Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: mencari jodoh


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» mencari jodoh

Please Mendaftar To Post


Oleh mencari jodoh

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-05-13 14:10


mencari sesiapa yang serius nak kawin..asal kelantan umr 30 -35

Bookmark and Share

  


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 236
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-07-13 14:21


nmpnye belum ada yg serius..


-----------------
ANaMusaFir87


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-13 22:23


kalaunak orang kelante, tak dpt din tolong la.. kalau orang malaysia.. ana ada.. hehehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

nur_insyirah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3611
Posting: 17
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 16-09-13 08:16


assalamualaikum..
Sy pn sedang mencari jodoh..ada yg berminat bertaaruf..sy berumur 31,kerja di butik muslimah..0194169093


-----------------
hijrahku mendokong impian, pulangku membawa kejayaan...salam ukhwah buat semua


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_insyirahProfil   Hantar PM kepada nur_insyirah   Quote dan BalasQuote

gheart81
Warga Rasmi
Menyertai: 23.01.2012
Ahli No: 41966
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-13 12:13


@nur_insyirah cepatnya bg no tepon.. nnt st ukhwah tepon awak hehehehe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For gheart81Profil   Hantar PM kepada gheart81   Quote dan BalasQuote

yy
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2013
Ahli No: 42940
Posting: 1
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 03-10-13 12:23


me too.. umor 27, asl utara. Ada yg serius x?

Bookmark and Share

  


  Member Information For yyProfil   Hantar PM kepada yy   Quote dan BalasQuote

islam-me
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.04.2006
Ahli No: 24095
Posting: 110
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-15 13:26


rasanya ramai dah yang jarang posting atau jadi silent reader
mungkin sebab perkembangan facebook
apa-apa pun saya tak nak dedahkan di FB cukup dalam portal ni sahaja

saya sedang tolong dua orang kawan yang tengah serius mencari calon isteri:

kriteria calon yang sedang cari bakal isteri ni yang saya boleh bgtahu:

1) boleh/mereka dah sdia jadi imam solat kepada bakal isteri
2) rajin ke kelas agama (belajar agama)
3) dah sdia nak pikul tgung jawab dan bagi nafkah kepada pasangan
4) dalam linkungan 29-31 tahun
5) mereka tak kisah calon isteri asal mana
6)pendidikan mereka tak tinggi ( tak sampai degree) pun tetapi dah ada kerja tetap
7) nak cari calon yang menutup aurat dengan sempurna
8) sanggup susah dan senang bersama
9)mereka masih bujang


-----------------
we make history or we become history


Bookmark and Share

  


  Member Information For islam-meProfil   Hantar PM kepada islam-me   Pergi ke islam-me's Website   Quote dan BalasQuote

islam-me
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.04.2006
Ahli No: 24095
Posting: 110
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-15 13:28


http://ukhwah.com/ukhwah/viewtopic.php?forum=15&topic=43231

info lanjut


-----------------
we make history or we become history


Bookmark and Share

  


  Member Information For islam-meProfil   Hantar PM kepada islam-me   Pergi ke islam-me's Website   Quote dan BalasQuote

Anggerikrimba13
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2015
Ahli No: 42992
Posting: 3
Dari: Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-15 09:16


(^^)


-----------------
Humaira13


Bookmark and Share

  


  Member Information For Anggerikrimba13Profil   Hantar PM kepada Anggerikrimba13   Quote dan BalasQuote

Ilham1989
Warga Rasmi
Menyertai: 18.07.2015
Ahli No: 42997
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-07-15 07:56


Usaha dah untuk cari jodoh ini lebih lebih lagi bila umur dah macam ini.Cari jodoh tapi tak jumpa juga lagi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Ilham1989Profil   Hantar PM kepada Ilham1989   Quote dan BalasQuote

azzeem
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2015
Ahli No: 43008
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-09-15 18:30


saya pun mencari juga untuk kawan saya umur 35, bisnesman, sekarang sedang sambung master kat uitm shah alam dan hafal quran*. boleh lah wasap saya di 0103647502

Bookmark and Share

  


  Member Information For azzeemProfil   Hantar PM kepada azzeem   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-03-16 22:42


Saya ikutkan masih single sekali pun masih samar2 keavaialbleannya tu. Tengok kawan-kawan d ukhwah.com yang sebatch (join sini masing-masing masa tu baru masuk u agaknya) ramai da tukar status. Saya relax lagi. Selepas habis dgree, saya sambung KPLI..start posting saja saya sambung masters pulak setahun lepas tu. habis da tu sekarang relax sikit, sesambil tu join kusus dan bengkel sana sini sibuk juga sampai tak ada masa nak fikir hal peribadi. Sekarang ni tengah plan untuk phd. tapi mak da mula bising kenapa lah nak kejarkan phd tu dulu sebelum kawin..ishk..mak ni, da org tak hendak saya...saya pun bukan perempuan, so sukatilah saya nak buat apa dulu..huhu... entah lah.. susah nak cakap...belum sampai jodoh apa nak pkir serius sangat...wallahu a'alam.


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/
[ Telah diedit oleh: syemarly pada 12-03-16 22:43 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

faqir_imara
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.06.2010
Ahli No: 40024
Posting: 351
Dari: Fatih Istanbul

turkey   avatar


posticon Posting pada: 06-04-16 14:56


boleh memilih tapi jangan terlalu memilih

Bookmark and Share

  


  Member Information For faqir_imaraProfil   Hantar PM kepada faqir_imara   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10807 saat. Lajunya....