Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 11
Ahli: 0
Jumlah: 11




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 10 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 35 hari yang lalu
RijaludDeen: 35 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: apa impian anda??


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» apa impian anda??

Please Mendaftar To Post


Oleh apa impian anda??

zana_unic
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.03.2011
Ahli No: 41036
Posting: 31
Dari: Tambunan,Sabah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-04-11 12:53


setiap org ada impian masing-masing, jadi apa impian anda?? sunudai oku kio.. :-)


-----------------
::.Dengan CINTA kita kenal pencipta kita.::
*koihad ginawoku soira kosorou oku dika*


Bookmark and Share

  


  Member Information For zana_unicProfil   Hantar PM kepada zana_unic   Pergi ke zana_unic's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-04-11 13:28


erm..kebetulan sdkit bosan petang ni sbelum gerak ke kelas jam 6 lepas asar ni layan saja lah...hehe... soalan tu ada mirip2 sikit pasal pertanyaan ayah saya mlm tadi..apa permintaan kami adik beradik pada beliau..dengan spontan saya cakap saya nak minta dia bawa saya masuk syurga..hehe...so boleh lah kata ni satu impian kan...tapi ikutkan impian kita ni memang banyak...macam-macam nak..malah dalam tempoh2 masa tertntu pun ada..impian jngka pendek dan panjang...dan lain org lain lah impiannya...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

zana_unic
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.03.2011
Ahli No: 41036
Posting: 31
Dari: Tambunan,Sabah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-04-11 21:16


syemarly..ye ke...impian anda mang best..dan itu juga impian saya dan impian semua manusia..


-----------------
::.Dengan CINTA kita kenal pencipta kita.::
*koihad ginawoku soira kosorou oku dika*


Bookmark and Share

  


  Member Information For zana_unicProfil   Hantar PM kepada zana_unic   Pergi ke zana_unic's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085707 saat. Lajunya....