Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
RedPetunia: 1 hari, 1 jam, 31 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 1 hari, 8 jam, 31 minit yang lalu
sahabat_amin: 3 hari yang lalu
Gorodkovie: 5 hari yang lalu
Swarig123: 8 hari yang lalu
sunan-faqih: 14 hari yang lalu
ajefikrah: 19 hari yang lalu
Kang: 21 hari yang lalu
owl_UM: 23 hari yang lalu
rasian: 27 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Kes Murtad? : makcik hajjah sitt al-wuzara


Carian Forum

Moderator: Admin, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Kes Murtad? : makcik hajjah sitt al-wuzara

Please Mendaftar To Post


Oleh Kes Murtad? : makcik hajjah sitt al-wuzara

al_Muddathsir
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2010
Ahli No: 39247
Posting: 74

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-08-11 08:15


Bismillahirrahmanirrahim


Bagi anda yang tidak mengikuti kisah pendedahan makcik hajjah sitt alwuzara ini, mungkin ramai yang tidak mengetahui bahawa kumpulan-kumpulan anti-murtad telah berkerja keras untuk mengumpul bukti terhadap mereka yang terlibat dalam pergerakan murtad ini dan telah menjumpai bukti kukuh dan sahih untuk membuktikan bahawa mereka-mereka ini telah murtad dan telah menghina islam..


Siapa makcik hajjah sitt al-wuzara ?


Nak tahu siapa? klik sini (selagi link belum didelete) >> sitt_alwuzara3


AlhamdulilLah, ada segelintir yang mahir dalam IT, menyumbangkan tenaga dan buah fikiran.. berjaya mendedahkan komplot kuncu yang cuba memurtadkan umat Islam di Malaysia..

Ikuti pendedahan eksklusif beserta bukti>> T-files


Harap bermanfaat!


-----------------
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad :.
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad :.
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad:


Bookmark and Share

  


  Member Information For al_MuddathsirProfil   Hantar PM kepada al_Muddathsir   Pergi ke al_Muddathsir's Website   Quote dan BalasQuote

al_Muddathsir
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2010
Ahli No: 39247
Posting: 74

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-08-11 08:19


!!! QUOTE !!!

bila berbicara mengenai isu agama dan murtad ni, agak susah untuk dinilai berdasarkan undang-undang dunia.. jadi sekiranya kes ini dibawa kemuka pengadilan pun, mungkin yang batil boleh melangkaui yang haq.. mereka (anti-murtad) perlukan sokongan anda dan signature anda untuk meneruskan perjuangan sekiranya kes ini melarat dari undang-undang dunia dan menyebelahi pihak murtad.. mari kita beramai-ramai menandatangi e-petition ini..



Kami perlukan sokongan anda untuk menandatangani e-petition ini lilLahi Ta'ala

Sila klik disini>> http://www.petitionbuzz.com/petitions/makciksittalwuzara


Terima kasih dan sila sebarkan pada rakan! :-)



Sumber lain: Link1


-----------------
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad :.
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad :.
.: Allahumma Solli A'lah Sayyidina Muhammad:


Bookmark and Share

  


  Member Information For al_MuddathsirProfil   Hantar PM kepada al_Muddathsir   Pergi ke al_Muddathsir's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-09-11 07:15


..saya foloow jugak isu ni dr masa ke masa...da buat petisyen tu juga...pening tol dengan dia..malaz nak layan...p lantak dia lah....tapi saya doakan semoga dia terkantoi dalam masa terdekat ni...biar satu malaysia tahu seterusnya dia akan diberi pengajaran sewajarnya...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

hepy2shopping
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2011
Ahli No: 41565
Posting: 7
Dari: Bukit Jalil

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-09-11 04:18


apa perkembangan sekarang...sakitnya hati tengok dia.. siapa dia agaknya...


-----------------
http://hepy2-shopping.blogspot.com/

Facebook Page


Bookmark and Share

  


  Member Information For hepy2shoppingProfil   Hantar PM kepada hepy2shopping   Pergi ke hepy2shopping's Website   Quote dan BalasQuote

ija1508
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2011
Ahli No: 40806
Posting: 88
Dari: WPKL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-09-11 02:47


Rasanya laman dia kena sekat. tak ada posting baru. And isunya pun macam mati macam tu sahaja. Isu serbuan JAIS tu pun dah senyap. Itulah jadinya bila guna undang-undang dunia - semua nak dipolitikkan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ija1508Profil   Hantar PM kepada ija1508   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108605 saat. Lajunya....