Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 5 jam, 1 minit yang lalu
Daeng_Jati: 1 hari, 9 jam, 30 minit yang lalu
RedPetunia: 3 hari yang lalu
sahabat_amin: 5 hari yang lalu
Gorodkovie: 7 hari yang lalu
Swarig123: 10 hari yang lalu
sunan-faqih: 16 hari yang lalu
ajefikrah: 21 hari yang lalu
Kang: 23 hari yang lalu
owl_UM: 25 hari yang lalu
rasian: 29 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: ...Apa Khabar...?


Carian Forum

Moderator: Admin, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» ...Apa Khabar...?

Please Mendaftar To Post


Oleh ...Apa Khabar...?

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-01-12 19:54


salam...

apa khabar semua members ukhwah.com ni? senyap saja semua...bila tengok log org yang masuk sini, org last masuk adalah al-walid pada 8 hari lalu...yang lain mana? hehe...sebok sangat ke atau tak ada isu nak cerita? :-D

apa kata Kalau anda bercerita pasal khabar terkini masing-masing...even tak bsua muka atlest tau khabar antara kita....tu pun Kalau ada yang masuk tengok post ni.. :lol:

k lah...saja jenguk2.. salam.. :welcome:


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-01-12 07:53


wsalam...
masing-masing sibuk... fatrah imtihan ini,,,, :)
bittaufiq wannajah,,, untuk semua yang sedang ber (exam)... ameen :)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-01-12 07:53


wsalam...
masing-masing sibuk... fatrah imtihan ini,,,, :)
bittaufiq wannajah,,, untuk semua yang sedang ber (exam)... ameen :)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

ija1508
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2011
Ahli No: 40806
Posting: 88
Dari: WPKL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-01-12 13:34


Wa'alaikumsalam,

Ada jugak cuba jenguk2 tapi ada masa tak boleh log in. Dah beberapa kali macam ni.

apa-apa pun, harap-harap semua ahli Ukhwah sihat2 walafiat :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ija1508Profil   Hantar PM kepada ija1508   Quote dan BalasQuote

alamin313
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2010
Ahli No: 39521
Posting: 55
Dari: ajil,terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-12 00:07


wasalam..lama betul tak masuk sini.. hari ni singgah kejap...:)


-----------------
Travelog Satu Perjalanan (masih banyak yang perlu ku cari)


Bookmark and Share

  


  Member Information For alamin313Profil   Hantar PM kepada alamin313   Pergi ke alamin313's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 26-01-12 17:49


Assalamualaikum...tumpang lalu kejap...heheh


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-01-12 20:06


exam? oo...lupa lah pula...harap-harap lepas exam kembali lah ke ukhwah.com ni semula..cetuskan apa saja idea dan topik...yang da kerja memang sibuk lah even hari2 online...termasuk lah saya..hehe


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-01-12 10:28


Assalamualaikum

dah lama tak posting kat ukhwah.com ni.

terasa sunyi tak semeriah seperti dahulu lagi.

di manakah agaknya sahabat-sahabat lama semua.

harapnya kalian semua sihat hendaknya di samping keluarga yang tersayang.

semoga ukhwah kita akan terus erat untuk selamanya.. :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-02-12 23:55


Waalaikumsalam...

Dah lama sangat tak login kat sini... hari ni rasa nak jenguk2 ukhwah.com... Buat masa sekarang ni, saya dah jarang online... kerja semakin banyak walaupun kadang-kadang ada masa lapang, banyak habiskan masa tu untuk berehat saja..

Rindu nak berposting macam dulu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

aiNa85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2009
Ahli No: 38304
Posting: 94
Dari: negeri jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-12 08:52


Waalaikumsalam

Saya pun dah lama tak log in ke sini...baru beberapa hari ni saja teringat nak singgah kat sini..ukhwah agak sepi ye sekarang ni...

Sahabat semua...di mana kalian... :kelip:


-----------------
-PermataAyahBonda-


Bookmark and Share

  


  Member Information For aiNa85Profil   Hantar PM kepada aiNa85   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-12 09:33


Waalaikumsalam
Sudah beberapa tahun tak post. Memang dah tak semeriah dulu. Mungkin pasal server asyik down yang menyebabkan ramai dah kurang log in.

*Teringat zaman dulu time banyak program luar @ JK banyak dibuat...


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-02-12 10:23


ukhwah.com
bagai sebuah tamadun...
pernah gah cemerlang...
terkenal disebut orang...
ada masa tenang ada masa tegang,..
ada suka ada duka...
ada meriah ada gundah...
sama bersatu sama berpadu...
mengerat ukhwah dalam mahabbah...
mesra di maya sama terpancar tatkala bertemu muka...
kalau tak bertemu pun masih berkenal mesra...
namun semua perkara ada pasang surutnya...
kelangsungannya juga bagaikan putaran roda...
bermula dr orang tak kenal jadi maki kenal...
dari makin kenal jadi terkenal...
dan kini setelah pernah terkenal makin kurang dikenal...
bilamana makin kurang dikenal akan terbiarlah tak terbela...
apapun berlaku itulah lumrah dunia...
setiap yang wujud akan jua binasa...
mana yang baik kita manfaatkannya...
mana yang berjasa kita sama-sama kenang2kannya...
begitulah ukhwah.com akhirnya..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098301 saat. Lajunya....