Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Qiamulail
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43123

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 109
Ahli: 0
Jumlah: 109




  Yang Masuk Ke Sini
Qiamulail: 10 jam, 48 minit yang lalu
RijaludDeen: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
drzul-f: 20 hari yang lalu


Klinik Ukhwah
Topik: sakit puan


Carian Forum

Moderator: Administrator, Meow, dramian219
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Klinik Ukhwah
    »» sakit puan

Please Mendaftar To Post


Oleh sakit puan

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-09-11 05:17


mlm tadi p klinik sakit puan, nak cek kenapa masih sakit dalam rahim even dah 4bln lebih deliverd...doc cakap kulit ovari tebal sebelah, dia cakap sebab stress...doc bagi ubat dan cakap lau pas 3bln makin teruk kena operate...siapa yang tau sal nyakit ni erk?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 116
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-11 22:47


wallahu alam,,enti kena tanya pakar tu sendiri..erm ada sahabat/sahabiah yang doktor kat sini???


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

haniras
Warga Rasmi
Menyertai: 21.01.2011
Ahli No: 40849
Posting: 12
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-11 04:13


nak check sakit puan yang terbaik kat klinik swasta ke atau kerajaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanirasProfil   Hantar PM kepada haniras   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 116
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-11 21:41


dua -dua pun bagus..tapi kalau swasta kos mahal,kalau kerajaan pula kena appointment..so pilih yang terbaik.. :)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-11 06:47


yang saya cek 2 memang pkar d klinik, xsampai 5mint agaknya rm70...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

Musafir_Ufuk_Timur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2010
Ahli No: 39841
Posting: 192
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-10-11 17:49


Allah dah bagi tahu dalam al quran...

diturunnya penyakit bersama2 penawarnya..kadang-kadang penawar itu sendiri ada di rumah kita..dalam islam banyak petua2,dan jenis2 makanan untuk dijadikan penawar. hari tu ada saya tengok rancangan "tanya lah ustaz" di tv9...tak ingat ustaz apa yang bagi tau tu...tapi ustaz ni selalu mengubat pesakit menggunakan kaedah ISLAM.

bukan tak sokong ubat di hospital...cuma faham-faham sajalah..ubat di hospital banyak menggunakan dadah..yang bagi kesan jangka masa panjang pada badan..sekiranya kita boleh ikhtiar secara herba,secara petua ISLAM..cuba lah..kalau dahtak boleh...apa kan daya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Musafir_Ufuk_TimurProfil   Hantar PM kepada Musafir_Ufuk_Timur   Quote dan BalasQuote

fardina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5918
Posting: 125
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-10-11 18:17


Assalamualaikum

nama ustaz yang amalkan perubatan islam tu Ustz Sharhan shafie...

hari tu tengok dalam rancangan 'tanyalah ustaz' juga

rasa kagum juga kerana perubatan islam ini mggunakan benda yang ada di sekeliling rumah kita... pokok dan barang-barang

ustaz ni pun ada keluarkn buku dan cd tentang perubatan islam ni... ada di kedai2 buku rasanya...

insyallah kita berusaha tapi Allah yang menentukan...


:bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For fardinaProfil   Hantar PM kepada fardina   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 116
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-11 20:33


ada kat youtube tanyalah ustaz tajuk penyakit dan penawar by ustaz syarhan syafie


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-03-12 23:55


salam wbt...

ana tak pasti tentang penyakit tapi ana rasa brpunca dari hormon yang tidak seimbang. doktor ada cakap tentang ovarian cyst?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095509 saat. Lajunya....