Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Salam Kenal-Kenalan


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Salam Kenal-Kenalan

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Kenal-Kenalan

StokisRajaBio
Warga Rasmi
Menyertai: 13.02.2012
Ahli No: 42017
Posting: 7
Dari: Bangi / Kajang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-02-12 01:38


Assalamu'alaikum,

Salam perkenalan diucapkan kepada semua senior-senior di ukhwah.com. Harap dapat bimbingan sepanjang berada di sini. Kalau ada kesilapan tu tegur2lah ye, tapi dengan berhemah lah ye, insya-Allah saya boleh berlapang dada dan semoga kita boleh bersetuju untuk tidak bersetuju dalam perkara-perkara tertentu, tanpa pemaksaan penerimaan pandangan. :-)


-----------------
RajaBio. 100% minyak kelapa dara/ Tradisional/Bebas kimia & haba/Buatan Malaysia dalam wudhu’/ Dibaca salawat Syifa’ & ayat al-Quran. SMS 013-675 6090


Bookmark and Share

  


  Member Information For StokisRajaBioProfil   Hantar PM kepada StokisRajaBio   Pergi ke StokisRajaBio's Website   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-04-12 15:00


waalaikumussalam...
salam Ukhwah kembali, insyaAllah... kita saling bantu membantu... kerana kita hambaNya, kita sama sahaja disisiNya...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

yangterpilih
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2012
Ahli No: 42153
Posting: 6

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-12 22:52


nak tanya.. sapa ada software untuk tukar pdf file ke word ?? sorry nak menyebuk kat sini

Bookmark and Share

  


  Member Information For yangterpilihProfil   Hantar PM kepada yangterpilih   Quote dan BalasQuote

nisa_hamid
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2012
Ahli No: 42154
Posting: 1
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-12 22:31


salam..cuba type pdf to word converter dalam carian yahoo,lepas itu pilih laman web yang pdftoword converter yang free..masukkan file pdf tersebut dan alamat email anda dan submit..nanti dia akan send file pdf tadi dalam bentuk word ke email anda ..check dekat email..lepas itu save macam biasa.. tak perlu software..free saja...insyallah boleh

Bookmark and Share

  


  Member Information For nisa_hamidProfil   Hantar PM kepada nisa_hamid   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095327 saat. Lajunya....