Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."

-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Sapa-Sapa kat sini ada friendster????


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 10 Of 10

Go To Page: 1 · 2 ... 9 · 10  
Jump To Page:

Oleh Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 20:35


nak letak juga lah...sebab emel dulu dah tukar...ada kesempatan ahli2 sekalian...add lah saya..(promosilah konon..hehe)...tak pun sapa nak YM ke..ambik ni..hehe

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

wardah84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 125
Posting: 22
Dari: kelate @ perak @ pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 29-10-08 21:21


Assalamualaikum

hadza ana punya email :

[email protected]

jom berukhwah dan jadikan friendster sebagai medium positif untuk kita berkongsi ilmu.. ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah84Profil   Hantar PM kepada wardah84   Quote dan BalasQuote

azzna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2006
Ahli No: 24310
Posting: 46
Dari: jengka, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 16:15


saya ada jugak fs ini....
ini alamatnye.... [email protected]
sesiapa nak jadi kawan saya, silalah add k?
jangan malu dan segan hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For azznaProfil   Hantar PM kepada azzna   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 17:17


Pada 10-03-04 15:15 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!




amboi kak hanan..email power..sultanah lagi..sultan tak ada ke? nanti saya add akak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 17:19


salam..saya pun nak berkongsi juga alamat fs saya..
[email protected]
sudi-sudikanlah add saya ye..

Bookmark and Share

  


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

pdaus87
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2008
Ahli No: 32293
Posting: 4
Dari: muar

egypt  


posticon Posting pada: 31-10-08 18:05


saya ad.. add saya ea..
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For pdaus87Profil   Hantar PM kepada pdaus87   Quote dan BalasQuote

zeal_tech
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35677
Posting: 6
Dari: Teluk Intan, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 20:39


add saya juga....
khadiran anda sangat dialu-alukan....
hehe....

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For zeal_techProfil   Hantar PM kepada zeal_tech   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 21:14


my fs..
[email protected] :welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 31-10-08 21:51


kalau sesiapa rajin.. add lah ek..

http://profiles.friendster.com/selagiadacahaya

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

muslimah89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21194
Posting: 42
Dari: a.keroh, melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-11-08 12:33


ana nya...email ini untuk YM, friendster, Tagged pun...tapi tagged ana tak aktf..
add lah ye..

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah89Profil   Hantar PM kepada muslimah89   Quote dan BalasQuote

adekuwan83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31792
Posting: 189
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-11-08 13:54


saya pun ada friendster...

sesiapa nak add saya, silakan.... tafadhol2

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For adekuwan83Profil   Hantar PM kepada adekuwan83   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-12-08 11:04


with my pleasure.... add me @ [email protected]..

menjejaki kawan yang dah lama tak muncul2.. ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-08 14:00


insya'allah add ana di: [email protected]

Salam Ukhwah::.


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-08 18:36


ana punya friendster [email protected] kalau sudi add lah.....


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

aLiaMaiSara
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2008
Ahli No: 36221
Posting: 1
Dari: Sabah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-12-08 05:19


Assalamuallaikum warahmatullahi wabarakatuh..salam perkenalan untuk semua:) jangan lupa add mai kat src="./images/forum/smilies/icon_smile.gif" alt=":)" /]

Bookmark and Share

  


  Member Information For aLiaMaiSaraProfil   Hantar PM kepada aLiaMaiSara   Quote dan BalasQuote

Juminah
Warga Rasmi
Menyertai: 15.12.2008
Ahli No: 36325
Posting: 11
Dari: SaBah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-12-08 07:36


salam, ini pula adalah friendster saya... jangan lupa add ye..

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For JuminahProfil   Hantar PM kepada Juminah   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-12-08 08:10


Assalamualaikum

sudi2lah kunjung laman friendster saya yang tak seberapa ini.... :welcome:

[email protected]

salam ukhwahfillah.... ;-)


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

ukhwah_kudus
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2009
Ahli No: 36853
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 14:45


assalamu'alaikum
jom add my friendster
[email protected]
moga bertambah rakan dan pengetahuan

Bookmark and Share

  


  Member Information For ukhwah_kudusProfil   Hantar PM kepada ukhwah_kudus   Quote dan BalasQuote

simi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2008
Ahli No: 34474
Posting: 119
Dari: bumi ciptaan Ilahi

bahrain  


posticon Posting pada: 09-02-09 23:45


Salam..
untuk sahabiah semua-sila2 kanlah add ana-fs/ym
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For simiProfil   Hantar PM kepada simi   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 01:18


kepada sesiapa yang bernimanat nak jadi friends saya dalam friendster, add me :
[email protected]
or you also can use the same email to add my YM..
okies..see u there!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 07:49


Assalamualaikum

Sila kunjung ke FS saya... nak tambah kenalan dan sebagainya... [email protected]

Welcome to my FS... :welcome:


-----------------
Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-Lamanya
http://www.luqiem.my-ads4bucks.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-02-09 07:50


epada sesiapa yang berminat nak jadi friends saya dalam friendster, add me :
[email protected].

Bookmark and Share

  


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

nur_kamila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35250
Posting: 62
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-02-09 08:24


add me [email protected] ok...salam perkenalan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kamilaProfil   Hantar PM kepada nur_kamila   Quote dan BalasQuote

aiNa85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2009
Ahli No: 38304
Posting: 94
Dari: negeri jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-09 11:06


Assalamualaikum

kalau boleh nak jugak tambah kenalan..ni alamat FS ..

[email protected]

salam perkenalan pada semua... :welcome:


-----------------
-PermataAyahBonda-


Bookmark and Share

  


  Member Information For aiNa85Profil   Hantar PM kepada aiNa85   Quote dan BalasQuote

mutmainah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2009
Ahli No: 37471
Posting: 96
Dari: sbh-kedah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-09 15:36


Assalamualaikum :kelip: :kelip: :kelip:[email protected]


-----------------
there is no such thing as a safe journey life is full of ups dan downs


Bookmark and Share

  


  Member Information For mutmainahProfil   Hantar PM kepada mutmainah   Quote dan BalasQuote

i-shah03
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.02.2010
Ahli No: 39274
Posting: 34
Dari: Puchong

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-04-10 05:50


Pada 01-04-06 02:17 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-03-06 09:52 , phackdalung posting:

!!! QUOTE !!!

aiseyman...anda tak tau ke friendster ni si yahudi yang buat??
ini cerita betul bukan olok2 tau.....
tak percaya p selidik siapa admin,founder,treasurer, etc......frenster ini..


betul ke??



Assalamualaikum
siapa yang pakai kereta BMW?
siapa yang pakai kereta Merchedes?
siapa yang guna Handphone?
siapa yang kereta Honda?
siapa guna barangan orang kafir dan yahudi?
salah atau tidak?
saya tak tahu apa jawapan yang betul...
selagi kita gunakan untuk jalan yang baik,
tujuan kita pun baik,
insya allah tidak menjadi kesalahan.
Kenapa kita jumpa doktor bila kita sakit?
Kenapa kita ambil ubat sedangkan ubat itu diperbuat dari dadah dan mungkin juga dari negara yahudi?
kerana kita ingin sihat untuk beribadat.
segalanya niat dan tujuan kita.
sila betulkan jika saya tersalah kerana saya dibesarkan dalam dunia yang bebas tetapi masih lagi berpegang pada agama Islam.


-----------------
Nur kasih impian kasih
Hingga termakbul Impian Kasih
http://i-shah03.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For i-shah03Profil   Hantar PM kepada i-shah03   Pergi ke i-shah03's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 10 Of 10

Go To Page: 1 · 2 ... 9 · 10  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.134867 saat. Lajunya....