Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-01-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: finur3F
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43078

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 5 hari yang lalu
Waldor263: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
SyimaHamid: 20 hari yang lalu
lamyanunalif_mursyidah: 21 hari yang lalu
fikrul_mustanir: 24 hari yang lalu
ArchiCGI: 26 hari yang lalu
CrazyWood69: 29 hari yang lalu
RedPetunia: 31 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Pelakon Popular Hina Pakaian Muslimah


Carian Forum

Moderator: Admin, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Pelakon Popular Hina Pakaian Muslimah

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Pelakon Popular Hina Pakaian Muslimah

CahayaPembukaan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.11.2010
Ahli No: 40565
Posting: 49
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-11 02:03


kasihan kan kat dia ni sebab sangat-sangat bertegas dalam membela perkara2 kebatilan....hingga kebenaran pun tertutup pda mata dia....mulut cakap takut ALLAH tapi hati tak tahu lah bagaimana...tingkah laku dan kata-kata kita ni boleh gambarkan sama ada kita benar-benar takutkan ALLAH atau sekadar omong kosong sahaja,sebagai penyedap kata-kata....biarkan saja lah kalau org tak nak dengar nasihat kita....hinggakan org keluarkan dalil al-Quran pun dia nak hentam....astaghfirullahal'azim....


-----------------
~ mendamba CINTA yang SATU ~


Bookmark and Share

  


  Member Information For CahayaPembukaanProfil   Hantar PM kepada CahayaPembukaan   Pergi ke CahayaPembukaan's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Pelakon Popular Hina Pakaian Muslimah

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102136 saat. Lajunya....