Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-05-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Betapa banyak lukisan tiruan Mona Lisa, tetapi orang ramai masih lagi berusaha nak melihat lukisan Mona Lisa yang asli.
-- Louis Amstrong

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ezaty
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43053

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Yang Masuk Ke Sini
ezaty: 1 hari, 13 minit yang lalu
Sabila: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 8 hari yang lalu
muslimin23: 9 hari yang lalu
LeerMoto22: 12 hari yang lalu
ayeshakhan: 20 hari yang lalu
hayadih: 24 hari yang lalu
Putra_Aiman: 27 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 15:59




apa khabar anak-anak Kedah .Topik versi kedua ni sudah pernah dibuka oleh haninuha sebelum ini,tapi bila ana cari balik,tak jumpa.mungkin telah dibuang atau ada kesilapan teknik admin/eksekutif .

Di sini,ana masukkan balik ucapan aluan 'pengasas' topik untuk anak2 Kedah:

Topik asal:Sapa2 kat Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!!
___________________________
warohmatullah..

Alhamdulillahirobbila'laminn solawatullahi wassalamuhu alaihinnabiyin Muahmmadurrasulullah S.a.w..
Segala puji bagi Allah swt, dengan izin dan hidayah daripada Allah swt..dapat lagi kita menyambung ukhuwah silaturrahim yang telah sekian lama kita bina di Komuniti Sahabat Hijjaz..tempat yang cukup banyak memberikan kenangan..ilmu pengetahuan serta..membina ukhuwah silaturrahim..khususnya buat sahabat sahabiah dari negeri Kedah Darulaman ini..Insya Allah..

Jadi..kepada yang dah aktifkan diri kat SH Anak2 Kedah..ana harap sudilah bagi masa untuk kita sambung dan kukuhkan ukhuwah kita..jadi kepada sapa2 yang dah ana kenai..dan dok rajin posting tu..ana harap mai la masuk sini naa..Insya Allah kita teruskan kat sini..moga Allah swt sentiasa berkati dan rahmati kita..Insya Allah..

Emm..kepada Albinanji, Hajidah Aiman, Qatrunnada Qaisara, Ahlillah, Fiera, Senoritaku, Haninuha, Khaulah Alazwar... dan sapa2 lagi sahabat sahabiah yang asai atau besa dok kat Kedah nie...sila2 la naa mai kenai2..taáruf kat sini..Insya Allah

Semoga Allahu subhanahuwataála sentiasa rahmati dan tatapkan hai kita dalam ketaatan iman serta taqwa padaNya..Insya Allah..Aminn


_____________________________
Moga ketemu lagi.Wassalam .
~ukhwah berbunga,mahabbah mewangi~

-p/s:maaf,tajuk tak penuh

IKLAN:
1-Bersama merealisasikan ::( MEGA JK UTARA 2004 )):::
Topik di:
Komuniti Ukhwah ┬╗ Forum ┬╗ Pengumuman Aktiviti ┬╗ ::( M E G A J K 2 0 0 4 )):::

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-12-01 16:03 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 02-12-03 01:29



Apa habaq semua sahabat-sahabat sekalian?Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat nooo...
Syukran jazilan buat irda82....akak pun duk cari mana dia versi 2 ni tapi tak jumpa..Alhamdulillah awak dah bukak topik ni...

Semoga kita dapat terus berukhuwah dan berkongsi ilmu dalam topik ini dan juga komuniti ini

Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 02-12-03 01:56


2 all members...ana ni tak le se aktif antum semua...buat akhi irda82,ana harap anta tak lupakan ana....kepada sesapa yg penah jumpa ana aritu....tlg laa tegor ana cos ana tak kenal antum lagi.... cuma 2 3 org jer yg ana kenal....yg ana inagt pun
achik_solehah ngan belalang_kampung je...

-----------------
Visit My Site 4 unlimitied free downloads http://fiztanax.multiply.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

wani_sopan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1338
Posting: 102
Dari: uum

Kedah  


posticon Posting pada: 02-12-03 18:28


saya asal changloon, skang blajar kat uum sintok..menetap kat baling...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wani_sopanProfil   Hantar PM kepada wani_sopan   Pergi ke wani_sopan's Website   Quote dan BalasQuote

salina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4443
Posting: 45
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 02-12-03 20:20



apa kabar saudara saudari sekalian?

saya asal dari kepala batas,jitra kedah.saya masih bersekolah lagi.tahun hadapan saya form 5.

Bookmark and Share

  


  Member Information For salinaProfil   Hantar PM kepada salina   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 10:04


assalamualaikum w.b.t

salemat hari raya pada semua warga anjung kedah.... tak sangka dah ada versi 2... yer laa dh lama sangat tak masuk...

pada sahabat┬▓ yang telahpun selamat mengadakan JK aidilfitri yang lalu ana ucapkan tahniah... dan mohon maaf sekali lagi kerana tidak dapat hadir serta menyumbang walau sedikit idea pun... actually ana masih di perantauan nie... kat johor lagi... beraya di sini...

apapun ana doakan semoga kita semua beroleh rahmat dari Allah...
wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

iemahanim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1962
Posting: 89
Dari: Taman Ilmu dan Budi

Kedah  


posticon Posting pada: 03-12-03 10:22


selamat hari raya untuk semua warga kedah darulaman....

Bookmark and Share

  


  Member Information For iemahanimProfil   Hantar PM kepada iemahanim   Pergi ke iemahanim's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 03-12-03 21:01




Apa habaq semua?Harap sihat-sihat laa nooo....

putra_aiman
Akak ada masa pi rumah belalang_kampung tu tau... terima kasih atas kesudian untuk menyertai ziarah Aidilfitri tu....

iemahanim, salina & wani_sopan
Salam perkenalan & salam ukhwah buat anda semua....mai laa jenguk sini kalau ada masa nooo....tolong-tolong memeriahkan majlis

teman_siber
Amboi..lamanya beraya di perantauan... takpa kami semua paham....salam Aidilfitri....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 21:56




hadijah_aiman..: tak lama aih... nie kat utm nie tengah survey┬▓ keje. insyaallah kalau jadi ana akan jadi RA kat sini. sambil tu ana hantar borang sambung belajar same tadi... esok ana akan pegi ke melaka pulak singgah KUTKM amik borang permohonan keje.

iemahanim, salina, putera aiman & wani_sopan ... salam ukhwah buat antum ...

belalang_akmpung..: amacam ngan kejer nta skrg... doakan ana dapat keje sama k...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 03-12-03 22:05


All the best teman_siber....Moga cepat-cepat dapat kerja atau dapat sambung belajar....
Doakan ana sama nooo...ana pun tengah nak survey jugak ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 22:15




hadijah_aiman: sekarang nie KUTKM tgh buka permohonan jawatan. tarikh tamat 14 hb 12 nie... KUKUm kalau nak minta TUTOR sepanjang tahun buka... dan kat UTM sendiri ramai pensyarah yang nak guna RA dan RO... insyaallah kita sama┬▓ dapat keje...

belalang_kampung: tak dak jawatan kosong ker... penolong ketua darjah ker...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 03-12-03 22:30


teman_siber
Syukran jazilan for the info.....sangat-sangat dihargai....ana ada mintak borang KUTKM tapi belum sampai lagi....hmm..teringin jugak nak mintak KUKUM tapi tak tau sesuai ka dak dgn course ana....insyaAllah...moga sama-sama dapat kerja nooo...

belalang_kampung
Eh...ketua darjah busy laa lepas buat jamuan aidilfitri...tak mai-mai pun aihhh....

Danie
Mana dia komen...??kata nak tulih kat sini???satgi akak tulih dulu baru tau.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 22:37




maaf mencelah... kakyong menulis di komuniti muslimah...
InsyaAllah rasa2nya ramai yg kenal nick hajidah_aiman ni kan...
Kakyong dah jenuh message kat dia guna hp...tp selalu aje failed...bila call pun masuk voice mail..

Jadi...kalau ada sesiapa yang dok dekat dgn hajidah aiman....atau tau kot2 dia dah tukar no hp baru ke?...harap dpt la respon kat sini ye....lama dah x dgr kabor berita...

Terima kasih...wassalam


maaf sekali lagi andai mengganggu


Bookmark and Share

  


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 01:45




Salam ukhwahfillah wamahabbah dari ana..
Apa khabar warga kedah sekalian? Harap2 antum semua dlm sihat sejahtera sentiasa disamping redha Allah SWT..



akh Belalang_Kampung...tgh sibuk lagi ke skrg ni...ramai btul yg tertunggu-tunggu kehadiran akh kat sini..

akh teman_siber...semoga berjaya dpt keja tu..tak nak try mintak kat KUKTEM ker? Kan ramai sahabat2 yg akh kenal ada kat situ..

adik Putra_Aiman...rajin2 la posting kat sini..baru ramai org leh kenal dgn adik ni..

kak hajidah_aiman...awat tak tulih panjang2 skit psl jk aidilfitri anjung_kedah tu. ramai yg nk tau. achik x reti nk cerita ler..

iemahanim, salina, wani_sopan..salam ukhwahfillah dari ana..



Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

qatrunnada_qaisara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 10
Posting: 52
Dari: kedah darulaman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 19:46


w.b.t

Lamanya ana tak mai jenguk sini kan...apa habaq sahabat2 kedah smua..Kak Arifah (rindu la ),Yati, fiera,Ku,achik_solehah,hanida,khaulah,akh belalang kg, Albinanji,teman_cyber,irda, dan tak lupa iemahanim,wani_sopan,salina..salam ukhwah..

mcmana hari tu jk kat umah akh belalang kg..ana mmg teringin nak pi hari tu tapi ada hal skit.. seronoknya kan..

kak Arifah..rindunya kat akak..terima kasih hari tu sudi turun jumpa ana kat alor setar..mekasih banyak kak..alhamdulillah mmg seronok jumpa akak.
hehe dari awai sampai balik gelak jaa noo...tambah2 bila akak bertukar jadi M.Daud Kilau sat..hehe opssss terbocor rahsia..jgn marah naaa akak..

mana adik ana Zinnirah_84 & Norli ..kata nak masuk jenguk kat sini..tak nampak pun..maila jenguk2 sini..

apapun...salam aidilfitri untuk semua warga kedah..
maaf dipohon seandainya ana ada terkasar bahasa atau melakukan kesilapan..yg baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk tu atas kelemahan ana sendiri..wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qatrunnada_qaisaraProfil   Hantar PM kepada qatrunnada_qaisara   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-03 10:32


WBT..

Kaifahalukum jami'an..??Didoakan agar semua sihat di bawah payung rahmat kasih-Nya..

Syukran jazilan buat akhi irda82.. kerana membuka kembali topik baru buat anak2 kedah.. Memang ana dah buka topik baru ni tempoh hari.. tapi umur dia tak panjang.. 'ala kulli hal, terima kasih sekali lagi..

kak hajidah aiman.. seronok tak pegi rumah fiera ari tu.. ana memang nak join, tapi ye lah.. ada agenda lain yang dah dirancang..

putra_aiman.. best dak beraya ngan akak..?? mesti balik tu letih gile, kan..?? apa pun, selamat meneruskan ukhuwwah yang terjalin.. sementara tgh cuti sekolah ni, rajin2 la jengok topik ni,k..

teman siber.. amboi.. beraya sakan tok syeikh kita ni no...byk ke kutip duit raya.. kutip sikit2 dah le..

qatrunnada_qaisara.. hari tu ana harap sangat enti boleh datang.. tapi nak buat mcm mana..takdak rezeki nak jumpa, kan..?? takpa lah. lain kali kita jumpa,k. bila result exam diumumkan..?? Let us pray 4 our success..

that's all
Wallahu taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

  


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

najwan_islamic
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4224
Posting: 11
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-03 17:29



ana pun mai dr kedah gak....di kesempatan nie ana nak ucapkan salam aidilfitri kepada semua umat islam....salam mahabbah jugak dr ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For najwan_islamicProfil   Hantar PM kepada najwan_islamic   Pergi ke najwan_islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-03 18:22


nak kata penat tu laa laa sgt kak haninuha..sbb lepas balik tu sempat lagi tlg mak buat keja sampai kui 1 pagi...tapi puas sgt ari tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

salina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4443
Posting: 45
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-12-03 16:18


assalamualaikum....
apa habaq semua?saya juga nak ucapkan salam ukhwah buat semua sahabat2 kedah.moga hubungan yg terjalin di berkati allah swt.



Bookmark and Share

  


  Member Information For salinaProfil   Hantar PM kepada salina   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 06-12-03 21:16



ana nak tya saper ahlul ukhwah ni yg dok arae SP?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

mizzlyana
Warga Rasmi
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5129
Posting: 9
Dari: bumi Allah

egypt  


posticon Posting pada: 07-12-03 20:42


saya pun org kedah jgk sebab tu nak tumpang sekaki kat sini. saya asal merbok tapi sekarang study kat perak.namun walau dimanapun saya kedah tetap dihatii...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mizzlyanaProfil   Hantar PM kepada mizzlyana   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 07-12-03 21:02











Salam ceria untuk semua....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 08-12-03 16:40


WBT..

kak hajidah aiman.. amboii..senyum sakan... meh sini nak lawan.. hehe..sikit2 dah le..nanti marah plak ratu senyum kita.. sapa lagi kalau bukan fieraa..

aiman.. waaa...posting dah 100 lebih... lawan tokeh nampakkk...

SALAM UKHUWWAH SALAM PERSAHABATAN buat mizzlyana, salina dan wani_sopan.. tak lupa jugak buat najwan_islamic..

that's all
wallahu taala a'lam.

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

  


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 17:41




Alhamdulillah..dengan limpahan rahmat, hidayah dan innayah daripada Allah swt..ana bersua lagi di sini..lama ana tak masuk..berlalunya Ramadhan 1424..moga diizinkan Allah swt untuk bertemu lagi dengan Ramadhan akan datang..Insya Allah..

Apa khabar..kaifahalukum jami'an..dah buka topik baru dah no..byk sgt posting anak2 Kedah nie..ghajin sembang..hehehe..

Pertama sekali ana nak minta ribuan ampun maaf mengenai kelemahan2 semasa JK Aidilfitri Anjung Kedah 28.11.2003 baru nie..ana tersalah faham komunikasi sket sebab ana tak online sepanjang akhir Ramadhan..besa la balik umah takdak internet..jadi ana dapat maklumat ada sahabat yang tunggu samapi berjam kat Shahab Perdana tapi tak jumpa dgn kumpulan..ana mohon maaf..miscomunication..

sebenarnya JK tu dah diturun sket jadi Ziarah Aidilfitri..tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan sebahagian sahabat teruskan ziarah ke rumah Fiera pulak selepas tu..

Apapun semoga matlamat ukhuwah ini tercapai juga Insya Allah wpun byk kekurangan..moga Allah swt kira ianya sebagai amal kebajikan..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 08-12-03 22:32



Alhamdulillah mai jugak ketua darjah kita noo... Tengok laa ramai dah mai sini ni...anak-anak buah baru

haninuha
Besa laa akak ni...nak lawan fiera laa dia lama tak mai tengok sini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 23:08


Emm..Alhamdulillah..Hajidah Aiman..ana tengok makin dok penuh dah page2 nie..ramai sahabat2 sahabiah baru noo..ana takdan la nak ta'aruf macam dulu..la ni sibuk sket..Insya Allah ana la ni kembali jadi student..1st yer balik laa..hehe

Wallahua'lam

Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 09-12-03 14:06


Quote:

On 2003-12-08 16:40, haninuha wrote:

aiman.. waaa...posting dah 100 lebih... lawan tokeh nampakkk...






kenapa kak Haninuha jeles kaa???

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_biru
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4931
Posting: 19
Dari: danger zone

Kedah  


posticon Posting pada: 10-12-03 11:57



salam perkenalan buat sumer warga anak2 kedah.....sutera baru jer menjengah kt sini,lgpun sutera nih jrg2 online....
so,salam perkenalan wat sumer.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_biruProfil   Hantar PM kepada sutera_biru   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-03 12:13



ana pun nak nyelit kat sini boleh tak.. tapi ana bukan pure kedah.. mak ana orang kedah.. kira separuh kedahlah..
tuk dan wan ana tinggal di simpang empat kangkong alor setar..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-12-03 12:26




salam perkenalan kembali utk sutera_biru, mizzlyana & najwan_islamic...semoga ukhwah antara kita berpanjangan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 10-12-03 17:33


assalamualaikum..

Sorrylah kalau orang johor mai masuk forum kedah mali..tapi saya minatlah nak tahu tentang kedah nie...yang paling best sawah padi.....kan....
nak kenallah ngan sahabat kat kedah nie.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-12-03 17:51


warahmatullah...

Salam mahabbah fillah ana ucapkan buat sahabat dan sahabiah semua..especially buat sahabat dan sahabiah senior ana...akh Belalang_Kampung,kak hajidah, kak haninuha, akh irda, akh teman_siber dan sahabat-sahabat ana yang lain

Terlebih dahulu ana memohon kemaafan yang tidak terhingga sebab tak dapat nak hadir ke majlis Aidilfitri hari tu atas masalah-masalah yang tidak dapat nak dielakkan...

Amboi...semua pakat berseri habis no...rayala....raya...tapi jangan lupa posa 6..sapa yang dah habis tu ana ucap TAHNIAH la..sapa yang tak habis lagi tu..jangan tangguh-tangguh ye...

Wallahua'lam

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 00:55




kabare...?harapnye waras kcempreng sume lo gitu... melawak jaa.. mana buleh org kedah bisa ngomong┬▓ jowo...

apa habaq semua. ana harapkan bertambah sihat laa noo...gomenasai... watashi dah lama tak jenguk┬▓ sini..

haninuha :tak raya sakan aih... kenduri sakan ada laa masa raya hari tu.. 2 org mak menakan kawin serentak... jenuh kita nak nolongnya...

achik_solehah :ana mintak jugak KUKTEM tu... minta tutor. lepaih nie jadi cikgu achik laa nampaknya...

hadijah_aiman: jangan lupa amik borang upsi. tak pun register online jer www.upsi.edu.my. satu lagi kalau nti bminat nak jadi tutor, tak silap ana jawatan tu dibuka sepanjang tahun dimana┬▓ IPTA

khaulah_alazwar : amacam ngan stadi. blajaq rajin┬▓ no.. insyaallah maahadian boleh...

pada muslimah_sejati, hanan,sutera_biru, putera_aiman, najwan_islamic, mizzlyana
, salina
: selalu┬▓ laa meriahkan sini noo...

sayonara...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 23:01




~Pekabar warga Kedah...lama noo tak menyinggah kat sini...

~Akhir kata majulah Kedah 2010

Bookmark and Share

  


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-12-03 21:42


warga kedah habaq baik... berita baik bagi warga kedah... 21 hb nie MB nak isytihar "alor setar" sbg bandaraya... apa kata anda...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Fiera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 241
Posting: 49
Dari: Alor Setar,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 13:26


wbt
Apa khabar semua.Mmmmm.......rindunya ana kat semua.Lama juga ana menyepikan diri.Hari ni baru sempat nak posting.Hampir seminggu dah ana demam.Sat sejuk,sat panaih.Macam tulah keadaan ana hampir seminggu ni.Teringin nak tengok topik yg dah masuk versi ke dua ni.Tapi apakan daya,ana nak bangun pun tak larat.Demam ni paling kuat ana dapat.Tak pernah macam ni pun.Asyik berkurung dalam bilik saja.Makan minum semua dah tak betoi sejak ana demam.Kadang makan,kadang tak makan langsung.Hari ni alhamdulillah,rasa kuat sikit nak melangkah ke komputer ni.Sementara ana tak rasa nak demam ni ana posting dulu.Demam ni mai mengejut saja.Sat dia mai,sat dia hilang.Bila jenguk saja topik ni dah masuk 3 m/s pun.Cepat sungguh no.Semuanya dah ada kak Arifah,kak Yati,Kak Danie,Khaulah,achik_solehah,abg Fiidaus,abg Wan,abg Umar,Putra_aiman dan sahabat2 yang baru memperkenalkan diri dalam forum ni.Seronok betui ana bila tengok anak2 Kedah ni dah bertambah.Bukan saja dari Kedah dari Johor pun ada.
Amboi kak Arifah dgn Kak Danie,kalau dah jumpa tu bujkannya nak ingat kat ana no.Kot ya pun singgah la dulu.Kak Danie jgn risau ana yakin kak berdua takkan sesat jauh lagi kali ni sebab kak Arifah dah mai 2 kali kat rumah ana ni.Kak Arifah jgn buat2 lupa pula no.Nanti Fiera cubit pipi tu Oooo.....dah pandai Kak Arifah la ni no,nak lawan Ratu Seyum ya.Mai sini kita jadi ratu Senyum dua2 org.Kalau ana tak dak kak boleh ganti sat.Ingat ganti saja tau.
Kak Yati pun apa kurangnya nak lawan ana juga tu.Tak apa ana bagi peluang kat kak berdua utk senyum sepuas hati.Tapi bila dah dpt anugerah Ratu Seyum,jgn lupa pingatnya bagi kat ana.
Ang Umar dah pandai cakap Jawa la ni no.Bagih sangat la tu.Nanti boleh wujudkan kelas bahasa Jawa untuk anak2 Kedah,boleh?
Ana rasa sampai di sini dulu.Satgi panjang2 sangat merapu pula jadinya.dah la tengah dok pening ni.Satgi pi merapu sampai ke mana pula tak tau.Insya-Allah,kalau ana dah sihat sepenuhnya ana posting lagi.Sekin,wassalam.
Hari ni Ratu Senyum nak senyum semula

Bookmark and Share

  


  Member Information For FieraProfil   Hantar PM kepada Fiera   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 21:20



apa habaq anak2 kedah semua? harap semua sihat walafiatlah no...
dah lama dah join kat sini... apa2 pun semuga ukhwah antara kita semua berkekalan....

salam rindu khas buatkak hajidah, khaulah, haninuha, dan yang lain2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

syna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2003
Ahli No: 5623
Posting: 138
Dari: hilton, adelaide

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 22:30



syna nie baru jer join ukhwah nie....
so nak cakap yg kami pon pure kedah....
selamat berkenalan and hope to get more infos and friends

Bookmark and Share

  


  Member Information For synaProfil   Hantar PM kepada syna   Pergi ke syna's Website   Quote dan BalasQuote

wardahputeh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5708
Posting: 52
Dari: alam maya

blank  


posticon Posting pada: 17-12-03 11:12


assalamualaikum

salam ukhuwah mahabbah fillah..wardah owang kedah..alor setar, masih belajar lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardahputehProfil   Hantar PM kepada wardahputeh   Pergi ke wardahputeh's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 14:38




bertemu lagi adik2 abang2 dan kakak2 ...
Makin ramai anak Kedah bertandang di sini. Selepas ini bolehlah kita bergabung anjurkan JK Kedah,yang besar sikit ye

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 18-12-03 21:38


errmmm...harap pas ni kita dapat adakan JK Kedah secara besaq besaran

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 19:14


In The Name Of Allah, The Most Gracious The Most Merciful...selawat dan salam utk junjungan kita, Rasulullah SAW...



lama gak tak masuk sini...rindu plak dekat warga2 kedah sekalian. harap2 semua sihat la noo.

kak Fiera...laaa..kesiannya demam...awat tak habaq kat achik awai2, buleh tulong jenguk2 kak fiera melalui sms heheheh..:- ..rajin2 la makan ubat nooo...la ni baik ka dak lagi?..mesti dah baik kan..senyum bukan main banyak lagi tu..

akh teman_siber...tak sangka akhi mintak jugak KUKTEM...erm..kalau jadi cikgu achik, leh ar kecek markah skit...heheheh

wardahputeh, syna, dan hasnida.. salam ukhwahfillah dari achik...rajin2 ler posting kt sini eks...

Putra_Aiman & akh irda82...insyaAllah kita akan buat suatu hari nanti...cayo' cayo' anak2 kedah boleh!!!

"Barangsiapa yang menempuh jalan untuk mencari ilmu maka Allah akan mempermudahkan baginya jalan ke Syurga "..(muslim)

[ Posting ini telah di edit oleh: achik_solehah pada 2003-12-22 19:53 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 24-12-03 09:23



Apa habaq semua?
Ana alhamdulillah sihat...baru sampai dari Penang...setelah menetap kat sana selama 5 hari..lepaih ni pun nak kena pi lagi... jadi org Penang laa sat...

teman siber
Terima kasih sebab bagi maklumat tentang kerja tu naa....insyaAllah moga ada rezeki kat mana-mana nanti
Nta ada mintak dak UUM?Siap kena pi ujian personaliti dengan ujian kecergasan lagi
Apa nak buat...cuba ja laa.....

danie
Amboi dia....kata kat akak nooo...sori laa tak perasan posting awak mula tu..jangan marah naa....satgi tauk akak kat Menara Aloq Setaq pulak.... jenuh nak kerabat turun....
Lawak jaaaaa.....bila nak mai Aloq Setaq lagi....lain kali kita kena ajak Fiera jugak walau apa pun... kalau dak...dia merajuk payah....

Fiera
Jangan laa merajuk dik oii....satgi akak kena pi Langgaq pulak....kena pi pujuk...naik bas Pokok Sena.....

hasnida
Akak telefon awak tak dapat laa...kalau ada tukaq nombor habaq naa....

Oklah naa salam manis buat semua...jumpa lagi insyaAllah

[ Posting ini telah di edit oleh: hajidah_aiman pada 2003-12-24 09:25 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 10:53




kak hajidah_aiman..habaq baik..hehehe ..amboi..merata tempat kena pi nooo..bawak2 lah berehat sama...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 11:25




bertemu lagi kita pada pagi ni noo... kebetulan ana surf internet nak cari UJIAN PERSONALITI... besa laa nak interbiu punya pasai.

achik_solehah: nak kecek markah ker... tu pun kalau ana ajaq... tapi bleh ker dapat.. hehehe

hadijahAiman: info baru, 2 hb 1 nie KPLI daftar secara online (ikut maklumat yang ana dapat la.) so dah mintak mana dah.

putra_aiman: semangat nye nak buat JK besar-besaran... baguih laa... ana sutuju... harap┬▓ kali nie ana bleh laa join..

fiera: ngomong jowo marapu kok gitu... mana ana reti cakap jawa pun...

wardahputih, syna: selamat datang ke kawasan kedah... same-same laa meriahkan lagi yer...

wassalam...


Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 12:15




tak nak buat team bola JK Kedah ker...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 23:22




akh teman_siber...rasa2 nya akh tak ajaq achik kut, sebab achik ambik kej awam, akh lak ambik komputer kan...
hmm..baguih gak cadangan akhi nk wat team bola kedah tu.. ana setuju jer..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 00:41




Subhanallah..lama takmai jenguk sini..ana minta ribuan maaf..kesibukan yang nyata..heehe..Insya Allah..baguih tu Teman Siber nak buat team bola..ana leh jadi defend ja..ehehe..nak jadi striker payah sket..

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

zura04
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5325
Posting: 56

Kedah  


posticon Posting pada: 26-12-03 01:56




salam ukwah kpd kengkawan semua..ana nie x la seaktif anti semua..tapi klu ana posting insyaAllah ana masuk cni..SELAMAT THN BARU!!..&sALAM PERSAHABATAN..


kecantikan tidak terletak pd wajah seseorang tetapi ianya terletak pada mata yg memandang..



Bookmark and Share

  


  Member Information For zura04Profil   Hantar PM kepada zura04   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 26-12-03 04:42


Quote:

On 2003-12-25 12:15, teman_siber wrote:


tak nak buat team bola JK Kedah ker...



aah..boleh jugak ek...kita panggil abg Radhi Mat Din jadi coach...lwn ngan team ukhwah..sure boleh menang nya....cayok cayok....buat zura04 salam ukhwah....selalu2 laa PM kat sy k...


Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 11:24




hmm... nampaknye lepas nie team ukhwah pusat kene pukui ngan kita laa... dah radhi mat din jadi coach.. putra_aiman laa habaq...

belalang_kampung: bukan nta sorang jaa... ana pun defend jugak kut... hehehe. nta sambung bjalaq balik ker. amik sarjana ker... kat mana... USM lagi. ana baru perasan mase baca posting nta tadi. tahniah.... insyaallah ana bakal menyusul

zura: tak paa lapiah nie buleh aktif balik noo...

achik_solehah: mana tau kalau ana mengajaq tamadun islam kaa... titas kaa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 02:35




akh teman_siber...erm..elok ar kalau jadi pensyarah titas achik... achik & group tgh gelut nak dpt markah banyak dgn lecturer titas achik skrg ni..

zura04..salam ukhwahfillah dari achik..

akh Belalang_kampung...dah kenai dah pensyarah akh tu, Dr Wan Mansor..jurusan mekanikal engineering skrg ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 08:50




saya pun orang kedah.. tak taulah kenapa ramai orang nak pi kedah.. saya skrg sem akhir pendidikan fizik kat utm skudai.. insyaAllah. jadi, baru2 ni kami semua pelajar sem akhir isi borang posting... semua berebut nak posting kat kedah.. tak kiralah.. yang kelantan, pahang, penang... ramail lagilah yang mintak posting kat kedah... tak paham saya.. kenapa kedah jugak jadi pilihan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 13:21




~Alhamdulillah makin meriah nampaknya topik ni.

~Mengadakan lawatan ke topik sini,rasanya dah lama tak menyinggah bertanya kabar kat semua.

~Semoga sahabiah sihat dan maju jaya,insyALLAH.


Bookmark and Share

  


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 29-12-03 09:58


Assalamu'alaikum...
Apa habaq semua?Harap semua sihat laa nooo...

teman siber
Terima kasih banyak atas info-info tu..jasamu dikenang
Sebenaqnya banyak dah pernah mintak..UKM,UM,USM,KUKUM,UPSI,KUKTEM,UUM dan lain-lain...
Cuma tu laa kena sabaq banyak....

teman siber & belalang kampung
Ooo...baguih jugak nooo nak buat team bola...
Boleh laa ana join sama...tapi setakat jadi tukang buat ayaq sirap ja laaa

Achik muslimah
Akak pi jalan merata bukan apa...nak tengok tempat orang
Kelmarin baru pi jenguk Tokai dengan ayah akak...hmm...baru 1st time sampai
sana tu....

mafal katarsis
Alhamdulillah kami sihat...
Terima kasih laa sebab dari dulu lagi sudi duk jenguk sini nooo....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 17:41




~Alhamdulillah saya tumpang gembira jer sebab orang2 kedah kat sini leh terima kedatangan saya kat sini.

~InsyALLAH selagi ada waktu dan kelapangan maka adalah saya menjengok walaupun tanpa jemputan .

~Kalu buat team bola sepak jangan lupo jemput tapi rasanyo cam mengkhianati negeri ana sendiri.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 11:02




mafal_katarsis: tak paa aih.. mana khianat negeri sendiri pun... tak paa ana pun ada kacukan johor sikit┬▓ jugak... hehehe

hajidah_aiman: tak try join SLG ker... skim latihan graduan. ok jugak tu. cari kemahiran sikit...

az-zahra: lor... se 'UTM' la kita noo... tapi ana dah grad dah... slamat berposting noo.. tak paa kalau tak dapat posting kedah... 'posting' dalam ukhwah nie pun orait jugak. depa ramai mintak kedah sebab dah naik 'bandaraya' kut

achik_solehah: senang jaa nak score titas...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 11:02




mafal_katarsis: tak paa aih.. mana khianat negeri sendiri pun... tak paa ana pun ada kacukan johor sikit┬▓ jugak... hehehe

hajidah_aiman: tak try join SLG ker... skim latihan graduan. ok jugak tu. cari kemahiran sikit...

az-zahra: lor... se 'UTM' la kita noo... tapi ana dah grad dah... slamat berposting noo.. tak paa kalau tak dapat posting kedah... 'posting' dalam ukhwah nie pun orait jugak. depa ramai mintak kedah sebab dah naik 'bandaraya' kut

achik_solehah: senang jaa nak score titas...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

nurilyana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4815
Posting: 142
Dari: Alor Setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 11:45



ana oqang kedah jati ni...asai aloq setaq...ex-student SMKAK -sek.men.keb agama kedah...la ni dok ngaji TESL MPPM-UIAM di mlaka..ilalliqa'

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilyanaProfil   Hantar PM kepada nurilyana   Pergi ke nurilyana's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-04 19:11



Amboi... rancaknya sembang, sampai tak nampak org kat depan nii..

dulu penah buh dalam forum versi satu... ana oqang aloq setaq... ex SMK Sultanah Asma.. hihi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

antaniana_83
Warga Rasmi
Menyertai: 20.11.2003
Ahli No: 5268
Posting: 5

Kedah  


posticon Posting pada: 04-01-04 19:53


a'kum..saya kedahan...tak der gath ker tuk ahli ukhwah di kedah???mcm jamuan rayer kat uia kl tu jauh sgt lagipun x cuti..x bleh nak join skali..kalu kat sini ader jugak bgtau lah yer..
tima kacih


Bookmark and Share

  


  Member Information For antaniana_83Profil   Hantar PM kepada antaniana_83   Pergi ke antaniana_83's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 05-01-04 09:05



Apa habaq semua?
Harap semuanya sihat laa noooo...
Salam perkenalan buat semua ahli yang baru mai jenguk sini noo...jangan malu-malu, jemput laa mai selalu..ehhh..macam pantun pulak...



Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

happy
Warga Rasmi
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6268
Posting: 2
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 09-01-04 11:49


HEHEHE teman datang dari perak... tapi tak kire gak,nak masuk cni kaco...jgn marah ek org kedah sumer..happy2 lar korang sumer slaloo

Bookmark and Share

  


  Member Information For happyProfil   Hantar PM kepada happy   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 11:59




nurilyana, syah_solehah, antaniana_83: jenguk┬▓ laa selalu noo... salam ukhwah...

happy: tak paa aih... lepaih nie kena mai selalu laa noo... salam harmonis...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 14:00




kak hajidah_aiman...bestnya pi jalan2 tgk tmpat org...achik_solehah dah jadi achik_muslimah pulak naaa...takpa gabung teruih la achik muslimah_solehah....hehehe

akh teman_siber...betoi ka senang nak score..?..buleh ar bagi tips skit naa..

salam ukhwahfillah kepada

antaniana_83 & happy....semoga happy2 selalu masuk posting anak2 kedah ni...heheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-04 14:50


warohmatullah..

Alhamdulillah..dengan izin Allah swt ana bersua lagi..lama betui tak masuk sini..banyak komitmen lain..

Apa khabat sahabat2 semua..lama dah ana tak sembang2 macam dulu2..nak tau perkembangan terbaru anak2 kedah ukhwah.com nie..

Salam ta'aruf dan salam ukhuwah kepada sahabat2 yang baru mai masuk sini..soalan2 tu kalau nak ikut banyak la ana nak tanya..full of request..tapi takpa2..sabaq2 sat..paihni Insya Allah..kena la depa..hehehe...


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

zinnirah_84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 5026
Posting: 28
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 09-01-04 15:17



Apa hbq sahabat2 semua?Ingat lagi k.qathrunnada kat ana ya.Rindu sngt kat akk...Cuti sem nanti leh la jumpa ya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinnirah_84Profil   Hantar PM kepada zinnirah_84   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-01-04 21:53


doakan ana yer... 13 hb 1 nie interbiu kat sime tyres international... uwaa... tak sabaq nak keje...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-04 04:01




akh teman_siber...insyaAllah ana akan doakan kejayaan akh tu...selamat bekerja...

zinnirah_84...Alhamdulillah kami sihat ja....salam ukhwah dari achik...



Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 12-01-04 09:32


Asslamualaikum WBT..

Hmm..lama jugak tak jengok topik ni.. Kaifahalukum jami'an..?? harap antum semua sihat di bawah naungan rahmat kasih-Nyaaa..wa ana alhamdulillah..

kak hajidah aiman...lamanya menyepiii... bz ke..?? akak kat mana sekarang..?? still kat kampung ?

teman_siber.. GOOD LUCK buat enta.. didoakan semoga Allah permudahkan segala urusan..

achik_solehah.. achik mai dak 'power walk' kat UIAM hari tu..? akak join jugak, tapi tk nmpk achik pong... ke achik dok walk kat kuktem je..??

belalang_kampung..kaifa ya sheikh..?? mcm mana dgn perancangan kita hari tu..?? pasal nak buat kursus motivasi tu..?? sapa nak tak take action kerja2 yang perlu tu..??

buat ahli2 baru..antaniana_83, syah_solehah, happy, nurilyana.. tak kira dari mana anda datang, ahlan wa sahlan diucapkan dan selamat menjalinkan ukhuwwah ana ucapkan.. SALAM UKHUWWAH SALAM PERSAHABATAN..

wallahu taala a'lam


:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

  


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-04 21:27




kaifahalukum jami'an? didoakan semoga semuanya sihat walafiat hendaknya...

kak hajidah...
akak ada tel saya ke? maaflah coz x bagiatau akak no tel saya dah tukaq.. saya dah x guna dah no line johor... dah balik guna line utara... tak pa akak nanti saya pm kat akak no tel saya yang baru....




teman_siber
macam mana lani? dah dapat keja ke belum? tahniah coz berjaya jugak tamatkan pengajian akh sem lepas no... bila konvo? ana dengaq konvo bulan tiga ni x dak.. semua yang patutnya bulan tiga ni akan konvo sama ngan depa-depa yang habih sem ni... mean konvo tu digabungkan.. tapi tak tau la betul ke tak... apapun2 harap akh selamat berkonvo la nanti... kalo betul konvo tue digabungkan, nampak gayanya kita akan konvo sama-samalah no....



Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 13-01-04 11:15




Apa habaq semua?
Harap sihat-sihat la noo...


achik
Alamak..akak tukaq nick awak pulak noo...maaf laa ehe akak duk ingat yg depan saja...yg belakang pi buh sendiri....

haninuha
Akak kat kampung laa awak....dah tak pi UKM dah....so susah sikit laa nak online...sat-sat bulih laa.... Awak sihat ka?Mcmana perkembangan terbaru kehidupan kat UIA nu?

hasnida
Akak dah ambik dah no.hp awka tu terima kasih noo...insyaAllah akak contact nanti...

teman siber
Mcmana harini interview? Harapnya ok naaa....



Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 16:07




haninuha, hadijah_aiman, achik_solehah: dah lepaih dah inbiu semalam... ok jugak cuma ada 6 org jer apply jawatan tu... tapi yang tak bestnya tunggu sampai 3 jam utk ditemuduga walaupun ana org yang pertama utk temuduga...

belalang_kampung: nak buat motivasi yer... mcm best jer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 16-01-04 01:55




Lama dah tak jenguk kat sini .....salam ukhwah buat ahli-ahli baru....Maklumlaa..dok asrama ni bukan buleh balik selalu....hai kak haninuha....dah lupa kat kite ke?


Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-01-04 02:25




kak haninuha...achik tak pi la power walk kat UIA tu...heheh..walk kat kuktem ja..

kak hajidah_aiman....takpa..tukaq sekali sekala...bukan selalu...

Putra_Aiman...camna belajaq la ni?..duk tingkatan 4 kat sana lagi ka?...slmt blajaq naa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 17-01-04 18:28


insyaallah...mungkin saya akan pi ke sbp...blajaq pom 4 ok jer...cuma add math yg memoningkan kepala saya..hehe besa laa kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nadzratunnaim
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 6165
Posting: 10
Dari: negeri jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 18-01-04 14:57



salam ukhwah fillah buat semua anak2 kedah.....ana min aloq setaq kedah.....al-an study kat mciium.......thanxs to irda82 coz memberi peluang utk anak2 kedah mengikat ukhwah...ok..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nadzratunnaimProfil   Hantar PM kepada nadzratunnaim   Quote dan BalasQuote

Tan_Sri_Syarif
Warga Rasmi
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6557
Posting: 6
Dari: Jordan

oman  


posticon Posting pada: 18-01-04 19:10


saya sek kat kedah tau...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Tan_Sri_SyarifProfil   Hantar PM kepada Tan_Sri_Syarif   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 19-01-04 01:16



Salam manis dan salam perkenalan buat ahli-ahli yang baru menerobos masuk ke gawang pintu gol Anjung Kedah...cewahh...tu laa cakap nak buat team bola sepak..sebab tu pinjam ayat pengulas sukan

teman siber
Moga ada laa hikmah di sebalik kena tunggu 3 jam tu noo..kalau dapat jangan lupa belanja...melalui pos dah laa ok jugak tu...

achik
Tu laa mujoq baru silap sekali kalau tiap-tiap kali salah...mau la kena marah ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 01:30




Putra_Aiman...baguih la tu f4 kat sbp..ikut jejak akak...heheh.. ..sbp mana tu?

kak hajidah_aiman...takpa..bukan nak marah aih...

nadzratunnaim & Tan_Sri_Syarif...salam ukhwah dari ana, achik.. slmt memeriahkan ukhwah bersam anak2 kedah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:41


warahmatullah...

Khas buat abang-abang,kakak dan sahabat dan sahabiah yang ana kasihi FILLAh...

Kaifa halukum jami'an...rindunya ana dekat kalian...

Salam ta'aruf juga ana ucapkan buat sahabt dan sahabiah yang baru..datang la beramai-ramai untuk memeriahkan ruangan forum anjung Kedah yang kita cintai...

Wassalam..


-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 26-01-04 12:38



Apa habaq semua?
Semoga semua sihat laa noo...
Jaga diri baik-baik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

antaniana_83
Warga Rasmi
Menyertai: 20.11.2003
Ahli No: 5268
Posting: 5

Kedah  


posticon Posting pada: 29-01-04 12:44


a'kum...tak der aktiviti yg buat kat kedah??? atau gathering dll..kalu kat kl selalu x boleh join ler coz jauh dan masing2 ader komitmen sendiri..kalu kat area kedah nih, berminatler juga saya nak join

Bookmark and Share

  


  Member Information For antaniana_83Profil   Hantar PM kepada antaniana_83   Pergi ke antaniana_83's Website   Quote dan BalasQuote

syabab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2043
Posting: 106
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 29-01-04 13:25


wrt

boleh ana tumpang tanya?? sebenarnya ana sesat ni..
betoi ka ni forum anjung kedah tuu...?
sebenarnya ana dijemput oleh kawan ana..dia ada kat dalam forum ni..tp ana tak ingat sangat la cam mana orangnya..

wuiih..ramainya sahabat/sahabiah kat dalam nii...
salam ukhwah...ana syabab from Baling

boleh ana masuk?? harap2 ana bukan la dagang merempat kat sini...


salam ukhwah sekali lagi..
wassalam

[ Posting ini telah di edit oleh: syabab pada 2004-01-29 14:32 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For syababProfil   Hantar PM kepada syabab   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 13:31



apa khabar semua? salam ukhwah utk shabab...

'selamat hari raya aidiladha.................
buat semua

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

fudhla85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6119
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-01-04 23:03



saya orang kawasan kubur panjang.tapi study kat kelantan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For fudhla85Profil   Hantar PM kepada fudhla85   Quote dan BalasQuote

fudhla85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6119
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-01-04 23:03



saya orang kawasan kubur panjang.tapi study kat kelantan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For fudhla85Profil   Hantar PM kepada fudhla85   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 11:15




Shabab betul la ni....ahlan wasahlan...mai la no...kita meghiah sikit kat sini...dulu memang meriah forum ni...tapi sekarang agak kesunyian sebab ramai yang ada komitmen lain...salam ta'aruf dari ana....

Asai Baling ka?Baling pulak dok dimana?

Adik fudhla85 sekolah apa kat Kelantan tu?

hehehe...ana ambik tugas ketua darjah ngan penolong pulak ni...

SALAM EID ADHA BUAT SELURUH WARGA ANJUNG KEDAH....



Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

syabab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2043
Posting: 106
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 31-01-04 03:47


teman_siber

khaulah_alazwar ana asai kupang..awat anti dok kat baling jugak ka?? ka dok besa pi kot tu...

untuk pengetahuan semua...ana la dok kat KUKTEM kat Pahang...kalau rajin mai la jenguk..sebab kat sini ramai warga ukhwah..
kapada semua warga anjung kedah fudhla85,hasnida,antaniana_83,hajidah_aiman,achik_solehah,Tan_Sri_Syarif,nullnadzratunnaim,Putra_Aiman,teman_siber,zinnirah_84,haninuha, dan semua

ana orang baru kalau salah sila bagi tunjuk ajar
wassalam

-----------------
Dakwah itu adalah jihad, jihad itu adalah pengorbanan, dan oleh itu adalah wajib seorang pendakwah itu berkorban



Bookmark and Share

  


  Member Information For syababProfil   Hantar PM kepada syabab   Quote dan BalasQuote

qatrunnada_qaisara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 10
Posting: 52
Dari: kedah darulaman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-02-04 00:43


assalamualaikum..

lamanya tak jenguk sini..apa khabar sahabat2 smua.
ana tgk alhamdulillah bnyk sahabat2 baru dlm anjung kedah nie..

syabab..asai kupang ka?ana pun asai belah2 sana jugak.kupang kat mana..dulu asai sekolah mana?

sampai sini dulu..salam ukhwah utk semua..
wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qatrunnada_qaisaraProfil   Hantar PM kepada qatrunnada_qaisara   Quote dan BalasQuote

al-haq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 433
Posting: 85
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 10:48


...
Apa habaq semua?dah lama ana tak posting kt anjung kedah ni....kepada abg2 dan kakak2 semoga ceria selalu.....teman cyber ngan belalang kampung dah kerja ka?klu dah,bleh la belanja adik2 kt ukhwah ni......utk yang baru join,salam taaruf ana hulurkan ...ana dari pendang..student uia sama mcm khaulah dan kak haninuha.....
Masa jk aidilfitri kt rumah akh belalang kampung,ana ada cadangkan utk buat satu program motivasi kt pendang....Insyallah klu jadi bulan Mei nanti....terpulang kpd pihak sekolah tentukan tarikhnya....skrg,dalam proses utk buat kertas kerja dan tubuhkan jawatankuasa...klu ana ajak semua yang ada kat sini jadi fasi bleh tak?
Salam Ukhwah fillah......

Ilal liqa`

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-haqProfil   Hantar PM kepada al-haq   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 05-02-04 12:40


saya dilahirkan di sungai petani dan dibesarkan di kulim......skrg merantau sekejap kat trengganu....sekejap kat penang.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 13:12



maaf ana mencelah topik ni..
ana bukan laa anak jati kedah.. cume bljr di uum..
mintak tolong skit.. pd yg berkenaan.. boleh tak listkan anak jati dr kedah ni.. ikut kwsn.. ape-ape hal senang utk dirujuk.. ok..ana mohon bantuan...
syukran.. wsslm....

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 06-02-04 09:25




pa habaq semua.ana in sat dok kat padang serai sat dok kat penang.tapi paling lama kat padang serai sek pun kat kedah kat kupang ,baling tu.
salam ukhwah dari ana HAFF


Bookmark and Share

  


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 17:50


warahmatullah....

Salam ukhuwwah Fillah buat sahabat-sahabt ana yang baru hadir...ahlan wasahlan ke forum anjung Kedah versi-2

shabab ana oghang Kulim...tapi pernah la pi Baling tu...Kupang pun pernah sampai dah

Ha qatrunnada_qaisara...lama tak nampak no....pi mana? sihat no?

ni sorang lagi akh al-haq baru nampak...tu dia aih...dia dok promote anak Pendang tu....ha...sapa lagi oghang Pendang..... mai la pakat bagi nama kat akh kita ni... Tolong promote lagi

ProfTakBersalah....unicla nick kamu ni apa maksud disebalik dia ni? boleh ceghita sikit tak? maaf la no..ana mmmg suka usik oghang sikit Kulim dok kat mana?Ana asai Kulim jugak Tapi la ni dok kat Selangor...sekali dengan al-haq dan kak haninuha Jemputla mai sini

haff Padang serai tu tak jauh la dengan Kulim...kamu duduk dimana?
Salam ta'aruf dari ana buat semua ahli baru...

SALAM UKHUWWAH FILLAH

WALLAHUA'LAM


Dimanalah kakak-kakak, abang dan sahabat seperjuanganku yang lain? ratu senyummmmmm?nt kat mana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 07-02-04 17:13




kak khaulah alazwar ana dok kat taman ria padang serai.

Bookmark and Share

  


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-02-04 21:28




apa habaq semua, kami kat sini harap anta2 & anti2 sihat2 la no.

best gak wat satu topik camni, leh gak tau ghamai mana ahli2 dlm ukhwah community.com ni yg mai dr kedah.

apa lagi, boleh la kenai2 pahtu........jadi kawan plak ka.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-02-04 21:29




apa habaq semua, kami kat sini harap anta2 & anti2 sihat2 la no.

best gak wat satu topik camni, leh gak tau ghamai mana ahli2 dlm ukhwah community.com ni yg mai dr kedah.

apa lagi, boleh la kenai2 pahtu........jadi kawan plak ka.

ilal liqa' wa maas salamah.
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-02-04 21:29




apa habaq semua, kami kat sini harap anta2 & anti2 sihat2 la no.

best gak wat satu topik camni, leh gak tau ghamai mana ahli2 dlm ukhwah community.com ni yg mai dr kedah.

apa lagi, boleh la kenai2 pahtu........jadi kawan plak ka.

ilal liqa' wa maas salamah.
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-02-04 21:35


masyaAllah punya la banyak ana posting. maaf la ye.server ni lambat sket.

ana lupa nak habaq.ana ni dok/tinggai kat guaq chempedak, ala dekat ngan gurun.

p/s: bukan gurun sahara daaa.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» di Kedah, boleh tak mai sini sat..nak kenai!! -VERSI 2

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.242015 saat. Lajunya....