Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 13 hari yang lalu
aye: 15 hari yang lalu
NisaAdDeen: 38 hari yang lalu
RijaludDeen: 38 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: KHAS BUAT GURU yang PERNAH MENGAJAR DI PENANG


Carian Forum

Moderator: Admin, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» KHAS BUAT GURU yang PERNAH MENGAJAR DI PENANG

Please Mendaftar To Post


Oleh KHAS BUAT GURU yang PERNAH MENGAJAR DI PENANG

imanzulaikha
Warga Rasmi
Menyertai: 04.03.2011
Ahli No: 41042
Posting: 3
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-03-11 23:19


salam perkenalan, saya baru saja daftar untuk ukhwah forum ni. saya seorang guru, baru mengajar di salah sebuah sek di pulau pinang.
nak tanya sahabat-sahabat ukhwah, ada tak yang pernah mengajar kat sek di area seberang perai tengah, tak kisah lah sama ada guru tetap ke or gstt ke?
sebab saya tahun ni cadang nak minta tukar sek, nak minta sek2 yang dekat bukit minyak/ area seberang perai tengah, penang.so harap sangat sahabat-sahabat yang ada pengalaman, dapat cerita sikit sek tu bagaimana, dr segi disiplin budak, environment guru2 dan pentadbiran sek tu..
sebab risau juga kalau main pilih saja nak sek mana..saya ingat nak survey2 dulu lah. so hope yang ada experience tu, tak segan2 untuk berkongsi ye..
or kalau rasa susah nak cerita kat forum, boleh emel saya- [email protected]-
ok! :bye:

Bookmark and Share

  


  Member Information For imanzulaikhaProfil   Hantar PM kepada imanzulaikha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082631 saat. Lajunya....