Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: kawan kianati kawan!!!!


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» kawan kianati kawan!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh kawan kianati kawan!!!!

pilu
Warga Rasmi
Menyertai: 24.07.2011
Ahli No: 41514
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-07-11 15:04


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bookmark and Share

  


  Member Information For piluProfil   Hantar PM kepada pilu   Quote dan BalasQuote

pilu
Warga Rasmi
Menyertai: 24.07.2011
Ahli No: 41514
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-07-11 15:05


anda pernah rasa apa yang saya asa sekarang????????

Bookmark and Share

  


  Member Information For piluProfil   Hantar PM kepada pilu   Quote dan BalasQuote

silentkiller
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2011
Ahli No: 41674
Posting: 7
Dari: Dimana Bumi Dipijak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-11 19:33


Assalamualaikum

salam ukhwah..

Dulu pernah rasa..sampai simpan dendam..tapi sekarang tak lagi..apa yang berlaku ada hikmahnya..kalau bukan sebab dia pernah khianati saya tak jadi sekuat sekarang..kalau bukan sebab dia jugak saya mungkin tak berada ditempat sekarang..Allah selalu mendengar hamba2nya yang dizalimi..selalu menyediakn pertolongan..rasa menyesal menyimpan dendam terlalu lama..

hulurlah kemaafan kepada siapa2 yang mengkhianati anda..memang susah tapi pecayalah kemaafan ubat penyakit hati..kemaafan penawar kedamaian jiwa..:)

~Belajarlah memerhati dan memahami bukan selalu mengikuti..~


-----------------
When you’re searching for the light, And you see no hope in sight, Be sure and have no doubt,He’s always close to you.


Bookmark and Share

  


  Member Information For silentkillerProfil   Hantar PM kepada silentkiller   Pergi ke silentkiller's Website   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-09-11 07:58


Assalamualaikum


bersabar dan mengalah itu lebih baik.... InsyaAllah pasti akan ada keinsafan disebalik diri pelakunya. Mesti tenang dan tabah menghadapi hari2. Mengikut pengalaman bila kita selalu berbaik sangka dan memaafi apa yang dilakukan oleh apa yang dizalimi.... suatu masa nanti kita boleh lihat orang tersebut berubah (berbaik) dengan kita.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-11 09:45


:roll: Bersabarlah, kerana setiap yang terjadi akan ada hikmahnya di kemudian hari, cuma kita sahaja yang tidak nampak.

:berfikir: Setiap yang berlaku akan mematangkan kita dalam melalui ranjau hidup ini...maka, anggaplah ia sebagai cubaan dr Allah untuk melihat sama ada kita adalah hamba Nya yang sabar @ tidak.


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nur_jannate
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2011
Ahli No: 41723
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-10-11 17:32


saya pernah rasa....dr sek rendah...nek sek main....sampai di ipg sekarang....sek rendh lu...kawan cmburu dengan saya....di sek main, ad kawan yang tidak mgku kesalahan diri sendiri...mgtakan saya yang salah....ibu dan ayahny juga menyalahkan saya....alhamdulillah kawan-kawan dan cikgu2 berada di smpig saya....di ipg ini....ad kawan yang terlalu cmburukn saya....buat macam-macam....buruk2kn saya....saya dipulaukan...masa 2 ALLAH peneman saya....saya mnngis hampir setiap hari mhon prtolong ALLAH....alhamudlillah sekarang ni kawan-kawan mula sdr siapa yang salah dan siapa yang betul.....memang sikit....tapi mngadu lah pada ALLAH....ALLAH tempat mengadu yang paling baik untuk kita...setiap yang berlaku ad hikmahnya.....penglmn2 ni buat saya semakin brhati-hati memilih kawan...dan mematangkn diri mnghadapi masalah hidup....:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_jannateProfil   Hantar PM kepada nur_jannate   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101278 saat. Lajunya....