Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Jika anda berada dalam jamuan di rumah orang hendaklah menjaga perangai dan menjaga mata; dalam solat menjaga hati; dan dalam pergaulan menjaga lidah."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 4 jam, 17 minit yang lalu
tereturubuzu: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu


Jejak Dapur
Topik: Resipi milo GAYA ANDA!


Carian Forum

Moderator: Administrator, anis_zulaikha
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Dapur
    »» Resipi milo GAYA ANDA!

Please Mendaftar To Post


Oleh Resipi milo GAYA ANDA!

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-07-11 13:54


Assalamualaikum semua... tengah buat apa hujung minggu ini??? Kalau anada ada waktu free join lah contest blog saya ni.... KLIK DI SINI
Saya penggemar milo dan oleh kerana bosan dengan cara bancuhan milo dan susu pekat, saya telah menginterview dengan beberapa orang termasuk pak cik milo van.... hujung minggu ni jom lah cipta resipi anda. simple pun tak apa. postkan resipi anda di ruangan comment di blog saya atau post di ruangan comment Ukhwah.com.... tarikh tutup ahad ni pukul 12 malam.... cer cuba cer cuba.... :berfikir:


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-11 20:43


salam...mmm milo..dulu time pregnant gila minum milo ais...setiap pagi..mesti milo ais..setelah melahirkan...langsung tak suka minum.


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 11-07-11 11:03


Pada 08-07-11 20:43 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...mmm milo..dulu time pregnant gila minum milo ais...setiap pagi..mesti milo ais..setelah melahirkan...langsung tak suka minum.


lorrr... tak dapat resepi lah ni???


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

uBieZ
Warga Rasmi
Menyertai: 05.10.2010
Ahli No: 40343
Posting: 11
Dari: PutraJya P15

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-07-11 15:08


ais milo blander.. buat sendiri pun boleh.. ada mesin blander+ais batu+milo+air gula+aiskirm vanila(kalau nak tambah)


-----------------
uBiez


Bookmark and Share

  


  Member Information For uBieZProfil   Hantar PM kepada uBieZ   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-07-11 03:42


macam terlambat dah nak join peraduan..tapi ada 1 nama menarik bagi milo ni..nama dia MILO DORAEMON..buat air milo ais macam biasa,lepas itu tabur serbuk milo atas dia..maka jadila milo doraemon.hehe


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

  


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-11 03:18


Pada 29-07-11 03:42 , minnie posting:

!!! QUOTE !!!

macam terlambat dah nak join peraduan..tapi ada 1 nama menarik bagi milo ni..nama dia MILO DORAEMON..buat air milo ais macam biasa,lepas itu tabur serbuk milo atas dia..maka jadila milo doraemon.hehe



bukan milo dinosour ke tu.. hehehe..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 01-08-11 04:35


bukan kongsi resipi, tapi saya minum milo panas ~ tak suka ais
Milo + air panas ~ yum..yum...


-----------------
berjihad kerana Allah swt


Bookmark and Share

  


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-12-11 13:38


betul cakap puan presiden, milo dinosour kat kb mall rm 3.50...buat sendiri lagi jimat,hihihi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086893 saat. Lajunya....