Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Khuza
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43056

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 94
Ahli: 0
Jumlah: 94




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 9 jam, 28 minit yang lalu
samudra: 18 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
MuRfiQaH_saHiRa: 21 hari yang lalu
mawardah_ilmi: 25 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: berkongsi blog untuk bertukar fikiran jom!


Carian Forum

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» berkongsi blog untuk bertukar fikiran jom!

Please Mendaftar To Post


Oleh berkongsi blog untuk bertukar fikiran jom!

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 12:21


Assalamualaikum jom bertukar fikiran melalui blog... selain membincangkan tentang keagamaan kita juga boleh mengetahui tentang isu semasa... layari blog saya di http://biarbetulblog.blogspot.com saya percaya Kadang-kadang kita tak sangka benda itu betul....
Blog biar betul ini menjuruskan kepada pengetahuan di mana anda kadang-kadang akan mengungkap BIAR BETUL!!! :kelip:


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 12:24


sila share blog anda untuk saya bertukar fikiran dengan anda....


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 12:32



  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 12:49


http://selokamelayu.blogspot.com/ menarik betul idea blog ni... semua berkaitan seloka


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 13:25


Pada 01-03-11 12:49 , tou_aii posting:

!!! QUOTE !!!

http://selokamelayu.blogspot.com/ menarik betul idea blog ni... semua berkaitan seloka


tak ada yang menarik pun biasa saja...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 236
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 13:34


assalamualaikum..

blog saya pula isunye bcampo2.. :)

blog peribadi saja, ada juga lah post2 tazkirah. boleh lawati di:

www.alfarabi23.blogspot.com

-anamusafir87-


-----------------
ANaMusaFir87


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

Az_ree
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2011
Ahli No: 41017
Posting: 4
Dari: Shah Alam

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 13:54


org baru dalam dunia blog ini..
tak cukup setahun jagung lagi
My blog bercampur juga
Sedang menajamkan lagi matlamat or hala tuju berblogging ni.


-----------------
Senang dikenali sukar dimengerti.

***********************
http://nirwara.blogspot.com/
--------------------------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For Az_reeProfil   Hantar PM kepada Az_ree   Pergi ke Az_ree's Website   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 236
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 14:00


tak mengapa. setahun2 lama jadi bertahun.. good blog, teruskan usaha~


-----------------
ANaMusaFir87


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

Az_ree
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2011
Ahli No: 41017
Posting: 4
Dari: Shah Alam

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 14:02


Terima kasih..
InsyaAllah mudah2 an haluan nya tidak terserong sangat


-----------------
Senang dikenali sukar dimengerti.

***********************
http://nirwara.blogspot.com/
--------------------------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For Az_reeProfil   Hantar PM kepada Az_ree   Pergi ke Az_ree's Website   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 19:28


seronok buat blog sebab dapat share information dan dapat duit... kawan-kawan pakai iklan apa ye????


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 19:35


Pada 01-03-11 13:34 , al-biruni03 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..

blog saya pula isunye bcampo2.. :)

blog peribadi saja, ada juga lah post2 tazkirah. boleh lawati di:

www.alfarabi23.blogspot.com

-anamusafir87-



Cute nya blog...... :kelip:


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

adel
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.10.2010
Ahli No: 40342
Posting: 31

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-11 22:19


nak kongsi juga..

http://cetusanhati.com

boleh klik banner kat bawah ni juga :)


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For adelProfil   Hantar PM kepada adel   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 03-03-11 19:16


Pada 01-03-11 22:19 , adel posting:

!!! QUOTE !!!

nak kongsi juga..

http://cetusanhati.com

boleh klik banner kat bawah ni juga :)



adel nice blog...


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 03-03-11 19:18


jom jadi follower saya.... saya baru updated blog. http://biarbetulblog.blogspot.com/


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-11 09:04



  


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

Amirizzat
Warga Rasmi
Menyertai: 08.05.2011
Ahli No: 41357
Posting: 1
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-05-11 20:52


Assalamualaikum. Haa.. INi blog ana. http://www.amirizzat.com/

Sila berkunjung ke blog ini..tiada apa yang istimewa cuma tinta daripada hati. hehe. :)


-----------------
Jangan kau mudah ketawa kerana esok kau mungkin akan bersedih..


Bookmark and Share

  


  Member Information For AmirizzatProfil   Hantar PM kepada Amirizzat   Pergi ke Amirizzat's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-05-11 21:02


amboi..semua promot blog ek..mai sini saya pun nak juga expose..
http://mymindstories.blogspot.com/
blog ni nak kata bagus sangat tu tak ada lah..biasa-biasa saja.. tapi saya elakkan mencampur adukkan dengan catatan peribadi...yang tu ada yang lain...yang ni memang khas untuk isu-isu serius dan semasa..anataranya isu pendidikan, agama, poltik, kenegaraan, umum, hiburan dan macam-macam lagi...mostly saya catat dr idea sendiri tapi kadng2 ada yang saya masukkan tu dr entry org lain yang saya rasa best nak d kongsikan...malah asiment2 kuliah saya pun saya masukkan ke sini pasal ia memang sesuai d baca org..heheh...Kalau da malas sagat dan tak ada idea saya ambil mana-mana lirik lagu nasyid tenteunya letak kat situ..hehe..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

alamin313
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2010
Ahli No: 39521
Posting: 55
Dari: ajil,terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-05-11 21:35


nak promote jugak..kalau ada kelapangan singgah2 lah...blog biasa-biasa saja...

http://epilogsatuperjalanan.blogspot.com/


-----------------
Travelog Satu Perjalanan (masih banyak yang perlu ku cari)


Bookmark and Share

  


  Member Information For alamin313Profil   Hantar PM kepada alamin313   Pergi ke alamin313's Website   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-05-11 14:23


bagus ye ramai yang sudah berblog, dan banyak blog yang berkongsi pengetahuan dan panduan... kepada semua blogger teruskan berblog...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

jeffalqura
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2010
Ahli No: 40655
Posting: 1
Dari: Penang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-05-11 10:06


Salam ukhwah... ana dari pulau pinang.

http://reasonofallreason.blogspot.com/



Bookmark and Share

  


  Member Information For jeffalquraProfil   Hantar PM kepada jeffalqura   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12808 saat. Lajunya....