsiapa yang menempuh jalan untuk mencari ilmu maka Allah akan mempermudahkan baginya jalan ke Syurga "..(muslim)

[ Posting ini telah di edit oleh: achik_solehah pada 2004-03-12 11:55 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 11:04



apa kahabar semua? moga2 dalam rahmat dan perlindungan ALLAH selalu hendaknya...
teman siber
saya dah abih paper l 8 hb lepas.. harini baru lepas antaq tesis kat pjbt... akhi dah dapat kerja sekarang? bila grad? jd ke konvo bulan 3 ni? ha.. nak habaq ni.. semalam saya pi pjbt bendahari .. akhi punya slip resit yuran pengajian keseluruhan dah siap ... p la ambik... tu je.....

khaulah_alazwar...
akak pun rindu nak jumpa khaulah... tapi akak ada kat jb lagi.. 8 hb akak baru selesai paper last. so memang x leh nak jumpa khaulah la..esok 14 hb baru balik kedah... insyaallah... akak nak jumpa khaulah kat kulim hujung bulan ni boleh x...? nanti akak telefon khaulah... akak x pakai no telefon yang dulu dah tau... jgn terkejut lak kalau akak telefon nanti...

kak hajidah..
akak camna lani? dok kat perlis dah dapat kerja ka? akak dah tak pakai no telefon dulu ke? saya tel x pernah dapat.... x pe lah akak.. nanti kalau senang2 telefon saya na... nak jumpa akak kat perlis boleh x?



-----------------
pupuk diri sendiri,
anda akan cemerlang.
kutuk diri sendiri,
anda akan kecundang.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 15-03-04 05:23



waa lama tak msk
achik solehah:takat ni sy rasa ok lagi...walaupun klas no2 tapi test bio n kimia sy leh lulus...walaupun ada yg klas no1 tak lulus...

buat hasnida,ain mardziah,haff,HANG, Nasliyana-Wafa, nur_qalbisalam ukhwah... FYI ana tinggal di arae Sungai Petani seperti yg antum tgk kat sebelah kiri.....ana taklaa semantap antum semua yg dah msk u...ana still schooling lagi....

kak haninuhakat kampus library,balik kg pun library gak....hai...rajin sungguh akak sy sorang ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

al_farisi
WARGA SETIA
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6556
Posting: 608
Dari: Tiada kepada ada & ada kepada tiada

iran   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 16:32


Kamek pun org kedah.Kawasan kubu kuat BN Sg Petani

Bookmark and Share

  


  Member Information For al_farisiProfil   Hantar PM kepada al_farisi   Quote dan BalasQuote

al_farisi
WARGA SETIA
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6556
Posting: 608
Dari: Tiada kepada ada & ada kepada tiada

iran   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 16:32


Kamek pun org kedah.Kawasan kubu kuat BN Sg Petani.Ramai betoi budak kedah.
FINIS CORONAT OPUS

Bookmark and Share

  


  Member Information For al_farisiProfil   Hantar PM kepada al_farisi   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 18:45




Belalang_kampung saya dok kat bakar kapor...dekat ngan supermarket billion tue.....Belalang_kampungkita ni berjiran kot.......

Achik_solehahAchik_solehah boleh bagi tau dok kat mana?cewah....tanya macam la ana nak pi.tapi kalau jemput boleh juga buat muka tak malu pi no.....

al_farisi....al_farisi apa habaq?lama tak dngar cita?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 16:00


( wbh..)



Alhamdulillah..bersua lagi di sini.Insya Allah..

Emm Ain mardziah..enti kat Bakar Kapor..??maaf ana tak tau sgt situ..Bakar Arang besa jgk dengaq..ana tak berjiran kot..sbb ana orang tempat lain..min Alor Setaq..

Al Farisi..salam ukhuwah dari ana..amboii..enti bunyi kamek2 nie...bunyi Sabah jaa..'sangkutt' situ ka...hehhe..mlawak jaa naa.. ..orang kuat mahadzir khir enta ni..ehehe

Apapun selamat menjalankan tanggunjawab mengundi pada sahabat2 yang telah cukup umuq..sekadar muhasabh dari ana yang masih dhoif ini...ingatlah..sesungguhnya matlamat hidup kita nie ialah untuk negeri akhirat..negeri akhirat yang kekal hanya bahagia dan nikmat bagi org2 yang beriman dengan kitab Allah swt..dan sunnah Rasulullah s.a.w..

..orang yang beriman pada Allah swt akan mengamalkan kalimah tauhid.."Laailahaillallah wa muhammadurasulullah.." di dalam seluruh kehidupannya..tidak diambil separuh2 atau sekadar yang kita suka.. tkkan kita dikatakan sempurna iman kalau kita tidak mengamalkan ISLAM secara SYUMUL..Islam itu tinggi..tiada yang lebih tinggi daripadanya!!

Orang mukmin..yang ada ruh Islam pasti bercita2 nak tgk Islam tertegak sepenuhnya..gunakanlah peluang mengundi ini untuk menegakkan agama Allah swt di bumi Kedah tercinta..bumi Malaysia keseluruhannya ini..smoga inilah bentuk jihad yang termampu oleh kita..moga ia dikira ibadah disisi Allah swt..Insya Allah Aminn..



ALLAHUAKBAR..!!!



-----------------


"http://www.ukhwah.com/images/signbelalang.gif">





[ Posting ini telah di edit oleh: Belalang_kampung pada 2004-03-18 01:00 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 19:16




apa habaq semua. jupe lagi noo.. walaupun sibuk ngan pilihanraya nie.

hasnida tenkyu utk maklumat tu, insyaAllah masa ana turun skudai nanti ana amik. ana turun awai sikit kut. nak amik jubah KONVO... dah hantaq tesis kaa... moga dapat tesis terbaik noo...

belalang_kampung... wokeh nanti kita set, reset, get set, set tv, set rumah semua noo... hehehe merapu laa pulak...

hadijah_aiman laa nie ana keje tampal poster sepenuh mase... hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 19-03-04 05:42


Quote:

On 2004-03-16 16:32, al_farisi wrote:
Kamek pun org kedah.Kawasan kubu kuat BN Sg Petani.Ramai betoi budak kedah.
FINIS CORONAT OPUS



sp...ooo kat mana tuu... ana kawasanBakar Arang @ Taman R'ked...anta kat kaw. mana...kalo tak silap Bakar Kapuq...dekat SP gak kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 00:20


Jeng jeng jeng....

Ni anak Kedah separa Jati dah mai.. Bukan apa.. Sempat duduk kedah sampai umuq 6 taun aja.. Peyh tu abah mak dok ajak laghi mai Pahang pasai nak dok dekat ngan tok kat Pahang ni haa..

Last time kami pergi kedah waktu umoq 12 taun.. la ni ada gak mai Kedah tapi tak melilau cam dulu lagi dah aa.. Loghat pun dah nak hilang dah.. Sat ni kalau jumpa orang kedah... tak tau nak cakap loghat apa.. Tapi kalau ana cakap loghat Kedah ni.. Nak mengaku stay kat kedah pun orang bulih percaya la kot?? hehehe.. Kami kedah kat Pendang.. Tanah airku... Salam kedah dariku..

p/s: my fren yg stay kat kl cakap Utara - habis rosak bahsa )
kitak jumpak hari Selasak nanti naaa??

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

  


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 20-03-04 00:48




cian musafir_sayyaf sampai tak tau nak cakap logat apa.anta campur logat kedah ngan pahang.jadik logat kehang......kah.....kah......kah....

kome lahir kat pahang gak tinggal kat utara ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 20-03-04 16:43


MuSaFiR_SaYYaFF....sian nya kat ang...ana ada sorang cikgu ...dia asal pahang....dia ada laa citer...anak dia yg asal dr pahang cuba nk tiru loghat kedah....nk tau...kalau kat kedah buaya kami sebut boya.....yg anak cikgu ni hentam jadi boyaq terus....sampai tera tu nak tiru loghta kedah nya pasal.....sian...


Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-04 19:16




jumpa lagi kita setelahlama tak sembang2.

belalang_kampungbelalang_kampung bakar kapor tu dekat ngan supermarket billion.umah saya pun dekat ngan restoran aramiz juga.ha...sekarang dah tahu ker kat mana?

putra _aimanputra_aiman salam ukhwah juga dari ana.anta duk kat sp tu kat mana?

Achik_solehahachik _solehahbuat apa cuti ni?

Hanghang salam ukhwah fillah minni..buat hang

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-04 10:42


Assalamaualaikum warahmatullahi wabarakatuh....

Alhamdulillah...wassalatuwassalamu 'ala Rasulillah...waba'd

Apa habaq semu?...ha...barula boleh bernafas semula...syukur Alhamdulillah

Tapi ada satu perkara pulak yang sedang menanti....ana ada kelas pukul 11 ni

shabab kita sebaya je...Insya allah, you can call me khaulah

kak ismi? mana akak kita sorang ni ye...

kak hajidah, mcm mana? OK? or KO?

akh Belalang_Kampung rahsia pun tak pe la sibuknye sekarang no...biasala tu...

salam ta'aruf untuk semua ye...JANGAN DOK MAIN APRILFOOL PULAK HARINI...

wassalam
ilal liqa'

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 01-04-04 11:48




Apa habaq semua?
Harapnya semua dalam keadaan sihat laa noo...

khaulah
Akak tak tau nak kata laa...KO ka OK kaa...hehe penin...

hasnida
Akak duk perlih la ni...nombor akak dah tukaq...tp rasanya mcm dah bg dlm private message dulu...

Malam ni bertolak ke KL skali lagi..jalan-jalan cari kerja
Wish me luck...doakan ana yer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-04 11:52



ader cikgu khaulah_alazwar...
akak ismi ader..cuma dah lama tak jenguk kat ukhwah..
sebab bz dgn PKN..
ngaji memolek deh..
wslm


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 02-04-04 02:33


Quote:

On 2004-03-31 19:16, ain_mardziah wrote:


jumpa lagi kita setelahlama tak sembang2.

putra _aimanputra_aiman salam ukhwah juga dari ana.anta duk kat sp tu kat mana?




ana dok kat taman arked....yg seberang kilang sharp tuu......

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 02-04-04 14:16



Apa habaq harini ?
Alhamdulillah nampaknya selamat sampai kat Bangi atau lebih tepat lagi kat UKM. Mai menumpang lab kat sini

Amboi baru saja jejak kaki kat UKM tak sampai sebulan lepas..ni dah mai tengok lagi

Nampak laa budak-budak khidmat negara duk bergerak dalam UKM ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 11:45



warahmatullah....
Alhamdulillah, wassalatuwasslamu 'ala Rasulillah...

Apa habaq semua sahabat-sahabt ANJUNG KEDAH...?

Amboi...makin ramai lani no...yang anak jati Kedah, lahir kat Kedah besar luar Kedah, lahir negeri lain..menetap di Kedah, belajaq kat Kedah...macam-macamla no...alhamdulillah, kita dapat berukhuwwah disini...Insya Allah...mai la pakat mai no...

Buat kesekian kalinya dimaklumkan bahawa, ketua kelas kita, akh Belalang Kampung assistant pulak kak hajidah_aimanhehe...he..he..

Salam ta'aruf ana ucapkan buat sahabat dan sahabiah semua yang baru...mai la ghajin-ghajin harini ana tak dak kelas, so boleh la jenguk2 rumah kita ni

alahai kak ismi...CIKGU la pulak...ooo akak jadi committee PKN ke....patutla sibuk...ajaq depa elok2 ye kak...Insya Allah, akak lah bakal cikgu nanti

kak hajidah...ghindunya dekat akak, tak kisah la akak...KO ka OK ka..yang penting kita ada usaha... . Akak dah mai UKM ke? mai la jenguk ana kat UIAni...ana nak pegi dekat akak boleh, tapi akak kena mai ambik ngada betoi ana ye...

hai...kemana la cik secretary kita ni?? kak haninuha.....dok kat LIBRARY lagi ke? SAHABAT SEJATI LIBRARY SUNGGU YE .Lepasni boleh jadi pakar rujukla akak... jangan marah ye akak

akh teman_siber dah dapat gheja ka? senyap je pun...

akh Belalang_kampung kita tak yah tanya dah...tak pa akhi...jiddah dalam sesuatu perkara itu penting....

Wallahu'alam...
juppo lagi deh


Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-04 13:24


SP !hehe...dah jumpa org kampung

Putra_Aiman -Tmn Arked
ain_mardziah - Bakar Kapor
irda82 -Tmn Seri Impian
haninuha -Sg Pasir

Belalang_kampung -Alor Setar
khaulah_alazwar -Kulim
achik_solehah -Pendang
Fiera -Alor Setar (lama hilang noo...)
qatrunnada_qaisara -Baling (kan?)

erm...tak ingat dah


-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 16:59




wargh... ari nie baru masuk posting
dah lama betui tak join sini... actually ana dah keje... kat KUKUM.. alhamdulillah wpun sementara jer..

apa cerita laa nie...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 12-04-04 21:42



Apa habaq semua?

teman siber
Alhamdulillah dah ada keja noo...takpa laa sementara pun ok apa...duk mana?berulang ka sewa dekat-dekat area KUKUM tu?

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 22:35


'alaikissalam warahmatullah kak hajidah

Assalamulaikum warahmatullah.....

apa habaq semua?
kak hajidah... ana tolong jawab bagi pihak semua ye...
kami semua habaq baik cikgu...cuma sibuk sikit



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

ahlillah
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 193
Posting: 16
Dari: Negeri Jelapang Padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 16:00




Ya Allah.....rindunya ana pada sahabat2 semua.Alhamdulillah...masih kekal lagi sahabat2 dalam forum anak2 kedah ni ye.

Selawat dan salam ke atas rasul junjungan.Selaut kesyukuran kepada rabbul `izzati semoga kita di dalam rahmatnya.....
Ingat lagi ana?....Kak Hajidah_aiman,khaulah,belalang kampung,albinanji.....apa khabar antum semua?lama tak dengar khabar. Sahabat2 lain...mungkin tak kenal ana.Seingat ana...kali terakhir ana dalam forum ni masa ana sem 1 kat matrik.Alhamdulillah....la ni ana tunggu intake untuk degree.Doakan kejayaan ana.
Kehidupan kat matrik betul2 sibuk.Tak sempat ana nak berbicara ngan antum semua...alhamdulillah...hari ni dapat gak ana masuk.
Kak Hajidah buat apa la ni...?
Belalang_kampung la ni dh keje ke..?
Albinanji,lama tak dengar brita..?
Sapa jadi ketua kelas la ni..?
Fuh....mcm wartawaan lak. Banyak lagi soalan nak tanya.Tapi..ana takut tak cukup space je.Hehehe... .Sebenarnya tak terkeluar idea sebab banyak sangat.

Salam ukhwah dari ana....
AHLILLAH kembali..
Wassalam.

-----------------
Salam ukhwah buat sahabat2....sesungguhnya bicara kita adalah bicara sufi...tanpa suara dan kata-kata...kerana penghubung kita adalah suara hati...bertemu berpisah k

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahlillahProfil   Hantar PM kepada ahlillah   Pergi ke ahlillah's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 13-04-04 17:05




saya nak join gak.
saya ni org alor setar.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 13-04-04 17:05




saya nak join gak.
saya ni org alor setar.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 13-04-04 17:05




saya nak join gak.
saya ni org alor setar.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 13-04-04 20:47


...

Amboi....seronoknya akak bila nampak ahlillah & khaulah posting kat sini...

Akak la ni duk rumah lagi laa ahlillah...akak ingat aih kat awak....alhamdulillah dah lepaih dah matrik nooo...moga berjaya dapat course yang diidam-idamkan....
Ketua kelas kita sapa lagi....orang dulu jugak laa...

khaulah ni...memang nak kena dengan akak ni...tak abih-abih nak usik akak nooo...tapi memang serius teringin nak jumpa awak lagi....boleh cerita-cerita lagi kan.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 13-04-04 20:53


Salam manis dan salam perkenalan buat sanada_yukimura....mai laa kenai-kenai nooo...ramai orang area Aloq Setaq kat sini ni....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Fiera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 241
Posting: 49
Dari: Alor Setar,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-04-04 11:54


Assalamu'alaikum wbt,
Apa habaq ahli forum Anjung Kedah ni?Ana harap semua sihat dan sentiasa di rahmati Allah swt,insya-Allah.
Terlebih dahulu ana memohon beribu kemaafan kepada semua sahabat sekalian terutamanya kepada Kak Hajidah_aiman,Khaulah_alazwar & abg irda-82 yg cari ana dalan forum ni.Komputer ana ada masalah,hampir sebulan ana tak dapat masuk ukhwah.Bila komputer dah elok,ana pula tak dan nak jenguk ukhwah.Ana minta maaf sekali lagi.Walaupun ana dah lama menghilangkan diri,tapi ana masih ingat pada semua sahabat dalam forum ni.
Alhamdulillah,ana tengok semakin bertambah anak2 Kedah dalam forum ni.Salam ukhwah dari ana buat sahabat yang baru masuk dalam forum ni.Semoga ukhwah yang terjalin dlm forum ni akan di rahmati Allah swt,insya-Allah.
Ana undur diri dulu.Insya-Allah,kita akan bertemu lagi.Assalamu'alaikum wbt.


Bookmark and Share

  


  Member Information For FieraProfil   Hantar PM kepada Fiera   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 13:22


warohmatullah..

Alhamdulillah..bersua lagi di sini..lama ana tk mai masuk sini..apa khabaq sahabat2sahabiah semua..semoga dalam Rahmat dan peliharaan Allah swt setiap masa..Insya Allah..

Heheh..Khaulah..ana takpa aihh Insya Allah kalau ana dan masuk sini leh la tanya..besa la sibuk sbg student lama..

Ahlillah..enti lama noo tak masuk mai..ingat enti pi over-sea ka..ehehe..camna final exam matrix..hopefully the best performed Insya Allah..kot2 la leh masuk USM ka..ana still student..tk keja lagi Ahlillah..Insya Allah..

Wallahualam..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 14:29


iklan seiklan iklannya

"Tautan Ukhwah Menyemai Mahabbah, Menyampai Wadah Wasilah Dakwah"

klik: MEGA JK 2004
daftar di sini


IKLAN:
Bersama merealisasikan Mega JK Ukhwah 2004



[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2004-04-24 00:58 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 15:04


warahmatullah

Salam mahabbah fillah walmawaddah buat ikhwah wa akhawat al-a'izza'..

Apa khabar semua
Tak tau nak mula dari mana...
ahlillah, Fiera, akh Belalang kampung, kak hajidah dan semua-semua la lama tak dengar cerita...

Fiera???? nt pi mana lama sangat ni? rindu la

kak hajidah, biasala ana ana dekat UIA ni..ambik short sem..rindu nak dengar suara akak

ahlillah sihat ke?

albinanji lama tak dengaq habaq...

Buat sahabat2 yang lain, salam ukhuwwah Fillah...

sesapa yang ada kelapangan, jemputla ke UIAM, Gombak...ada Palestinian week



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

ibnfaqier
Warga Rasmi
Menyertai: 15.04.2004
Ahli No: 8423
Posting: 1
Dari: uia

Kedah  


posticon Posting pada: 15-04-04 22:06


Assalamaualaikum
Ana ahli baru,Harapa dapat berkenalan dengan sesiapa saja..wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnfaqierProfil   Hantar PM kepada ibnfaqier   Pergi ke ibnfaqier's Website   Quote dan BalasQuote

ahlillah
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 193
Posting: 16
Dari: Negeri Jelapang Padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 01:13




Salam ukhwah buat sahabat semua...

Khaulah... ana bikhair...alhamdulillah.

ooo...ingatkan anta dah keje belalang_kampung.Bagusla gitu...Alhamdulillah,final exam punya result ok....memuaskan. Tapi,kena usaha lagi untuk target yang lebih tinggi.mmm...ana apply usm first choice....chemical engineering.InsyaAllah...doakan kejayaan ana. .Tapi...susah gak nak buat pilihan ni...minat lain...mampu lain.Amboi...ana ni tak lh pandai mane sampai nak ke oversea tu... .Tapi..kalau itu Allah tunjukkan jalan untuk ana...ana pegi.Itu yang pening pikir sekarang ni...dua bidang bebeza.Doakan supaya dimudahkan urusan.

Selamat datang ibnfaqier ke anjung anak kedah ni...bertambah lagi ahlinya.Mcm mana ketua darjah nak hendle ni....

Salam perjuangan.....
Wassalam.

-----------------
Salam ukhwah buat sahabat2....sesungguhnya bicara kita adalah bicara sufi...tanpa suara dan kata-kata...kerana penghubung kita adalah suara hati...bertemu berpisah k

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahlillahProfil   Hantar PM kepada ahlillah   Pergi ke ahlillah's Website   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 09:04



sy pun ahli baru.....berasal dari kedah tp menetap S'gor.....salam ukhwah dr sy....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 16-04-04 11:24



Hmm...ingatkan la ni semua tengah cuti...tapi nampaknya ada yang ambik short course khaulah] dan belalang kampung pun busy jugak kot noo kat USM nuuu...
Patut laa takdak sapa pun ajak nak buat perjumpaan rupanya ramai yang sibuk


fiera & danie....kita jumpa tiga org ja laa macam ni noo... Ku duk mana la ni? cuti ka ada short course juga? haninuha pun tak dengaq habaq....apatah lagi achik ...haritu dia duk ada jaa...

ahlillah duk cuti rupanya nooo...hmmm...result bila keluaq?bulan 5 kaa?harapnya dapat laa noo...course yang awak minat tu

teman siber ni makin busy laa dah keja ni nooo...kalau dak...rajin ja dia masuk komuniti... best ka duk dalam environment KUKUM tu?cerita laa sikit...

irda...all the best utk mega JK...maaf laa nooo...awak duk ajak akak join sebelum ni tp akak tak dpt nak join jugak....apa pun..akak doakan moga program yang diatur akan berjalan dengan lancar...moga usaha murni akan diberkati....

hasnida....bila nak mai jenguk sini balik ni?akak duk dengaq cerita awak drp fiera jaa...akak telefon dia, baru dengaq cerita pasai awak....



Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 16-04-04 11:28


Salam manis dan salam perkenalan buat nurul83...Nurul duk selangor tu kat mana?Asal Kedah pulak kat mana?Dulu akak duk Selangor jugak time belajar dulu... Akak duk Bangi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

arissa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 611
Posting: 37
Dari: kl

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-04-04 11:43


salam...

saya dah penah masuk sini, tp lama dah tak masuk..yea...hari ni saya nak balik kampung..kg saya kat langkawi, tak sabar rasenye..so, ade sesape nak ikut??kita naik bas petang ni...

hari ni terus tak semangat nak buat keje, asyik terpikir nak balik je..nak jumpa buah hati kesayangan, Nabil n Iqbal..anak buah yg comei...

Bookmark and Share

  


  Member Information For arissaProfil   Hantar PM kepada arissa   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 19:24




salam perkenalan buat ibnsafier dan nurul83ibnsafier dan nurul 83
rajin2lah masuk kat sini yer

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 01:40



hajidah_aiman......sy duk kat Cheras, kalau dgn Kajang tu lebih kurang 10 minit sampai la....sy berasal dr Jitra,Kedah......dulu akak duk kat Bangi?
akak study kat UKM ke dulu? ataupun KISDAR?

ain_mardziah.....insyaallah, sy akan rajin2 kan diri sy masuk kat sini.....bleh dpt ramai kenalan....

[ Posting ini telah di edit oleh: nurul83 pada 2004-04-17 01:43 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 02:08



hai..saya dok kat pendang,kedah..mai la ghumah..lani dok ngaji lagi...-

Bookmark and Share

  


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 17-04-04 22:12


Apa habaq semua....

nurul83...akak dulu duk kat UKM...oo..Cheras rupanya...haritu ada laa pi kenduri rumah kawan kat sana...

BrotherMon...akak kalau pendang tu...setakat lalu ada laa...pi rumah awak pun bukan ada pun...duk matrik kan...

arissa....jalan baik-baik la nooo..ni sebelum balik Langkawi turun Shahab ka turun Kuala Perlis ni?? Amboi..tekejut akak tengok nickname awak...sama dengan email akak hehe....



Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 13:50


hajidah_aiman....ye ke...rumah kwn akak tu kat mana?....lain kali kalau dtg Cheras lg jemput la mai rumah....sy boleh bg alamat....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 20:48




ana kembali di sini
nurul83 dah masuk sini ya. Cikgu,ni ada pelajar baru mendaftar.Hehe.
Mai sini semua ana kenalkan,ni anak saudara ana.


[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2004-04-19 15:46 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-04-04 14:34


warahmatullah....

apa habaq semua...sihat ka? sapa yang rasa macam nak demam tu, cepat2 jumpa doctor ya....la ni macam2 penyakit ada...

salam ta'aruf buat sahabat yang baru mai...mai la pakat ramai..lani dah semakin sunyi dah rumah ni...dah pakat besaq2 dah...pakat2 banyak gheja nak buat...

beletiaq macam mak nenek la pulak ana ni...

ok, sahabat2 jumpa lagi no...



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 19-04-04 20:55




Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 19-04-04 21:07



nurul83....ala..akak haritu ikut kawan akak ja pi teman dia...akak bukan ingat pun alamat rumah kenduri tu hehe...

irda....oooo...laa anak menakan rupanya...baguih....ajak laa lagi join sini

khaulah...awak tu beletiaq bukan macam mak nenek lagi dah..memang mak nenek pun

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-04-04 22:02


amboikak hajidah... kata ana nenek ye...tapi tak pe...kalau ana jadi nenek, akak jadi nenek kepada nenek....

malamni baru lapang sikit nak masuk...tapi tak dak pulak kaum kerabat anjung kedah yang on-line

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 22:57


warohmatullah semua..

Alhamdulillah dengan izin dan Rahmat serta Hidayah Allah swt barulah ada kesempatan masa untuk ana mai jenguk tang nie..tempat yang satu masa dulu ana tak putuih2 masuk..

Apa khabar sahabat sahabiah semua..Hajidah aiman, Khaulah, Ahlillah, Irda..dan sahabat2 lain.. Insya Allah..maaf la naa ana sebut ikut dan ja..tkdan nak ikut senioriti..hihihi..

la ni kira sahabat2 ana ni ramai la yang tengah cuti noo..ada yang dari matrik nak tunggu masuk IPTA..ada yang STPM ke IPTA, SPM..ada yang dah 1st yer nak ke 2nd..and so on..Insya Allah..apapun diberkati Allah swt setiap masa atas setiap urusan ini..moga dikira Allah swt sbg ibadah..Insya Allah..

Ehhmm..Alhamdulillah..ni baru dan nak menapaih sat masuk sini..ehehe..maafkan ana kalau ana tak aktif..paihtu tk bagi komitmen pada urusan2 di sini..Wallahualam..Insya Allah ada masa nanti ana akan cuba bantu mana yang boleh..JK Mega Utara kita camna?..Irda..enta jadi Jk kan..kan?? semoga berjaya Insya Allah..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 00:49



irda... amboi2, mentang2 la kita baru daftar.... dia buli kita no.....cikgu! ada org buli sy..he..he... jgn marah na pak njang.....

kak hajidah....takpa la kalau tak ingat... janji akak kenyang mkn nasi kenduri......tak gitu? hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 22-04-04 11:39


nurul 83....
Betul....10 markah...janji kenyang nooo....

khaulah...
Apo laa awak ni...duk keja misscall jaa..bila nak call heheheheheheh.... mak nenek memang suka misscall kot nooo....

ketua darjah...
Ala...tulih jaa nama tak kesah seniority pun takpa aih....kalau sebut nama ana hujung-hujung pun boleh jaa...konon-konon macam junior lagi laa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.225467 saat. Lajunya....