Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Sapa-Sapa kat sini ada friendster????


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 10

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 9 · 10  
Jump To Page:

Oleh Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

sutera_puteh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 23993
Posting: 61
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 10-04-06 19:08



  


  Member Information For sutera_putehProfil   Hantar PM kepada sutera_puteh   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 19:10


email kat friendster [email protected]
[ Telah diedit oleh: nur_namia pada 10-04-06 19:11 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 20:18


Yahudi buat ke?? saya ada profil dalam tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

afiza
Warga Rasmi
Menyertai: 15.03.2005
Ahli No: 15157
Posting: 1

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-04-06 20:37



  


  Member Information For afizaProfil   Hantar PM kepada afiza   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 16-04-06 00:26


[email protected]

;-) (tambah kenalan)

Bookmark and Share

  


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-04-06 01:46


Pada 10-04-06 20:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Yahudi buat ke?? saya ada profil dalam tu..


yahudi???? alamak..cne ek?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 01:47


tak tau la....nak buang ke??

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-04-06 01:48


entah..buang saja agaknya..lagi pun dah lama tak bukak.. :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

nick_sieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24044
Posting: 94

Kedah  


posticon Posting pada: 17-04-06 15:33


salam...
tak boleh lah macam itu... walaupun ianye dibuka oleh yahudi, selagi kita boleh gunekannye ke arah dakwah, kita dibenarkan menggunakannye....
ana punya : [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For nick_sieqProfil   Hantar PM kepada nick_sieq   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 17-04-06 16:46



  


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-04-06 17:10


Assalamualaikum...

pasal friendster pun jadi isu...lawak betul...macam tak ada isu lain...bagi saja la id tu...memang bagus pun friendster ni...

Wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-04-06 18:05


TAK ingat LAA..

RASANYA [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-06 18:39


salam...
macam pernah posted kat sinih, tapi tak ada.. huhu...
email ana- [email protected]

salam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 17-04-06 22:51


topik ni salah satu langkah yang membantu mempromosi friendster kat portal ukhwah.com...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 17-04-06 23:38


saya pun ada juga..
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 02:21


[email protected]
add la...cari kawan yang ramai...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-04-06 14:50


Pada 17-04-06 22:51 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

topik ni salah satu langkah yang membantu mempromosi friendster kat portal ukhwah.com...


baguslah...promosi yang berkesan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 14:54


saya rasa macam nak keluar dari friendster, tapi sedih tinggal kawan..
siapa sudi jadi kawan saya yang serba kekurangan ni boleh la menjengok...

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 15:48


salam..
Pada 19-04-06 14:54 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

saya rasa macam nak keluar dari friendster, tapi sedih tinggal kawan..
siapa sudi jadi kawan saya yang serba kekurangan ni boleh la menjengok...

[email protected]


kenapa sedih saja bunyinya.. :-)

ana rasa tak mengapa kalau kita gunakan friendster ni dengan cara yang betul..

wallahu'alam.
salam..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

zuk
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2006
Ahli No: 24284
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 16:05


saya pun ada
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For zukProfil   Hantar PM kepada zuk   Quote dan BalasQuote

noor_atiqah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22826
Posting: 6
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-04-06 18:48



  


  Member Information For noor_atiqahProfil   Hantar PM kepada noor_atiqah   Pergi ke noor_atiqah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 24-04-06 20:40


waduh... ramainya orang...macam mana nak cari kawan ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

anna_87
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 656
Posting: 17
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-06 21:23


erm.. mine..
[email protected]
add leww

Bookmark and Share

  


  Member Information For anna_87Profil   Hantar PM kepada anna_87   Quote dan BalasQuote

bigeyegurl
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2006
Ahli No: 23867
Posting: 13
Dari: Pahang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-06 16:18


Assalamualaikum...


Saya punya friendster.....

[email protected]

:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For bigeyegurlProfil   Hantar PM kepada bigeyegurl   Quote dan BalasQuote

era
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15229
Posting: 129
Dari: b.baru bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-06 00:21


Saya pun ada...Salam ukhwah kepada sesiapa yang ingin berkenalan...

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For eraProfil   Hantar PM kepada era   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 15:27


ni pula email ana....

    [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

saljuputih83
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24512
Posting: 10
Dari: kel

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-05-06 15:57


ana ada friendster :roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For saljuputih83Profil   Hantar PM kepada saljuputih83   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 12:47



  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

prodigy
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2006
Ahli No: 24261
Posting: 10
Dari: bandar baru nilai

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-05-06 13:21


ana pun ada....
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For prodigyProfil   Hantar PM kepada prodigy   Quote dan BalasQuote

hyekal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21857
Posting: 235
Dari: bndar diRaja

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-05-06 09:22


ana!! ana!!
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hyekalProfil   Hantar PM kepada hyekal   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 27-05-06 12:46


friendster tu natang apee??? urg2 tuo macam ambo ni...kurang arif lah dengan benda-benda ni...huhuhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-05-06 12:51


ana pun ada
[email protected]

nati add la ana ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-05-06 00:21


huhuhuhuhu...sdh betul bila teringatkan fs ni :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 28-05-06 15:54


Kenapa sedih pula fizah

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 28-05-06 15:57


ada orang tak suka fs ini..macam mana ek??

Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 28-05-06 15:59


bukan tak suka agaknya...tapi ramai yang dah salah guna fs ni...(banyak cerita tentang fs ni kat majalah...pernah tbaca...)

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-05-06 16:10


join me in friendster...
[email protected] :lol:
[ Telah diedit oleh: cipoi pada 28-05-06 16:15 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-05-06 16:58


ana pun ada
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 28-05-06 17:28


ada baik ada buroknya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 28-05-06 17:32


Pada 16-04-06 01:46 , ubaidillah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-06 20:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Yahudi buat ke?? saya ada profil dalam tu..


yahudi???? alamak..cne ek?



cuba tengok kat rumah masing berapa banyak baranagn keluaran yahudi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 28-05-06 17:34


Pada 28-05-06 17:32 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-04-06 01:46 , ubaidillah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-06 20:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Yahudi buat ke?? saya ada profil dalam tu..


yahudi???? alamak..cne ek?



cuba tengok kat rumah masing berapa banyak baranagn keluaran yahudi....


yups...betui tu. tapi elak mana yang mampu dan Kalau boleh (mesti boleh pun) guna untuk kebaikn...jangan salah guna...


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan


Bookmark and Share

  


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-05-06 17:54


[email protected]

add la ana k.

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-05-06 18:57


Pada 28-05-06 15:54 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa sedih pula fizah


mmm.....panjang citernya.. :-( apa pun, fs xislamic. banyakkkk gambar xelokkk dalam tuu..errkk..jomlah tukar muslimspce pulak.. :-di :-di :-di
ana rekemen kat antum semua...Muslimspace.com

besttttt...lagi elok dr fs !


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-05-06 18:59


Pada 28-05-06 15:57 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

ada orang tak suka fs ini..macam mana ek??



mmm....tak suka sangat-sangat... :-|
aaarrgghhh fs jahat!huhuhu
BOYCOTT ISRAEL!!!!


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-05-06 23:53


a'aa saya pun tengah tengokĀ² muslim space..macam best...tak tau la

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-05-06 00:18


Ahlan Wa Sahlan ila MuslimSpace.. :-di
besttt


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islam88
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22181
Posting: 65
Dari: pasir puteh,kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 01:47


ni emel frenster ana [email protected]
semoga menggunakannya untuk kebaikan bersama...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islam88Profil   Hantar PM kepada nur_islam88   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 11:16


pinkpanther ada la..huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 04-06-06 11:52


friendster??? best..ERATKAN UKHWAH...kenapa saya ckap macam tu?? kita bukan boleh jumpa semua kawan-kawan hari2..lagi2 yang jauh dan duduk overseas..so i think dis is one of cheap dan easy way to communicate..>

p/s:yeke yahudi yang buat??huhuhu..but for me, bnde ni tak ada impact sgat kalau kita as a muslim nak guna pun.. yang duduk makan MC.di dan KFC everyweek tu lagi parahhhh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

jejakaislam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8875
Posting: 167
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 04-06-06 12:10


la..buat apa la...dah ada kat sini kan lagi bagus...berbincang kat sini la...
ana ada juga...tapi jangan campurkan...
bukan marah...tapi macam tak best laa...dah ada tempat baik nak berbincang bab agama...Kenapa mesti friendster yang di tanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jejakaislamProfil   Hantar PM kepada jejakaislam   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 04-06-06 15:45


Pada 04-06-06 12:10 , jejakaislam posting:

!!! QUOTE !!!

la..buat apa la...dah ada kat sini kan lagi bagus...berbincang kat sini la...
ana ada juga...tapi jangan campurkan...
bukan marah...tapi macam tak best laa...dah ada tempat baik nak berbincang bab agama...Kenapa mesti friendster yang di tanya...


yes..u lah rite..tapi kdang2 kawan-kawan kita tu dtang dr background yang berbeza..dan bukan semua orang join ukhwah.com. :-)
[ Telah diedit oleh: anaksolehah07 pada 04-06-06 15:49 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 17:04


yang bagusnya friendster ni sebab ana dapat jump kawan2 lama ana..dan memang tak sangka boleh jumpa balik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 04-06-06 17:09



  


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

hayadih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.07.2005
Ahli No: 17007
Posting: 35
Dari: sG PeTaNi, JiTrA, aLoR sEtAr

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 13:40


assalamualaikum..

nak join gk;)
e-mail ana [email protected]

~salam ukhwah~

Bookmark and Share

  


  Member Information For hayadihProfil   Hantar PM kepada hayadih   Pergi ke hayadih's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih21
Warga Rasmi
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24731
Posting: 6
Dari: Gombak, Sel.

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 15:56


Assalamualaikum...ni frenster saya [email protected] add la saya sekali ;) Salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For suterakasih21Profil   Hantar PM kepada suterakasih21   Pergi ke suterakasih21's Website   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 17:33



  


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

tulipsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2004
Ahli No: 10336
Posting: 223
Dari: Bumi Johore

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 17:35


ana punya pulak.. [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For tulipsolehahProfil   Hantar PM kepada tulipsolehah   Quote dan BalasQuote

qarlena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.01.2005
Ahli No: 13844
Posting: 69
Dari: perak darul Rizduan

Perak  


posticon Posting pada: 12-06-06 23:06


nak kenal...
[email protected]
kenal2lan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For qarlenaProfil   Hantar PM kepada qarlena   Pergi ke qarlena's Website   Quote dan BalasQuote

saljuputih83
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24512
Posting: 10
Dari: kel

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-06-06 11:46


saya pula
[email protected]
sapa yang sudi boleh add sebagai friend

Bookmark and Share

  


  Member Information For saljuputih83Profil   Hantar PM kepada saljuputih83   Quote dan BalasQuote

saljuputih83
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24512
Posting: 10
Dari: kel

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-06-06 11:57



  


  Member Information For saljuputih83Profil   Hantar PM kepada saljuputih83   Quote dan BalasQuote

siswa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.06.2006
Ahli No: 24900
Posting: 203
Dari: UTM skudai

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-06-06 02:25


Friendster?? Ana pernah dftar tapi tak tahu guna, pasward pun tak ingat lagi. apa faedah friendster??? entahlah Ana tak nampak pun keperluan ana mndaftar friendster. mungkin juga sebab ana sibuk dengan kerja di campus. Stdnts mngkn banyak masa.

Bookmark and Share

  


  Member Information For siswaProfil   Hantar PM kepada siswa   Quote dan BalasQuote

machok
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.06.2006
Ahli No: 24645
Posting: 31
Dari: Batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 23-06-06 08:06


email friendster...: [email protected]..
nick name...: machoktiejo..

boleh nak kenalan sajer2 cari kawan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For machokProfil   Hantar PM kepada machok   Quote dan BalasQuote

Hamas_Ayasy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2006
Ahli No: 23542
Posting: 128
Dari: Al-Ardhu

Perak  


posticon Posting pada: 23-06-06 09:55


this is mine..
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Hamas_AyasyProfil   Hantar PM kepada Hamas_Ayasy   Quote dan BalasQuote

mmka_islamic
Warga Rasmi
Menyertai: 28.06.2006
Ahli No: 24990
Posting: 20
Dari: ardhul kinanah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-07-06 23:12


ukhwah fillah abadan abada..
ini ana nya pula [email protected] satu lagi [email protected]
p/s:rajin2 lah hantar ke..apa sahaja..


-----------------
"Qasadkan segala amalan kerana Allah Taala insyaAllah setiap apa yang kita hajati akan tercapai bersertakan amalan,usaha,doa,dan bertawakal kepada Allah Taala..


Bookmark and Share

  


  Member Information For mmka_islamicProfil   Hantar PM kepada mmka_islamic   Quote dan BalasQuote

nisacyber
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16861
Posting: 54
Dari: Ardhul Jamil

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-07-06 00:57


assalamualaikum...
ana punya...

[email protected]

salam ukhwah fillah :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nisacyberProfil   Hantar PM kepada nisacyber   Pergi ke nisacyber's Website   Quote dan BalasQuote

comel21
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22777
Posting: 90

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 19:58


ya salaM2...

add lah saya [email protected]

salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For comel21Profil   Hantar PM kepada comel21   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 15-07-06 01:04


Pada 16-04-06 00:26 , shattir posting:

!!! QUOTE !!!

[email protected]

;-) (tambah kenalan)





itulah email saya..
boleh tambah kenalan..;)


-----------------
Impianku menjadi lelaki acuan Al-Quran..
Doa-doakanlah ek..
Hidup dan matiku kerana ilahi..


Bookmark and Share

  


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

fathiahMohdZamani
Warga Rasmi
Menyertai: 13.03.2006
Ahli No: 23408
Posting: 13
Dari: utm

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-07-06 10:15


assalamualaikum.ana pun ada friendster....sudi2lah jenguk
[email protected]
[ Telah diedit oleh: fathiahMohdZamani pada 15-07-06 10:16 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For fathiahMohdZamaniProfil   Hantar PM kepada fathiahMohdZamani   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 11:18


Pada 23-06-06 02:25 , siswa posting:

!!! QUOTE !!!

Friendster?? Ana pernah dftar tapi tak tahu guna, pasward pun tak ingat lagi. apa faedah friendster??? entahlah Ana tak nampak pun keperluan ana mndaftar friendster. mungkin juga sebab ana sibuk dengan kerja di campus. Stdnts mngkn banyak masa.



the main ponts s nak cari member saja....yang lan2 tu ngarut saja... :lol:

ukhwah.com ni lagi best..bercambah lmu...

add me... [email protected]


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

joker
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2006
Ahli No: 25351
Posting: 11

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 22:34



  


  Member Information For jokerProfil   Hantar PM kepada joker   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 22:37


you can add me u

Bookmark and Share

  


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

alburtuqol
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.06.2006
Ahli No: 24988
Posting: 69
Dari: subang jaya

malaysia  


posticon Posting pada: 23-07-06 00:04


saya punya emel --> [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For alburtuqolProfil   Hantar PM kepada alburtuqol   Quote dan BalasQuote

masya_brywest
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2317
Posting: 107
Dari: TeLuK InTaN

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 00:28


Assalamualaikum...

kalau rajin boleh lah add orang kat...

[email protected]
[ Telah diedit oleh: masya_brywest pada 23-07-06 00:33 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For masya_brywestProfil   Hantar PM kepada masya_brywest   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-07-06 00:32



  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

pokjak
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1547
Posting: 383
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 27-07-06 16:47



  


  Member Information For pokjakProfil   Hantar PM kepada pokjak   Quote dan BalasQuote

czar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.07.2006
Ahli No: 25395
Posting: 33
Dari: Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 27-07-06 20:23



  


  Member Information For czarProfil   Hantar PM kepada czar   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-07-06 22:25


apa lah kawan-kawan semua suka dedahkan identiti diri walaupun tak secara terbuka....
bagi ana, friendster tu banyak keburukan daripada kebaikan....
terlalu mendedahkan identiti diri dan orang lain secara terbuka....
entah lah...masing-masing punya hal...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-07-06 22:26


untuk apa semua ni???
berkenalan???
nak cari kawan??

sejauh mana tahap keberkesanannya??

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 22:33


ana tak berminat dengan friendster...tak ada manfaat pada umat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 22:35


dakwah dari rumah kerumah care nabi S.A.W sebar kebesaran Allah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-07-06 22:36


Pada 27-07-06 22:33 , Ustadz posting:

!!! QUOTE !!!

ana tak berminat dengan friendster...tak ada manfaat pada umat...


budak-budak saja yang minat dengan friendster ni....
orang2 tua mana ada minat....
buang masa saja....


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

ikhwan5217
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2006
Ahli No: 22999
Posting: 121
Dari: Pusat Islam Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-07-06 08:38



  


  Member Information For ikhwan5217Profil   Hantar PM kepada ikhwan5217   Pergi ke ikhwan5217's Website   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 28-07-06 09:57


ada tapi mals nak kasi lah...orang nak kawan-kawan sek saja...sorii...

Bookmark and Share

  


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 03:14


hmm...macam-macamlah manusia ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 03:49


salam...
sesiapa sudi invite ana...
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 30-07-06 22:18



  


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

hazifselamat
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6142
Posting: 28

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-06 22:29


join lah friendster saya


[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hazifselamatProfil   Hantar PM kepada hazifselamat   Quote dan BalasQuote

maisarah_anisah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25702
Posting: 16
Dari: putrajaya

Selangor  


posticon Posting pada: 10-08-06 23:28


assalammualaikum..
add lah ana di [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarah_anisahProfil   Hantar PM kepada maisarah_anisah   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-08-06 23:41


farah hanan
why are u so arrogance?????????????????????

Bookmark and Share

  


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

suzieeryani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.07.2006
Ahli No: 25540
Posting: 28
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 13-08-06 19:39


ana pun ada juga... nak minta add lepas tu ta'aruf ye. [email protected]. syukran.


-----------------
يجب أن تبتسم عندما تبكي
[ Telah diedit oleh: suzieeryani pada 13-08-06 19:44 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For suzieeryaniProfil   Hantar PM kepada suzieeryani   Quote dan BalasQuote

moth
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.07.2006
Ahli No: 25380
Posting: 38

malaysia  


posticon Posting pada: 13-08-06 19:51


Buang yang keruh ambil yang jernih...

Friendster, tak boleh elak ke?
Carilah alternatif untuk elakkannya...
Kalau nak juga, jangan terlalu promosikan nanti kalau tak terlayan, susah juga kan...mengecilkan hati orang, senang cerita, kalau nak berkenalan guna fs, pm saja kat orang yang berkenaan...bukan apa, cuma terfikir juga sama ada kalian mampu layan semua kenalan kalian sama rata. Bukan menyindir, cuma merasionalkan keadaan. Setiap site ada baik ada buruknya...ambil yang jernih, buang yang keruh...



Bookmark and Share

  


  Member Information For mothProfil   Hantar PM kepada moth   Quote dan BalasQuote

alemin
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2006
Ahli No: 25557
Posting: 2
Dari: key tey

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-08-06 22:22


assalamualaikum.ana ada friendster. jadi jadikan antum semua jadi kawan ana. ([email protected]) :-di


-----------------
SETIAP DUGAAN ITU ADALAH NIKMAT


Bookmark and Share

  


  Member Information For aleminProfil   Hantar PM kepada alemin   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-10-06 17:48



  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-10-06 18:20


Pada 10-08-06 23:41 , itqaan_muslim posting:

!!! QUOTE !!!

farah hanan
why are u so arrogance?????????????????????




hm..ni apa pasal pulak ni......??


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-10-06 18:41


assalamualaikum..saya punya [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 15-10-06 22:24



  


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 09:16


[email protected]


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com
[ Telah diedit oleh: aL-azyM pada 16-10-06 09:32 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

ukhti_sarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19992
Posting: 22
Dari: kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 10:24


[email protected]


-----------------
ukhwah yang terjalin ini terlalu indah jika dimulai dengan kalimahNYA dan diakhiri kalimahNYA jua(",)
[ Telah diedit oleh: ukhti_sarah pada 16-10-06 10:27 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ukhti_sarahProfil   Hantar PM kepada ukhti_sarah   Quote dan BalasQuote

milza
Warga Rasmi
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24725
Posting: 6
Dari: gombak

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 10:26


emm.. Kalau ada sesiapa yang rasa nak add tu, add lah saya kat [email protected] :roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For milzaProfil   Hantar PM kepada milza   Pergi ke milza's Website   Quote dan BalasQuote

junaidi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16182
Posting: 111
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 16-10-06 12:18


[email protected]


-----------------
"kelahiran manusia disambut dengan laungan AZAN dan pemergian manusia diiringi dengan SOLAT....cuba renungkan antara AZAN dengan SOLAT, alangkah singkatnya hidu


Bookmark and Share

  


  Member Information For junaidiProfil   Hantar PM kepada junaidi   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Sapa-Sapa kat sini ada friendster????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 10

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 9 · 10  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.250556 saat. Lajunya....